eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم سه عدد زرده تخم مرغ سه چهارم لیوان روغن یک لیوان ماست زعفران غلیظ کمی پودر هل آب نیمی از لیموی ترش نمک و فلفل قرمز چهار پیمانه برنج یک کیلو فیله مرغ سه عدد بادمجان صدو پنجاه گرم زرشک کره شکر حدود یک قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک خوشمزه رو همینقدر آسون درست کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر نارگیلی🥥 مواد لازم : ۲ ق غ پودر کاستارد یا پودر نشاسته ذرت ۳/۴ لیوان شکر ۳ لیوان شیر ۲ ق غ پودر ژلاتین ۱ بسته خامه صبحانه وانیل ۱ لیوان پودر نارگیل 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
آلبالوی بدون هسته 1.5 لیوان شکر سه ق غ آب یک سوم لیوان ران مرغ دوعدد پیاز دوعدد متوسط نمک فلفل زرد چوبه ب میزان لازم رب نارنج و رب آلبالو هر کدوم نصف قاشق آلبالوهارو با شکرو آب مخلوط کنید بزارید روی گاز ب مدت نیم ساعت تا قوام بیاد مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و توی روغن حسابی سرخشون کنید زعفران بزنید و یکم دیگه سرخ کنید مرغ رو از تابه خارج کنید و پیاز خلالی شده رو توی همون روغن سرخ کنید مرغ رو ب تابه برگردونید همینطور آلبالوی قوام اومده رو یک لیوان آب جوش اضافه کنید و با شعله خیلی کم بزارید یک ساعت زمان بدین تا کاملا بپزه اواخر پخت رب الو و رب نارنج رو اضافه کنید مخلوط کنید و بزارید یک رب دیگه بپزه همینطور ک توی عکس میبینید خوش رنگ هستن مرغ کاملا قرمز میشه وقتی هستهدهای آلبالو رو میگیرین روی هسته ها کمی آب جوش بریزید تا رنگ پس بدن و از صافی رد کنید و بریزید داخل خورشت. مرغ خوشمزه ما آماده هست نوش جااان اگه دیدین مرغ آبش خشک شده بازم آب جوش بریزید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مواد لازم؛ سیب زمینی رنده درشت ۳عدد ژامبون یا مرغ پخته شده یا سوسیس بمقدار لازم فلفل دلمه نصف یکعدد قارچ ۳عدد پنیر پیتزا یک پیمانه ادویه ها شامل نمک و فلفل سیاه ،پول بیبر،پودر سیر،پودر پیاز،آویشن آرد سوخاری ۲ ق غ . تو تابه روغن بریزید یک ردیف مخلوط سیب زمینی و ادویه ها بعد پنیر پیتزا یک ردیف ژامبون بعد فلفل دلمه و قارچ و دوباره پنیر پیتزا . لایه آخر سیب زمینی بعد خوب فشرده کنید و در تابه رو بزارید یه ربع‌سرخ بشه بعد با یه بشقاب برگردونید و دوباره بزارید تو تابه تا اونطرفش هم سرخ بشه اینبار با در باز . بعد هم از خوردنش لذت ببرید میتونید تو فر هم درست کنید ولی روش رو حتما چرب کنید یا کره بزارید تا طلایی بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک خوشمزه رو همینقدر آسون درست کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
❌ هر چی ادویه داری بریز دور ❌ دیگه نگران عطر و طعم غذاهاتون نباشید 📣 بیا تا بگم چکار کنی دستپختت زبون زد فامیل بشه 🤩 فروش فوق العاده با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت ممکن در 💪 تجربه ی آشپزی دلچسب و راحت با و 😉 ❌ وقتی مهمونات، وارد خونت میشن، راز خوشمزگی غذات رو میپرسن👩‍🍳رازش اینجاست🧐👇 https://eitaa.com/joinchat/4246143281Caee3b9fe35 ❌تا ادویه ات خاص نباشه ، دست پختت آس نمیشه ❌
. هزارچاشنی 👆 ، کانال دوم خودمون هست ممنون میشم حمایت کنید ❤️ ما تولید کننده ی ادویه های صددرصد خالص و خونگی هستیم 💜 توی کانال بالای ۵۰ پیام داریم 👌 حتی هم داریم 💪 ارسال برای خرید بالای ۴۰۰ تومن هم رایگانه 👍 دیگه چی میخوای ⁉️ فرصت رو از دست نده ❌ .
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ و قارچ از اوناست که عاشقش میشی😍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند جدید یاد بگیر🍔 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 کیلو گرم سیب زمینی نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 مشت جعفری یا گشنیز تازه خرد شده 100 گرم پنیر پارمسان یا چدار رنده شده 80 گرم آدر سوخاری 3 عدد تخم مرغ روغن به میزان لازم پوست سیب زمینی ها را گرفته و مکعبی خرد کنید،سپس در آب جوش و نمک برای 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند،سیب زمینی آبپز شده در یک کاسه بریزید و له کنید،بعد فلفل،جعفری،پنیر، آرد سوخاری و تخم مرغ را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند،دست خود را چرب کنید،از مواد برداشته،شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف کوکو برشته و طلایی شود 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡