eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🍒 ♦️مواد لازم ◽آلبالو تازه ۱ کیلوگرم ◽نمک ۲-۳ قاشق غذا خوری ♦️طرز تهیه ۱- آلبالوها راخوب بشورید و اجازه بدید تا آبش برود نیازی نیست خشک بشود . ۲- نمک را با توجه به ذائقه و سلیقه به آلبالوها اضافه کرده وهم بزنید . ۳- آلبالوها را داخل سینی ریخته جوری که روی هم قرار نگیرند و در زیر نور آفتاب قرار دهید . ۴- بسته به اندازه ی آلبالوها ۴روز تا یک هفته طول میکشد تا آلبالوها خشک شوند.در این مدت روزانه آلبالوها را زیرو رو کنید تا همه ی قسمتهای آن یکدست خشک شوند. 🔷سایر نکات🔷 🔸کیفیت این نوع آلبالوخشکه بسیار عالی است و کم از آلبالو خشکه های بازاری نیست و چه بسا لذیذتر چون نوع آلبالو و نمک و شوری آن مطابق سلیقه شماست . امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍜 ♦️مواد لازم برای۲ نفر ◽نودل ۲ بسته ◽رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری ◽سس کچاپ تند ۱ قاشق مربا خوری ◽فلفل سبز قلمی شیرین ۲ عدد ◽رب انار یا سس انار(اختیاری) ۱ قاشق مربا خوری ◽روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری ♦️طرز تهیه ۱- توی یه تابه یا قابلمه ی مناسب ...روغن مایع + رب + رب انار +سس کچاپ تند رو بریزین ویه ذره تفت بدین ۲- نودلها رو تو تابه قرار بدین ویه لیوان سر خالی آب بریزین وادویه نودل هم که داخل بسته هست رو بریزین ودر تابه رو بذارین وبعد پنج دقیقه آروم هم بزنین ومنتظر باشین آبش کشیده بشه ودم بکشه وتمام... ۳- نودل رو به ظرف سروتون منتقل کنین وروش فلفل قلمی شیرین ریز کنین ومیل کنین..واقعا خوشمزس 🔷سایر نکات🔷 🔸درسته ادویه نودل ،نمک‌داره ولی بهتره خودتون یه ذره نمک به نودلتون بزنین.. 🔸یه ذره کالباس یا مرغ پخته شده هم اضافه کنین مزه نودلتون بهتر میشه.. 🔸میتونین یه سیب زمینی کوچیک سرخ کنین وبعد دم کشیدن نودل ،تو تابه بریزین وباهاش مخلوط کنین. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲 ♦️مواد لازم برای۶ نفر ◽نمک و فلفل به مقدار لازم ◽آویشن تازه به مقدار لازم ◽برگ بو ۳ عدد ◽کره ۱ قاشق غذا خوری ◽پیاز ۲ عدد ◽سیب زمینی ۲۵۰ گرم ◽دارچین ۲ قاشق چای خوری ◽هویج ۵۰۰ گرم ♦️طرز تهیه ۱- سیب زمینی ، هویج و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس بهمراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، برگ بوها و آویشن را با نخ ببندید و داخل قابلمه بیندازید ( برگ بو و اویشن در اخر پخت خارج میشوند ). ۲- وقتی آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید ، دارچین را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند ، پس از مدت زمان لازم برگ بو و آویشن را خارج کنید. ۳- محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند سپس مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید. ۴- پتاژ هویج و سیب زمینی را داخل کاسه بریزید و با خامه و سبزی های معطر تزئین و سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
صبح زیباتون بخیر🌸🌸🌸 😃لبتون گل 🤩چشماتون نور 🍯کامتون عسل 🌼لحنتون مهر 😌حرفاتون غزل ❤️حستون عشق 🌞دلتون گرم 😊حالتون خوبِ خوبِ خوب 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍫 ♦️مواد لازم برای۱ نفر ◽پودر کاکائو ۱ لیوان ◽شکر 1.5 لیوان ◽شیر ۱ لیتر ◽کره ۵۰ گرم ♦️طرز تهیه ۱- ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند). ۲- شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم. ۳- هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد. ۴- شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت). ۵- بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم. ۶- مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود. 🔷سایر نکات🔷 🔸1)در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود. 🔸2)نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید. 🔸3)بهتر است شکلات را 10دقیقه یا 5دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد. 🔸4)نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند. 🔸5)در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید. این سس را در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال میتوانید نگهداری کنید. سس را چند ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا حالت روان داشته باشد. 🔸6)این سس را در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال میتوانید نگهداری کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️مواد لازم برای۲ نفر ◽توت فرنگی خردشده ۱۵۰ گرم ◽انبه خردشده ۱۵۰ گرم ◽شیر نصف لیوان ◽بستنی (ترجیحا باطعم توت فرنگی) یک لیوان ◽عسل (یاشیره نبات یاشهد) ۲ قاشق غذا خوری ◽چیپس شکلات وترافل(برای تزئین) به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- انبه و توت فرنگی خورد شده رو جدا گانه بزارید داخل فریزر تا کامل یخ بزنه ۲- بعد چند ساعت که میوه ها یخ زد ، اونها رو از فریزر خارج کنید بهمراه یک لیوان بستنی و نصف لیوان شیر و عسل بریزید داخل مخلوط کن (اگر مخلوط کن تون خیلی قوی هست مثل کافی شاپی ها ، اگر نه بریزید داخل غذاساز و تیغه خورد کنش رو نصب کنید) ۳- وقتی که کاملا میوه های یخ زده خورد شدن و با بقیه مواد مخلوط شدن اونها رو در لیوان سرو کنید و روی اون رو با ترافل و چیپس شکلاتی تزیین کنید . این مقدار برای ۲ لیوان پر کافیه . نوش جان🌸 🔷سایر نکات🔷 🔸میتونید بجای انبه و توت فرنگی میوه های دیگه هم استفاده کنید ولی این دو تا طعمشون با هم عالیه . 🔸 میتونید اگر بستنی توت فرنگی ندارید بجاش بستنی وانیلی استفاده کنید ولی رنگ آیس پک تون خوش رنگ نمیشه و البته روی طعمش هم تاثیر داره مگر اینکه بخواهید میوه های دیگه استفاده کنید که در این صورت همون بستنی وانیلی بهتره . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍طرز تهیه ادامه مطلب 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍😋😋 ♦️مواد لازم برای۳ نفر ◽زرشک ۲ قاشق سوپ خوری ◽تخم مرغ (زرده) ۲ عدد ◽زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری ◽نمک و فلفل به مقدار لازم ◽کره آب شده ۱/۴ پیمانه ◽ماست چکیده ۱/۲ پیمانه ◽مرغ ۲۵۰ گرم ◽برنج 1.5 پیمانه ◽خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم ◽خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوان‌های آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. ۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید. ۳- برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، بجوشانید و آبکش کنید ۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 100 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید. ۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید. ۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود. ۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید. ۸- بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود.زرشک رو شسته بعددر روغن تفت داده رو ته چین تزئین میکنیم 🔷سایر نکات🔷 🔸میتوان آنرا در فر هم گذاشت..البته باید روی آنرا با فویل بپوشانیم. 🔸حتما برنج را دو ساعت با نمك خیس كنید بهتر است این غذا در پلو پز یا فر طبخ شود اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید. 🔸بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شكر و گلاب خیس كنید تا خوشمزه تر شوند. 🔸 برای اینكه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍮 ♦️مواد لازم برای ۳_۵ نفر ◽شیر ۳لیوان ◽خامه ی صبحانه نصف لیوان ◽زعفران دم کشیده ی غلیظ ۳ق غ ◽گلاب ۳ق غ ◽وانیل مایع ۵قطره ◽شکر ۸ق غ ◽پودر ژلاتین ۳ق غ شیر رو بزارید روی گاز تا جوش بیاد.جوش که اومد حرارت رو کم کنید تا سر نره.شکر رو بهش اضافه کنید. پودر ژلاتین رو به آرومی روی شیر بپاشید .و تندتند باهم زن دستی برنید تا پودر ژلاتین به حالت لخته درنیاد و کاملا حل بشه.وقتی پودر ژلاتین کاملا حل شد شعله رو خاموش کنید.بزارید کمی از حرارت بیفته.خامه ی صبحانه رو که با قاشق زدین و روون شده رو بهش اضافه کنید.بعد گلاب و وانیل و زعفران رو اضافه کنید و دوباره باهمزن دستی بزنید تا کامل مخلوط بشه و داخل قالب بریزید. طعمش شبیه بستنی سنتی میشه. 🔷سایر نکات🔷 🔸لطفا وانیل شکری رو با وانیل مایع جایگزین نکنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️كباب خونگي .  گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی است . گوشت قلوه گاه گوسفند را انتخاب کنید تا چربی لازمو به کبابمون بده جمعا ۵۰۰ گرم که حداقل دو بار چرخ شده باشه این مقدار هفت الی هشت تا سیخ کباب بهمون میده .  پیاز را رنده ریز کنید. حدود 200گرم پیاز لازمه  آب پیاز را به خوبی بگیرید. اگر پیاز آب داشته باشه باعث ریختن کباب می شه؛ آب پیاز رو دور نریزید در کاسه بزرگی گوشت چرخ شده را با پیاز آب گرفته مخلوط کنید .نمک و فلفل و زعفران دم شده را اضافه کنید و ورز دادن را شروع کنید گوشت را ورز دهید و آنقدر ورز دادن را ادامه بدید که تا تمام گوشت به هم بچسبد و وقتی اونو از ظرف بلند می کنید همش بلند شه و همش تو ظرف بیفته و تیکه تیکه نشه تو اینحالت گوشت به خوبی ورز داده شده حالا وقت استراحت دادن به گوشت است و باید 2 ساعت تو یخچال استراحت کنه  بعد از استراحت گوشت به سیخ کشیدن کباب کوبیده را شروع کنید  از سیخ پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید اندازه یه پرتغال کوچیک از گوشت رو بردارید گرد کنید . سیخ رو با آب پیازی که کنار گذاشته بودیم خیس کنید اینطور گوشت از سیخ نمیریزه حالا سیخ رو بین گوشت فرو کنید و گوشت را در سطح سیخ پهن کنید (برا راحتی کار با آب پیاز هم میتونید دستتون رو خیس کنید) میتونید از کباب زن هم استفاده کنید حالا کباب ها رو روی منقل یا کباب پز بزارید اول با شعله زیاد تند تند بچرخونید تا روی سیخ ثابت بشه و بعد رو حرارت کم کنید تا مغز پخت شد نووووش جان😊 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 😍😋😋 ادامه پیج زیر 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍😊 سلاااام به روی ماه همتون🖐 ببینم کیا مثل اهل خونه ی ما طرفدارِ فلافل هستن بچه هاااا یه چیزی بگم از این پس اگه لایکا کم باشه یعنی شما حس و حال ندارین منم دیگه انگیزه ندارم که دستورشو تایپ کنم پس شما هستین که پیج خودتون رو سرحال نگه میدارین پر انرژی باشین وانگیزه بدین لطفا 🤗 فلافل تپل مپل ، پوک و ترد😋 .برای راحتی کار مقدار بیشتر نخود دو روز خیس میکنم و چندین بار به دفعات آبش رو عوض میکنم و بعد آبکش میکنم با غذاساز یا چرخ گوشت خرد کرده و بازم میزارم آبش بره و بسته بندی و فریز میکنم هر وقت خواستم درمیارم و بقیه مواد رو بهش اضافه میکنم . نخود دو لیوان .... .. سیب زمینی پخته یک عدد متوسط ( متوسط کوچیک ) ......پیاز متوسط کوچیک یک عدد _دو قاشق فلفل دلمه خیلی ریز و نگینی .....سیر چهار حبه رنده شده..... آبلیمو یا اب سه ق غ ( برای پوک شدن) ..... این بار به پیشنهاد دوستان جنوبی نصف ق غ رب ( یا سس )گوجه هم اضافه کردم خوب شده بود.  ادویه ها : نمک .. فلفل سیاه و قرمز ... پاپریکا ...پودر انبه .... پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز .... نخود ها رو  یک شبانه روز  خیس کنید و هر چند ساعت ابش رو عوض کنید بعد ابکش کنید و چرخ کنید ( باید درشت تر از دونه های شکر باشه ) و کاملا اب نخود رو بگیرید نباید اب داشته باشه وگرنه وا میره . . سیب زمینی پخته و خنک که شد اون  رو هم رنده  کنید و بعد همی مواد رو با مخلوط کنید و خوب ورز بدین و در روغن داغ سرخ کنید و بعد روی یه دستمال گذاشته تا روغنش کشیده بشه . نکته : ادویه ها رو حذف نکنید  چون طعم مطبوعی به غذاتون میدن و خوشمزش میکنه ... . .. . خیلی از رسپی ها فلافل سیب زمینی نداره شما میتونید حذف کنید اما من خوشم اومده و همیشه میریزم . یک ق چ بکینگ پودر هم بزنید پفش بیشتر میشه . . سه ق جعفری خرد شده داخلش خوبه . گاهی هم کنجد روی فلافل ها. عالیههه چناچه دو تا دونه ی اول فلافل ها رو سرخ کردین دیدین داره وا میره یکی دو قاشق بهش آرد اضافه کنید ولی بهتره نریزین چون از تردیش کم میکنه موادتون آب نداشته باشه و خیلی خوب ورز بدین وا نمیره .. البته ارد نخودچی هم خوبه بریزین پ.ن: بچه ها همین سس گوجه روی ساندویچ میریزیم به به و چه چه میگیم حالا اگر توش بریزیم خوشرنگش میکنه چرا بعضی ها به نظرشون عجیب میاد نمیدونم واقعا آشپزی رو به پیشرفت و تغییره پس نباید همیشه همونی باشه که از قبل میدونستیم یا اینکه جعفری بوی نخود رو میگیره عطر خوبي بهش ميده. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡