فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_صدفی😍😋
اندازه : لیوان دسته دار فرانسوی
سینه مرغ خرد شده
2 لیوان آب
1 ق جوششیرین(اگر نبود بکینگپودر بزنید)
برای سس:
آب معدنی گازدار
1 لیوان آرد
1 ق نمک
1 ق پودر فلفل قرمز
1 ق فلفلسیاه
1 ق آویشن
2 حبه سیر رنده شد
آرد
2 لیوان آب و جوششیرینیا بکینگپودر را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس مرغهای خرد شده را اضافه کرده دوباره هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید. سپس داخل آبکش بریزید تا خیس نماند.
سس
آرد، سیر رنده شده و ادویه را داخل بشقاب مناسبی ریخته خوب هم بزنید. یک شیشه آب گاز دار را اضافه کنید برای اینکه گلوله نبندد خوب هم بزنید.مرغهایی که کاملاً آبشان خارج شده به سیخ بکشید بصورتیکه زیاد به هم فشرده نباشند. سپس داخل یک بشقاب دیگر آرد بریزید. سیخ مرغهایی که حاضر کردهاید ابتدا پشت و رو به آرد آغشته کنید. سپس به سس آغشته کنیدسیخها را داخل روغن داغ بذارید و بصورت پشت و رو کاملاً سرخ کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_پرتقالی😍😋
2/3 لیوان آب گرم، پودر مایه خمیر ۲ ق چ، تخم مرغ ۱ عدد، شکر ۲ ق غ، روغن مایع ۲ ق غ، رنده پوست پرتقال 1 ق م، آرد ۳۶۰ گرم یا 2 و 1/3 لیوان،بکینگ پودر نصف ق چ، نمک 1/4ق چ، کره1ق چ
🔴 خمیر مایه رو با کمی شکر داخل آب گرم ریخته روشو میپوشونیم تا عمل بیاد
تخم مرغ و شکر و روغن مایع و پوست پرتقال رو کمی هم میزنیم و خمیر مایه رو اضافه میکنیم آرد رو طی دو مرحله با نمک و بکینگ پودر اضافه و ورز میدیم تا خمیری لطیف بدست بیاد و به دست نچسبه کره رو اضافه و ورز میدیم و روی خمیر رو پوشانده1 ساعت استراحت میدیم خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و بعد به ۸ قسمت تقسیم کرده و دوباره روشون رو پوشانده ۴۰ دقیقه
بعد در روغن داغ و حرارته کم سرخ میکنیم
⭕️ اگر خمیر به کاغذ چسبیده بود با کاغذ بندازید داخل روغن بعد از پخت ، ازش جدا کنید یا میتونید اول کاغذتون رو چرب کنید تا خمیر راحت جدا شه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_راگو😍😋 یه غذای بسیار لذیذ فرانسویِ که خیلی شبیه به تاس کباب ایرانیه خودمونه ولی کمی متفاوت
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم، سیب زمینی ۲ عدد متوسط، هویج 2 عدد متوسط، لوبیا سبز ۱۵۰ گرم، گوجه ۴ عدد پوره شده، رب گوجه 1ق غ، پیاز 1 عدد درشت، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، لیمو ترش یک عدد
🔴 پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو اضافه و کمی تفت میدیم فلفل و زردچوبه و پودر سیر و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی رب از بین بره بعد پوره گوجه رو اضافه کرده و چهار پنج دقیقه با حرارت بالا تفت میدیم بعد دو لیوان آب میریزیم و در قابلمه رو میبندیم تا یک ساعت با دمای ملایم بپزه
هویج و لوبیا سبز و سیب زمینی رو توی کمی روغن تفت میدیم نمک و آبلیمو هم میریزیم روش و به خوراک اضافه میکنیم
دوباره در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدم نیم ساعت دیگه بپزه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس😍😋
برای کوفته ها:
500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب
1 پیاز😳
نمک، فلفل سیاه و قرمز
یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده
برای پوره سیب زمینی:
4 سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه
یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده
همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون.
برای سس گوجه فرنگی:
روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها
1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست
1 حبه سیر
پودر فلفل قرمز
همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه.
روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره.
میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری سیر 🧄
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش نگهداری برنج خیس خورده🍚
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمپخت_بدون_گوشت
طرز تهیه :
در قابلمه 3 قاشق غذاخوری ویک تکه دنبه گوسفندی بریزید و 1 دونه پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید وبزارید با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه و 3تا4 حبه سیر هم رنده کنید واونم با پیاز تفت بدین و ادویه جات که شامل(1 قاشق غذاخوری پر زردچوبه +پودر زنجبیل وگشنیز، نمک وفلفل، لیمو عمانی) و1 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وهمگی رو تفت بدید وبوی ادویه که بلندشد، 1 لیوان نخود پخته شده و 1تا 1ونیم لیوان سبزی تازه دمپخت(شوید، ریحان وترخون مه من خشک میریزم ) رو اضافه وآب جوش میریزیم تا روی مواد به اندازه 2بند انگشت بالا بیاد وبعد 2 قاشق غذاخوری پر ترخون خشک و1 قاشق چایخوری پودر پیاز ویه دونه عصاره گوشت گوسفندی اضافه ومیزاریم چند جوش بزنه وبعد 2 لیوان برنج محلی که از قبل خیس شده که آب اونو گرفتید بریزید و بزارید آب برنج کشیده بشه وبعد دم کنی وشعله پخش کن بزارید تا دمپخت با حرارت کم دم بکشه (حدود 1 ساعت) نوش جان
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_موزی 😋😍
دو عدد موز
۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم )
۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان)
۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ )
۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان )
ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان )
اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 💜
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_سیب_فوری😍😋
مواد لازم:
یک عدد سیب بزرگ
یک عدد تخم مرغ
سه قاشق شکر
یک سوم لیوان شیر
نوک قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک لیوان ارد
کمی شکر و دارچین در آخر
✅️طرز تهیه:
سیب رو رنده کرده و کنار میذارم
تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم
وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم
در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم
اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید
داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم
نوش جونتون
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
43.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
این چیز کیک از اون کیک هایی هست که هیچوقت از مد نمیفته😎 ، و اصلا قابل مقایسه با چیز کیک های دیگه نیست🤠.....ولی حتما باید با یه دستور خوب این کیک رو بپزی🤔
برم تو کارش
#چیزکیک_ژاپنی
🔴دو نکته مهم توی ویدیو گفتم :
✅ خامه و کره رو نباید زیاد حرارت داد تا زرده تخم مرغ نبنده
✅ سفیده ها نباید کامل فرم بگیرن حتما به ویدیو دقت کنید
مواد لازم :
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
شیر ۵۰ گرم
کره ۲۵گرم
زرده تخم مرغ ۶۰ گرم
آرد۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۰۵ گرم
کرم تار تار ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر ۱۲۰ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
ایخوریآبلیمو ۱ قاشق چ
دمای پخت ۱۷۵ درجه
مدت پخت حدودا ۶۰ تا ۷۵ دقیقه
❌ کرم تار تار حذف نکنید چون باعث
استحکام سفیده میشه
#چیزکیک_ژاپنی #چیز_کیک #کیک #کیک_تولد #کیک_ژاپنی #آموزش_کیک #کیک_خونگی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
.
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترافل_شکلاتی 😍😍😍
مواد لازم برای 25 ترافل :
شکلات تلخ یا شیری 400 گرم
خامه صبحانه 1 پاکت 200 میلی لیتری
کره 40 گرم
پودر کاکائو 2 تا 4 ق س
پودر قهوه 1 ق م
فلفل قرمز و سیاه کمی
فندق در صورت تمایل 25 عدد
اسپرینکل
شکلات بن ماری شده
🍡~~~~~~~~~~~🍡
@ashpazinemone
🍡~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ساده😍😋
آرد:۸ ق غ
شکر:۶ ق غ
تخم مرغ:۲ عدد
ماست :۴ ق غ سرپر(یا شیر ۱/۳ لیوان)
وانیل:نوک ق چ
بکینگ پودر:۱ ق چ
روغن مایع:۱/۴ لیوان
این کیک رو داخل قابلمه یا تابه فردست ساز...هم میتونید درست کنید،من از قالب کوچیک استفاده کردم و داخل توستر به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم که بپزه دما ۱۸۰ درجه.داخل فر هم دما و درجه همینه.
داخل این کیک میتونید مقداری کشمش هم بریزید،یا برای تزیین از کنجد و مغزیجات استفاده کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡