فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_فوری😍😋
3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان
3 حبه سیر
آب نصف لیمو
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری کاری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
برای سس:
4 قاشق غذاخوری ماست
خردل 1 قاشق چایخوری
1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
1 پیمانه جعفری
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
فلفل سیاه ، نمک و آویشن
پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی
نان لواش یا تورتیلا
مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_سبزیجات😍😋
۲ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده کنید. ۱ پیاز رو نگینی خرد کنید. ۲ عدد هویج متوسط رو رنده کنید. ۱ دسته پیازچه خرد کنید. کف تابه کمی روغن بریزید. پیاز تفت بدید تا سبک وطلایی بشه. سیب زمینی و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. پیازچه هارو هم به مواد اضافه کنید. ادویه ها شامل ( نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید ۲/۵ پیمانه آرد با ۱۰ گرم بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
۱/۵ قاشق غذاخوری کنجد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدیدروی خمیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدید خمیر با وردنه پهن کنید و به شکل مستطیل برش بزنید از مواد وسط خمیر بریزید. کناره های خمیر رو با آب خیس کنید. خمیرو بپیچید لبه هاش رو با چنگال به هم بچسبونید و توی روغن داغ سرخ کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍘شیرینی گردو و شکلات
🍬مواد لازم
🍫کره 100 گرم
🍫پودر شکر 1/3 پیمانه
🍫تخم مرغ 1 عدد
🍫آرد 1 پیمانه
🍫گردو خرد شده 1 پیمانه
🍫شکلات خرد شده 1 پیمانه
🍫وانیل 1/4 ق چ
🍫پودر کاکائو 1 ق س
🍫نمک 1 پنسه
🧈کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کرده با همزن 3_4 دقیقه میزنیم. تخممرغ و وانیل اضافه کرده یک دقیقه همزن میزنیم. آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کرده با لیسک هم میزنیم. در پایان شکلات و گردو را هم مخلوط میکنیم و با اسکوپ بستنی کوچک و یا به کمک دو قاشق مربا خوری در سینی کاغذ روغنی انداخته با کمی فاصله قرار میدهیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم. دمای 180 درجه به مدت 10_ 12 دقیقه میذاریم شیرینی پخته بشه.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_خوشمزه_ترد
2 ق ماست کم چرب،1 ق سس گوجه یا رب گوجه فرنگی، ترجیحا 1 ق سس فلفل دلمه ای،یک چهارم روغن مایع، ترجیحا روغن زیتون باشه بهتره
یک چهارم پ سرکه سفید یا بجاش آبلیو هم میتونید بریزید
ادویه های دلخواه مثل پودر گشنیز، پاپریکا،فلفل سیاه ، مقداری نمک،و کمی هم زنجبیل و سیره رنده کنید و داحلش بریزید
همه مواد رو باهم ترکیب
و تیکه های ران مرغ رو بهش آغشته کنید تا مزه دار بشه بهتره ظرفتون فلزی نباشه
روشو بپوشونید و حداقل 3-4 ساعتی بزارید تو یخچال تا مزه دار بشه هرچی بیشتر بمونه بهتره
خب چند تا سیب زمینی کوچیک داریم که باید حلقه حلقه کنید
پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و کمی هم نمک رو هم بهش اضافه کنید
2-3 قاشق اضافه موادی رو که برا مزه دار کردن درست کردید رو هم توش بریزید
همه رو خوب باهم ترکیب کنید
اونارو کف تابه بریزید و صاف کنید
و بعد تیکه های ران مرغ رو روش بچینید
روشو با فویل بپووشنید و بزارید تو فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردید یه ساعتی بزارید بپزه تو مایکروفر 180درجه یک ساعت
البته ممکنه دیرتر یا زودترم آماده بشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دسر_سه_رنگ
1 لیتر و یک لیوان شیر
1.5 لیوان آرد
150 گرم کره
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری کاکائو
کمی وانیل
80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره
7 عدد بیسکویت برای پایه
شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یکسوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
27.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_دارچین_عسل
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
سلام روزخوش
🫡 دستور یه کلوچه خوشمزه وخوش بافت دیگه اوردم براتون کلوچه دارچین وعسل 😋
حتما امتحانش کن🤌
تخم مرغ ۲عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)
عسل ۱/۴ پیمانه (۷۰گرم)
دارچین ۱ق چ
روغن مایع ۲/۳پیمانه (۱۲۰گرم)
ماست ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم)
آرد قنادی حدود ۲ و۲/۳پیمانه ( ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم)
بکینگ پودر ۱ق س سرخالی (۷گرم)
👈تخم مرغهای همدمای محیط وانیل و شکر را با همزن خیلی خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ وحجیم شود سپس عسل ودارچین را اضافه ویک دقیقه دیگر مخلوط کنید
روغن مایع و ماست را اضافه وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید
در نهایت مخلوط الک شده آرد وبکینگ پودر را طی دو مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید
خمیر چسبنده ولطیفی خواهید داشت پس آرد زیاد به خورد خمیر ندین حدود ۳۵۰ گرم بریزید اگر شل بود مابقی را کم کم اضافه کنید
خمیر را نیم ساعت با پوشش در یخچال استراحت بدین
سپس گوله های ۵۰ گرمی بردارین وبا دست کمی پهن کنید وبا فاصله روی قالب کاغذ روغنی انداخته بچینید و رومال کنید بعد از رومال با چنگال خط بندازین ودرون فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید یا تا وقتی که زیر کلوچه ها رنگ بگیره
می تونید کمی هم گریل کنید 😊
🔸️با این میزان خمیر حدود ۱۵ تا ۱۶ عدد کلوچه خواهید داشت
🔸️می تونید برای بافت پوکتر سبک تر ۱/۸ق چ نمک میوه هم همراه با بکینگ پودر اضافه کنید
🔸️رومال:
مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ+۱ق چ دارچین
#کلوچه_دارچین_عسل
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو😋😍
مواد لازم🔻
لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم
برنج: 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: حدود 4 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
زعفرون هر چقدر کَرَمته
نکات پخت🔻
لوبیاها را با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شوند. برنج را هم یک ساعت زودتر بزارید خیس بخوره. پیاز رنده شده را بهمراه روغن و ادویه ها کمی تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید. پس از تفت گوشت کمی رب سرخ کنید و داخلش بریزد و مواد را باهم ترکیب کنید و زعفرون را بهش اضافه کنید. در این بین برنج را با کمی نمک داخل قابلمه بجوشونید و آبکش کنید. سپس مواد و برنج را حسابی با هم ترکیب کنید.
ته قابلمه برنج کمی روغن و زعفرون بریزید و نون یا سیبزمینی برای تهدیگ را کفش بچینید. سپس ترکیب گوشت و لوبیا پلو را داخلش بریزید و بزارید برای حدود 20 دقیقه رو شعله کم دم بکشه.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_سورپرایز😍😋
ژله آلبالو یا انار ۱ بسته
ژله کیوی ۱ بسته
پاناکوتا ۴ لیوان
رنگ خوراکی سبز تیره
طرز تهیه پاناکوتا:
شیر ۴ لیوان
شکر ۱۰ ق غ خ
پودر ژلاتین ۴ ق غ خ سرپر
آب سرد ۲/۴ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر و شکر رو باهم مخلوط کنید میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه
پودر ژلاتین رو میریزیم روی آب سرد و هم میزنیم اسفنجی که شد میذاریم روی کتری تا حل بشه و یکدست.
خامه رو هم میذاریم روی حرارت غیر مستقیم کتری تا رقیق بشه
حالا چند قاشق از شیر داغ میریزیم داخل خامه و هم میزنیم تا کاملا رقیق بشه بعد خامه رو به بقیه شیر اضافه از روی حرارت برمیداریم و در آخر ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم.
میتونید بجای پاناکوتا از ترکیب شیر و ژله آلوءورا یا ژله های رنگی استفاده کنید.
قلب هارو سر و ته روی ژله بچینید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری ترین خیارشور🥒🥒🥒🥒🥒
خیارشور فوری
مواد لازم
خیار رسمی
سیر
سرکه سفید
ترخون
شوید
فلفل تند
آب نمک
طرز تهیه
خیارهارو میشوریم و خشک می کنیم و در شیشه های تمیز و خشک بطور فشرده می چینیم و در هر شیشه ۲ یا ۳عدد سیر و یک فلفل میندازیم و یه ساقه ترخون و اگه برگ کرفس هم داشتیم میریزیم و یک سوم شیشه رو سرکه میریزیم و مابقیش رو آب نمک ( برای درست کردن آب نمک به ازای هر یک لیوان آب، یک ق غ سرپر نمک میریزیم) و در ِ شیشه رو که فلزی حتما باشه سفت می بندیم و در قابلمه آب میریزیم و شیشه هارو قرار میدیم طوریکه دوسوم شیشه هارو آب بگیره و حالا شعله رو روشن می کنیم با حرارت متوسط رو به بالا تا به جوش بیاد از زمان جوش ۳۰ دقیقه که گذشت، حرارت رو خاموش می کنیم و شیشه هارو درمیاریم و میذاریم خنک که شد ، آماده ی استفاده هست و در یخچال قرار میدیدم.خیار شور عالی و خوشمزه مون آماده شد ، درست کنین و نوش جان کنین😋😊👌
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاهماجون ترڪیه😋
مواد لازم براے خمیر🔻
🍚نیم ڪیلوگرم آرد
🥤یک و یک سوم لیوان آب ولرم
🍙مخمر فورے ۷ گرم
🧂نصف ق چ نمڪ
🍙۱ ق چ شڪر
طرز تهیه خمیر🔻
آرد الک شده روداخل ڪاسه بریزید و شڪر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمےر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه ڪنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب ڪنین)و سپس روشو بپوشانید و یڪساعت در جاے گرم استراحت بدید.
مواد میانی🔻
🥩گوشت چرخ ڪرده: 400-500 گرم
🌶️فلفل دلمه: 3 عدد
🧅پیاز: 2 عدد
🥦جعفری
🍅رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
🍅 گوجه فرنگی:3عدد
🧉 روغن:1 قاشق چاے خورے
🧉 فلفل سیاه
🌶️ فلفل تند
🧄سیر: 2-3 حبه
🧂نمڪ
‼️مواد میانے باید خام باشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_کدو
بچه ها اینم واسه کسایی که هویج و کدوپخته شده دوس دارن
مثل خودم😍آخرشم که روش شوید ریخت و اون سس خوشمزه که مخلوط سیر رنده شده آبلیمو و روغن زیتون بود
طعمش بی نظیر میشه 😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡