9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استیک_مرغ_سبزیجات_باپوره_سیبزمینی
سینه مرغ : یک عدد
نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم
روغن زیتون: ۳ ق غ
سیب زمینی: ۲ عدد
شیر: ۲ لیوان
جعفری: ۵۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
کدو: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم
.
سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید
سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه
سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره
سینه مرغ رو گریل کنید😋😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_ژله_تک_نفره_یلدایی_انار
ژله آلوورا یک بسته
خامه یک بسته
کپسول کاپ کیک
قالب کُروی اگر نداشتید از قالبای دیگه یا حتی جام استفاده کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_ماسوله
گوشت چرخ کرده..........نیم کیلو
پیاز متوسط...........2 عدد
تخم مرغ...........4 عدد
گوجه..........3 عدد
رب گوجه 2 قاشق
آبغوره یک استکان
دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار دلخواه
گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ ها را با ادویه ورز می دهیم و به شکل لوله ای به طول 10 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر در روغن داغ زیاد غلتانده و سرخ می کنیم رب گوجه را کمی تفت داده و آبغوره و کمی آب به آن اضافه می کنیم گوجه ها را چهار قسمتی کرده و سرخ می کنیم. رب و آبغوره پخته را در ظرف ریخته و شامی ها را هم در آن می گذاریم و گوجه ها را کنار شامی ها می چینیم. برخی خیلی کم به آن آرد نخودچی می زنند که چون عمومی نیست در دستور تهیه اصلی نیاوردیم. در شرق گیلان چنین شامی را درست می کنند البته بدون مایع همراه که به آن «کولیبیج کباب» می گویند
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم .
بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_پنیری_تابه_ای خوشمزهه😋
۵۰۰گرم گوشت چرخکرده
۱عدد پیاز
۱ عدد سیبزمینی
۲۵۰ گرم پنیر چدار
نمک و فلفل
۲ عدد تخم مرغ
آرد سوخاری یک کاسه
به گوشت چرخکرده،سیبزمینی رنده شده و پیاز رنده شده بدون آب و نمک و فلفل اضافه و خوب ورز میدیم،پنیر رو برش زده و داخل سیخ چوبی میزنیم و دور پنیر مایه گوشتی زده و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم و به دو عدد تخم مرغ نمک میزنیم و هم زده و در تخم مرغ همزده سپس آرد سوخاری زده و در روغن سرخ میکنیم یا در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرمشده میذاریم ۴۰ دقیقه😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسون ترینو خوشمزهترین گراتن دنیا 😍😋
پیاز ۲عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
فلفل دلمه ای ۱عدد
قارچ ۴عدد
رب گوجه (به دلخواه)
روغن ۱فنجان
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
نان تست یک بسته
ادویه ها نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز (بهمقدارلازم)
برای سس
کره ۲۵گرم
آرد ۲۵گرم
شیر یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه
دمای فر۲۰۰ درجه
گراتن رو میتونید با بادمجون و سیب زمینی هم درستش کنید میتونید از گوشت مرغ هم استفاده کنید😍
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر میوه ای😍😋
تا فصل این سه مدل میوه (هندوانه ، طالبی ، جانا(ن) ) هست این دسرو حتما درست کنید😍باورتون نمیشه چقدر طعمشون کنار هم خوبه
_
ژله آلوءورا ۲ بسته
آب جوش ۳ لیوان
هندوانه ، طالبی ، جانا به مقدار لازم
پاناکوتا ۳لیوان
آموزش پاناکوتا پست های قبلی و داخل هایلایت هست.
.
تمام نکات داخل ویدئو مشخص هست.پودر ژله یا آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا کامل حل بشه.و بعد اجازه میدیم خنک بشه.
فقط دقت کنید قالب داخل یه ظرف مثل من فیکس کنید چون سنگین بشه ممکنه بیوفته.هر لایه رو نیم ساعت بذارین یخچال تا ببنده.
به مدت ۶ ساعت باید داخل یخچال بمونه تا کامل ببنده و برای درآوردن از قالب باید چند ثانیه داخل آب ولرم قرار بدین بعد برش گردونید.
#دسر_میوه_ای
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ😋😋
اینم یه دستور بیست دقیقهای برای عزیزانی که فرصت آشپزی ندارن😍
*اگه میخوای رژیمی باشه پنیر و مایونز رو حذف کن (برای سس میتونید از ترکیب ماست پرچرب و روغن زیتون و کمی کچاپ استفاده کنید)
اسم سسی که در ویدیو استفاده شد وُسْتِشِر هست (یک سس تخمیری انگلیسی) در واقع خوندن و نوشتن این واژه تفاوت داره (ورچسترشایر نوشته میشه) از این جهت مثل خیلی کلمات دیگه به صورت غلط وارد زبان فارسی شده.
فلفلی هم که اضافه شد پول بیبر هست فلفل حلبی که پرک شده بهش فلفل ترکی هم میگن (کمی مرطوبه) و خیلی هم تند نیست
#ساندویچ_مرغ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه مدل سالاد تو یه پست🥗
از سالادای تکراری خسته نشدی؟
هنوزم درگیر سالاد شیرازی و سالاد فصلی؟!
شب یلدام که نزدیکه میزقشنگ بچین با خوردنیای سالم✌️
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی هوس پیتزا میکنی و حوصله درست کردن خمیر رو نداری ،پیتزا لقمه درست کن🤌
.
تمام مراحل توی ویدئو گفته شده.
خلاصه وار اینجا میگم:
داخل نون رو خالی میکنیم،بعد ترکیب کره آب شده و سیر رنده شده ،دور تا دور نون میزنیم.
سس میریزیم( هر سسی ،فرقی نمیکنه، من سس باربیکیو ریختم، بعد پنیر پیتزا،سوسیس خورد شده، فلفل دلمه ای، کالباس، پنیر ،فلفل دلمه ای و سوسیس حلقه ای.
🥂🌯 🌯🥂
ترتییب ترکیب این مواد دست خودتونه دیگه و موادی کهمیریزید هم دلخواهه.من هرچی تو یخچال و فریزرم داشتم استفاده کردم😋
میذاریم توی فر از قبل گرم شده تا زمانی که پنیرش آب بشه. پنیر که آب شد من گریل رو روشن کردم تا روش یکم طلایی بشه.
واییی، نگم از مزه اشششش، خیلیی خیلی خوشمزه میشه، حتما درست کنین و در کنار عزیزانتون نوش جان کنین😋❤
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غم بر پلو (قنبر پلو)شيرازي😍😋
خيلي راحت و متنوع ست،
گردو نصف لیوان
کشمش نصف استکان
پياز يك عدد
رب انار سه ق غ
محلول زعفران
براي گوشت قلقلي
گوشت ٣٠٠ گرم
پياز رنده و آب گرفته يك عدد
آرد نخودچي ١ ق غ
نمك،فلفل،زردچوبه
برنج سه پيمانه
#قنبر_پلو_شیرازی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
19.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آلو_مسما
برای ۳ نفر
مرغ به تعداد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
رب انار ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
آلوچه ، آلو بخارا ، قیسی ( یا زردآلو خشک ) و یا انواع آلوچه دل خواه حدود ۱۰ تا ۱۵ عدد
مرغ رو با کمی روغن ، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .
پیاز رو خلالی خرد کردم . پیاز توی این خورش نسبتا کمی زیاد هست ، پیاز رو تفت دادم و سرخ کردم . رب گوجه رو اضافه کردم و تفت دادم و آب ریختم و نمک هم تست کردم و تکه های مرغ رو اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت رو به کم بمونه .
من از آلوچه و آلو بخارا و زردآلو خشک ( و یا قیسی) استفاده کردم و از یکی دو ساعت قبل شستم و با اب ولرم گذاشتم خیس بخوره . ( این که از چه مدل آلوچه بخواید استفاده کنید بستکی به خودتون داره و هر چه دوست دارید 😃 می تونید فقط آلوچه بریزید و یا ترکیبش با زردآلو)
اواسط پخت آلوچه رو هم اضافه کردم . رب انار هم ریختم و گذاشتم روی حرارت بمونه تا حا بیفته ، آخر کار هم کمی زعفران ریختم .
⬅️ از زرشک ، آبغوره هم می تونید در این خورش استفاده کنید . اگر دوست دارید یک کم شیرین بشه می تونید شکر هم بریزید که سلیقه ای هست ولی بدون شکر یه چیز دیگه است 😉
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡