سی و پنج سال دوندگی شهروند اردکانی برای احقاق حق و بازپس گیری زمینی که مالکش بوده! حق به جانب این شهروند اردکانی هست یا نیست!؟
پس از چندین بار تماس و جور نشدن فرصت برای ملاقات، امروز صبح با نفس تنگی و پرونده قطور پر از برگه ای که زیر بغل گرفته بود آمد و حکایتی را «مستند» گفت که به افسانه بیشتر شباهت داشت!
بیش از سی و پنج سال برای بدست آوردن قطعه زمینی که سی و هفت سال پیش خریداری کرده و بعد بخشی از آن را داده و دوباره آن را خریده بود، تا پول آن صرف هزینه ساخت مصلی اردکان بشود، دویده و تلاش کرده بود، و اما هنوز بعد از گذشت این همه سال، قطعه زمین چندین هکتاری که اینک دارای موقعیت مکانی مرغوبی شده، در حد فاصل میبد و اردکان افتاده و هیچ کاری در آن انجام نشده است.
از زمانی که آیت الله سید روح الله خاتمی امام جمعه اردکان و تابش رئیس جهادکشاورزی اردکان بوده تابحال، همه ائمه جمعه اردکان، و ائمه جمعه یزد واستانداران، در جریان کار این زمین بوده اند، و در همه سال هایی که گذشته، هیچکدام از صورتجلسه های نوشته شده نیز تابحال اجرا نشده است.
حکایت تلخی است بیش از سی و پنج سال دنبال سند و بازپس گرفتن زمینی که سالها پیش خریداری شده، بودن، اگر محمد نجار فقط روبروی دوربین بنشیند و حکایتش را با همان لهجه غلیظ اردکانی تعریف کند، افکار عمومی سخت برانگیخته و دچار ناامیدی مفرط خواهد شد، و اما براستی آنچه که این شهروند اردکانی گفته حقیقت دارد یا نه، و حق با او می باشد و یا نمی باشد؟، و این سوالیست که باید از مسئولین محترم که در جریان کامل أین زمین قرار داشته اند ، عنوان کرده و بگوید: حکایت زمین محمد علی هاتفی (معروف به حاج محمد نجار) در اردکان چیست!؟
ارسالی از: هاتفی
@zarrhbin
🔴 قابل توجه.....
💠 هنوز میدان حضرت ابوالفضل (ع) که از یاد عزیزان نرفته است؟! همان میدانی که بعضی از دوستان صاحب قلم، حد فاصلش را تا میدان امام حسین علیه السلام را "بین الحرمین" نامیده بودند!!!! همان میدانی که از شروع تا به حال حرف و حدیث های زیادی داشته است، که امروز هم مسئولین بر سرمان منّت گذاشتند و تیرهای چراغ روشنایی این میدان را با نهایت #سلیقه نصب نمودند!!!!
💠 اما تا آن جایی که شنیده ها روایت می کند، قرار بود نور و روشنایی برای این #میدان از کف باشد ولی چرا اینگونه نشد⁉️ الله اعلم.و برای اطلاع و آگاهی #عموم باید گفت: سلیقه های اینچنینی و نصب تیرهای چراغ روشنایی معمولا در پارکها و میادین بزرگی صورت می گیرد که #مردم در آن رفت و آمد می کنند و برای اوقات فراغت از آن استفاده می نمایند، حال به نظر #شما آیا میدان کوچکی چون میدان ابوالفضل علیه السلام به چنین تیرهای عمودی برای روشنایی نیاز داشت یا خیر⁉️
💠 به اُمید آن روزی که اگر عمران و آبادانی در #آرتاکاوا صورت می گیرد بر اساس علم و منطق و مبلمان شهری باشد نه اینکه فقط برای #رفع_تکلیف، سرمایه های #شهری را به باد فنا دهیم.
👈 از ما که گذشت برای #محلات دیگر کم نگذارید و #استانداردهای_لازم را رعایت کنید.
#یکی_از_اهالی_کوشکنو
@zarrhbin
باسلام....خدمت شورای ترافیک، فرمانداری و راهنمایی و رانندگی محترم و عمران شهرداری .....راهکار کنترل سرعت در شهر چیست ؟از چه طریقی میتوان ماشین های قانون گریز که در سطح شهر با سرعتهای غیر مجاز رانندگی میکنند را کنترل نمود...فرهنگ سازی زمان بر میباشد و ما با فرهنگ ترافیک و رانندگی فرسنگها فاصله داریم ...چیزی به اول مهر وبازگشایی مدارس نمانده است و جان و مال مردم در خطر است .ایا حتما باید حادثه ای رخ دهد ...چرا نوش دارو بعد از مرگ سهراب...چاره کار فقط در نصب دوربین ثبت سرعت و یا ایجاد سرعت گیر میباشدو احتمالا چون نصب دوربین هزینه زیاد دارد چاره در ایجاد سرعت گیر در معابر شلوغ و پر تردد میباشد...برای مثال رانندگان محترم، بلوار خاتمی را با اتوبان قم تهران اشتباه میگیرند چاره کار در چیست تا اشتباه نگیرند....مسؤلین شهر چه راه کاری را پیشنهاد میکنند....دوربین که هزینه زیاد دارد،سرعت گیر هم به ماشینهای مردم خسارت میزندپس چکار باید کرد شکی نیست کسانی که با ایجاد دست انداز و دوربین مخالف هستند افراد قانون گریزی هستند که دوست دارند در معابر شهری در هر زمان وبا هرسرعت دلخواه خویش رانندگی کنند....بطور مثال دربلوار شهید بهشتی تعدادی دوربین نصب شده است ولی بلوار خاتمی که ازدحام جمعیت و فرعی های متعددی بیشتری دارد سرعت گیر و دوربینی نصب نشده است.....از مسؤلین شهر تقاضا میشود برای مهار سرعت در شهر هر راهکاری که مناسب میدانند انتخاب کنند تا مردم برای تردد خود و فرزندانشان ارامش خاطر داشته باشند .ودست وپای رانندگان متخلف برای کورس گذاشتن در معابر شهری بسته شود.
باتشکر
#ارسالی ازشهروند دلسوز
@zarrhbin