#توییت آقای تحلیلگر
✍️ شهریور پایان مهلت ایران برای تجزیه طلب هاست؛
درهای جهنم به زودی به روی خائنین باز خواهد شد..
🔗 دریافت توییت
@mrtahlilgar
🔴آقای مسئول!
وقتی سلبریتیهایی که زنشون رو کشف حجاب می کنن و نمایش میدن رو مسأله مردم میکنی، از مردم عادی انتظار حجاب داری؟
#استحاله_فرهنگی
🔥 @Moohem
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
🔴 پرچمی که هزاران هزار انسان عاشق برای برافراشتن آن جان پاک خود را فدا کردند همیشه برافراشته خواهد ماند و دشمنان و مزدوران آنها نمی توانند آن را پایین بیاورند.
🔥 @Moohem
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
🔷 تهدیدات انتخاباتی شروع شد!
🔰حمید رسایی: باز ایام اتتخابات شد و جماعتی پیدایشان شد که در طول چهار سال:
▫️درهیچ بحرانی نمیتوانستید پیدایشان کنید،
▫️درهیچ فتنهای حاضر به دفاع از انقلاب نبودند،
▫️هیچ وقت هزینه ندادهاند و همیشه در قدرت بودهاند،
▫️هیچ وقت لیبرالها و اصلاحطلبان آمریکایی از وجودشان احساس خطر نکردهاند،
▫️هیچ وقت در جنگ روایتها به گلویشان فشار نیاوردند تا صدای امتی باشند که کف خیابان خوندل میخورد و ...
👈 این جماعت فقط زمان انتخابات زبان دارند اما زبانشان هرگز در دفاع از کسانی که رأیشان را گرفتهاند، تکان نمیخورد خصوصا:
▫️وقتی حسن روحانی کلیدش را در زخم مردم میچرخاند،
▫️وقتی نجومیبگیران همچنان در حال تاخت و تازند،
▫️وقتی تحقق شعار شفافیت در مجلسی که رقم زدهاند، بازیچه شده،
▫️وقتی خیابانهای تهران و شهرهای دیگر در آتش فتنه زن، زندگی، آزادی اغتشاشگران میسوخت،
▫️وقتی جماعت مزدور با شعارهای کمر به پایین مقدسات این ملت را به سخره گرفته بودند،
▫️وقتی اقلیت وقیح با کشفحجاب برنامهریزی شده خون به دل خانواده شهدا کردند...
👈 چرا آقای بور بور و دوستانش برای مردم خط و نشان نکشند، وقتی در انتخابات مجلس سال۹۸ با شیوه همیشگی #النصر_بالرعب (بترسان و پیروز شو) با ترساندن مردم از امکان رأیآوری اصلاحطلبان و پچپچ درگوشی یک #خواب_دروغ به عنوان پیام رهبری انقلاب مبنی بر لزوم وحدت همه با گروه ائتلاف اصولگرایان، توانستند تعدادی از نیرو های طایفه ای را در کنار چند چهره موجه با شعار فقط #یک_لیست به #قدرت_نمایندگی برسانند تا...!
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
⭕ سعید جلیلی و دولت تقسیم غنائم!
🔸 این روزها دوباره نام سعید جلیلی به زبانها افتاده.نامی که در جلسه 16 آذر جناب رئیس جمهور فریاد زده شد.فریادی از سر دلسوزی که چرا از ظرفیت سعید جلیلی استفاده نشده است. سوالی که در پاسخش گفته شد ما به او گفتیم،خودش قبول نکرده است.
🔸 چند نکته کوتاه را می گویم و به اصل مطلب می رسم؛اولا ای کاش جناب رئیس جمهور می گفتند پیشنهاد های داده شده چه بوده است،ای کاش می گفتند پیشنهاد حداقلی دستیاری و مشاورت رئیس جمهور بعد از گذشت چندین ماه از روی کار آمدن دولت، آن هم تحت تاثیر فشار بسیاری از نیروهای انقلابی به جلیلی داده شده، دستیاری و مشاورتی که نیازی به حکم ندارد.سعید جلیلی بدون اعطای حکم هم همین کار را می کرد چه در دولت قبل و چه در دولت فعلی. یادش بخیر ایام انتخابات چقدر از دوستانمان در ستاد رئیسی می شنیدیم که نباید نگران بود،جلیلی قطعا معاون اول است و عجب ترکیبی در راهه، زوج قهرمان.جلیلی و رئیسی.زهی حماقت.کسانی که نه هنوز مناسبات قدرت را فهم می کنند و نه سعید جلیلی را می شناسند.
🔸حرف این وجیزه چیز دیگریست. اساسا صورت مسأله به اشتباه تقریر شده است. مساله این نیست که آیا طرح ها و برنامه های جلیلی در این دولت اجرا شده است یا نه، مخاطب شعور دارد، می تواند برود برنامه ها و شعارهای مختلف جلیلی را بخواند و خود قضاوت کند کدامیک از آنان اجرایی شده است، مسأله حضور یا عدم حضور جلیلی در دولت نیست، مسأله آن است که نه سوال کننده ی از رئیسی و نه شخص رئیسی هنوز هم جلیلی را خوب نشناخته اند.
🔸حداقل امروز بسیاری این را پذیرفته اند که دولت سیزدهم یکی از بی گفتمان ترین دولت های پس از انقلاب است. دولتی که بیشتر شبیه یک شرکت سهامی است. شلختگی گفتمانی بارزه اصلی این دولت است. دولتی که در آن از مخبر و رضایی و بذرپاش و ضرغامی تا شمخانی و عاملی و فیروز آبادی و اسلامی کنار هم نشسته اند. دولتی که از اصلاح طلب و اصولگرا در آن جای گذاری شده اند و سهمی برداشته اند. دولتی که پدرخوانده های اصولگرایی و برخی عناصر درونی اش از قاليباف و حداد تا مخبر و رئیسی، مُهره های خود را در درون دولت چیدمان کردهاند. این آفت همان ایراد اساسی بود که در زمان انتخابات دلسوزان مطرح می کردند. حامیان رئیسی می گفتند که ویژگی مثبت ایشان این است که با همه خوب هستند و اجماع آفرین میان همه گروه ها و جناح ها هستند و دلسوزان می گفتند اتفاقا همین نقطه، نقطه ی اشکال و انحراف است.
🔸اما سعید جلیلی اساسا این صحنه را قبول نداشت. جلیلی همواره مغضوب پدرخوانده ها بوده است. جلیلی اساسا این زمین بازی را قبول ندارد که اگر داشت سال 92 به میدان نمی آمد و می گذاشت حداد عادل و قالیباف و ولایتی کارشان را بکنند. مدل دولت سهمیه ای اساسا با مبانی و مبادی اندیشه ای جلیلی در تناقض است. او نمی تواند در دولت باشد و در مقابل برخی رانت ها و قبیله گرایی های سیاسی سکوت کند.
🔸سعید جلیلی بسیاری از تفاوت های اندیشه ای خود را با رئیسی در صحنه انتخابات علنا نشان داد. به نحوی که در روزهای پایانی انتخابات دعوای شدیدی میان حامیان این دو نامزد شکل گرفت. تفاوت نگاه ها بر کسی پوشیده نیست. از برنامه ها و طرح های مختلف اقتصادی جلیلی تا نوع نگاهش به برجام و fatf و لزوم برنامه داشتن و فهم دقیق رئیس جمهور از مسائل مختلف و لزوم اهل تصمیم گیری بودن شخص رئیس جمهور، نقاط اختلافی مهمی بود که همگان شاهد آن بودند. جلیلی آمده بود تا صدای اصیل حزب الله در صحنه انتخابات باشد، صدایی که برایش رای و فالور مهم نبود. صدایی که بنا به تشخیصش از اوامر ولی خاموش شد و انصراف داد تا فردا روزی شق عصای مسلمین خطابش نکنند، تا روزی خناسان نگویند آقا گفتند رئیس جمهور باید با رای بالایی انتخاب شود و شما نگذاشتید، تا همان 210 نفر نماینده ای که نامه زدند که جلیلی باید انصراف بدهد که اگر ندهد اسلام به مخاطره می افتد صدایشان بلند تر نشود، تا فردایی که انتخابات به دور دوم کشیده شد برخی نگویند شما آبروی رئیسی را بردید و دور دومی اش کردید. انصراف او دو علت داشت؛ فشار برخی به اصطلاح دوستان و تشخیصش از صحبت ولی. تشخیصی که شاید از منظر بسیاری از دلسوزان درست نبود.
🔸 برای سعید جلیلی دولت رفقا با دولت رقبا فرقی ندارد.او چه در دولت باشد و چه نباشد تکلیفش را می شناسد و عمل می کند. او همانطور که به دولت روحانی مشورت می داد و حاصل ساعتها تلاش کارگروه های دولت سایه را تقدیم مسئولین می کرد، امروز هم همین کار را با افتخار انجام می دهد. شعار و راهبرد او در نسبت با دولتها، «تأیید،تکمیل و تصحیح» بوده و هست. چه دولت روحانی باشد و چه رئیسی. امروز وظیفه همه ما آن است که همین راهبرد را دنبال کرده و تلاش کنیم دولت سیزدهم با همه ویژگی هایش، اقدامات مثبتش تایید و اقدامات منفی اش تکمیل و تصحیح شود.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
🔻استاد قرائتی در جمع روحانیون جهاد کشاورزی:
❇️ خاک آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه را باید عوض کرد
◻️ حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی با بیان اینکه خاک آموزش و پرورش و دانشگاه و حوزه را باید عوض کرد، گفت: ارائه مدرک باید همراه با فراگیری مهارتی باشد در حالی که در آموزش های ما مهارتی آموزش داده نمی شود؛ حوزه و دانشگاه و آموزش و پرورش باید علمی را آموزش دهند که فایده داشته باشد.
https://hawzahnews.com/xcmn4
@HawzahNews
❌واکسن AstraZeneca ممکن است خطر بیماری عصبی جدی را افزایش دهد!
💤در حالی که کل دنیا از عوارض واکسنهای اجباری و تایید نشدهء کرونا میگویند، جامعهء شریف پزشکی در داخل کشور، صرفاً نگران خطرات روغن بنفشه و عرق خارخاسک است!
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
🔥🔥🔥کاشت اجباری میکروچیپ زیر پوست مرتبط با #رمز_ریال🇮🇷 و سایر #پولهای_دیجیتال_بانک_مرکزی
😱🤬😱🤬😱🤬😱🤬😱🤬😱🤬
مجمع شیطانی جهانی اقتصاد WEF می گوید :
همه مردم جهان باید در آیندهی خیلی نزدیک میکروچیپ زیرپوستی متصل به پولهای دیجیتال بانک های مرکزی داشته باشند.
این کار موجب می شود امکان و مجوز شرکت در جامعه و انجام فعالیت ها مانند خرید غذا و آب را داشته باشند》
We are seriously running out of conspiracy theories because they all seem to keep coming true.
تئوریهای توطئه بهطور جدی در حال تمام شدن هستند،
زیرا به نظر میرسد همه آنها به حقیقت میپیوندند.
مقاله از وبسایت صدای مردم 10 ژوئیه
thepeoplesvoice.tv
#گریت_ریست
#کنترل_تماممدت_همهجانبه_همهمردم_جهان
#حکومت_جهانی_دجال
🇮🇷🦅🦅 #عقابهای_شرقی
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
🔴 #استحاله_فرهنگی یعنی اینکه برای زنان جامعه اسلامی نقشی مردانه تعریف شود و مانند مردان لباس بپوشند و در معرض دید صدها مرد نامحرم با لباس های چسبان اندام نما بدوند و خبرگزاری دولتی برنا هم عکس آنها را با افتخار منتشر کند....
بیچاره بچه حزب الهی که در کوچه پس کوچه های لایحه بازی سیاسیون دنبال نخود سیاه میگردد....
#حجاب
🆔@hamechi_media
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
📊مطابق آمار، ایران به لحاظ رتبهء کلی اجرای اهداف توسعه پایدار (در بین 166 کشوری که مشغول اجرای دستور کار 2030 هستند) رتبه 86 دنیا را دارد.
فنلاند، به لحاظ اجرای اهداف توسعه پایدار، رتبه نخست دنیا را دارد و سوئد و دانمارک، دوم و سومند.
📈همچنین ایران از میانگین جهانی اجرای این سند در دنیا، نمره بالاتری دارد. ظاهراً تمامی دادهها و اطلاعات لازم را هم برای مراجع مرتبط با اهداف سند 2030 فراهم کردهایم، به نحوی که فقط در 2% کل اهداف این سند، اطلاعات و داده ارائه نکردهایم و گویا همه چیز برای بیگانگان آشکار است.
📑مستند به اسناد سازمان ملل، برنامه هفتم توسعه ایران، در راستای اهداف توسعه پایدار است، لذا به نظر میرسد که این روند، همچنان ادامه خواهد داشت!
📑گزارش آماری فوق که در اینجا بدان استناد شد، کار مشترکی است از دانشگاه دوبلین و موسسه SDSN (شبکه راه حل توسعه پایدار) که با استناد به بانک اطلاعاتی بخشهای مختلف سازمان ملل، مثل سازمان بینالمللی کار، سازمان بهداشت جهانی و... تهیه شده.
📑ریاست SDSN بر عهدهء جفری ساکس است که زیر نظر دبیر کل سازمان ملل متحد راهاندازی شده و هماکنون در 146 کشور، فعال است.
📑در گزارش مذکور، میتوان روند پیشرفت تک تک اهداف توسعه پایدار را در تمام کشورها، با جزییات، مشاهده و بررسی کرد.
✔️پ.ن: وظیفه ماست که در جهت افزایش آگاهی مردم تلاش کنیم. امید است که با افزایش آگاهی عمومی و بیداری همگانی، در برابر اجرای این سند بایستیم و به مسیری که رهبری فرمان داده، بازگردیم: به مسیر تمدن نوین اسلامی و الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت!
@CoronaDeception
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 انتقاد حجت الاسلام رفیعی: چرا نظام به این راحتی با بی حجابی کنار اومده؟! / فرودگاه، ساحل، ادارات دولتی!!
🔹 آقایان از چی می ترسید؟ نگران چی هستید؟ چرا جمع نمیکنید؟!
🔹 چرا چیزی که ۴٠ سال براش هزینه داده شده را در ظرف چند ماه نادیده میگیرید؟!
@tore_sina
👆مطالبه گری #حجاب
پی نوشت ذره بین:
کاش جناب رفیعی و امثال رفیعی، زود از خواب بیدار بشوند. اینها خیال کردند از دولت رییسی آبی برای حجاب گرم میشه. جناب رییسی تفکر کار فرهنگی برای بی حجابی دارند. معنای کار فرهنگی، چیزی جز يله و رها کردن بي حجاب ها به حال خود نیست.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
⚡️مهدی عسگری (نماینده مردم کرج)کشور نیازمند اولویتهای تمدنی ۱۲ گانه تمدنی است.
#اولویت_های_تمدنی
#توسعه_محرومیت_زاست
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
♦️ گشت ویژه معابر استان بمنظور افزایش امنیت اجتماعی با قدرت در حال اجرا می باشد .
گشت معابر استان قم درتاریخ۲۱تیرماه ازساعت ۲۰ تا ۲۱.۳۰ در ۲۰ متری زنگارکی با حضور مقام محترم قضایی، ۶ نفر از تیم ویژه ضابطین معاونت عملیات سپاه استان، رییس کلانتری ۱۹ به همراه یک اکیپ از کلانتری، دو تیم موتوری از یگان امداد، دو نفر خانم از امنیت اخلاقی اجراگردید.
۳۰ مورد تذکر به مغازه داران و کسبه بانوان بد حجاب انجام شد.
با عنایت به حضور مقام محترم قضایی طرح بسیار عالی اجرا گردید.
#آرامش_اجتماعی_شما_خط_قرمز_ماست
#سامانه_گزارشات_مردمی_سجاد
ارتباط و ارسال گزارش :
@Admin_Sajjad_Qom
🌱 شبکه امنیت اجتماعی سجاد 🌱
@Sajjad_Qom
ذره بین🔍
♦️ گشت ویژه معابر استان بمنظور افزایش امنیت اجتماعی با قدرت در حال اجرا می باشد . گشت معابر استان ق
گاهی اوقات این آمار با مشاهدات عینی تضاد دارد. در واقع برای دلخوشی و فریب مردم متدین یه سری کارهای نمایشی می کنند. امیدوارم این مورد از موارد ظاهرفریب نباشه
ذره بین🔍
♦️ گشت ویژه معابر استان بمنظور افزایش امنیت اجتماعی با قدرت در حال اجرا می باشد . گشت معابر استان ق
🔻فریب
♦️گرچه رییسی مذهبی تر است و ذاتا تفاوت با روحانی دارد. ولی در دولت رییسی اقدامات نمایشی برای فریب متدینین در مورد بی حجابی مشاهده می شود که متدینین خیال کنند دولت با بی حجابی برخورد می کند. مانند خبر بالا که با مشاهدات عینی تناقض دارد و مانند دروغ راه اندازی دوربین برای شناسایی بی حجاب ها که این هم فریبی بود تا متدینین خیال کنند دولت رییسی يا نیروی انتظامی بشدت با بی حجابی دارد مبارزه می کند ولی آنچه در جاده ها و خیابان ها و مراکز عمومی و بازارها و پاساژها و مراکز خرید و فروش دیگر و ایستگاه های مترو و قطار و هواپیما و دیده می شود، دقیقا حاکی از يله و رها بودن بي حجابی و بی حجاب هاست. یا دوربینی فعال نیست یا اگر دوربین ها فعال باشند از آن برای کنترل بی حجاب ها استفاده نمی شود. در هر دو صورت نشانه فریبکاری ست.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 جدال پنجشنبه ۲۲ تیر
آیا روسیه قابل اعتماد است؟ و آیا غربگرایان حق اعتراض به روسیه دارند؟
تحلیلی از بیانیه اخیر درباره جزایر سهگانه ایران
لینک برنامه :
https://youtube.com/live/4YVoMCJCCdA?feature=share
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
ذره بین🔍
🔻 به اسم حمایت و دفاع از رهبری، اما علیه رهبری 🔸 بسیاری از مدعیان پیروی از رهبری نحوه تعاملشان با
💚 رهبـــــر فقط سید علـــــــی💚
ما باید بگیم... انقدر بگیم که بقیه هم که نمیگن بگن...
همیشه همه یه فامیلی در خارج دارند که میاد و میگه همه چی اونجا عالیه... کجا؟ خارج از ایران...
اما متاسفانه واقعیت در اکثر موارد چیز دیگس.
خیلی ها واقعیت های زندگیشون در خارج را به دوست و فامیل و خانواده نمی گن، چرا؟ چون اگر اون فرد فامیل مشکلی هم داشته باشه، هرگز نمیاد به فامیلاش به خانوادش بگه من چه سختی هایی دارم می کشم. دلایل هم مختلف هست. یا ممکنه نخواد والدینش رو نگران کنه. یا ممکن است که با سرو صدا و بد و بیراه به کشورش رفته باشه و حالا خیلی سخت باشه بگه اینجا هم تعریفی نداره و همه چیز خیلی هم سخت تره... باز هم چرا؟ چون یا فامیل بخاطر پیش فرض های غلط باور نمی کنند. یا میگن تو همیشه همه جا ناراضی هستی، خلاصه توهم توست، یا جمله معروفِ اگر ناراحتی برگرد...
از جمله تجارب آزار دهنده ما به شکل جدی دریافت خدمات در اروپا بوده. هم در فرانسه این تجربه را داریم هم در هلند. این تجربه هم فقط برای ما رخ نداده مثلا برای خود هلندی ها هم صادق هست. و وقتی ازشون می پرسیم چه طور تحمل می کنید، میگن ما دیگه عادت کردیم مگه جای دیگه غیر اینه؟؟
خاطرم هست تابستانی که در فرانسه بودم به قدری هوا گرم شده بود که تنگی نفس گرفته بودم. اما خونه ها کولر آبی یا گازی نداشتند که بتونی روشن کنی و خودت را خنک کنی. روزهای سختی را گذراندیم تا شدت گرما کم شود. زمستان هم که تا جای ممکن دیر سیستم گرمایشی مرکزی را روشن می کردند، چون میگن انرژی گران هست و تا جای ممکن که میشه زنده موند و تحمل کرد، لباس بپوش. اونهایی که تجربه دارند می دونن غالبا همیشه قبل از داستان کرونا همه سرما خورده و دستمال به دست بودند...
خاطرم هست در فرانسه که مردم از شدت گرما و دمی که در خانه ها بود از خانه ها بیرون می زدند و زیر سایه درخت ها می نشستند یا به فروشگاه ها می رفتند یا محیط های کاری که آنجا سیستم خنک کننده دارد.
همان سال خاطرم هست آمار عجیبی از میزان مرگ و میر فرانسوی ها به دلیل شدت گرما دادند... اما باز خبری از خرید کولر و تعبیه آن در خانه ها نبوده. چرا؟ چون گران است. هزینه بردار است...
در هلند هم هر دو سال ما تجربه سنگین گرما را داشتیم. همین چند وقت پیش یخچال های یکی از فروشگاه های زنجیره ای هلند (آلبرت هاین) به دلیل گرما دچار مشکل شد و کلی غذاها فاسد شد و همه را دور ریختند...
حالا این مساله یه طرف، مسئله دیگر هم کنار آن سختی کار را چند چندان کرده. مثلا پارسال بود که دوست هلندی مان گفت دیگر تحملش تمام شده و تصمیم گرفته کولر گازی بخرد. کولر را خریده و برای نصب با شرکت مرتبط تماس گرفته. آن ها هم گفتند وقت ندارند و سال دیگه امکان حضور برای نصب دارند! می دانم که باور نمی کنید...
ظرفشویی منزل ما خراب شد و بیش از چند ماه که نزدیک به یکسال شد زمان برد تا فردی برای تعمیرش مراجعه کند. کاری که وقتی آمد کمتر از ده دقیقه زمان برد...
سقف منزل ما نم داده و پوسته های رنگ در حال ریزش هست هرچه تماس و ایمیل و پیگیری انجام دادیم که بیایند و این مشکل را حل کنند در پاسخ گفته اند که منتظر باشیم تا برای ما وقت تعیین کنند... یعنی هنوز وقت هم نداده اند که مثلا چند ماه دیگه میان! دست ما به صاحبخانه هم نمی رسد! چون صاحبخانه ها منازل خود را به دست شرکت ها می سپارند و مستاجرها با این شرکت ها مرتبط هستند که همه چیز از طریق ایمیل و ربات انجام می شود.
ایران که بودم پکیج گازی خراب شد. زمستان بود. با شماره روی پکیج تماس گرفتم که میشه لطفا امشب بیایید؟ واقعا منزل سرد است و سیستم گرمایشی دیگری جز شوفاژ نداریم. آقایی که مستقیم پاسخ داد بسیار صدای خسته ای داشت. آخرین منزلی هم که رفته بود فاصله زیادی با ما داشت. باز طاقت نیاورد. تماس گرفت و گفت میام... اما کمی دیر شاید ۱۱ شب برسم. آمد. کار را به نحو احسن انجام داد. فرزندش زنگ زد که بابا کجایی. گفت کار یه بنده خدا زمین مونده بود. الان میام بابا جان...
حالا در غرب، خواهش می کنم، تقاضا می کنم، شرایطم را درک کنید... اصلا معنی ندارد... حتی دیگر انسان با انسان هم صحبت نمی کند. همه چیز با ایمیلی و ثبت اینترنتی و ربات و ماشین انجام می شود. نظم قشنگی است؟ نظمی که تحت مدیریت آن انسان ها میمیرند، رنج می کشند و با سختی زندگی را پیش می برند اما طبق یک نظم دقیق و شیک این اتفاق می افتد... هیچ جای اعتراض و اصرار هم وجود ندارد. چون همه چیز دست سیستم است... سیستم تعیین وقت می کند. سیستم فردی که قرار است بیاید تعیین می کند. سیستم اگر آن فرد به هر دلیل نتواند بیاید مجدد ایمیل می زند که قرار لغو و به قرار بعدی منتقل شد. سیستم که انسان نیست که بتوانی با او صحبت یا بحث کنی. این یعنی اینکه هیچ کس چاره ای جز صبر اجباری ندارد...
✍🏻 مشاهدات یک ایرانی از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رسما داره عرصه سرود منحرف میشه... و خوانندگی زنان به بهانه سرود مذهبی در حال اجرا شدنه... نوع اجراها هم دیگه داره از حالت سرود خارج میشه و ما با خوانندگی دسته جمعی پاپ رو به رو هستیم که نه تنها کمکی به ترویج معارف اسلامی و پاسداشت ارزش ها نمیکنه داره بهشون لطمه میزنه.
چه راهی بهتر که دین و مذهب بشه راهی برای نفوذ و استحاله؟
حالا دیگه سازم میارن وسط سرود می نوازند!
این دیگه واقعا شباهتی به سرود نداره...
کاملا به سمت رقص رفتن... این مثلا سرودی برای عروسی حضرت زهرا و حضرت علیه السلامه!؟ صد سال سیاه نمیخواد این مدلی مناسبت های مذهبی رو جشن بگیرین! آوازخوانی دسته جمعی با سرود یکی نیست... اینکه با آهنگ عروسی بادا بادا مبارک بادا و بندری بخواید به اسم اهل بیت کاری کنید کلاه گشادی است... اولش هم به اسم مذهب شروع میشه بعدش خواهیم دید که عده ای به همین شیوه برامون آهنگ عاشقانه و چه و چه اجرا می کنند! فرق اینا با گروه های خوانندگی پاپی مثل رستاک چیه که دسته جمعی آواز می خونن!؟
کلیپهای فوق، قسمتی از سرود دختران میناب با موضوع عروسی حضرت علی و حضرت زهرا _سلام الله علیهم_ و گروه شهرکرد هست که از برنامه هماهنگ شبکه افق پخش شد.
سعدا
@Moohem
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷