#علم_معصوم
#روانشناسی_نگاه
💐🍂
💥 امام علی (علیه السلام) فرمود:
"مَنْ غَضَّ طَرْفَهُ اَراحَ قَلْبَهُ".
"آنکه از نامحرم چشم خود را فرو نهاد، قلبش را راحت کرده است."
📚 مستدرك الوسائل، ج ١۴، ص ٢٧١
📚 شرح غررالحکم، ج ۵، ص ۴۴٩
📚 مسند الإمام علی (ع)، ج ۵، ص ٣٢
🌐 https://goo.gl/3fTzsZ
از سخن امام اینگونه بر می آید که نگاه کردن به نامحرم باعث ایجاد استرس و فشار در قلب و روان انسان می شود؛
🔬 همان نتیجه تحقیقات دانشگاه والنسیا :
Just five minutes alone with an attractive female raise the levels of cortisol, the body's stress hormone, according to a study from the University of Valencia.
" بر اساس تحقیقات دانشگاه والنسیا، فقط ۵ دقیقه تنها بودن با یک زن زیبا سطح کورتیزول را بالا میبرد؛ هورمون استرس در بدن انسان."
Cortisol is produced by the body under physical or psychological stress and has been linked to heart disease.
" کورتیزول تحت شرایط استرس های فیزیکی یا روانی در بدن تولید می شود و با بیماری های قلبی نیز ارتباط دارند. "
امام علی علیه السلام فرمودند " نگاهت را حفظ کن تا قلبت آرامش داشته باشد "
پ.ن: با گذشتن قرنها، علوم نهفته ی سخنان امام علی علیه السلام کشف خواهد شد...
🗞 تلگراف/ دانشگاه والنسیا
🌐 http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/7668344/Beautiful-women-can-be-bad-for-your-health-according-to-scientists.html
⭕️جادوی رسانه
💢 ساخت پوستر فیلم سن آندریاس
#سواد_رسانه_ای
⭕️اخبار جعلی
شکلی از روزنامه نگاری مبتنی برپاسخگو سازی
accountability journalism
💢این نقلقول مشهور از دانیل پاتریک موینیان سناتور ایالت نیویورک و سفیر آمریکا در هند و سازمان ملل متحد (1927-2003) است که میگوید: «همه افراد دیدگاههای مختص به خود را دارند، اما این بدان معنا نیست که دیدگاهشان حقیقت دارد.»
🔺واژه حقیقت یابی در روزنامهنگاری می تواند به دو موضوع متفاوت اشاره کند. از لحاظ سنتی، کنترلکننده حقیقت افرادی هستند که در اتاقهای خبری به تصحیح و بازبینی حقایقی می¬پردازند که توسط گزارشگران در مقاله هایشان بیان شده است. این نوع حقیقت یابی به ارزیابی انسجام گزارشها و کنترل دوگانهی حقایق و ارقام اطلاق میشود و بهعنوان دور نهایی کنترل کیفیت خروجی اخبار قبل از انتشار عمل می کند. اولین بار این شیوه در روزنامهنگاری مدرن ـ حداقل در غرب ـ توسط مجلات هفتگی آمریکایی مثل تایم در دهه 1920 به کار رفته است.
🌐https://www.poynter.org/news/who-decides-whats-true-politics-history-rise-political-fact-checking
🔺بحرانهای اقتصادی که اکثر سازمانهای خبری در سراسر دنیا تا اواخر قرن بیستویکم تجربه کردهاند به معنای آن بوده که بخشهای حقیقت یابی رو به کاهش است و بیشتر با بخشهای ویرایش، ادغام یا کاملاً حذف شده است. امروزه، این مجلات هفتگی با تیراژ بالا مانند نیویورکردر ایالات متحده و یا اشپیگل در آلمان هستند که هنوز از متخصصان کنترلکننده حقیقت در بخشهای تحریریه استفاده میکنند.
🌐https://www.cjr.org/b-roll/magazine-fact-checking-online.php
💢نوعی از حقیقت یابی که اینجا مدنظر است، قبل از این که چیزی منتشر شود انجام نمیشود، بلکه زمانی اتفاق میافتد که ادعایی عمومی مطرح میشود. این شکل از «حقیقت یابی مبتنی بر نتایح واقعی»به دنبال آن است که سیاستمداران و دیگر افراد مشهور و شناخته شده مسئولیت صحت سخنان و گفتار های خود برا بپذیرند.«کنترلگران حقیقت »در این خط¬ کاری به دنبال منابع دست اول و موجه هستند تا بتواند اعاهایی را که برای عموم مردم مطرح شده است تأیید یا تکذیب کنند.
🔺 «حقیقت یابی مبتی بر نتایج واقعی» عمدتاً (و نه منحصراً) بر تبلیغات سیاسی، سخنرانیهای کارزاری (انتخاباتی) و برنامه های حزبی متمرکز است. پروژههای اولیه اختصاص یافته شده (وقف )به این شکل از حقیقت یابی سیاسی شامل سازمان حقیقت یاب (Factcheck.org) است که پروژه¬ای است از مرکز سیاست عمومی اننبرگ(Annenberg) در دانشگاه پنسیلوانیا که در سال 2003 و «کانال 4 حقیقت یاب »که در سال 2005 راه اندازی شده است .
#سواد_رسانه_ای
⁉️شاهزاده تاریکی؛ آیتالله مایک کیست؟/بخش دوم
🔻مایکل دیآندریا؛ شکنجه در پاکستان و نقش مرموز وی در حادثه #یازده_سپتامبر
🔸🔹مایکل دی آندریا و نقش او در کشتارهای پهپادی سیا
🔹چنانچه گفته شد اختفای #دیآندریا پشت نامهای مستعار در ماه آوریل پایان پذیرفت، یک ماه بعد از آن که وی نه سال، سمت خود به عنوان «مدیر مرکز مبارزه با تروریسم» سیا را ترک کرد. مارک مازتی خبرنگار #نیویورکتایمز هویت او را افشا کرد. اقدامی که با انتقادات شدید وی مواجه شد، اما نیویورکتایمز از آن پا پس نکشید.
🔸مازتی توضیح داد که دی آندریا چگونه از آغاز برنامه بازداشت و بازجویی #سیا به عنوان مدیر عملیاتهای این سازمان در #شکنجه افراد بازداشتشده دست داشته و سپس در سمت مدیر مرکز مبارزه با تروریسم نیز طراح و حامی یک تنه برنامه کشتار هدفمند سیا با حملات پهپادی به ویژه در #پاکستان و #یمن بوده است.
🔹برخلاف انتظار، تأثیرگذارترین نقش دی آندریا طی حدود40 سال خدمتش در سیا و آنچه احتمالاً دی آندریا را نزد مقامات امریکایی و سیا محبوب کرده است رهبری وی در عملیات #ترور_بنلادن در سال 2011 نبود، بلکه جلوگیری وی از مختومه شدن برنامه #حملات_پهپادی_سیا در کشورهایی مانند پاکستان بعد از رسوایی بزرگی بود که سال 2015 به وجود آمد.
🔸اولین روزهای سال 2015 یک شهروند #امریکایی و شهروند #ایتالیایی که به دست القاعده اسیر شده بودند در یکی از حملات پهپادی سیا کشته شدند. اعتراف سیا به اینکه از حضور این دو شهروند غربی در محل بمباران اطلاعی نداشته است، انتقادات از برنامه کشتارهای هدفمند پهپادی امریکا را به اوج خود رساند و حتی اوباما را مجبور به عذرخواهی رسمی در این باره کرد. اما نهایتاً دی آندریا بود که در جلسات مخفیانه با اعضای کنگره توانست نمایندگانی از هر دو حزب امریکا را متقاعد کند تا رأی به ادامه حملات پهپادی در خارج از مرزهای امریکا بدهند.
🔸🔹دی آندریا، یکی از عاملان 11 سپتامبر
یکی از بخشهای مهم و رزومه دی آندریا که شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد، نقش او در شکلگیری حادثه 11 سپتامبر است. چنان که جین میر (خبرنگار سرشناس مجله نیویورکر امریکا) در کتاب تأثیرگذار خود #جنبه_تاریکی؛ داستان واقعی چگونگی تبدیل «جنگ با تروریسم» به جنگ با ایدهآلهای امریکایی توضیح میدهد، دی آندریا مأموریت خود درباره ردیابی «#نواف_الحمزی» یکی از هواپیماربایان عربستانی در حوادث 11 سپتامبر را انجام نداده بود.
🔹هنگامی که الحمزی وارد امریکا شد، سیا از این مطلب خبر داشت، هم زمان، یکی از مأموران FBI به نام «داگ میلر» و عضو واحد اطلاعاتی تعقیبکننده اسامه بن لادن، یادداشتی را درباره ارتباط الحمزی با تروریستها نوشت و قصد داشت آن را با FBI در میان بگذارد تا بتوانند این فرد مظنون را ردیابی کنند.
🔸با وجود این، مقام مافوق میلر یعنی مایکل دی آندریا که آن زمان صرفاً با نام «مایک» و به عنوان یکی از اعضای واحد بن لادن در مرکز مبارزه با تروریسم سیا شناسایی میشد، به وی دستور داد تا از تسلیم یادداشت خود به FBI خودداری کند. دی آندریا سه ساعت بعد از آن که میلر بار دیگر درخواست کرد تا یادداشت خود را تحویل مقامات FBI بدهد، به مقامات مافوق خود در سیا اعلام کرد که یادداشت را به FBI تحویل داده است. به این ترتیب مقامات سیا تصور میکردند که FBI از موضوع یادداشت میلر اطلاع دارد، در حالی که واقعیت چیز دیگری بود. اظهارات یکی از اعضای کمیسیون تحقیقات 11 سپتامبر نشان میدهد که دی آندریا بعدها دریافت هر گونه اطلاعاتی درباره الحمزی را انکار کرده است. عجیبتر اینکه وی بعد از 11 سپتامبر حتی ترفیع رتبه هم دریافت کرده بود.( مقاله «بازکاوی نقش آمریکا در ایجاد آشوبهای کور دی ماه 96 بر اساس اطلاعات آشکار»-فصلنامه پانزده خرداد )
⚠️لوموند: قطع #اینترنت خارجی ایران از نظر پیچیدگی در دنیا بیسابقه است...
حالا کجاشو دیدی؟😊
🔹روزنامه فرانسوی لوموند نوشت قطع اینترنت همزمان با بالاگرفتن اعتراضها در #ایران حاصل یک عملیات بسیار پیچیده فنی است که در جهان «بیسابقه» بوده است.
«فردریک دوزه»، رئیس مرکز پژوهشهای بینارشتهای راهبردی و ژئوپولیتیک سایبری فرانسه:
🔹مبادی ارتباطی شبکه اینترنتی ایران با شبکه جهانی در سالهای اخیر طوری باز طراحی شدهاند که در صورت لزوم به طور کامل آن را ببندند به طوری که شبکه از داخل به فعالیت خود ادامه دهد.
🔹 #چین و #روسیه نیز وعده بریدن از اینترنت جهانی و راهاندازی #شبکه_ملی را داده اند اما ایران این هفته ثابت کرد که در کنترل کامل اینترنت به موفقیت دست یافته است.
🔹در کشورهای دیگر مانند فرانسه و آمریکا اینترنت از طریق کانالهای پرشماری به سایر شبکههای جهان متصل هستند و بستن آن به راحتی مقدور نیست. قطع اینترنت در ایران نخستین نمونه از نظر سطح پیچیدگی در جهان است.
🌹
☀️سلام بر #خورشید به جای #نماز
🛐 «مراکز ترویج و تمرین #یوگا صددرصد راهشان #شیطان_پرستی بوده و هست. در مباحث تئوری موارد نادرست بسیاری وجود داشت. تناقضات و اشکالات بسیاری هم دیده میشد. راه پیشنهادیشان برای رسیدن به خدا بهطور کلی تاریک و حاشیه بود. با اندکی اندیشه و شناخت در مورد شیطان و آشنایی با معانی قرآن هر کسی اگر واقعاً بخواهد می تواند پی ببرد. این راه به ناکجاآباد ختم مشود.
🤸🏻♂️یکی از حرکات ورزشی در این #فرقه تحت عنوان « سلام بر خورشید» و خدای خورشید که رسماً سجده بر #شیطان است. شاید برخی تازهکارها بگویند این فقط یک تمرین است اما واقعاً اینطور نیست و شناخت و انجام آن یکی از مراحل سلوک یوگا است.» (۱)
📖1. نشریه اشارت،سال سوم، شماره ۱۲، ص۴۴٫
💐🍂💐🍂💐
⭕️اخبار جعلی! فراموش نشود
🔺اطلاعات نادرست می تواند به راحتی منتشر شود
⁉️اخبار خوب؟
هر کس می تواند یاد بگیرد که چگونه اخبار جعلی را کشف کند و جلوی انتشار آن را بگیرد.
در اینجا چند راه برای ارزیابی صحت یک داستان آورده شده است.
💢 وبسایت را چک کنید
سایتهای خبری جعلی غالباً از یک URL واقعی استفاده می کنند، اما این کار را انجام می دهند
پسوندهای غیر معمول مانند ".com.co" به جای ".com"
⁉️بپرسید از کجا آمده است؟
در مورد چگونگی یافتن منبع فکر کنید. چرا برای شما به اشتراک گذاشته شد. از طریق رسانه های اجتماعی به دست شما رسیده است یا خودتان آن را جستجو کردید؟داستان های دروغین را اغلب خوانندگان به اشتراک می گذارند تا با استفاده از رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
⁉️منبع را در نظربگیرید
اهداف (مشخصات ) سازمان (منبع ) و اطلاعات تماس با آن را بررسی کنید.آیا می توانید دیدگاه سیاسی آنرا تعیین کنید؟ آیا سایت بیشتر محتوای طنزآمیز تولید می کند؟
⁉️در مورد نویسنده تحقیق کنید
برای اطمینان از واقعی بودن نویسنده، یک جستجوی سریع انجام دهید.آیا واقعی است و اعتبار دارند ؟
⁉️کل داستان را بخوانید
عناوین مطلب برای کلیک می توانند ناخوشایند و یا گمراه کننده باشند.آیا محتوا با عنوان مطابقت دارد؟ داستان واقعیت دارد ؟آیا واقعیت های مهم گم شده اند؟ آیا تاریخ مقاله به روز است؟
⁉️به شواهد فکر کنید
از منابع پشتیبانی مورد اعتماد بررسی کنید که شواهد موضوع واقعیت دارد یا خیر؟اگر می توان از آن استفاده کرد تا نتیجه گیری متفاوتی حاصل شد
⁉️ نظر دوم را بگیرید!
دریابید که چگونه سایر رسانه های خبری همان داستان را گزارش می کنند.برخی سایت ها به شما این کمک را می کنند. با یک سایت معتبر بررسی واقعیت مشورت کنید.(در خارج از ایران Snopes.com و Factcheck.org دو نمونه از سایتهایی هستند که تحقیق کاملی اخبار واقعی و داستهای عمومی ارائه می دهند و حقیقت را کنترل می گنند )
🌐https://b2n.ir/631639
#سواد_رسانه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شما محکوم به مصرف هستید!
💢کارخانهداران و ابرسرمایهداران عصر #سرمایهداری چگونه حجم فروش محصولات خود را افزایش میدهند؟
🔺با استفاده از تبلیغات کاری کنید که مشتریان از داشتن نسخه قدیمی خجالت بکشند
کاری کنید محصولات بعد از مدت معینی خراب شوند
💢در یک کارخانه تولید تلویزیون مسطح قطعهای بسیار مهم را در نزدیکی منبع حرارتی قرار دادند تا زودتر خراب شود..
💢در مورد آیفون هم گزارش های متعددی وجود دارد که می گوید، این شرکت آمریکایی بعد از هر آپدیت، گوشی های قدیمی ترش را از عمد کند می کند تا شما گوشی نویی بخرید
#سواد_رسانه_ای