23.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ شاورمای مرغ لبنانی😍😋
مواد لازم :
ماست ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ۲ ق غ
روغن زیتون ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه
پاپریکا، تخم گشنیز
پودر زیره، پودر سیر
پودر پیاز، زردچوبه
پودر دارچین
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
مواد سس :
مایونز ۱/۲ پیمانه
ماست ۲ ق غ
کنجد ۲ ق غ
آب لیمو تازه ۲ ق غ
روغن زیتون ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه
سیر ۳ حبه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
21.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_تاراتور_هویچ_و_کدو
سلام دوستان ✋ خوبید انشاالله 🙏 آموزش پیش غذای ترکیه داریم
تاراتور هویچ وکدو
کدو دو برابر هویچ باشه کدو ۴ عدد ، هویچ ۲ عدد ، سیر دو حبه کوچیک ، نمک ، فلفل ، ماست ، پودر پاپریکا ، گردو به میزان لازم
هویچ و کدو بعد پوست گرفتن رنده میکنیم دو تا سه دقیقه در کمی روغن تفت میدهیم نباید سرخ بشه در حد تفت دادن کنار بگزارید خنک بشه بعد خنک شدن نمک ، فلفل ، سیر رنده شده ، ماست اضافه کنید مخلوط کنید در ظرف سرو بریزید یکم گردو در روغن یک تفت خیلی کم بدید حرارت خاموش کنید بعد پودر پاریرکا اضافه کنید دقت کنید که پودر پاپریکا سریع میسوزه پس حرارت خاموش باشه موقع ریختن پودر پاپریکا
بعد هم گردو وپودر پایریکا روی تاراتور آماده شده بریزید .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا خوردی بندری با ترکیب سس فلفل تند🌶 رافانو با بندری عالی میشه😍🤌
📝چیزایی که لازم دارین
۲.۳ تا دونه پیاز
نصف پیمونه اب
روغن
۱ ق.چ زردچوبه
۱/۲ ق.چ فلفل قرمز
نمک
۱ ق.غ رب گوجه فرنگی
نون بولکی یا باگت
گوجه و خیار شور
سس فلفل تند
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ی شیرینی راحت و خوشمزه رو واستون آوردم ک واسه عیدم فکر میکنم خیلی خوب باشه😍😋.
200 گرم کره نرم شده رو با همزن برقی بزنید ک کرم رنگ و روشن بشه و حجم بگیره درست مثل فیلم
حالا 100 گرم پودر قند رو به کره اضافه میکنیم و دوباره میزنیم دوتا سفیده تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
الان باید رنده پوست یدونه لیمو،300 گرم آرد و ی کوچولو نمک اضافه کنی و با دور کند همزن هم بزنی تا خمیر یکدست و مناسبی بدست بیاد(حواستون باشه ک کیفیت آردها با هم فرق دارن مس تو اضافه کردنش دقت کنید)
حالا خمیر آماده شده رو بریزید تو قیف و با ماسوره ستاره یا هر مدلی ک دوست دارید پایپ کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و و از خمیر شیرینی با رعایت فاصله رو کاغذ پایپ کنید
حالا وسط هر شیرینی رو با انگشت گود کنید و توش نربا یا مارمالاد بریزید و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 18 تا 20 دقیقه
دقت کنید زیاد تو فر نمونه ک خشک بشه
در انتهای پخت شیرینی تو فر بافت نرمی داره ولی وقتی سرد بشه بافت ترد پیدا میکنه.
نوش جونتون❤
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی😊
ببینیم چیا میخواد :
نان لواش
سوسیس
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
قارچ پیاز
ذرت
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_پلو_با_زرشک_و_زعفران
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_و_آشپزی
فوت و فن برای خوشرنگ شدن زعفران☺️
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت
ببینیم چیا میخواد:
پیاز
نمک
کرفس
هویج
گوشت بوقلمون
فلفل قرمز
پودر رزماری
آویشن
زردچوبه
رب
سرکه
آب جوش
زعفران
شکر
زرشک
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکم_پر😍
ببینیم چیا میخواد:
بادمجان
پیاز
نمک
گوشت چرخکرده
گوجه فرنگی
سیر
نمک
فلفل
جعفری خرد شده
۴عدد بادمجان را نصف کرده و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز خرد شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند و اواخر جعفری خرد شده میریزیم.
بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. وبا چنگال وسط بادمجونارو کمی خالی میکنیم
از مواد گوشتي داخل بادمجانها گذاشته و روی بادمجانهای پر شده پنیر پیتزا ریخته
كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه و یک عدد قرص عصاره مرغ اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم
سس را روی بادمجونها وته ظرف میریزیم وکمی اب میریزیم و روی ظرف را فویل کشیده در فر ۱۸۰ درجه ۶۰ دقیقه میگذاریم بپزد وابش کشیده شود وده دقیقه آخر فویل را خارج کرده و روی بادمجونارو گریل میکنیم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
یه صبحونه خوب میتونه روزتو بسازه😍
ببینیم چیا میخواد :
پیاز
رب گوجه فرنگی
سیب زمینی آبپز شده
پولبیبر
اورگانو (پودر پونه)
تخم مرغ
پنیر پیتزا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_تبریزی😎
ببینیم چیا میخواد :
گوشت چرخ شده ۱ کاسه
تخم مرغ ۱ عدد
برنج ۱ پ
لپه نصف پ
پیاز ۱ عدد
نعنا
شوید
ترخون
مرزه
جعفری
گشنیز
ریحون
زردچوبه
فلفل
#کوفته #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیا_پلو_شیرازی😍
ببینیم چیا میخواد:
برنج ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
شوید نیم کیلو
ادویه پلویی به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه مقداری
آب رو جوش بیار برنج رو که از قبل خیس کردی داخلش بریز بهش نمک و زرد چوبه اضافه کن وقتی نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردی و پختی داخل برنج بریز و برنج رو ابکش کن کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بنداز و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونی مابینش پیاز داغ هم بریزی این کار رو تا اتمام برنج ادامه بده روی برنج رو میتونی اب و روغن بدی و ۴۵ دقیقه بذار دم بکشه
#پلومخلوط #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡