12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی رستورانی 😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی درشت 🥔 ۲عدد
نشاسته ذرت🥕 ۲-۳ ق غ
زردچوبه و نمک🧂 به مقدار لازم
سرکه 🍇 نصف استکان
آب یخ🧊💧 به مقدار لازم
حتما از سیب زمینی درشت استفاده کنید وخلال درشت برش بدید
سیب زمینا رو تو ترکیب آب بخ و… نیم ساعت بذارید بمونه
کم کم مقداری که میخواید در بیارید نشاسته بزنید و تو روغن داغ و زیاد سرخ کنید
مقدار زمان سرخ کردنش ۷-۸دقیقه است
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی فلفل😍😋
مواد لازم👩🏻🍳
فلفل سبز 1 کیلو 🌶️
نمک 🧂
شکر🍚
سرکه سفید 🍇
آب برای جوشاندن💧
10 لیوان آب و 2 قاشق
نمک و یک قاشق مرباخوری شکر و یک لیوان سرکه را میگذاریم به جوش بیاد بعد فلفل را به آن اضافه میکنیم اجازه میدهیم 15 دقیقه بجوشه بعد داخل آبکش میریزیم این کار را دو بار انجام میدهیم میگذاریم کامل فلفل ها آبشون کشیده بشه بعد داخل شیشه تمیز به همراه سیر میریزیم و دو لیوان سرکه سفید را با یک قاشق مرباخوری نمک مخلوط میکنیم و روی فلفلها داخل شیشه میریزیم سر شیشه را میبندیم 3 تا 5 روز بعد ترشی آماده هست
این ترشی بعد از 3 روز قابل استفاده است .
🛑نکته :
✅ ترشی را حتما درون یخچال قرار بدید .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین _مرغ
زرشك 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ
زعفران آبکرده به میزان لازم
نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم
روغن مایع یک سوم پیمانه
ماست چکیده ۴ ق غ
مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
خلال پسته ب میزان لازم
گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید.
برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه.
تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد.
بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.
( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.)
روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ 😍😋
این مرغ با نان یا برنج یا سالاد می تونید سرو کنید
می تونید مرغ تکه ای استفاده کنید
میتونید کره بیشتر بزنید که محشره😍
حتما باید مرغ رو با پوست بذارید وگرنه خشک میشه
اگر فر برقی دارید دما رو ۱۵۰ درجه بذارید
می تونید دوبار چک کنید از سس ک ظرف بریزید روی مرغ
❌❌برای پخت در بدون فر:
مرغ اول کمی سرخ کنید و یه دونه پیاز رنده کنید تفت بدید مرغ رو روش بچینید بعد سسی ک گفتم روش بریزید با شعله ملایم جا بیفته.
✅من روش فری رو خودم خیلی دوست دارم آسون و راحت و خوشمزه
مواد لازم : مرغ
آب پرتقال ۴فنجان ،کره ۳۰گرم یا۴ق روغن زیتون
ابلیمو تازه ۴ قاشق
نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز یک ق...
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشک خونگی وسالم😍😋
آلبالو یک کیلو
آب ۳تا۴ لیوان
شکر یک سوم لیوان
نمک یک قاشق مرباخوری
آلبالوروباآب روی حرارت میزاریم بهش شکرونمک هم اضافه میکنیم حتماکف روی آن رابردارین وباحرارت ملایم حدودا بین یک ونیم تادوساعت میزاریم تابجوشه وآبش تقریباخشک بشه وبه غلظت مورددلخواهمون برسه بعدازسردشدن میتونیدداخل ظرف درب دارویازیپ کیپ بریزین ودریخچال ویافریزربه مدت طولانی نگه دارین
نکته:میتونیدازگلپرهم استفاده کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای به😍😋
مواد لازم:
به :1 کیلو
شکر🍚 : ۸۰۰ گرم برای مربای کم شیرین (۱ کیلو برای مربای خیلی شیرین سلیقه ایی)
آب لیمو🍋: برای هر کیلو به ۱ ق،غ
آب💧: برای هر کیلو به ۱/۵ لیوان
ترفندهای مربا به
پخت رو حدود ۴ ساعت با شعله ملایم انجام بدین تا مربا قرمز رنگ بشه
برای شفاف و شیشه ایی شدن مربا از آب جوشیده سرد شده یا آب تصفیه استفاده کنید
به زعفران نیازی نداریم
این مربا بدون هل و گلاب خوش عطر و خوشمزه هست اما میتونید بهش هل یا گلاب هم اضافه کنید
برای جلوگیری از کپک و شکرک اخر پخت برای هر کیلو به یک ق،غ خوری آبلیمو اضافه کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_گردو 😍😋
فیله مرغ ۴ عدد
خردل ۱ قاشق
پوست لیمو
نصف لیمو
نمک فلفل سیاه
اورگانو ۱ قاشق
مواد سس 👇
سیر ۱ حبه
گردو ۴ عدد
روغن زیتون ۵ قاشق
لیمو نصف
نمک و فلفل
پاستا ۱۰۰ گرم
چیلی ۱/۵ قاشق
اورگانو ۱ قاشق
سس این سالاد رو برای اکثر سالاد های رژیمی و سالاد ماکارونی میتونید استفاده کنید
👨🍳
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی 😍😋
اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید
.
اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته
.
وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید.
بزازید یک ساعت بمونه
وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه
و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید
.
داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان شکم پر 😍😋
👩🍳مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک برای داخل مواد گوشتی
رب گوجه ۲ ق غ
زعفران دم کرده مقداری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_نسکافه_ای 😋😍
کیک کافی شاپی پرطرفدار✅با این کیک کسب درآمد کن
طرزتهیه و فرم دادن خامه در کپشن✅
موادلازم
تخم مرغ. ۳عدد
آرد. ۱۴۰گرم(۱ پ)
شیر گرم. ۵۰گرم(۱/۴پ)
روغن مایع. ۵۵گرم(۱/۴ پ)
شکردانه ریز. ۱۲۰گرم(۱/۲ پ + یک و نیم ق غ )
بکینگ پودر. ۳/۴ ق چ(۳گرم)
پودر کاکائو. ۱ ق چ (۲ و نیم گرم)
پودر قهوه فوری(نسکافه). ۲ گرم(نصف ق غ)
وانیل. ۱/۳ ق چ
تمام مواد هم دمای محیط باشن
فر حتما بیست دقیقه از قبل روشن بشه تا خوب داغ بشه
ابتدا تخم مرغها رو با وانیل و شکر ده دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم (دورگیری ظرف فراموش نشه) وقتی مواد کاملا حجیم و روشن شد ، شیرگرم و نسکافه رو مخلوط میکنیم به همراه روغن به مواد اضافه کرده و ده ثانیه هم میزنیم ، بعد مخلوط مواد خشک(آرد ، بکینگ پودر ،پودر کاکائو) رو که از قبل مخلوط و سه بار الک کردیم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه ، کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کرده مواد رو داخل قالب ریخته و حتما چندبار قالب رو سطح بکوبید بعد داخل فرداغ قرار میدیم . بعد از چهل دقیقه با سیخ چوبی چک کرده اگه مواد نچسبید بیرون میاریم میزاریم از داغی بیفته بعد دورتادور کیک رو با چاقو از قالب جداکرده و کاغذ روغنی رو جدا کرده وقتی کیک کاملا سرد شد به دوقسمت برش میزنیم .
سایز قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت
مدت پخت کیک : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۵درجه المنت بالا و پایین با فن
دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه اواخر پخت گریل
ادامه👇👇
ادامه آموزش کیک نسکافه ای 👇😍
برای خامه : حدود ۴۰۰گرم خامه رو تو دمای محیط میزاریم ، تا هفتاد درصد اون آب بشه(دقت کنید نباید کامل آب بشه ، یکم روون باشه ولی تکه های یخی داخلش باشه) ، یک قاشق غذاخوری (۴گرم) نسکافه رو با نصف قاشق غذاخوری آبجوش مخلوط کرده سرد که شد به خامه اضافه کرده و یک دقیقه با دور کند همزن میزنیم بعد حدود ۴ تا ۵ دقیقه با دورتند هم میزنیم تا کامل فرم بگیره.
لایه های کیک رو حتما با شیرقهوه ، یا شیرکاکائو یا شیر مرطوب کنید.
من برای دیزاین نهایی ، کرم کارامل خونگی و یه مقدار کیک پودرشده (روی کیکم رو برش زدم و با دستگاه پودرش کردم) استفاده کردم. بزارید کیک حداقل سه ساعت تو یخچال باشه بعد سرو کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش شلغم مناسب آنفولانزا و سرماخوردگیه ؛ خیلی خوشمزست یکبار درست کنی عاشقش میشی😍😋 و فقط با ۳قلم مواد و فوری درست میشه✔️✅
اگه برای بیمار درست کردین چون سرخ کردنی براش ضرر داره سیرداغ و نعناداغ رو حدفش کنید اگه بیمار ندارید به این روش درست کنید تو فصل پاییز و زمستون از خوردنش لذت ببرید😍😁
🔻مواد لازم👇( برای مقداری که تو کلیپ)
بلغور جو : ۱ لیوان
برنج : نصف لیوان
عدس : نصف لیوان
سبزی آشی : ۵۰۰ گرم(تره ،جعفری،گشنیز،اسفناج)
َشلغم : به میزان دلخواه(من ۴۰۰ گرم ریختم)
کشک : ۲ قاشق غذا خوری سرپر
سیر : به مقدار زیاد
نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک : به میزان لازم
🔻طرز تهیه👇
بلغور جو ، برنج و عدس رو میشوریم میزاریم نیم ساعتی بپزه . شلغم و سبزی رو اضافه میکنیم و زمان میدیم به خوبی پخته بشن . سیر رو با زردچوبه ، فلفل ، نمک و نعنا تفت میدیم و به آش اضافه میکنیم ، در آخر کشک اضافه میکنیم و تمام😋
به سلیقه ی خودتون تزیین کنید نووشجااان😍
✅️برای ترشی این آش به دلخواه میتونید آبغوره اضافه کنید.
✅️این آش پیازداغ نداره ولی اگه دوست داشتین میتونید بریزید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡