7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸#بامیه_ترک
مواد لازم:👇
ارد سفید: 2 و نیم لیوان
آب: 2 لیوان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
آرد سمولینا: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته:1 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ:3 یا 4 عدد(بسته به اندازه تخم مرغ)
روغن برای سرخ کردن:مقداری
شربت:
شکر: 3 و نیم لیوان
آب: 3 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:👇
اول شربت رو درست میکنیم.آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت میذاریم تا بجوشه.وقتی جوشید چند دقیقه زمان میدیم تا کمی غلیظ بشه.
برای تهیه خمیر بامیه، آب،شکر و کره رو روی حرارت میذاریم.وقتی به جوش اومد آرد رو اضافه میکنیم و دو تا سه دقیقه با قاشق چوبی هم می زنیم.از رو حرارت برمیداریم و وقتی از حرارت اولیه افتاد تخم مرغ ها رو دونه دونه میشکنیم و به خمیر اضافه میکنیم و هم می زنیم.در نهایت آرد سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و بوی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.خمیر رو توی قیف میریزیم و توی روغن و روی حرارت متوسط میندازیم و سرخ میکنیم.بعد بامیه ها رو داغ داغ داخل شربت سرد شده میندازیم و کمی صبر میکنیم تا جذب بشه.❤️
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون قرمه سبزی
با این معجون قرمه سبزی، دستپختت تک و زبانزد میشه🤩💚
دو قاشق غذاخوری رب انار ،سه قاشق غذاخوری آب نارنج،سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش،یک قاشق چایخوری شکر ،یک قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری فلفل سیاه،نصف قاشق غذاخوری رب ،مقدار ی کمی آب
#معجون_قرمه_سبزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ترد🍟
عزیزان برای رشته کردن سیب زمینی از رنده المانی استفاده کردم بعد از رشته کردن با اب سرد خوب شسته داخل آب ویخ به مدت یکساعت بزارید مثل چیپس تا ترد وخوشمزه بشه
بعد از یکساعت داخل ابکش بریزید تا ابش کاملا جمع بشه داخل روغن داغ سرخش کنید موقع سرخ کرون رو هم انباشه نشه
آب یخ باعث میشه سیب زمینی ترد بشه هرچند ساعت هم بعد از سرخ کردن بمونن نرم نمیشه
برای خلالی سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کردم رنده ندارید طبق فیلم با کارد برش بزنید
#سیب_زمینی
#سیب_زمینی_ترد
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ماست_و_مارمالادی😍😋
3 عدد تخم مرغ
2 پیمانه شکر
1.5 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه ماست
4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند)
2 ق م سر پر. بیکینگ پودر
کمی وانیل
👈برای تزیین
مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید))
خلال پسته
، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس
با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ساده😍😋
آرد:۸ ق غ
شکر:۶ ق غ
تخم مرغ:۲ عدد
ماست :۴ ق غ سرپر(یا شیر ۱/۳ لیوان)
وانیل:نوک ق چ
بکینگ پودر:۱ ق چ
روغن مایع:۱/۴ لیوان
این کیک رو داخل قابلمه یا تابه فردست ساز...هم میتونید درست کنید،من از قالب کوچیک استفاده کردم و داخل توستر به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم که بپزه دما ۱۸۰ درجه.داخل فر هم دما و درجه همینه.
داخل این کیک میتونید مقداری کشمش هم بریزید،یا برای تزیین از کنجد و مغزیجات استفاده کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
پان اسپانیا
این مقدار مواد برای ۸ تا ۱۰ نفر
شیر ۴ لیوان (یک لیتر)
آرد سفید قنادی ۷۰,گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (سه چهارم لیوان) ( تا یک لیوان هم می تونین بریزین)
نشاسته ذرت یا گندم (فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) ۴۰ گرم ( ۳ ق غ)
گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (۴ ق غ)
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
موز ۲ عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) .
مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه .
توی قابلمه ای شیر و نشاسته و آرد و پودر کاکایو رو الک کردم و ریختم .
می تونین پودر کاکایو نریزین و سفید رنگ درست کنین می تونین مواد رو دو قسمت کنین یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکایو بریزین می تونین مثل من اینجا کاکایو بریزین .
مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم .
بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم .
بعد از روی حرارت برداشتم و خامه رو ریختم .
خامه صبحانه استفاده میشه من اینجا از خامه صبحانه کاکائویی استفاده کردم ساده هم میشه.
کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کرمی ( گرم باید باشه ) ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و باز کرم رو ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم .
می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین .
بعد هم توی یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من از روز قبل درست کردم که حسابی خوشمزه شده بود .
نکات : می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه .
کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_کلم
ببین این راحتترین ترشی دنیاست🤭👀
با اینکه تو موادش آب داره اصلا اصلا کپک نمیزنه و خراب نمیشه فقط نکات و رعایت کنین💫
مواد لازم برای یک کلم متوسط👇🏻
کلم بنفش یک عدد متوسط
نمک ۲ قاشق غذا خوری
فلفل و سیر به مقدار دلخواه
آب جوشیده سرد شده یک لیوان
سرکه یک لیوان
اگر مقدار اب و سرکه کم اومد مجدد به همین انداره و به یک مقدار از هر دو اضافه کنین
برای داخل ترشی از یک قاشق شکر و یک قاشق نمک استفاده کنید
🌀حتما حتما کلم خشک باشه
🌀قسمت داخلی کلم که به سمت ریشه هست و جدا کنین
🌀بعد از اضافه کردن نمک که دو ساعت استراحت دادین کلم اب بنداره خوب ابشو بگیرین هرچی بهتر ابشو بگیرین ترشی خوش رنگ تر میشه و کاملا شفاف میمونه و اصلا کدر نمیشه
🌀شکر برای این اضافه میشه که تیزی سرکه گرفته بشه وگرنه اصلا شیرین نمیشه اصلا
بعد اینکه ترشی تموم میشه میتونین با رعایت کردن این نکات بازم تو همین اب و سرکه باقی مونده ترشیتون کلم بریزین😍
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز داغ مجلسی🧅
اینطوری پیاز داغ خوشگل و مجلسی درست کن و برای تزئین غذات استفاده کن
#پیاز_داغ_مجلسی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش خیلی کاربردی و عالی برای نریختن روغن در سینک
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک موز و گردو
برای ۹ عدد کاپ کیک
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
روغن مایع ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
شکر ۱۰۰ گرم (یه مقدار کمتر از نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ، ۱ ق م
وانیل نوک قاشق
موز ۱ عدد
گردو خرد شده ۲ الی ۳ ق غ (میزان دل به خواهی )
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم . روغن رو اصافه کردم و مقداری با همزن زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . موز رو با چنگال له کردم و بهش اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم و در آخر گردو رو با یه قاشق مقدار کم آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و در حد خیلی کم با لیسک هم زدم (ریختن ارد به گردو به دلیل ته نشین نشدن گردو هست)
از مواد داخل قالب کاپ کیک ریختم . حدودا تا نصف ریختم . در فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز شما می تونید درست کنید . داخل قالب مافین و یا کیک یزدی می تونید درست کنید .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ناردونی
مواد لازم :
ران مرغ
پیاز
سیر
آلو جنگلی
آلو بخارا
ناردون
رب انار
رب نارنج
شکر یک قاشق غذا خوری
زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک
گردو اختیاری
زعفران به میزان لازم
.
ابتدا تکه های مرغ رو با کمی پیاز ، نمک و فلفل سیاه
طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رونفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون
(انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه .
.
نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡