❌
😕جاذبه مجلس !!
✍محمد جواد عابدی اردکانی
انواع جاذبه!!
🔸یکی که همون جاذبه زمین هست که نیوتن با اون سیب معروف کاشف اون شد
🔸یکی هم جاذبه مغناطیسی است که جناب آهنربا با اون اشیاء فلزی اطراف خودش رو جذب می کنه !
🔸یه جاذبه دیگه هم داریم که از جنس غیر فیزیکی است .
جاذبه شخصیتی !
بعضیا عجیب جاذبه دارند و آدم ها رو سمت خودشون می کشند.
اما یه جاذبه دیگه هم هست که با همه اینها فرق داره
اونم
✅جاذبه مجلس هست !
🔸جاذبه مجلس ممکنه شما را بعد از گذشت ۵۰ سال ، به دبیرستان محل تحصیل ت بکشه تا مثلا یادی از گذشته کنی
🔸جاذبه مجلس می تونه باعث بشه حتی وقتی پا به سن گذاشتی تو را مثل یک جوان ۲۰ ساله به گشت و گذار وادار کنه و سفرهایی رو تجربه کنی که شاید در جوانی هم حوصله انجامش نداشتی
🔸جاذبه مجلس میتونه باعث بشه حس نوع دوستی در شما را چند برابر کنه
مثلا
جاذبه مجلس ، شما را که وقت رفتن به مجلس ختم عموی خودتون هم نداشتی را وادار می کنه در تمام مجالس ختم ، سوم و هفتم و چهلم درگذشتگان یک شهر شرکت کنی .
🔸جاذبه مجلس عجب جاذبه ای است
جاذبه مجلس یادت می اندازه که بچه اردکانی و برای راه یافتن به مجلس ، بعد از سالها ترک دیار مادری ، بیای و سنگ زادگاهت به سینه بزنی
🔸جاذبه مجلس
اگرچه خیلی چیزها رو یادت میاره اما موجب فراموشی هم میشه !
جاذبه مجلس باعث میشه فراموش کنی که چند بار از همشهریانت طلب رأی کرده ای و دست رد به سینه ات زده اند.
🔸جاذبه مجلس !
جاذبه مجلس باعث میشه که بعد از چند سال تکیه زدن بر صندلی مشاغل انتصابی دولتی هوس کنی بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنی و تازه یادت می افته باید مردمی که تا دیروز مجبور به تحمل تو بودند باید تو را بخواهند و انتخاب کنند.
🔸مجلس چنان جاذبه ای دارد که حاضر میشوی به مجلس راه یابی حتی به قیمت تخریب رقیب انتخابی ات .
امان از دست این جاذبه های مجلس!! .
@zarrhbin🕊
ذرهبین درشهر
✍ سرمقاله سردبیر روزنامه #پیامما در تاریخ ۱۴ دی ۱۴۰۲ باعنوان یک شوخی خطرناک ؛ محیط زیست یا محیط ای
✍امین شول سیرجانی سردبیر روزنامه "پیامما " در یادداشتی نوشت؛
یک شوخی خطرناک
محیط زیست یا محیط ایست؟
۱۲ دی ۱۴۰۲، ۲۰:۳۸
مردم اردکان چند روزی است که به آلودگی هوای این شهر معترضند. آنها به شکلی مسالمتآمیز و مدنی اعتراضشان را بهگوش مسئولان رساندهاند. این نخستینبار نیست که اردکانیها به وضعیت آلودگی هوای شهرشان اعتراض دارند. سال ۱۴۰۰ هم ۲۲۱ نفر از طلاب و روحانیون اردکانی و میبدی در بیانیهای خواستار توقف صدور مجوز استقرار صنایع آلاینده در دشت یزد_اردکان شده بودند. «مهران فاطمی»، استاندار یزد در توییتی پاسخ داده بود: «رویکرد توسعهای استان بهویژه در دشت یزد-اردکان، عدم استقرار صنایع آلاینده است.»
این که رویکرد مدیریت ارشد این باشد که صنعت جدیدی در این منطقه شکل نگیرد امیدوارکننده است اما «اردکان» نمونهای قابل مطالعه از ذبح موازین علمی به پای سلایق شخصی و سیاسی مدیرانی است که در همهٔ دولتها صرفاً در اندیشهٔ خرید محبوبیت بودهاند. محبوبیتی زودگذر که با اسم رمز «اشتغالزایی» حاصل شده است. بنا گفتهٔ «نیره پورملایی»، مدیرکل سابق محیط زیست استان یزد، ۸۰ درصد صنایع این استان در دشت اردکان استقرار یافتهاند. همین آمار بهخوبی گویای این نکته است که آنچه بهعنوان موازین آمایش سرزمین میشناسیم در استقرار این صنایع نادیده گرفته شده و انبوهی از صنایع آلاینده در نزدیکی زندگی مردم شهرهای اردکان و میبد استقرار یافتهاند و حالا نتیجهٔ این بارگذاری بر کیفیت زندگی مردم اثری غیرقابل کتمان گذاشته است.
«اردکان» یکی از دهها شهر کشور است که گرفتار چنین سرنوشتی شده است. جایگزینکردن توسعهٔ نقطهای بهجای توسعهٔ منطقهای موجب شده تا بارگذاری بیشاز اندازهٔ صنایع، زندگی مردم برخی از شهرهای کشور را مختل کند. مسئولان میتوانند دوباره به نمونههای دیگری مانند اراک و شهرستانهای اطراف تهران و… نگاه کنند تا حساب کار بهتر دستشان بیاید. همین حالا مسئولان محیط زیست و استانداری کرمان بر سر استقرار صنایع جدید آلاینده در شهرستان زرند اختلاف نظر دارند. این اختلاف از تفاوت نظر سادهٔ دو مدیر فراتر است. بسیاری از مدیران کشور سازمان محیط زیست را مانع توسعه میدانند و به زبانی طنز در جلسات میگویند: «این محیط زیست نیست، محیط ایست» است. این مطایبه در میان برخی مسئولان دولتها (از هر جناح سیاسی) نشاندهندهٔ رویکرد آنها به توسعه است.
آنها پیشفرضشان این است که مجوز محیط زیست باید تحت هر شرایطی صادر شود. آلودگی هوای اراک و اردکان و زرند و… حاصل همین رویکرد است. فرونشست زمین و خالیشدن سفرههای آب زیرزمینی مصداق بارز همین توهم توسعه است. وقت آن رسیده که با درک ابعاد اجتماعی ابرچالش محیط زیست، رویکرد توسعه در کشور تغییر کند. کاش دولتمردان و نمایندگان مجلس در این دوره و دورههای آینده این ضرورت را درک کند و از خطرکردن بیشتر بپرهیزند.
@zarrhbin🕊
#آنچه_شما_فرستادهاید
سلام و تشکر از کانال خوب ذرهبین
میخواستم علت جریمه ماشینم رو از برادران راهور سوال کنم
دوبل پارک کردم؟ سرپل یا پیچ پارک کردم؟ جلوی در خونه پارک کردم ؟ یا چی؟؟
عیب این پارک ماشین وقتی صبح جای پارک نیست و در شلوغترین نقطه شهری مجوز فعالیت بانک میدید چیه ؟؟؟؟
مامور بیکار دارید صبح برید ترافیک خیابونها رو کنترل کنید
شاهکار نیست بیخود و بیدلیل قبض جریمه صادر کردن در این زمونهای که همه هشتشون گره نهشون هست 😔
@zarrhbin🕊
📝 چکیدهای از یک مصاحبه در مورد هوای اینروزهای شهر
از تعویض فیلتر ماهانه به تعویض پارچهٔ داخل فیلتر رسیدیم
«محمد» سالهای تغییر اردکان را به خوبی در یاد دارد . وقتی صنایع در دو دههٔ گذشته یکییکی اطراف شهر را گرفتند و دشت یزد-اردکان پر شد از کارخانههای بزرگ و کوچک. آن سالها جمعیت زیادی برای کار به اردکان سرازیر شدند. «هرکس در حیاط خانهاش یک اتاق ساخت و به افرادی که برای کار آمده بودند، اجاره داد. چه کسی میدانست این صنایع بلای جان ما خواهند شد، نه روزیرسان.»
او از اواخر دههٔ ۸۰ به کارخانهٔ ... اردکان رفت و تا سال ۹۴ در آنجا مشغول به کار بود. آن سالها هواکش کارخانه ۴۲ فیلتر داشت که هرماه تعویض میکردند و با دلار ارزان آن زمان مبلغ هشت میلیارد تومان هزینه برای کارخانه بهدنبال داشت «بعد از مدتی که هزینه بالا رفت، مهندسها گفتند چرا فیلتر را عوض کنیم؟ فقط پارچهٔ داخل فیلتر را عوض کنیم. هزینهٔ این کار سه میلیارد تومان شد. بعد از مدتی گفتند پارچه هم نیاز نیست وارداتی باشد. از همین تنظیفهای داخلی استفاده کنید. مگر این تنظیفها فیلتر آلودگی هستند؟ دیگر برایشان مهم نبود. بعد از خراب شدن فیلترها هم تعدادشان را از ۴۲ به ۳۱ فیلتر کاهش دادند. من از سال ۹۴ تاکنون از وضعیت آنجا بیخبرم. اما روند کار حتماً بدتر از گذشته شده است.»
او میخندد و میگوید اگر کسی به من بگوید حتی همان ۳۱ فیلتر هم دیگر وجود ندارد، تعجب نمیکنم. «تعجبی هم ندارد. این کارخانه در فاصلهٔ سه-چهار کیلومتری شهر است. حالا وضعیت سایر صنایع را ببینید. آن همه کارخانهٔ کاشیسازی، کارخانهٔ فولاد و … که همه میخواهند فاز دوم داشته باشند...
@zarrhbin🕊
🔺نگذارید صنایع متخلف هوای تمیز را اینگونه قربانی و آلودگی را روانه شهر کنند
#نه_به_صنایعآلاینده
@zarrhbin🕊
*اشکها و لبخندها در کنار یک تصمیم بزرگ
صحبت از مرگی بود که زندگی بخشید و جان بخشید و فرصت دوبارهای شد برای زیستن؛ تا نویدبخش ضربآهنگ خوش زندگی ؛ بیماران نیازمند باشد.
صحبت از آنهایی که سرمای جسمشان،گرمای هستی به بیماران بخشید.
خانواده #علیاکبریترکآباد با اهدا عضو عزیزشان رویشگر نهال تازه ای بودند تا جانبخش و روشنی بخش خانواده دیگر باشند.
روحش شاد و یادش تا همیشه گرامی🥀
@zarrhbin🕊
📌قابل توجه مدیریت پلی کلینیک ضیایی
#آنچه_شما_فرستادهاید
یک مشکل و گله مندی از کلینیک بیمارستان ضیایی
ساعت ۷:۰۳ دقیقه من زنگ زدم پلی کلینیک وقتی وصل شده و دکتر ارتوپدی رو انتخاب کردم
دستگاه میگه نوبتهای دکتر مورد نظر تکمیل شده است😔
مگه میشه از شاعت ۰۰ :۷ تا ۷:۰۳ دقیقه
نوبتهای یک دکتر پر شده باشه
چطوری هست که نوبتهای دکتری که اکثر مردم باهاش کار دارن به این زودی پُر میشه
مگه دکتر چند تا مریض رو ویزیت میکنه😔
با تشکر
شهروند اردکانی
@zarrhbin🕊
❌
🔺قابل توجه روابطعمومی شهرداری و واحد زیباسازی شهری ، اینگونه دیوار نویسیها چه توجیهی داره ؟؟
چرا سکوت ؟؟
صدرآباد کوچه باغ آقا یحیی
@zarrhbin🕊
ذرهبین درشهر
❌قابل توجه مدیریت بیمارستان ضیایی #آنچه_شما_فرستادهاید با سلام چندی پیش همشهری عزیزمان از بخش ام
#جوابیه
در پاسخ به سوال همشهریان عزیز در خصوص طولانی بودن زمان انتظار نوبت های MRI به اطلاع می رساند؛
زمانانجام ام آر آی بسته به نوع آن بین 15تا 30 دقیقه به طول می انجامد لذا در بهترین حالت در یک شیفت، حداکثر ۱۵ تا ۲۰ مورد
ام آر آی می توان انجام داد که این تعداد پاسخگوی نیاز جمعیت روبه رشد اردکان نمی باشد.
راهکارمناسب جهت برآورده کردن بخشی از این تقاضا، فعال کردن شیفت عصر بوده که این امر مستلزم دونیروی کارشناس آموزش دیده،منشی،خدمات و پزشک متخصص رادیولوژی می باشد که با وجود پیگیری های متعدد متاسفانه تاکنون شرایط آن فراهم نشده است.
لذا تنها راه حل برون رفت از این مشکل در حال حاضر واگذاری به بخش خصوصی هست که رایزنی های مربوطه توسط مسئولین بیمارستان صورت و مجوز آن گرفته شده است و مراحل تعیین قیمت جهت برگزاری مزایده آن از طریق دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام می باشد تا انشالله از این طریق بتوان پاسخگوی بخش بیشتری از نیاز شهروندان عزیز بود.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✍️روابط عمومی بیمارستان ضیایی اردکان
@zarrhbin🕊
#آنچه_شما_فرستادهاید
سلام خواستم از طریق کانالتون به اونایی که ماشین رو جلوی کوچه پارک میکنن تا برن نونوایی بگم واقعا یه ذره درک هم خوب چیزیه ما هر دفعه باید با ترس و از خلاف وارد خیابون بشیم که شما اینقدر تنبل هستید که نمیخوای دوتا قدم پیاده راه بری ... اینم حق الناس هست که هرروز هم صدتا مثل من که میخوان از کوچه وارد خیابون بشن یا بالعکس دعاگوتون میشن
حواسمون به همین کارهای کوچیک روزمره باشه.
خیابان عباسی کوچه ۴۴
@zarrhbin🕊
#آنچه_شما_فرستادهاید
باسلام چند روز پیش پیامی برام اومد که خودرو شما در مسیر طبس به علت سرعت غیرمجاز توسط دوربین در دست بررسی میباشد به پلیس راهور زنگ زدم و گفتم الان این پیام برا من اومده در صورتی که از اردکان خارج نشدم گفت سریع به نزدیکترین پاسگاه اطلاع بده منم به پاسگاه احمد آباد اطلاع دادم مامور گفت بررسی میشه و قبضی برا شما صادر نخواهد شد ولی امروز قبض جریمه برام صادر شده 😔
الان شده آش نخورده و دهن سوخته چرا پلیس راهور پیگیر این اشتباهات نیست ؟؟
@zarrhbin🕊