♦️تضمین های اروپا برای حفظ برجام؛ ویژگی ها و الزامات
💡 تحلیل و ارزیابی
📝 رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ دوم خردادماه سال جاری، طی دیداری با مسئولان ضمن تاکید بر لزوم اخذ تضمین از اروپایی ها برای حفظ برجام منهای آمریکا، حوزه هایی که اروپایی ها می باید اقدام به ارائه تضمین می کردند را در قالب 6 مورد زیر بیان کرده اند:
1⃣ در دو سال گذشته آمریکا بارها برجام را نقض کرده است و اروپاییها ساکت ماندهاند. اروپا باید آن سکوت را جبران کند؛
2⃣ آمریکا قطعنامهی ۲۲۳۱ را نقض کرده است؛ اروپا باید یک قطعنامه علیه نقض آمریکا، به شورای امنیت ببرد؛
3⃣ اروپا باید متعهد شود که بحث موشکی و منطقهای جمهوری اسلامی را مطرح نخواهد کرد؛
4⃣ اروپا باید با هرگونه تحریم جمهوری اسلامی مقابله کند و مقابل تحریمهای آمریکا صریح بایستد؛
5⃣ اروپا باید فروش کامل نفت ایران را تضمین کند. چنانچه آمریکاییها توانستند به فروش نفت ما ضربه بزنند، باید بتوانیم آن مقدار نفت که میخواهیم بفروشیم. اروپاییها به نحو تضمینشدهای باید جبران کنند و نفت ایران را خریداری کنند؛
6⃣ بانکهای اروپایی باید تجارت با جمهوری اسلامی را تضمین کنند.
◀️ بعد از گذشت بیش از 9 ماه از خروج آمریکا از برجام و تصمیم برای بازگرداندن تحریم های ضدایرانی، اروپایی ها هنوز سازوکار حفظ برجام و ایستادگی در برابر تحریم های آمریکا آنطور که وعده داده بودند را عملیاتی نکرده اند. از طرفی دیگر به دلیل عدم اخذ تضمین های لازم، دست ایران برای مقابله با این بدعهدی خالی است در حالی که همچنان نگاه دولت برای حل مشکلات اقتصادی به طرف اروپایی است.
#معطل_نمانید
#اندیشکده_های_غربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ قسمت دیگری از ایستگاه پایانی دروغ منتشر شد
نيما زم خطاب به بیژن فرهودی مجری سابق صدای آمریکا که بابت دروغهایش از زم سند خواست: کی تو خارج سند میده که من سند بدم؟ 😐😂
#سواد_رسانه
🔴 ۱۶ اسفندماه سالروز آغاز #هولوکاست ۹ میلیون ایرانی توسط #انگلیس استعمارگر بود
قتل عام عظیمی که به موجب قحطی وحشتناک توسط انگلیس در ایران پدیدار شد
و تلاش کردند این جنایت را از تاریخ ایران پاک کنند
🔺چرا شبکه های ماهواره ای که مدعیان حقوق بشرند ، اشاره ای به این موضوع نکردند
چرا رسانه های غربزده داخلی و #سلبریتی ها که برای کشته شدن یک سگ عزاداری میکنند ، واکنشی به این سالروز نداشتند؟!
سرویس های ایمیل📢
🔶 چاپار
🔸نسبت تعداد کاربران(1 تا 10):
🔴⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
🔸سرعت مطلوب (1 تا 10):
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴⭕️⭕️⭕️
🔸پشتیبانی در ایران(1 تا 10):
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴⭕️
🔸جاسوسی و مالکیت اطلاعات: ❌
🔸کمک اطلاعاتی/نقدی به اسرائیل: ❌
🔸سهولت کاربری(1 تا 10):
🔴🔴🔴🔴🔴🔴⭕️⭕️⭕️⭕️
🔸محل سرور (اطلاعات):
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔸باگ و مشکلات امنیتی (1 تا 10):
🔴🔴⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
🔸حجم قابل استفاده هر کاربر:
2 GB
🔸کشور تولید کننده:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔗لینک:
https://www.chmail.ir
#آموزش #راهکار #جایگزینی #سرویس_ایمیل
🔹شرطیسازی مردم به «امر خارج از اختیار ما»
#معطل_نمانید
🔻«ما یک روز مشکل اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام، [امّا] برجام نتوانست مشکل اقتصادی کشور ما را برطرف کند و به ما کمک قابل توجّهی بکند؛ و نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند، که وقتی آن بابا [ترامپ] میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همینطور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود؛ ما شرطی شدهایم دیگر، مردم را ما شرطی کردهایم. حالا هم «بستهی اروپایی»؛ مردم را دربارهی بستهی اروپایی شرطی نکنید... گره نزنید بهبود اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است.» اینها بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هشتماه قبل با هیئت دولت است. به نظر میرسد فرایند شرطیسازی مردم به «امر خارج از اختیار ما» چند مرحله را سپری کرده است؛
🔸شرطیسازی: اگر توافق هستهای شکل بگیرد، وضعیت اقتصادی بهبود مییابد| توافق هستهای شکل گرفت و وضعیت اقتصادی متناسب با تصویرسازی و وعدههای دولت، بهبود نیافت.
🔸شرطیسازی: برجام کافی نیست و اگر در حوزه موشکی و منطقهای هم توافقاتی صورت بگیرد، وضعیت اقتصادی بهبود مییابد | علیرغم برخی تلاشها جهت حصول توافق در این حوزهها، رفتار موشکی و منطقهای نظام با تجربهآموزی از بدعهدی آمریکا در برجام، با اقتدار ادامه یافت.
🔸اعلام خبر خروج قریبالوقوع آمریکا از برجام در صورت عدم تحقق خواستههای آن | شرطیسازی: اگر آمریکا از برجام خارج شود، بازار دچار تلاطم میشود | هنوز آمریکا از برجام خارج نشده بود، بازار متلاطم شد.
🔸خروج آمریکا از برجام در اردیبهشتماه 97 در حالی که هنوز تحریمی بازاعمال نشده بود | شرطیسازی: اگر تحریمها در مردادماه اعمال شود، تلاطم بازار بیشتر میشود | در فاصله اردیبهشت تا مرداد، بازار متلاطمتر شد واین روند با فرارسیدن مردادماه، تشدید شد.
🔸شرطیسازی: اگر تحریمها در آبانماه اعمال شود، بازار از این هم متلاطمتر خواهد شد | کنترل نسبی بازار ارز توسط دولت در حالیکه بیثباتی در حوزه کالاهای مورد نیاز مردم بیشتر شد.
🔸شرطیسازی: اگر سازوکار مالی اروپا فراهم شود، وضعیت اقتصادی بهبود مییابد | بازی اروپا و تاخیرهای مکرر در طراحی و اعلام سازوکار مالی از یکسو و تداوم و تقویت بیثباتی در بازار | اعلام سازوکار مالی اروپا (اینستکس) | عدم واکنش مثبت بازار به این سازوکار و تلاطم بیشتر .
🔸شرطیسازی: تشدید برقراری پیوند میان بهبود اقتصاد به پیوستن ایران به FATF | با سخنرانی اخیر رئیس جمهور روحانی در خصوص برقراری نسبت میان قیمت گوشت و پیوستن به FATF، این شرطیسازی و عدم کسب نتایج مثبت از این شروط، همچنان ادامه دارد.
#اندیشکده_های_غربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد رسانهای یعنی همین
به هر کانال یا خبرگزاری اعتماد نکنید
#سواد_رسانه
↙ فارنپالسی مطرح کرد
🔴 برجام وزیر خارجه را بالا برد و زمین زد/ ظریف در جمع غربیها خوشتر بود تا در میان انقلابیها +فیلم
📣 مهمترین دستآورد سیاست خارجی ظریف موجب شد تا از چشم مراکز قدرت در ایران بفتد؛ به نظر میرسید وی در گفتوگو با غربیها یا در اندیشکدههای آمریکایی سرحالتر است تا در جمع انقلابیهای داخلی.
👉👉 mshrgh.ir/941184
#اندیشکده_های_غربی
⭕️گوگل جلوی فعالیت یك میلیون نرمافزار را گرفت!
💢گوگل به تازگی اعلام كرده تحت تاثیر دلایل امنیتی بالغ بر یك میلیون نرمافزار در فروشگاه گوگلپلیاستور را تعلیق و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری كرده است.
🔺به گزارش ایسنا، با توجه به اهمیت روزافزون حفاظت از حریم خصوصی و مسائل مربوط به امنیت سایبری، بسیاری از كارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه امنیت سایبری با تحت بررسی قرار دادن شاخصهای مختلف، در تلاشند علاوه بر آگاهی بخشیدن به كاربران در فضای مجازی، شركتهای توسعهدهنده برنامههای مختلف را نیز وادار به برطرف كردن حفرههای امنیتی و همچنین افزایش امنیت سایبری كنند.
💢كارشناسان امنیتی گوگل اعلام كردهاند این غول فناوری تحتتأثیر مسائل و مشكلات مربوط به امنیت سایبری، بالغ بر یك میلیون نرمافزار را كه حریم خصوصی كاربران را نقض کرده به حالت تعلیق درآورده و جلوی ادامه فعالیت آنها را
گرفته است.
#سواد_سایبری
🔴مصونیت یا محدودیت؟ مساله این است!
در کلاس #تریبون_آزاد، بچه ها آزادن هر چی میخوان بگن و معمولا با گفتگو به نتیجه های خوبی می رسیم.
یه روز توی سالن مدرسه آماده ی شروع کلاس بودیم. انگار معاون محترم مدرسه قصد نداشت کلاسو ترک کنه. از چهرش مشخص بود کنجکاوه بدونه تو این کلاس چی میگذره.
می دونستم با حضورش بچه ها راحت نیستن و به مشکل بر می خوریم.
رفتم و محترمانه ازش خواستم کلاسو ترک کنه و دلیل رو توضیح دادم. بش برخورد. چون وقتی رفت، در سالن رو چهار طاق باز گذاشت. مهم نبود البته. مهم نتیجه ای بود که ازین اتفاق گرفتم...
بچه ها طبق معمول هر جلسه، شروع کردن حرفای رادیکال زدن:
تو کشور ما همه عقده ای هستن... چون زنا اسیرن ...همه محدودیتا مال ما دختراس... تو این مملکت هیچ #آزادی نیست...
این حرفا رو با نیم نگاهی به در کاملا باز سالن میگفتن و گاهی صداشونو بالا پایین می بردن؛ کلا راحت نبودن
من با سکوت به حرفاشون گوش می دادم. در همین حین آروم به سمت در راه افتادم و همزمان که دو لنگه در رو روی هم میذاشتم، با صدای آهسته ای گفتم:
گاهی برای اینکه #امنیت و #آزادی بیشتر داشته باشیم، کمی #محدودیت رو می پذیریم...
چفت در رو بستم و رو به سمتشون با صدای بلندتر ادامه دادم:
من در رو بستم تا شما آزادانه حرف بزنید... محدودیت برای امنیت و آزادی!
سر جام برگشتم و به چهره هاشون نگاه کردم. زبان #تمثیل، تاثیر فوق العاده ای در اقناع داره!
پ. ن: لاک پشت بی ریختیه؛ ولی مثال خوبی برای افرادیه که به هوای آزادی، #خودخواسته ولی #ناآگاهانه امنیت خودشون رو از دست میدن.
📝رها عبداللهی
⭕️اقناع سازی در تبلیغات
🔻تکنیک اقناع در تبلیغات سال ۱۳۲۷
🔹تبلیغ مکتوب خمیردندان در یک روزنامه در سال ۱۳۲۷ که با نام بردن از دندانپزشکانی که این خمیردندان را تایید کرده اند سعی در اقناع مخاطب داشته است.
💢تکنیک های رسانه ای مرتباً در حال تغییر و افزایش هستند؛ تنها راه در امان ماندن افزایش #سواد_رسانه ای است ...
#تبلیغات
#سواد_رسانهای