13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زینگر_برگر😍😋
سینه مرغ🍗 : یک عدد
شیر🥛: یک پیمانه
آب لیمو ترش🍋: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ 🥚دو عدد
سس تند🌶: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز و پودر تخم گشنیز هر کدام یک قاشق چایخوری.🌶🧂🧅🧄
آرد🥡: دو پیمانه
نشاسته ذرت🌽: ۲ قاشق غذاخوری
نمک 🧂: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ، پاپریکا، پودر سیر ٫ پودر پیاز هر کدام ۲ قاشق چایخوری
سس خردل و کچاپ و مایونز، کاهو و خیارشور و پنیر چدار هم برای داخل ساندویچ👌😍
و ۳ نکته ی مهم:
برای درست کردن باترمیلک شیر و آبلیمو رو ده دقیقه توی دمای محیط بذارین.
حتماً مرغ رو سه الی چهار ساعت مزه دار کنین.
و برای سرخ کردن حتما دمای گاز متوسط رو به بالا باشه.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی_نعنا🧊•
خوشمزه ترین و ساده ترین نوشیدنی:))🍷
~💛موادلازم:
سیروپ نعناع
اب
یخ
تخم شربتی
سرد دم پنیرک
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_کبابی
موادلازم:
تخم مرغ دو عدد
گوجه
پیاز
کره
رب به مقدار لازم
#صبحانه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_مجلسی😍😋
🚩چرا زعفران جدا؟؟🔻 چرا ردیف پایین سینه مرغ باید گذاشته بشه و بعد ران ها؟؟👇
🔻زعفران رگه ای از تلخی و عطری با ماندگاری پایین داره. اگر زعفران را به سس بزنید طی فرایند پخت این عطر از بین رفته و رنگ و طعم و عطر دلخواه و زهم گیری صحیح از مرغ انجام نمیشه
🔻ردیف اول و پایین تحت حرارت بالاتری قرار میگیره و پخت سریعتر انجام میشه. سینه های مرغ بافت سفت و همبند دارن و طی این فرایند شکل ظاهرشون تغییری نمیکنه، اما ران ها به دلیل غضروفی بودن از هم جدا و متلاشی میشن
✅موادی که گفته شد برای یک مرغ کامل ۱ و نیم کیلویی بود.. به تناسب مرغ ها مواداضافه و چند برابر میشن
✅موقع کشیدن مرغ در ظرف برای نذری حتما کمی روی سطح دارچین بپاشید
⛔⛔حتما جعفری را با ساقه و بدون برش دادن در انتهای قابلمه بگذارید با یک نخ ببندید و فیکس کنید این کار ضمن ایجاد طعم و عطرمناسب باعث حفظ ظاهر و رنگ سس مرغ میشه
🚩🚩ادویه
زردچوبه ۱ ق م، فلفل قرمز ۱ ق چ پر، نمک 1 ق غ پر، زعفران ۱ ق چ ساییده شده و دم کرده
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خانگی 🌱
خیلی راحت ماست درست کن!
خیلیم به صرفه و خوشمزه تره🤌
شیرو ۳۰ دقیقه میجوشونیم و بعد خنک که شد ۷ الی ۸ ساعت میذاریمش یخچال خوب که خامه بست خامشو جدا میکنیم و میذاریم شیر یکم گرم شه( فقط ولرم شه نه داغ!)به ازای هر لیتر شیر یه قاشق سر پر ماست میزنیم و به شیر اضافه میکنیم و میزاریمش توی دمای محیط روشم یه سبد میذاربم که ماست اب نندازه و با یه پتو یا دستمال میپوشونیم و ۸ ساعت همین حالت میمونه!
بعد از اون ۱۲ ساعت میذاریمش یخچال که حسابیییی سفت و خوشمزه شه😍🤌
این روش انقد عالیه که خودم کیف کردم دیگه لازم نیست ماست بیرونی بخری خوشمزه ترم هست و البته خیلییی به صرفه تر🧡
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
یکی از دسرهای معروف و خوشمزه عربی-ترکی مهلبیه است
💜یک لیتر شیر
💜یک پیمانە آرد
💜یک پیمانه شکر
💜۱۰ گرم وانیل
💜۱۵۰ گرم کره
💜گلاب نصف استکان
150 گرم کره را ذوب کرده و 1 پیمانه آرد اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید
حالا یک لیتر شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید
یک بسته وانیل و گلاب اضافه کنید و وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید
وقتی محلول کمی خنک شد، در مخلوط کن بزنید، سپس در ظرفی ریخته و با دارچین تزیین کنین✔️حتما از شیر سرد استفاده کنید چون از گلوله شدن آرد در شیر جلوگیری میکند
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پلو مخلوط هم طعمش دلچسبه هم ظاهرش زیبا😍😋
به یک عدد پیاز تفت داده شده
۲ حبه سیر خرد شده
ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا از هر کدوم نصف ق چ)
نصف سینه مرغ
یک ق غ رب
یک عدد کنسرو لوبیا چیتی
اضافه و همه رو باهم مخلوط کنید.
درشو ببندید و بذارید ۵ دقیقه بمونه.
مقداری شوید تازه خرد شده و یک ق غ شوید خشک اضافه کنید.
کف قابلمه که روغن ریختید عصاره زعفرون و کنجد بریزید.
سیب زمینی هارو بچینید و لایه لایه تا انتها پلو ومواد بریزید دم بزارید
به یک عدد پیاز تفت داده شده
۲ حبه سیر خرد شده
ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا از هر کدوم نصف ق چ)
نصف سینه مرغ
یک ق غ رب
یک عدد کنسرو لوبیا چیتی
اضافه و همه رو باهم مخلوط کنید.
درشو ببندید و بذارید ۵ دقیقه بمونه.
مقداری شوید تازه خرد شده و یک ق غ شوید خشک اضافه کنید کف قابلمه که روغن ریختید عصاره زعفرون و کنجد بریزید سیب زمینی هارو بچینید و لایه لایه تا انتها برنج و مواد رو اضافه کنید در قابلمه رو ببندید و دم بذاریدپلو رو هم بزنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات آلمانی آوردم براتون با طعم فوقالعاده و خوشمزه
که همه عاشقش میشن 😋😋
مواد لازم:
بیسکوییت پتی پور ۲ بسته
کره ۵۰ گرم
شکر ۶ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای آب شده چند تکه
شیر ۱ لیوان
کنجد و گردو به دلخواه
وانیل نصف قاشق چایخوری
🔴 بیسکوییت و پودر میکنیم نه خیلی کمی و بعد همه مواد و بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و داخل سلفون میریزیم و از دو طرف طبق کلیپ میبینیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدیدم تا ببنده و سفت بشه و برش میدیدم بعد با پودر نارگیل و کنجد تزیین میکنیم 👌
🔴حتما امتحانش کنید که عالیه طعمش عاشقش میشی 😋👌
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ناپلونی_الویه😋•
فینگر فود جذاب برای دورهمیاتون🤩
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپوچینو خامه ای ☕☕
مواد لازم
۳ق غ خ شکر
۳ق غ خ قهوه فوری
۳ق غ خ آب گرم
شیر گرم به مقدار یا سرد
همه مواد رو خوب مخلوط کنین و با هم زن دور تند خوب بزنید حدودا ۳ تا ۵ دقیقه تا رنگش عوض بشه و حالت خامه ای بگیره
دید چه قدر راحت و سریع و خوشمزه اصلا از این راحت تر مگه داریم 🥰🥰
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_کوبیده🍢🍢
#کوبیده_مرغ🍢🍢
ترکیب سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
فیله مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد درشت
فلفل دلمه سبز و قرمز از هر کدوم یک سوم برش
ترکیب کره و روغن ( سس کره)
پودر سیر .نمک . زنجبیل .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز درصورت تمایل
اگه باشه عطر خیلی خوبی میده کم اضافه بشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کباب_کوبیده🍢🍢
#کوبیده_مرغ🍢🍢
ترکیب سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
فیله مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد درشت
فلفل دلمه سبز و قرمز از هر کدوم یک سوم برش
ترکیب کره و روغن ( سس کره)
پودر سیر .نمک . زنجبیل .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز درصورت تمایل
اگه باشه عطر خیلی خوبی میده کم اضافه بشه
طرز تهیه :
فیله و ران وسینه را چرخ میکنیم
نمک و ادویه اضافه میکنیم
من پیاز رو ریز ساتوری کردم فلفل دلمه رو نیز همونطور خیلی ریز ساتوری کنین به مرغتون اضافه کنین خوب مخلوط کنین حدود پنج دقیقه ورز بدین تا مثل خمیر جمع و گوله بشه وسط ظرفتون
در ظرفو بزارین تو یخچال نیم ساعت بمونه خنک بشه
باربیکیو رو ده دقیقه قبل پخت روشن کنین
از مواد گوشتتون اندازه نارنگی وزن ۱۰۰ تا ۱۲۰ بر دارید از سر سیخ شروع کنین به سیخ گرفتن
یه کاسه اب ولرم دم دستتون باشه خیلی کم دستتون رو مرطوب کنین و گوشت رو به سیخ بکشید حواستون به سرو ته سیخ باشه گوشت خوب چسبیده باشه به سیخ
من با دست اینکارو انجام دادم اگر دستگاه دارین با دستگاهم میشه سیخ رو تو دستگاه میزارین گوشت رو داخلش میزارین فرم میگیره
بعد سیخ رو روی باربیکیو داغ میچینیم با شعله زیاد سریع چند بار پشت و رو میکنیم اینکار باعث میشه به گوشت شوک وارد بشه و به سیخ بچسبه حدود
وقتی رنگ گوشت برگشت و احساس کردین به سیخ چسبید حرارت رو پایین بیارین تا گوشت مغز پخت بشه هر چند ثانیه سیخ رو برگردونین کمی سس کره رو با فرچه رو کباب بکشین
در اخر کار دوباره حرارت رو بالا ببرین تا کبابتون رنگ بگیره و برشته بشه فقط خیلی رو حرارت نمونه
چون فلفل هاتون میسوزه و سیاه میشه و اینکه اب میان بافتی گوشت از بین میره و کباب خشک میشه
برای از سیخ جدا کردن هم سرو ته گوشت رو کمی فشار بدید از سیخ جدا بشه و راحت از سیخ جدا کنید دوباره از سس کره روی کباب بکشید و سرو کنید ✔نکات: سیخ کوبیده تمیز باشه خیس یا چرب نباشه ✔کباب پز حتما داغ باشه بعد سیخ رو روی منقل بچینید ✔نکاتی که در مورد پشت رو کردن اولیه کباب با حرارت بالا گفتم حتما رعایت بشه حدود سی ثانیه تا جایی که رنگ گوشت تغییر کنه بعد حرارت رو پایین بیارید
✔بجای پیاز ساطوری زیر از پیاز رنده شده هم میتونین استفاده کنین فقط اب پیاز رو حتما بگیرین ✔فلفل دلمه رو میتونین حذف کنین یا کمتر بزنین ولی طعم دلپذیری به کبابتون میده مخصوصا پاپریکا(فلفل قرمز)
✔ترکیبات گوشت رو حتما رعایت کنیید!!
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡