♦️مواد لازم برای درست کردن سالاد سزار
کاهو : یک بوته شسته شده سینه مرغ : 1 عدد نان تست یا باگت روغن زیتون :1/4 فنجان لیمو ترش تازه : ا عدد گوجه
گیلاسی(برای تزیین)
🔸نکته : در صورتی که از فیله مرغ به جای سینه مرغ استفاده می کنید تعداد نفرات را در انتخاب میزان فیله مرغ نظر بگیرید.
مواد لازم برای سس سالاد سزار:
تخم مرغ : 2 عدد پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذاخوری سیر : دو حبه نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
♦️طرز تهیه سس سالاد سزار
ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد.
کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و زرده تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید.
زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد.
حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
♦️طرز تهیه سالاد سزار
برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید .
نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.
سپس سینه مرغ را نصف می کنیم تا نازک تر شود تا راحت سرخ شود سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه دار می کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و سینه مرغ مزه دار شده را مدتی کنار می گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود.
سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه های متوسط تقسیم کنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.
حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️دستور و طرز تهیه #خیار_شور👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#خیار_شور_خونگی
عزیزان دستوری که میدم خودم دقیقا از آون دستور استفاده کردم کم وزیادش نکنید
برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتماااا از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه
ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن
این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه
خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید
دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه آیه
چند حبه سیر
آب ده لیوان دسته دار فرانسه
نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور)
آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک
بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید
حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه
بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن
من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه س☺.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سالاد_سبزیجات
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سالاد_سبزیجات
♦️مواد لازم برای۳ نفر
◽هـویج ۳ عدد
◽پیازچه ۳ عدد
◽سیب ۱ عدد
◽سیر ۱ حبه
◽تربچه ۵ عدد
◽گوجه فرنگی ۲ عدد
◽کلم بروکلی (گل شده) ۱ لیوان
◽سس مایونز به مقدار لازم
◽لیمو ترش به مقدار لازم
◽جعفری خرد شده به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا كلم بروكلی را داخل آب و نمك در حال جوش ریخته و چند دقیقه صبر كنید و بعد آبكشی كرده و داخل آب سرد قرار دهید و آبكش كنید.هویج را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و پیازچه را ساطوری كنید.
۲- تربچه را هم خوب شسته و خرد كنید و در صورت تمایل چند دقیقه ای در آب و شكر بجوشانید.
۳- گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز نگینی كنید.
۴- هویج های رنده شده ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، پیازچه های خرد شده ، تربچه های خرد شده ، سیر رنده شده و گوجه فرنگی خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
۵- سیب را پوست بکنید و ریز خرد کنید و به سالاد اضافه نمایید.
۶- پس از اینکه تمام مواد سالاد را داخل کاسه ریختید میتوانید سس را اضافه كرده و مخلوط کنید.
۷- لیمو ترش را ورقه كرده و در كنار سالاد قرار دهید و روی آن جعفری بریزید.
🔷سایر نکات🔷
🔸1)بهتر است از گوجه گیلاسی(مینیاتوری)در این سالاد استفاده شود.
🔸2)در صورت تمایل 2قاشق كشمش هم به سالاد اضافه كنید.
🔸4)به جای مایونز از سركه سفید یا آبلیمو هم میتوان استفاده كرد.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#بستنی_آلبالویی
♦️مواد لازم برای۶ نفر
◽آلبالو هسته گرفته ۲۵۰ گرم
◽شیر عسلی ۱۸۰ گرم
◽خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
◽خامه قنادی ۲۵۰ گرم
◽سیروپ آلبالو(شربت) یک سوم الی یک چهارم پیمانه
♦️طرز تهیه
۱- خامه قنادی رو کمی فرم بدین (لازم نیست کاملا فرم گرفته باشه حتی اگر خامه فرم گرفته داخل فریزر دارید از اون استفاده کنید )
۲- بعد بهش خامه صبحانه و شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید
۳- آلبالوهای هسته گرفته رو داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط خامه و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و هم چنین ۱/۴ پیمانه سیروپ آلبالو (شربت آلبالو) .مخلوط کن رو روشن کنید برای چند دقیقه تا آلبالوها کاملا خورد بشن همچنین با مواد دیگه مخلوط بشه.
۴- ظرف دربسته ای رو انتخاب کنید موادتون رو توش بریزید برای مدت حدود ۲۰ ساعت داخل فریزر بگذارید
۵- می تونید از قالب ها و یا ظروف دیگه هم استفاده کنید ولی حتما روی ظرف با سلفون بپوشانید تا بستنی بافت یخی پیدا نکنه.
من خودم از قالب لوف ۹*۲۰ سانت استفاده کردم ولی دورش رو کاملا سلفون پیچیدم
۶- این میزان مواد ۸۳۰ گرم بستنی بهتون میده
🔷سایر نکات🔷
🔸دقت کنید آلبالوها رو وقتی وزن میکنید بدون هسته باشه ۲۵۰ گرم.
🔸دوم اینکه شربت آلبالو بسته غلظت شربت تون و ذائقه شما بین ۱/۴ تا ۱/۳ هست . من خودم چون طعم ترش و شیرین رو پسند میکنم ۱/۴ پیمانه سیروپ (شربت) آلبالو ریختم
شما اگر خیلی شیرین پسند میکنید ۱/۳ پیمانه بریزید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه مرغ سوخاری به روش جدید 😍😋
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💗امیـدوارم
🌷ساعاتی مملو از
💗عشـق و زیبـایی
💗دقایقی لبریز از مهربانی
🌷و پر از خیر و برکـت..
🌷در انتظارتون باشـه
💗 تقدیم با بهترین آرزوها
🌷 #روزتون_گلباران
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#رولت_اسفناج_و_تخم_مرغ 🌮
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◽تخم مرغ ۵ عدد
◽آرد ۵ قاشق غذا خوری
◽پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
◽اسفناج ۵۰۰ گرم
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا اسفناج ها را ریز خرد كنید و با مقداری آب و نمك آبپز كنید و بعد از آنكه آبش كاملا كشیده شد كمی كره یا روغن اضافه كره و سرخش كنید.
۲- تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
۳- داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه تخم مرغ را داخل قالب بریزید ، اسفناج ها را روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
۴- پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
🔷سایر نکات🔷
🔸در صورت تمایل مقداری زعفران آبكرده به تخم مرغ بیفزایید تا خوشرنگ تر شود
🔸میتوانید این رولت را با قارچ هم تهیه كنید
میزان اسفناج بسته به سلیقه شما كم یا زیاد میشود درصورتی كه میخواهید رولت شما بیشتر سفید رنگ باشد میزان اسفناج را كمتر كنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #قیمه_مجلسی 😍😋😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه#اسنک_سیب_زمینی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#اسنک_سیب_زمینی 🥪🥪
♦️مواد لازم برای۴ نفر
◽سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
◽سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
◽زعفران (دم کرده) ۱ قاشق چای خوری
◽زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
◽فلفل ۱ قاشق چای خوری
◽نمک ۱ قاشق چای خوری
◽روغن مایع ۱ پیمانه
◽تخم مرغ ۸ عدد
◽سیب زمینی پخته شده ۴ عدد
◽نان تست ۸ عدد
◽پنیر گودا ۸ ورق
◽خیار شور ۱۰۰ گرم
♦️طرز تهیه:
۱- ابتدا سیب زمینیهای آبپز شده را پوست کنده و آن ها را رنده کرده یا در غذاساز ریخته با تخممرغها، بیکینگپودر، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط کرده و کاملا هم میزنیم.
۲- مواد را در روغن داغ به صورت قاشقی یا یکنواخت سرخ میکنیم.
۳- پس از سرخ شدن آن ها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن کشیده شود. یک طرف نانها سس کچاپ و در طرف دیگر آن سس مایونز مالیده و کوکو را طوری روی نان قرار میدهیم که از لبه نان بیرون نزند.
۴- روی کوکو را با خیارشورهای ورقه شده و پنیر گودا میپوشانیم و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم. پس از آماده شدن میتوان آنها را برش زده و با سس خردل تزیین نمود.
🔷سایر نکات🔷
🔸می توانید به جای استفاده از ساندویچ ساز نان ها را داخل مایکروویو یا گریل یا فر قرار دهید و اگر به هیچ یک دسترسی ندارید آنها را داخل ظرف نچسب روی گاز قرار دهید و دمکنی قرار دهید البته انتظار نداشته باشید خیلی برشته شود
🔸 میتوان به جای پنیر گودا، از پنیرهای پروسس و پنیر پیتزا که طعم خوبی داشته و قدرت چسبندگی زیادی دارند، استفاده نمود
دستگاههای ساندویچساز دارای چراغ چشمکزنی هستند که مدت زمان تهیه ساندویچ را نشان میدهد. به این ترتیب وقتی شما ساندویچ را درون دستگاه قرار میدهید، چراغ مربوطه روشن شده و پس از آماده شدن ساندویچ خاموش خواهد شد.زمانی مازاد بر آن ساندویچ را نپزید چون می سوزد.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡