🔴تیرخلاص پزشکیان به صهیونیستها: از مقاومت با تمام قدرت حمایت میکنیم
🔹مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب ایران در پاسخ به پیام تبریک دبیرکل محترم حزبالله لبنان اعلام کرد که حمایت از مقاومت به عنوان سیاست اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران با قدرت ادامه خواهد داشت. این پیام پزشکیان تیر خلاص به امیدهای واهی رژیم صهیونیستی برای تغییر نگرش دولت جدید ایران و شخص رئیس جمهور منتخب به کاهش حمایت از اصل مقاومت اصیل در منطقه بود. در متن پیام پزشکیان خطاب به سیدحسن نصرالله آمده است:
جناب آقای سید حسن نصرالله
دبیر کل محترم حزبالله لبنان
🔸با سلام و با تشکر فراوان، پیام ارزشمند و محبتآمیز جنابعالی در پی انتخاب اینجانب بهعنوان رئیسجمهوری اسلامی ایران را دریافت کردم.
🔸جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است. حمایت از مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری دامظله العالی داشته و باقدرت تداوم خواهد داشت.
🔸اطمینان دارم جنبشهای مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاستهای جنگافروزانه و جنایتکارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملتهای منطقه ادامه دهد.
🔸از دعاهای خالصانه جنابعالی برای اینجانب سپاسگزارم و از خداوند متعال برای جنابعالی مزید عزت و سرافرازی، برای مردم لبنان سعادت و پیشرفت و برای مجاهدین قهرمان مقاومت نصرت الهی مسئلت میکنم.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
May 11
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه شد که اصولگراها نئولیبرال شدند؟
وقتی بدنه اصولگرایی را در نسبت با لیبرالیسم میسنجیم مشاهده میکنیم که اندیشه های نئولیبرالی به صورت فراگیر در میان آنان گسترش یافته و در واقع بدنه اصولگرایی در گذر زمان تسلیم این تفکر شده!
یکی از دلایل این تسلیم را میتوان در بروز نبودن دانش بدنه اصولگرایی جستجو کرد. دانشی که از غرب جدا شده اما خود را مطابق زمانه بروز نکرده و در نتیجه در موج سنگین نئولیبرالیسم تاب مقاومت نداشته و تسلیم آن شده.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
🔻اگر مخبر نامزد انتخابات میشد، نه قالیباف میآمد و نه پزشکیان؛ اصلاحطلبان هم او را ترجیح میدادند
عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت:
🔹️اگر مخبر نامزد میشد، نه آقای قالیباف میآمد و نه پزشکیان تایید میشد و حتی جلیلی هم انصرافش را تقدیم میکرد. البته انتخابات نیز پرشور نمیشد شاید ۳۰ درصد واجدین شرایط رای دادن در آن شرکت میکردند. ولی منتقدین و حتی اصلاحطلبان، آقای مخبر را صد برابر به امثال پایدارچیها ترجیح میدادند و رضایت میداشتند.
🔹️از همه مهمتر اشتباهی بود که ستاد جلیلی کرد و در آخرین روز حمایت قاطع خانواده آقای رییسی را گرفت و اعلام کرد، به گمان اینکه حتما زلزله انتخاباتی راه خواهد افتاد. در حالی که نتیجه کاملا برعکس و روند اندک رو به رشد آرای او معکوس شد. شاید علت این کاهش ایجاد حساسیت در میان منتقدان وضع موجود بود که ترسیدند دوباره دچار وضع گذشته شوند، لذا مشارکت در حدود دو درصد افزایش یافت و آرا به سوی پزشکیان سرازیر شد. متوجه نبودند که دوران حمایت خانوادگی به سر آمده و اثر منفی دارد./ اعتماد
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
🔺- ریشهی خاکآلودگی #قم را در فسادسیستماتیکی جستجو کنید که در دهههای اخیر به خصوص ۱۰سال اخیر باغات انار داخل شهر را به ساختمان و مراکز تجاری و حوزه تبدیل کردند.
- و به جای بوته کاری و درختکاری در کانون گردوغبار، مجتمع بین راهی در جاده تهران ساختند که نام وابستگان لاریجانی و آخوندی بر آنان میدرخشد.
- تغییر کاربری های کشاورزی حریم شهر در زمان سقائیان نژاد اصفهانی شهردار منتخب #لاریجانی و برجسازیهای ارگانهای خاص به جای آنانرا هم اضافه کنید.
@shafieiki
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
﷽
🔰 تحلیل حجت الاسلام امینی خواه درباره علل رأی آوری آقای پزشکیان
✍🏻 یک اقلیتی دور و بر آقای پزشکیان هستند دارند او را مصادره میکنند و میخواهند بگویند رای به پزشکیان رای به ماست.
درحالیکه اینطور نیست.
🔘 ایشان مولفههایی دارد،
بخش عمدهای از رای ایشان بابت همان مولفههاست؛
▫️آذری بودن ایشان که شوق ایجاد میکند در طیف وسیعی از مردم ترک زبان.
آن هم نه فقط تعصبات قومی و قبیلگی؛ بلکه برخی میگویند چون همشهری ماست مشکلات ما را بهتر میفهمد، میتواند نماینده ما باشد، میتواند پیگیر باشد مشکلاتمان را حل کند.
▫️یک بخش از رای به ایشان مسائل عاطفی و احساسی است. به هر حال ایشان به حسب ظاهر خودش را انسان سادهای نشان میدهد.
۳۰ سال رنج نبود همسر و بزرگ کردن بچهها.
▫️ همین عبارت "مقام معظم رهبری" که از دهان ایشان نمیفتد.
▫️ داشتن یک دختر چادری نجیب و باوقار.
اینها مولفههایی است که برای مذهبیها هم جذاب است.
▫️اینکه ایشان پزشک جراح است، برای تعدادی این ذهنیت را میآورد که ایشان شخصیت علمی دارد و پزشکان در جامعه ما به عنوان نخبگان شناخته میشوند.
✍🏻 ایشان تلفیقی از این خاستگاههاست و رای به ایشان، رای به اینهاست.
نه صرفا رای به بعضی مواضع خاصی که داشته مثل: زن، زندگی، آزادی و مهسا امینی و اینها.
⬅️ اصلا عموم مردم این را خبر ندارند و پایگاه رای جدی ایشان اساسا در بین عموم به این شکل نیست.
✅@Aminikhaah
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦟حقیقت تب دنگی و پشه آئدس
🎥 خانم آمنه نوروزی:
عزیزان بارها و بارها من و دوستان دیگرم اعلام کردیم که در تمامی پاند.میها همیشه عامل بیماریزا سموم بوده اما چیز دیگری را بعنوان عامل معرفی کردند!!!
این بار نیز عامل بیماریزا را پشه دستکاری شده ژنتیک به نام آئدس معرفی کردند!!! اما سناریو همان است، مراقب باشید مجددا فریب نخورید!
نترسید!
سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
♦️مرندی استقلال طب سنتی از سیستم بهداشت را مغایر سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری می داند.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از کل من علیها فان
یوسف غلامی. نویسنده.
عزادار برای حسین علیه السلام و غافل از جلب رضایت حضرت حجت علیه السلام.
انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسید. گروه های مردمی در این زمینه سه دسته بودند:
دسته ای به ظاهر معتقد به مبانی دینی که شرکت در انتخابات را نه فقط وظیفه نمی دانستند ، که آن را لغو و بلکه غیر جایز یا غیر لازم می شمردند.
دسته دوم : آنان که شرکت در انتخابات را مانند نماز واجب می دانستند.از اینان برخی به آقای فلان رای دادند و بعضی به رقیب وی.
از این سه گروه کدام یک بر طریق هدایت اند؟ اینان هریک تصور می کنند به طور دقیق همان را انجام داده اند که مورد رضای حضرت حجت علیه السلام است.
به راستی آیا این هر سه دسته، رفتار و انتخابشان مورد رضایت حضرت بوده است ؟
بخش غم انگیز این عملکرد آن است که هم اینک از این هر سه دسته در مراسم عزاداری امام حسین علیه السلام شرکت می جویند و بر مظلومیت حضرت اشک می ریزند. مردمانی که بدون تردید دو گروهشان در ضلالت اند و رفتارشان مایه رنجش حضرت حجت علیه السلام.
اما کدام دو گروه؟
همه خود را گروه نجات یافته و رفتارمان را محبوب نظر حضرت می دانیم.
هدایت شده از کل من علیها فان
توضیح:
گروه اول: آنان که رای ندادند.
دوم: آنان که رای به آقای الف دادند.
سوم: آنها که به آقای ب رای دادند.
هر سه خود را بر حق می دانند و مورد رضایت حضرت.
این غیر ممکن است. باید فقط یک گروه بر ضلالت نباشد. یعنی دو گروه بر ضلالت اند و عامل رنجش حضرت.
♦️ خسارات واکسن اجباری بر عهده چه کسی یا چه نهادی ست؟
🔺در سه سال ریاست جمهوری رییسی میلیون ها دوز واکسن اجباری به مردم زدند و کسانی را که مقاومت کردند، از کار اخراج یا اذیتشون می کردند و پس از زدن واکسن فراگیر به مردم، عده زیادی دچار سکته و مرگ و بیماری های پوستی و دیابت و اعصاب شدند. کدام مجوز دینی اجازه تحمیل چنین واکسن پرعارضه ای بدون جبران خسارت و دیه را آن هم به زور و اجبار داده است؟!!!!
این طور که از قرائن بر میاد، این ظلم را می خوان به اسم پشه و دنگی و غیره تکرار کنند! به کجا باید شکایت ببریم؟!!!
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷