eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕ماست و هویج کشمشی🥕 ابتدا دو عدد هویج رو رنده ریز کنید داخل روغن زیتون تفت بدید تا از خامی دربیاد به دلخواه دو قاشق شکر بزنید بذارید خنک بشه بهش سه ملاقه ماست و دو قاشق کنجد بوداده و یک قاشق خامه و به اندازه دلخواه کشمش اصافه کنید پودر گل سرخ هم بهش عطر خوشی میده 🍄ماست و قارچ زعفرانی🍄 برای این مدل من از کنسرو قارچ استفاده کردم که بعد از جوشوندن گذاشتم خنک شد بهش سه ملاقه ماست پرچرب و زعفران غلیظ اضافه کردم فقط اکر شما از قارچ بلانچ شده یا تفت داده شده اسافاده میکنید بهش نمک هم بزنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مجبوس الدجاج🍛😍😋 فوق العاده خوشمزه برای یکبارم شده درستش کنید😌 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر ۵ پیمانه، شکر ۲/۳ پیمانه، نشاسته گل ۱/۲ پیمانه، آردبرنج ۱ پیمانه، کره ۱۰۰ گرم، اسانس هل ۱ ق چ، گلاب ۱ ق غ، وانیل نصف ق چ 🌼تمام مواد رو داخل قابلمه ریخته بعد شعله رو روشن کرده و با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا ته نگیره. حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌بره حرارت رو کم کنید و درب قابلمه رو گذاشته و بزارید ۱۵ دقیقه بمونه. داخل ظرف مورد نظر سلفون بکشید یا یک لایه پودر نارگیل یا پسته بریزید و یعد مواد رو بریزید و صاف کنید و ۲ تا ۳ ساعت اجازه بديد داخل یخچال بمونه تا خوب خودش رو بگیره.بعد از استراحت برش بدید و تزیین کنید. 🍃من ۲/۳پیمانه شکر ریختم اگر شیرین‌تر دوست دارید ۱ پیمانه بریزید. 🍃سعی کنید آرد برنج که استفاده می‌کنید دونه درشت باشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋 🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید مواد میانی: آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم) شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم) کره ۲۵ گرم پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم) دارچین ۱/۴ق چ زنجبیل ۱/۴ق چ پودر هل ۱/۲ق چ 👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره مواد لازم برای خمیر: خمیر مایه ۱ق س (۸گرم) شکر ۱ق چ (۵گرم) آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال) شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم) بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف) ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم) کره ۳۰ گرم نمک ۱/۴ق چ آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم) 👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه ) 🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید 🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید 🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود 🔸️رومال: مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشقای پاستیل ۲ دقیقه بمونن همینجا و این آموزش خوشمزه و راحت و جدید رو ببینن 😍👌🤌🤤 پاستیل شکری پودر ژله ۱ بسته پودر ژلاتین ۳ ق غ گلوکز مایع ۳ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ آب جوش ۱/۲پیمانه 🥂🌯 🌯🥂 همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا ذرات ژله و ژلاتین کامل حل بشن اگر بازم دون دون ژلاتین داخلش بود از صافی رد کنید حالا موادمون رو با همزن برقی ۱ تا ۲ دقیقه میزنیم تا کمی تغییر رنگ بده با همزن دستی هم میتونید انجام بدین ولی بیشتر از ۲ دقیقه زمان میبره تا تغییر رنگ بده حالا داخل ۱ ظرف مستطیلی رو چرب کنید مواد پاستیل رو داخلش بریزید و بذارید داخل یخچال تا کامل سفت بشه بعد به صورت نواری با چاقو برش بدین و به دلخواه داخل شکر بغلطونید 💚حتما از شکر ریز استفاده کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍ شربت سکنجبین خیار مواد لازم🔻 شکر ۲پیمانه آب ۲پیمانه نعنا ۱۰۰گرم سرکه سفید ۱/۴پیمانه خیار به مقدار دلخواه لیموترش به مقدار دلخواه طرز تهیه🔻 ۱_شکر و آب را روی حرارت قرار دهید ابتدا اجازه دهید تا شکر ذوب شده سپس آب به جوش آید. ۲_زمانی که آب به جوش آمد نعنا را اضافه کنید. *ساقه نعنا را بلند بگیرید و با نخ گره بزنید* ۳_بعد از اضافه کردن نعنا ها باید اجازه بدیم تا عصاره نعنا وارد شربت شود و شربت هم کمی غلیظ بشه. ۴_در نهایت سرکه را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا شربت چند قل دیگر هم بزند. ۵_مقداری از شربت را درون ظرف ریخته صبر میکنیم تا سرد شود سپس بین دو انگشت تست میکنیم تا به صورت نخ درآید،حالا حرارت را خاموش میکنیم. ۶_شربت را از صافی عبور دهید. ۷_درون لیوان خیار رنده درشت شده،یخ،لیمو ترش،شربت سکنجبین و آب را ریخته و میل کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین بشقاب سالاد🥗 فقط با سه قلم پیاز و گوجه و خیار سالادتو تزئین کن😍😋 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا😍😋 پیتزایی که نونش انقدر لطیف و خوش بافت باشه خوردن داره ۱لیوان آب ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق غ خمیر مایه فوری مخلوط کنید ۱۰ دقیقه استراحت بدید ۲.۵ لیوان آرد و کم کم اضافه کنید و ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید آرد بپاشید و ۱ ساعت استراحت بدید بعد استراحت خمیر رو کمی ورز بدید حتما دستتون رو چرب کنید ولی آرد نپاشین۴-۵ چونه کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بزارید کمی با دست پهن کنید روش با زرده تخم مرغ رومال کنید پنیر پیتزا و روشون هرچی دوست داشتین بریزید و بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی🌽😍😋 مواد لازم : ذرت ۴۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ پیمانه سس مایونز ۱ پیمانه پنیر پارمسان ¼ پ نمک، فلفل سیاه آبلیمو ۲ ق غ کره ۳۰ گرم فلفل قرمز آویشن 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی شکم پر پنیری 😍😋 ‌🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡