eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم و طرز تهیه 90 گرم آرد 90 گرم کره 85 گرم شیر 5 عدد تخم مرغ 1.4 ق.چ نمک 1.2 ق.چ وانیل 2 ق.چ عسل 90 گرم شکر ابتدا کره را از یخچال خارج کنید، و بگذارید به دمای اتاق برسد، سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیددر یک کاسه، کره را با عسل و شیر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا تکه ها کره در مخلوط نمانددر یک کاسه بزرگ، آرد را الک کنید و به آن 5 زرده تخم مرغ و نمک و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنیدسپس مخلوط کره و شیر و عسل را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنیدسفیده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی تا جایی بزنید که وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد و به کاسه چسبیده باشدسپس کم کم از مواد اولی که درست کردید، داخل سفیده زده شده بریزید و با همزن دستی مواد را با هم مخلوط کنیدمایه کیک آماده شده را در قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهیدپس از پخت، حتما کیک را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، و پس از آن برش بزنید و سرو کنیدنوش جان 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
ژله یلدایی 😍😍 برای لایه اول ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد درست کنید. تخم شربتی ها رو از قبل توی آب خوب بخیسانید. حالا تخم شربتی رو به ژله قرمز اضافه کنید و توی قالب ها بریزید. برای لایه دوم ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و به جای آب سرد توش یک بستنی وانیلی یا نصف لیوان شیر بریزید. لایه سوم رو هم به روش لایه دوم درست کنید. (به جای ژله آلورا ژله سبز بریزید). نکته. برای اینکه تخم شربتی ها ته نشین نشن می تونید وقتی ژله قرمز یه خورده کم که خودشو گرفت و از اون حالت مایع اویه در اومد اونها رو بریزید و هم بزنید ‍‌ 🍗🥗🍔 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ😋 اینم یه دستور بیست دقیقه‌ای برای عزیزانی که فرصت آشپزی ندارن😍 *اگه می‌خوای رژیمی باشه پنیر و مایونز رو حذف کن (برای سس میتونید از ترکیب ماست پرچرب و روغن زیتون و کمی کچاپ استفاده کنید) اسم سسی که در ویدیو استفاده شد وُسْتِشِر هست (یک سس تخمیری انگلیسی) در واقع خوندن و نوشتن این واژه تفاوت داره (ورچسترشایر نوشته میشه) از این جهت مثل خیلی کلمات دیگه به صورت غلط وارد زبان فارسی شده. فلفلی هم که اضافه شد پول بیبر هست فلفل حلبی که پرک شده بهش فلفل ترکی هم میگن (کمی مرطوبه) و خیلی هم تند نیست 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم: سیب زرد ۲تا ۳عدد پودر دارچین به میزان لازم آرد مخصوص قنادی ۱۱۵ گرم نشاسته ذرت ۱۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری کره دمای محیط ۵۰ گرم روغن مایع ۴۰ گرم پودر قند ۹۵ گرم تخم مرغ درشت ۲عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری عسل یا شربت بار ۱۵ گرم آب جوش ۱ قاشق سوپ خوری طرز تهیه: تمام مواد به جز آب جوش را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود. سیب ها را پوست بگیرید. ورقه های نیم تا یک سانتی بزنید. وسط سیب را با کاتر گرد کوچک یا ماسوره گرد برش بزنید تا قسمت سفت و هسته دار سیب جدا شود. حلقه های سیب را در پودر دارچین بغلطانید تا کاملا به دارچین آغشته شود. فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم بشه. کره+روغن مایع+پودر قند الک شده را با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. وانیل هم به همراه تخم مرغ آخر اضافه شود. عسل و آب جوش را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن بزنید. آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کرده و ترکیب کنید. داخل قالب پای کپسول مخصوص پای سیب بذارید. مایه پای سیب را در قیف بریزید سر قیف را کمی قیچی کنید و یک لایه از مواد داخل کپسول بریزید. یک ورق سیب دارچینی روی مایه بذارید و روی آن را مایه بریزید. تا دو سوم قالب مایه بریزید و یک سوم را خالی بگذارید برای پف کیک. روی پای ها را با قاشق کمی صاف کنید. طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید تا بپزد. بعد از پخت با پودر قند الک شده یا دارچین تزیین کنید. نوش جان. به جای کره از روغن صاف هم میتوانید استفاده کنید(من توصیه نمیکنم) این مقدار مواد تقریبا ۶_۷عدد پای میدهد. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. اگر میخواهید برای چند روز نگه دارید کپسول کاغذی را از پای جدا نکنید چون رطوبت خود را از دست میدهد و خشک می‌شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓🍓دسر پرنسس🍓🍓 👈مواد لازم 👈برای لایه صورتی 1بسته پودینگ توت فرنگی 2/5لیوان شیر چند عدد توت فرنگی خرد شده 👈برای محلبی ایرمیکی 4لیوان شیر 1/5 استکان ایرمیک(90 گرم) 1/5استکان شکر(105گرم) 1پاکت یا مقدار کمی وانیل شکری 👈طرز تهیه برای لایه صورتی پودینگ وشیر را در یک قابلمه ریخته هم بزنید و روی گاز گذاشته بپزید تا قوام گرفته و غلیظ شود.پودینگ پخته شده را از روی گاز بردارید و چند عدد توت فرنگی خرد شده در ان بریزید و هم بزنید. قالب را زیر اب بگیرید تا درون ان خیس شود و آب اضافی را بیرون بریزید و پودینگ را در قالب خیس شده بریزید روی ان را صاف کنید .تا زمانی که محلبی ایرمیکی را اماده میکنید پودینگ را در یخچال بگذارید برای محلبی شیر و شکر و ایرمیک را در یک قابلمه ریخته و هم زده و روی گاز بگذارید مداوم هم بزنید قوام که گرفت(ایرمیکها حجیم میشوند) از روی گاز بردارید و وانیل را به محلبی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند .محلبی را روی پودینگ سرده شده بریزید و پخش و صاف کنید و روی آن پودر نارگیل بپاشید. 3تا4 ساعت یا 1 شب در یخچال استراحت دهید . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ نصف عدد سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست داریدبهترکه تازه باشه اگه در دسترس نداشتیدخشک بریزیدهرنوع سبزی که علاقه دارید )۱ تا ۲ ق غ ماست چکیده یک لیوان نمک وفلفل وپودرسیربمقدارلازم نوش جان ❤️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلون ورژن سابله🍰 ⠀ مواد لازم : شیر ۵۱۰ گرم⠀ شکر ۱۲۰ گرم⠀ نشاسته ذرت ۵۰ گرم⠀ زرده تخم مرغ ۵ عدد⠀⠀ شکلات۱۰۰ گرم⠀ خامه ۶۰ گرم کره ۳۰ گرم مواد تارت : کره ۱۱۰ گرم⠀ تخم مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد پودر کاکائو ۵۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم⠀⠀⠀ نمک ¼ ق‌ چ آرد ۲۲۰ گرم ⠀ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپس خونگی😀 مواد لازم : ادویه دلخواه سیب زمینی روغن، یخ نمک 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•نون شیرینی دارچینی🍰• پاییز نزدیکه سیو کنید موقع بارون و هوای خنک درستش کنید🥹 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن لبو بازاری ❤️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
❌ هر چی ادویه داری بریز دور ❌ 📣 بیا بگم چکار کنی تا عطر غذات تا هفت تا کوچه اونورتر بره❤️ تجربه ی آشپزی دلچسب و راحت با و هزارچاشنی 😉 ❌تا ادویه ات خاص نباشه ، دست پختت آس نمیشه ❌ 👇 https://eitaa.com/joinchat/4246143281Caee3b9fe35