eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنت بیسکوییتی سه سوته🥰 خوشمزه‌تر از بیرونیا :) مواد لازم : نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق چ بیسکوییت مادر ۶ عدد خامه صبحانه ۲ ق غ وانیل نوک ق چ شیر ۱ لیوان 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
18.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تافی کره‌ای🥹 شکلات نوستالژی و خونگی مواد‌ لازم : شکر ۱ پ خامه صبحانه ۱ پاکت کره ۳۰ گرم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا سریع🤌🏻😌 مواد لازم : پاستا پیاز سیر قارچ فلفل دلمه پاستا پودر سیر پاپریکا آبلیمو رب پنیر پیتزا 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ🍗 : یک عدد شیر🥛: یک پیمانه آب لیمو ترش🍋: ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ 🥚دو عدد سس تند🌶: ۴ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز و پودر تخم گشنیز هر کدام یک قاشق چایخوری.🌶🧂🧅🧄 آرد🥡: دو پیمانه نشاسته ذرت🌽: ۲ قاشق غذاخوری نمک 🧂: یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه ، پاپریکا، پودر سیر ٫ پودر پیاز هر کدام ۲ قاشق چایخوری سس خردل و کچاپ و مایونز، کاهو و خیارشور و پنیر چدار هم برای داخل ساندویچ👌😍 و ۳ نکته ی مهم: برای درست کردن باترمیلک شیر و آبلیمو رو ده دقیقه توی دمای محیط بذارین. حتماً مرغ رو سه الی چهار ساعت مزه دار کنین. و برای سرخ کردن حتما دمای گاز متوسط رو به بالا باشه. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧊• خوشمزه ترین و ساده ترین نوشیدنی:))🍷 ~💛موادلازم: سیروپ نعناع اب یخ تخم شربتی سرد دم پنیرک 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: تخم مرغ دو عدد گوجه پیاز کره رب به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🚩چرا زعفران جدا؟؟🔻 چرا ردیف پایین سینه مرغ باید گذاشته بشه و بعد ران ها؟؟👇 🔻زعفران رگه ای از تلخی و عطری با ماندگاری پایین داره. اگر زعفران را به سس بزنید طی فرایند پخت این عطر از بین رفته و رنگ و طعم و عطر دلخواه و زهم گیری صحیح از مرغ انجام نمیشه 🔻ردیف اول و پایین تحت حرارت بالاتری قرار میگیره و پخت سریعتر انجام میشه. سینه های مرغ بافت سفت و همبند دارن و طی این فرایند شکل ظاهرشون تغییری نمیکنه، اما ران ها به دلیل غضروفی بودن از هم جدا و متلاشی میشن ✅موادی که گفته شد برای یک مرغ کامل ۱ و نیم کیلویی بود.. به تناسب مرغ ها مواداضافه و چند برابر میشن ✅موقع کشیدن مرغ در ظرف برای نذری حتما کمی روی سطح دارچین بپاشید ⛔⛔حتما جعفری را با ساقه و بدون برش دادن در انتهای قابلمه بگذارید با یک نخ ببندید و فیکس کنید این کار ضمن ایجاد طعم و عطرمناسب باعث حفظ ظاهر و رنگ سس مرغ میشه 🚩🚩ادویه زردچوبه ۱ ق م، فلفل قرمز ۱ ق چ پر، نمک 1 ق غ پر، زعفران ۱ ق چ ساییده شده و دم کرده 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 خیلی راحت ماست درست کن! خیلیم به صرفه و خوشمزه تره🤌 شیرو ۳۰ دقیقه میجوشونیم و بعد خنک که شد ۷ الی ۸ ساعت میذاریمش یخچال خوب که خامه بست خامشو جدا میکنیم و میذاریم شیر یکم گرم شه( فقط ولرم شه نه داغ!)به ازای هر لیتر شیر یه قاشق سر پر ماست میزنیم و به شیر اضافه میکنیم و میزاریمش توی دمای محیط روشم یه سبد میذاربم که ماست اب نندازه و با یه پتو یا دستمال میپوشونیم و ۸ ساعت همین حالت میمونه! بعد از اون ۱۲ ساعت میذاریمش یخچال که حسابیییی سفت و خوشمزه شه😍🤌 این روش انقد عالیه که خودم کیف کردم دیگه لازم نیست ماست بیرونی بخری خوشمزه ترم هست و البته خیلییی به صرفه تر🧡 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از دسرهای معروف و خوشمزه عربی-ترکی مهلبیه است 💜یک لیتر شیر 💜یک پیمانە آرد 💜یک پیمانه شکر 💜۱۰ گرم وانیل 💜۱۵۰ گرم کره 💜گلاب نصف استکان 150 گرم کره را ذوب کرده و 1 پیمانه آرد اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید حالا یک لیتر شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید یک بسته وانیل و گلاب اضافه کنید و وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید وقتی محلول کمی خنک شد، در مخلوط کن بزنید، سپس در ظرفی ریخته و با دارچین تزیین کنین✔️حتما از شیر سرد استفاده کنید چون از گلوله شدن آرد در شیر جلوگیری می‌کند 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پلو مخلوط هم طعمش دلچسبه هم ظاهرش زیبا😍😋 به یک عدد پیاز تفت داده شده ۲ حبه سیر خرد شده ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا از هر کدوم نصف ق چ) نصف سینه مرغ یک ق غ رب یک عدد کنسرو لوبیا چیتی اضافه و همه رو باهم مخلوط کنید. درشو ببندید و بذارید ۵ دقیقه بمونه. مقداری شوید تازه خرد شده و یک ق غ شوید خشک اضافه کنید. کف قابلمه که روغن ریختید عصاره زعفرون و کنجد بریزید. سیب زمینی هارو بچینید و لایه لایه تا انتها پلو ومواد بریزید دم بزارید به یک عدد پیاز تفت داده شده ۲ حبه سیر خرد شده ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا از هر کدوم نصف ق چ) نصف سینه مرغ یک ق غ رب یک عدد کنسرو لوبیا چیتی اضافه و همه رو باهم مخلوط کنید. درشو ببندید و بذارید ۵ دقیقه بمونه. مقداری شوید تازه خرد شده و یک ق غ شوید خشک اضافه کنید کف قابلمه که روغن ریختید عصاره زعفرون و کنجد بریزید سیب زمینی هارو بچینید و لایه لایه تا انتها برنج و مواد رو اضافه کنید در قابلمه رو ببندید و دم بذاریدپلو رو هم بزنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات آلمانی آوردم براتون با طعم فوق‌العاده و خوشمزه که همه عاشقش میشن 😋😋 مواد لازم: بیسکوییت پتی پور ۲ بسته کره ۵۰ گرم شکر ۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای آب شده چند تکه شیر ۱ لیوان کنجد و گردو به دلخواه وانیل نصف قاشق چایخوری 🔴 بیسکوییت و پودر میکنیم نه خیلی کمی و بعد همه مواد و بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و داخل سلفون میریزیم و از دو طرف طبق کلیپ میبینیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار می‌دیدم تا ببنده و سفت بشه و برش می‌دیدم بعد با پودر نارگیل و کنجد تزیین میکنیم 👌 🔴حتما امتحانش کنید که عالیه طعمش عاشقش میشی 😋👌 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋• فینگر فود جذاب برای دورهمیاتون🤩 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡