eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 سلام و درود 🌸 به کانال 🥘 زنگ آشپزی 🍳 خوش اومدید. تووی این کانال طرز تهیه انواع دسر 🍮 و شیرینی 🍪، پیش غذا 🥗 غذا 🍖، میان وعده 🌮 و.... رو میزاریم این کانال گلچینی از طرز تهیه بهترین انواع خوراکی ها هست 🍕🍝 👇لینک کانال 👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3217489934Cc0d199c620
امام صادق علیه‌السلام: هیچ بنده ای کار صدقه دادن را به خوبی انجام نداد ، مگر اینکه خداوند بعد از او جانشین خوبی برای وی بر فرزندانشان شد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 مواد لازم برای۱ نفر 🍅گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🧅پیاز کوچک ۱ عدد 🧂نمک و فلفل به مقدار لازم 🧈روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا پیاز خرد شده را با نمک وفلفل در مقداری روغن تفت می دهیم. ۲- سپس گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به پیاز اضافه کرده و منتظر می مانیم تا آب گوجه گرفته شود . ۳- تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال کمی می زنید و به گوجه ها اضافه می کنید کمی که مخلوط شد در ظرف را گذاشته و حرارت راکم کرده تا به آرامی املت بپزد وقتی تخم مرغ ها سفت شدند از روی حرارت بر داشته و آماده سرو کردن است. 🔹سایر نکات🔹 🔸می توانیم در صورت تمایل نصف قاشق رب گوجه هم اضافه کرده تا املت خوشرنگ تر شود. 🔸از سیر رنده شده و جعفری خرد شده هم میتوان استفاده کرد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍯🍯 مواد لازم برای۱ نفر 🍎سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم 🧂جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری 🍶آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری 🍡طرز تهیه🍡 ۱- ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود ۲- سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم ۳- بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ۴- ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم 🔹سایر نکات🔹 🔸بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم. 🔸اگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲 ♦️مواد لازم برای۳ نفر ◻️لوبیا چیتی ۱ پیمانه ◻️پیاز خردشده ۱ عدد ◻️رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری ◻️قارچ متوسط ۴ عدد ◻️آبلیمو ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- لوبیا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم میخیسانیم ۲- بعد از این مدت با شعله ی کم به روی اجاق گاز قرار میدهیم. ۳- بعد از حدود 2 ساعت لوبیا پخته میشود.سپس پیاز را در روغن سرخ کرده و فلفل زرد چوبه و نمک را به آن اضافه مینماییم و بلافاصله رب گوجه را درون محتویات ریخته و تفت میدهیم ۴- بعد از انجام این عملیات مواد را با لوبیا مخلوط مینماییم و قارچ ها را که به صورت دلخواه بریده ایم به خوراک اضافه میکنیم به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥞🥔 مواد لازم برای۶ نفر ♦️پوره سیب زمینی ۴ پیمانه ◽پنیر موزارلا (موتزارلا) خردشده ۵۰۰ گرم ◽تخم مرغ ۱ عدد ◽آرد ۱/۴ پیمانه ◽پیازچه خردشده ۲-۳ قاشق غذا خوری ◽پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه ◽روغن به مقدار لازم ◽خامه ترش یا سر شیر کمی 🔸طرز تهیه ۱- ابتدا داخل یک قابلمه ۴.۵ لیتری آب ریخته کمی نمک اضافه کنید حدود ۷ عدد سیب زمینی را پوست گرفته چهار قاچ کنید داخل قابلمه بریزید تا پخته و در حدی نرم شود که چنگال به راحتی در آن فرو رود . ۲- سیب زمینی ها را با ۴ قاشق غذاخوری کره در ظرفی دیگر له کنید تا پوره سیب زمینی بدست آید ( پوره سیب زمینی تا ۳ روز قابل نگهداری است) ۳- پوره سیب زمینی ، پنیر، تخم مرغ ، آرد و پیازچه را با هم مخلوط کنید. ۴- مقداری از مواد را برداشته در دست گرد کنید کمی خامه‌ روش بمالید ۵- دو طرف پنکیک را به پودر سوخاری آغشته کنید و داخل روغن تاهنگامی که دو طرفش طلایی شود سرخ کنید . 🔹سایر نکات🔹 🔸میتونید خامه ترش رو حذف کنید ولی ترجیحا طبق دستور پیش برید بهتره. 🔸مقدار نمک و فلفل و ادویه رو نگفتم چون من اصولا غذاهام کم نمک هستن و تو این دستور چون پوره سیب زمینی و پنیر نمک داره من دیگه نمک نریختم شما بنا به ذائقه تون میتونید از هر ادویه ای که خواستید استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡