فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خاکشیر و زعفران 🥤😋
شربت خاکشیر، جزو محبوبترین شربتهای تابستانیه.😍 ترکیب شربت خاکشیر و زعفرون هم که دیگه جای خود داره. خاکشیر خواص بسیار زیادی داره و برای درمان و پیشگیری از بیماریهای بسیاری، در طب سنتی ما توصیه میشه.
🔹 یکی از مهمترین خواصِ “خاکشیر” رفع عطش و خُنک نگه داشتنِ بدن در روزهای گرمه. زعفران هم که پادشاهِ ادویهها لقب داره، شما را در ترکیبِ با خاکشیر جادو میکنه.💫🍹
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نگهداری_قارچ🍄🍄😍😍
قارچ 1 کیلو
500 میلی لیتر سرکه سفید
فلفل سیاه
نمک
سیر
برگ بو
1 لیتر آب
فلفل قرمز
جعفری
نعناع
روغن
روش
بخشی از ساقه هر قارچ را ببرید. آنها را بشویید
هر قارچ را به صورت عمودی چهار تکه کنید.
آب و سرکه را در قابلمه بریزید. فلفل و یک برگ بو را اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید. نمک اضافه کرده و سپس قارچ ها را به مدت 3 دقیقه بپزید.
قارچ ها را صاف کرده و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید.
قارچ ها را در یک کاسه قرار دهید ، پودر چیلی ، سیر ریز خرد شده ، نعناع ، جعفری ، نمک ، فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک ظرف شیشه ای را با قارچ پر کنید و با روغن پر کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول فینگر فود پنیری
𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼
مواد لازم:
گوجه گیلاسی🍅 ۲۰ عدد
فلفل دلمه ای🫑 ۱ دونه
سیر🧄 ۱ حبه
نمک و فلفل سفید 🌶🧂نوک قاشق چای خوری
روغن زیتون🫒 ۴ قاشق
خمیر هزارلا🫓 نصف بسته
پنیر کمبو کالین🧀 ۱ بسته
پپرونی با ژامبون🥓 ۱۰ عدد
کره 🧈۲ قاشق
اورگانو 🍃۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_فسنجون_مجلسی😍😋
سينه و ران مرغ >> ١ كيلو
مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم
مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم
پياز>> ١ عدد
رب انار ترش>> ١ پيمانه
رب انار ملس>> ١ پيمانه
آب سرد >> ١ ليتر ❄️
زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ
شكر>> ٣قاشق غ خ
نمك>> ١/٢ قاشق چ خ
زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح
پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترفند_خانه_داری
🔻شستن سبزی ها با مایع ظرفشویی نه تنها بی فایده است، بسیار هم مضر است🔺
🌀توصیه ی سازمان غذا برای
شستن سبزیجات محلول سرکه یا نمک طبیعی است.
🎀 🌸 🎀
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت😍😋
برای سس پایه
- گوجه ۱/۲
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- روغن ۱ ق ع
- آب سرد ۱/۴ پ
برای تاپینگ
- پنیر پیتزا ۱ پ
- نان باگت ۱ عدد
- سس پایه ۱-۲ ق غ
- قارچ
- فلفل دلمه
- زیتون
- به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه)
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل لقمه برای مدرسه بچهها
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
توی #جمع حرف میزنی استرس میگیری؟😰
حس میکنی #صدات اصلا خوب نیست؟😢
.
بیا تا بهت یاد بدم که:
اول صدای خوب خودتو تقویت کنی😌🎙.
بعد با فنبیان خوب تو جمعا حرف بزنی😍.
.
توی هرسِنی که هستی اینجا لازمته🤭👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1152123124Ccec61a6a2a
دیگه وقتشه #باکلاس صحبت کنی🥰♥️
.
🔸اگر دانشآموز و دانشجویی👩🏻🎓
🔸اگر شاغلی و مشغول کار👩🏻⚕
🔸حتی اگر خانهداری🤭!
👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1152123124Ccec61a6a2a
لازمه که #فن_بیانتو تقویت کنی☺️🎙❤️
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای فوری و عجله ای و خوشمزه 😍😋مناسب #صبحونه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش فلفل دلمه ای را تا یکسال نگهداری کن
#فلفل_سبز🌶
#فلفل_دلمه🫑
𖣥☼𖣥☼𖣥☼𖣥☼𖣥☼𖣥☼𖣥☼𖣥☼
ابتدا فلفل دلمه و فلفل کاپیا رو تمیز میشوریم،سپس سر اونرو جدا کرده و داخلش رو تمیز میکنیم،کلاهک فلفل رو به صورت عمودی داخلش قرار میدیم و در آب جوش ۵ دقیقه میجوشونیم و کنار میزاریم تا خنک بشه.🫑🫑🫑🫑
سپس کلاهک رو دوباره عمودی داخلش میذاریم و در زیپ کیپ قرار میدیم و با نی هوای آنرا خارج کرده و محکم میبندیم با این روش یکسال میتونین نگهداری کنین داخل فریزر😍❤️
#ترفند #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
:
سینه مرغ رو اینمدلی درست کنید که مطمئنم عاسقش میشید❤
اگه 2 عدد سیب زمینی و یک سینه مرغ دارید حتما امتحانش کنید
مواد لازم:
سینه مرغ - 400 گرم
نمک - 3 گرم
فلفل سیاه - 3 گرم
سیب زمینی - 2 عدد
پنیر- 100 گرم
تخم مرغ - 1 عدد
نمک - 5 گرم
فلفل سیاه - 3 گرم
خرده نان یا ارد سوخاری- 50 گرم
پارمزان - 20 گرم
آب - 30 میلی لیتر (1 فلان اونس)
روی آتش متوسط به مدت 10 دقیقه هر طرف سرخ کنید
.
اول سینه مرغ رو با گوشت بزنید سیبزمینی رو همرنده بزنید و ابش رو بگیرید بهش نمک و فلفلسیاه و قرمز و اضافه کنید و یه دونه تخم مرغ و پنیرپینزا رو با هم مخلوط کنید
وسط سینه مرغ قرار بدیدو یه لایه دیگه سینه مرغ بزارید و دور تا دورشو کاغذ روغنی قرار بدیدو بزارید دوطرفش به مدت ۱۰ دقیقه بپزه و مجدد به مدت ۴۵دقیقه بزازید تا کامل مغز پخت بشه با شعله کم و در بسته
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡