پایان پروژه غربی - عربی "ایرانی علیه ایرانی"
مدت ها بود در تلاش بودیم تا به دنیا نشان دهیم علی رغم وجود مشکلات داخلی یکدل و متحدیم و هزینه های لازم برای ساخت مستقل کشورمان را میپردازیم.
اما رسانه های غربی - عربی مانع از دیدن این اتحاد بودند و از هر وسیله ای برای قراردادن مردم روبروی هم استفاده می کردند تا امکان گفت و گو در جامعه ایرانی از بین برود و صدای مردم به گوش یکدیگر نرسد حتی اگر در همسایگی هم باشند.
این تلاش با شروع جام جهانی فوتبال ادامه یافت و فشار روانی سنگینی بر مجموعه فوتبال ما وارد کرد.
اما هوشیاری بازیکنان و مربیان تیم ملی فوتبال،تناقضات رفتاری این رسانه ها و حامیان شان را آشکار ساخت و غبارها را کنار زد.
کسانی که خود را داغدار می خواندند در باخت تیم ملی در برابر انگلستان به یکباره غم و اندوه را فراموش کردند و به پایکوبی پرداختند. چند روز بعد همان ها که خود را حامی پیشرفت و عزت جوان ایرانی می خواندند، پس از برد تیم ملی در برابر ولز ابراز ناراحتی کردند و به یکباره نقاب ها فرو ریخت.
بوی مشمئز کننده رفتارشان همه جا پیچید و اتحاد و همدلی مردم این بار به واسطه ورزش پرهیجان فوتبال به نمایش درآمد. اتحادی که وجود داشت اما غبار موجود مانع از دیده شدنش بود و این یعنی پایان فتنه.
تجربه های قبلی نشان داده هر بار سمفونی اتحاد و همدلی مردم به گوش جهانیان رسیده، چشم فتنه کور و نفس آن بریده شده است.
#تا_پای_جان_برای_ایران
#ایران_همدل
#اتحاد_رمز_پیروزی
#جام_جهانی
@zaneagah
نشست هماندیشی اعضای گروه زنان آگاه پیشرو با رئیس فراکسیون زنان مجلس
خانم دکتر قاسمپور در این نشست، دغدغههای حاکمیتی در حوزه زنان را با این گروه پژوهشی در میان گذاشت: ۱. خلا تصویری از تحقق الگوی سوم که دست را برای دفاع از مولفههای این الگو بسته است؛ ۲. محقق نشدن زنجیره حکمرانی از حلقه اندیشهورزی تا حلقه سیاستگذاری که حل مشکلات پیچیده را غیرممکن میکند.
در ادامه زنان آگاه پیشرو نوید فعالیت برای ایجاد شبکه مردمی زنان از سطوح اندیشهای تا سطوح اجتماعی و سیاسی و انتقال مطالبات آنان به بدنه حاکمیت را به رئیس فراکسیون زنان مجلس داد.
#حکمرانی_زنجیرهای
#مطالبه
#شبکه_زنان
#نشست
@zaneagah
به مناسبت هفته پژوهش، میزگرد "حجاب در آیینه جامعه" به همت گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه یکشنبه ۲۰ آذرماه برگزار شد.
در این نشست از گروه زنان آگاه پیشرو، خانمها امین جواهری با موضوع قدرت اجتماعی زن در کشاکش معنای حجاب و عسگری با موضوع تبیینهای نو از حجاب (با تاکید بر دیدگاه اندیشمندان شیعی)، مباحثی را مطرح کردند.
در این نشست دکتر مهرشاد و دکتر زهرانی نیز سخنرانی کردند. مدیریت این نشست با دکتر علی ربانی عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان بود.
#حجاب
#نشست
#هفته_پژوهش
#دانشگاه_اصفهان
@zaneagah
به بهانه حذف ایران از کمیسیون وضعیت زنان سازمان ملل
بشر و زن و کودک در جهان امروز به خلاف تمام بزکهای رسانهای، مطالبات و حقوق اصلیشان یا به حاشیه رانده میشود یا برای اهداف خاص سیاسی و اقتصادی به ویژه چپاول و استعمار ملتها مصادره میشود.
یکی از سواستفادههای آشکار در این زمینه، تحت نام سازمان ملل متحد و نهادها و کمیتههای زیرمجموعه آن رخ میدهد. این سازمان بیش از آنکه محل دادخواهی ملتها باشد، محل جولان دولتهاست. به نحوی که حتی برای حضور در این سازمان بینالمللی، دولتها الزامی به نمایندگی از جانب ملت خود ندارند. اگر دولتی قواعد جمهوری را حتی بهصورت ظاهری هم در کشورش اجرا نکند، برای سازمان ملل اهمیتی ندارد. تا جایی که این سازمان تبدیل به ابزاری برای قلدری قلدرها و تسهیلگری ظلم مستکبرین شده است.
آیا به راستی دولت عربستان میتواند نماینده راستینی برای حقوق زنان باشد؟ یا دولت ایالات متحده که اخیرا با امضای قانون ازدواج همجنسگرایان خواست اقلیتی ناطبیعی را به خلاف خواست اکثریت ملتها و ارزشهایشان به رسمیت شناخت؟
همه اینها بیش از پیش ضرورت ایجاد مجمعهای جهانی جدید، متشکل از نمایندگان واقعی ملتها و اصناف را نشان میدهد، مجامعی متشکل از محرومین و ملتها در اصناف گوناگون که مستقل از دولتها بتوانند مطالبات خود را پیگیری نمایند. البته، تا کنون کدخداپنداران دنیا اجازه تحقق چنین مجامعی را ندادهاند، اما سرانجام این امر بابرهم خوردن نظم کنونی و ایجاد نظام نوین جهانی به ثمر خواهد نشست.
*تصویر پوستر اعتراضی زنان عربستانی برای گرفتن حق رانندگی زنان در این کشور
فهیمه حیدری
@zaneagah
#یادداشت | تزریق از بیرون یا جوشش از درون (۱)
در مذمت تحمیل الگوهای تاریخی به زن امروز
برشی از متن: «واقعیت این است که زن امروز، زن دهۀ پنجم انقلاب است، نه زن دورۀ صفویه و قاجار و نه زن عصر ممنوعیت روضه و نه زن بحبوحۀ انقلاب. حتی «اگر فرض کنیم» زنان آن روزگار کنش متناسب با عصر خویش را داشتند و مصرفکننده و مجری صرف نبودند یا در آن روزگار زن در حاشیه نبوده است و جایگاه با کرامتی داشته، باز هم آنان صرفاً تبار زن امروز هستند، اما خود او نیستند. «هویتِ زنِ امروز» با «هویت زنِ دیروز» متفاوت است، گرچه در بهترین حالت در امتداد آن قرار میگیرد.»
🖌 در روزگار ما ناگهان هویت زن مهم شده است و کنشگران گوناگونی با انگیزههای متفاوت برای احیای هویت زنانه دست به کار شدهاند. در این میان راهکار غالب برای احیای هویت زن، طراحی و تحمیل برخی مولفههای هویتی و انتظارات جنسیتی به زن است. در این یادداشت، کوشیدم نشان دهم راهکارهای احیای هویت زنانه و واقعیت اجتماعی برآمده از آن باید ناظر به "جوشش از درون" باشد، نه "تزریق از بیرون".
متن کامل یادداشت
https://gesostu.ir/?p=2424
#هویت
#تاریخ
#زن
🖋 صفورا امینجواهری
@zaneagah
🍀حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) سرمشقی است برای زن ایرانی که میخواهد علیرغم تمام بدآموزیها، موجودی دنبالهرو ایشان، یعنی دیندار، طیب و طاهر، شجاع، مبارز و وفادار باشد و در عین حال در میدانهای دشوار زندگی با تمام وجود سرمایهگذاری کند.
۶۳/۱۱/۱۲
#الگوی_سوم
#رهبر_انقلاب (مدظلهالعالی)
#حضرت_زهرا(سلاماللهعلیها)
@zaneagah
🔰 تسهیلگری در دومین رویداد نوآیند مرکز پژوهشهای مجلس در بخش استانی، شهر اصفهان.
اعضای سمن زنان آگاه پیشرو، بنا به دعوت دبیرخانه دائمی رویداد نوآیند، در طول مراحل مختلف دومین رویداد نوآیند، با راهبری و تسهیلگری گروههای شرکتکننده به رویش و تکمیل ایدهها و رسیدن به مسائل ایران در ده سال آینده کمک کردند.
این رویداد در محل بنیاد نخبگان استان برگزار شد و دهها نفر از نخبگان ضمن آشنایی با برخی فرآیندهای آیندهپژوهی، مسائل نوپدید آینده ایران را کشف کردند و ایدههای آینده محور از حوزههای مختلف حکمرانی، انرژی و آب، حکمرانی فضای مجازی، زن و خانواده، سلامت و صنعت و فرهنگ ارائه شد. در پایان چهار ایده برگزیده به بخش کشوری رویداد نوآیند دو که در تهران برگزار میشود، دعوت شدند.
#زن_آگاه_پیشرو
#نوآیند
#مرکز_پژوهشهای_مجلس
#بنیاد_ملی_نخبگان
@zaneagah