6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر زعفرانی
مواد لازم:
بیسکویت🍪 ۱ بسته
پودر نسکافه ☕️۱ قاشق مربا خوری
کره 🧈۳۰ گرم
شیر🥛 نیم لیتر
خامه🥣 ۳ قاشق غذا خوری
وانیل🌸 نوک قاشق چای خوری
شکر 🍚۱ ونیم قاشق غذا خوری
ژلاتین ۱ قاشق مربا خوری
نکته ای که داره ژلاتین رو با دوبرابر اب گرم هم بزنید بعد به شیر اضافه کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرمه سبزی😍😋
👇رازخوشمزگی قرمه سبزی👇👇
هر بلایی سرت خورشتت بیاری راه حلش اینجاست.
✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن.
✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه.
✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده.
✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو جذب کنه.
این معجون برای قرمه سبزی معجزه میکنه
دو ق غ رب انار
یک ق غ آب نارنج
یک ق غ آبلیمو
نصف ق چ فلفل سیاه
نصف ق چ نمک
نصف ق غ رب گوجه
با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنید.
این میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_کباب_و_بادمجان😍😋
500 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز رنده و آبگیری شده
1 عدد تخم مرغ
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری آرد سوخاری
جعفری
5 عدد بادمجان قلمی
نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، چاشنی کوفته
برای سس:
نصف قاشق رب گوجه فرنگی
نصف قاشق رب فلفل
1 لیوان بزرگ آب گرم + نمک
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود،برای کوفته ها پیاز، جعفری و سیر را ریز رنده و خرد کنید،سپس تمام مواد را در ظرفی ریخته و ورز دهید،بادمجان ها را نازک برش بزنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید،روی آن روغن زیتون بریزید و با برس آن را پخش کنید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا طلایی شوند یا در ماهیتابه سرخ کنید،سپس کوفته ها را به سیخ بکشید و بادمجان ها را روی آن بپیچید و کف سینی فر گذاشته و مطابق ویدیو روی آنها سس بریزید و سینی را در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا پخته شوند
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود_سالاد_مرغ
سینه مرغ پخته شده و رنده شده یک عدد متوسط، فلفل های رنگی هر کدوم یک قاشق غذاخوری سبزی جعفری یک قاشق غذاخوری، شوید یک قاشق غذاخوری، خیارشور نگینی دو قاشق غذاخوری
همه رو مخلوط کنید بهش دو قاشق پر پنیر خامه ای و یک قاشق غذاخوری سس مایونز بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نون تست رو قالب بزنید همونطور که توی قالب نون هست با قاشق یهمقدار سالاد توش بزارید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و با کمک دستتون از زیر آروم مواد قالب زده رو بیرون بیارید با گوجه گیلاسی یا زیتون میتونید تزئین کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#خورشت_چاقاله_بادام
🔴مواد لازم برای 3 نفر
▪️چاقاله بادام 250 گرم
▪️گوشت 200 گرم
▪️سبزی نعنا جعفری 120 گرم
▪️پیاز 1 عدد
▪️سیر 1 حبه
▪️لیمو عمانی 2 عدد
▪️روغن ، نمک ، فلفل ، زردچوبه
🔴طرز تهیه
🔸پیاز و سیر خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، زردچوبه و گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید.
سپس به میزان لازم آب اضافه کرده و سبزی نعنا جعفری سرخ شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود.
🔸دم چاقاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چاقاله کامل شود و خورشت جا بیفتد.
در اواخر پخت نمک و فلفل و ترشی خورش را اندازه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
♦️میتوانید مقداری لوبیا قرمز یا لوبیا چشم بلبلی نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید.
♦️میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.
♦️میتوانید چاقاله را همزمان با گوشت تفت دهید و اجازه دهید با هم بپزند ولی اگر چاقاله ها ترد هستند بهتر است دیرتر اضافه شوند تا شکل خود را حفظ کنند.
♦️میتوانید چاقاله را از وسط دو قسمت کنید یا حلقه حلقه کنید و به خورش اضافه کنید.
♦️بجای نعنا جعفری میتوانید از سبزی قورمه استفاده کنید.
#شام
#سرآشپز
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گراتن_مخلوط
👇👇👇👇👇👇👇
برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز داغ ۲ ق غ
قارچ ۷ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
بادمجان ۳ عدد متوسط
ذرت ۳ ق غ
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
آرد سفید ۱ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر گرم ۱ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با پیاز و کمی نمک و زردچوبه گذاشتم بپزه . بعد از پخت ریش ریش کردم .
بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم و کمی نمک پاشیدم یا داخل اب نمک بزارید و بعد سرخش کردم . من در تابه رو میزارم این طوری روعن هم کم مصرف میشه .
سیب زمینی ها رو پوست کندم و نگینی خرد کردم داخل آب جوش همراه با نمک ۱۵ دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم و بعد مرغ ریش ریش شده و پیاز داغ و فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت رو اضافه کردم . کمی نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه هم ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
#سس_بشامل: آرد رو کمی تفت دادم و بعد کره اضافه کردم و سپس شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت مناسب برسه و بعد نمک و فلفل اضافه کردم .
کف ظرف مورد نظر کمی سس بشامل(سفید) زدم و بعد لایه لایه از مواد به دلخواه ریختم . من ابتدا سیب زمینی و بعد بادمجان و بعد پنیر پیتزا و مواد مخلوط مرغ و پنیر پیتزا و سس بشامل ریختم و دوباره همین کار رو تکرار کردم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر هم یکی دو دقیقه گریل رو ردشن کردم تا روش برشته بشه .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ_ماکارانی🌯🍜🍝
مواد لازم:
6 تکه ساق پای مرغ🍗 بدون استخوان
فلفل سبز ، قرمز و زرد هر کدام 2 عدد🍘🍙🌶
1 قاشق غذاخوری کره🍠
1 پاکت خامه مایع(200 میلی _خامه معمولی هم میشه)🍧
1 لیوان بادام هندی🥜
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و اگه دارید پودر سیر🍙🍘🌶🥗
برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ🍳🥚
1 لیوان شیر🥛
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر آب🍶
2 لیوان آرد🍚
طرز تهیه:
مرغ 🍢را باریک خرد کنید داخل ماهیتابه🍳 تفلون گود بریزید و روی اجاق تفت بدید تا آبش💦 گرفته شود.کره را اضافه کنید و کمی تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و فلفل های خرد شده 🌔را اضافه کنید.و تا وقتی که فلفل ها کمی نرم شوند در حالی که هم میزنید بپزید. سپس خامه را اضافه کنید و حدود 3_2 دقیقه بپزید و در آخر بادا🥜م هندی را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی اجاق بردارید. مواد کرپ را با هم مخلوط ک🥘نید(مقدار آرد را خودتان کنترل کنید نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت باشد) داخل ماهیتابه که کمی چرب شده بریزید و کرپ ها را یکی یکی بپزی🍣د و مثل فیلم کرپ ها را برش بزنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید و هم بزنید.نوش جان🍕😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ته_انداز_مرغ👩🍳
💥مواد لازم👇
ران مرغ
پیاز:۲ عدد
نمک.زردچوبه.فلفل.پودر سیر به میزان لازم
کره: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران: به میزان لازم
ماست: ۱ لیوان
روغن: ۱/۳ لیوان
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
دارچین: نوک قاشق چایخوری
برنج: ۵ پیمانه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_انداز_مرغ
قسمت دوم فیلم بالا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#رولت_گوشت_دورنگ
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
نصف یک عدد سینه مرغ که از مخلوط ران و سینه هم میتونید بزنید
۲ عدد پیاز
ادویه ها
فلفل قرمز و نمک و زعفران برای گوشت مرغ
برای مواد میانی
نخود فرنگی ، ذرت ، سیب زمینی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡