13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سه شوخی معترضان!
♨️ پاسخ به ۳شبهه اصلی معترضین
🔸 شنیدن این ۵دقیقه برای همه واجب است
💢 ظلم به زن در جمهوری اسلامی
⁉️ رتبه یک دنیا در برابری حق تحصیل دختر و پسر کدام کشور است؟
⁉️ رشد ۱۲ برابری در زمینه پزشکی!
♨️ چه کسانی در کشور آزادی ندارند؟
⁉️ چه کسی صنعت هستهای ایران را لو داد؟
⁉️ کدام استاد دانشگاه هم از دانشگاه آزاد حقوق میگرفت و هم سراسری؟
⁉️ برخورد زیبای کشورهای آزاد با معترضان خود!
⁉️ در کدام کشور پوشش اجباری وجود ندارد؟
⁉️ یکبار برای همیشه؛ آیا در ایران #حجاب اجباری وجود دارد؟
_____________
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی بعد از تجمع اعتراضی در دانشگاه فردوسی مشهد
ایلان ماسک با 100 میلیون فالوئر توییتش 180کا فیو خورده، علی کریمی با هفت صد هزار تا فالور توییتش 240 کا فیو خوره.
نه داداش! ربات کجا بود خیلی هم منطقیه
#جمهوری_اسلامی_حرم_است
#خروش_خود_جوش
#فاخته-۶۰۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 ویدیو منسوب به اعتراضات که بخشی از یک سریال از آب در آمد
🔹این روزها ویدیویی دلخراش از رقص پیرمردی کنار تابوت دخترش وایرال شده است
🔹اما این ویدیو بخشی از سریال ata ocagi محصول کشور آذربایجان در سال ۲۰۱۷ میباشد.
جزئیات عمل تومور مغزی مهسا امینی از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
🔹قناعتی: هیچ نشانی از ضربه مغزی در سیتیاسکنهای خانم امینی مشاهده نشده است. مردم حق دارند که بپرسند چرا یک شخص جوان بدون ضربه مغزی جان باخته است. این سوال برای پزشکان نیز به وجود آمد اما بررسی پرونده بیمار نشان میدهد او در بیمارستان میلاد جراحی مغز انجام داده است.
🔹همه تصاویر سیتیاسکن نشان میدهد جمجمه بیمار از سمت راست مغز برای خارج کردن تومور باز شده و آثار جراحی روی آن مشهود است؛ همچنین قسمتی از تومور نیز در مغز بیمار باقیمانده. بررسیها نشان میدهد بیمار بهدلیل انجام این جراحی به دیابت بیمزه نیز مبتلا بوده است. پرونده بیمار باید توسط کمیته حقیقتیاب بهصورت کامل بررسی شود تا حقی از خانواده بیمار تضییع نشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
❌ سلبریتی كه از نخست وزير كانادا واكسن گدایی میکرد، اماپس از شکست دادن #کرونا توسط دولت ایران، لال شده بود! دوباره شفا گرفته
#روشنگری | #ثامن | #برخورد_قاطع
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوینده ی اين سخنان را نمی شناسم
اما به نظرم با هر تفکر و گرایش سیاسی و عقیدتی باشید، هر جمله این کلیپ می تواند شما را به فکر فرو ببرد.
لطفا دقیق گوش دهید تا جمله ی آخر .
دوبار گوش دهید و جمله ها را بنویسید.
در نشر و عمل به این مطالب کوشا باشیم.
#تبسم_زندگی
#مهارت_های_زندگی
#داستان_زندگی
📌بحسب اطلاعات بدست آمده از گوشه و کنار کشور باید تاکید کرد که اغتشاشات در برخی مناطق و شهرها وارد فاز مسلحانه شده است
هیچ نظام سیاسی عملیات مسلحانه برعلیه نیروهای نظامی و امنیتی و مردم و اموال آن ها را بر نمی تابد و برای حفظ آرامش و امنیت موظف به سرکوب ترویست های مسلح هستند.
مقامات مسئول باید به حامیان اعتراضات، از جمله سلبریتی ها موضوع را تفهیم کنند که دقیقا آن ها در حال ارتکاب چه خیانتی بر علیه مردم این کشور هستند.
البته تفهیم کافی نیست، سلبریتی ها باید تنبیه شوند تا بدانند موضع گیری آن ها بر علیه منافع ملی کشور بدون هزینه نخواهد بود.
مساله مهم تر تبیین ابعاد موضوع و انتقال سطح هشدار به مردم است تا بدانند آنچه درحال وقوع هست اعتراض نیست بلکه یک برنامه حساب شده برای جنگ شهری در ایران است.
آنچه در شهرهای ایران می بینیم برای برهم زدن تمرکز ایران در موضوعات مختلف منطقه ای و بین المللی است.
🔘ادعاهایی از جنس خارج از گود...
🔻علی ربیعی از چهرههای امنیتی و مسئول در دولتهای موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی طی اظهاراتی پیرامون اغتشاشات اخیر که سایت اعتماد آنلاین آن را منتشر کرد، گفته است: من در سه سطح، مسئله را تبیین میکنم. نخست، سطح اقتصادی و مسئله فقر و نابرابری مزمنشده، سپس سطح ندیدن تحولات و تغییرات ارزشی نسل جدید و در سطح سوم انسداد مزمن سیاستها در قبال زنان را سه سطح تعیینکننده این اعتراضات میدانم.
🔺در مواجهه با این سنخ از اظهار نظرها که با ژست "خارج از گود" مطرح میشود؛ آن هم از سوی کسانی که سابقه حضور 32 ساله در عرصه اجرایی کشور دارند؛ میبایست از دریچه مطالبه وارد شد:
1️⃣ جریان غربگرا در حالی انگیزه اغتشاشات اخیر را اقتصاد و نابرابری مزمنشده میخواند که حاضر نیست نقش خود را بهعنوان مجری و سیاستگذار در دورههای متعدد بپذیرد و اشارهای به سیاستهای سرمایهسالارانه همفکران سیاسی خویش در دولت سازندگی نمیکند و از آزمون خطاهای خودشان در حل مشکلات اقتصادی از طریق نظریه تک خطی توسعه بر مدار پیروی از غرب در دوره اصلاحات سخنی نمیگویند و از عاقبت رویکرد منفعلانه در دیپلماسی که هشت سال بیعملی و خسارت محض را رقم زده حرفی به میان نمیآورند! و به عملکرد درونزا و نگاه متکثر و موثر دولت جدید در غلبه بر چالشهای اقتصادی با توجه به بحران جهانی اقتصاد در این مدت کوتاه نیز اشاره نمیکنند.
2️⃣ این جریان از تحولات و تغییرات ارزشی در نسل جدید به عنوان علت اتفاقات اخیر یاد میکنند و این در حالیست که باید گفت نسل جدید در کجای آموزش و پرورش تحت مدیریت شما با عقلانیت و حکمت آرایهها و آموزههای اسلامی و دینی آشنا شدهاند که بخواهد تغییر حالی صورت بگیرد. وقتی در 32 سال بعد از انقلاب، طی برنامههای پنج ساله که با مبانی نظری غیر دینی نوشته شده؛ یک روند معیوب جامعهپذیری و دینزدایی را با حذف قهرمانان دینی و ملی به مانند شهداء و پذیرش و اجرای سند 2030 بر جوانان و نوجوانان تحمیل کردید! و حال چه به این جوانان و نوجوانان از دین دادهایم؟ که مطالبه کنیم! چرا که جنس این هیجانات کاذب از نوع جهل و ناآگاهی از دین است نه دین زدگی!
🔚نکته نهایی اینکه از انسداد مزمن سیاستها در قبال زنان در ایران اسلامی سخن میگویند، در حالیکه راه رفته نظامهای متبوع غربیشان در عرصه برهنگی به نتایجی چون کالاییشدن زنان، رشد تجاوزات جنسی، کنترل محتوای مبتذل در فضای مجازی، تدوین قوانین پوشش در دانشگاههای جهان، ترویج آموزش "نه گفتن" به دختران و... منجر شده است.
✍️جواد خسروی
+دانشجویان شریف: ما حالمون خوبه بخدا
-رسانههای غربی: حرف نباشه، شما الان در محاصرهاید و دارید تیربارون میشید.
فرق دختران ایرانی
با دختران باراک اوباما
🔹چرا آشوبگران در ماجرای اخیر، به سرعت سراغ دو کار رفتند؛ یکی «آتشافروزی و اقدامات خشن و جنایتکارانه و ایجاد هیاهو»، و دیگری «حمله به حجاب و مساجد و حسینیهها و پرچمهای عزای سالار شهیدان»؟ یا این که چرا بلافاصله، گروهکهای تجزیهطلب و تکفیری در مرزهای شمال غرب و جنوب شرق فعال شدند؟
♦️پاسخ این است که قاطبه مردم، کمترین همراهی با طراحان آشوب نکردند و بنابراین آشوبگران، ماموریت یافتند با صحنهسازیهای تند و خشن، خلأ بزرگ «حمایت مردم» را بپوشانند. در عین حال، پشتصحنه ماجرا، از برنامهریزی گسترده برای عقدهگشایی علیه مقدسات اسلامی حکایت میکند که سد راه یاغیگری غرب بوده است.
🔹اکبر گنجی در کنار مهاجرانی، سروش، کدیور و عبدالعلی بازرگان، یکی از پنج عضو "اتاق فکر جنبش سبز در خارج کشور" بود. او هنگام حضور در ایران، از پیشقراولان یگان تخریب و ترور شخصیت در میان غربگرایان مدعی اصلاحات به شمار می رفت.
♦️گنجی توسط کسانی مانند حجاریان، در نشریات زنجیرهای فربه شد و با برچسب «عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»، به ترور شخصیت مرحوم هاشمی رفسنجانی در سال 1378 و 79 پرداخت؛ چرا که صور میکردند موی دماغشان خواهد شد. مدعیان تساهل، حتی به هاشمی که نقش موثری در روی کار آمدن خاتمی داشت، رحم نکردند.
🔹دو دهه بعد (اواخر اسفند 98)، وقتی مصیبت کرونا وارد ایران شد و غربگرایان همسو با جریان تحریم، زبان به شماتت و جنگ اعصاب گشودند، اکبر گنجی در اعترافی تلخ، از پروژه ایجاد جنگ و نزاع داخلی در میان مردم ایران خبر داد:
♦️«ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. وظیفه وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم. تلویزیون مال بنسلمان است و «منبع معتبر» هم کسی جز خود او نیست... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».
🔹تلاش برای ایجاد ناآرامی خشونتبار در ایران، رفتار از سر درماندگی غرب است، تا شاید به زور حُقّههای رسانهای، «مردمربایی» کند و اشرار جنایتکار یا برخی عناصر فریبخورده را جای یک ملت 85 میلیونی، یا پایتخت هشت میلیون نفری جا بزند و تصور «ایران ضعیف» را جای حقیقت «ایران قوی» بنشاند.
♦️این، همان واقعیتی است که «کیت کلارنبرگ» روزنامهنگار تحقیقی به استناد مستندات جمع آوری شده توسط دو موسسه گرافیکا و رصدخانه اینترنتی استانفورد، به آن پرداخته است: «رمزگشایی از جنگ آنلاین پنتاگون علیه ایران».
🔹درست در دورهای که دولت غربگرا و وزارت ارتباطات آلوده، سرگرم واگذاری شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات به بیگانگان بود، جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا، چهارم مرداد 1394 در شورای روابط خارجی آمریکا گفت:
♦️«به ایران امروز نگاه کنید... 25 درصد جوانان آنها بیکارند. اگر به تهران بروید- من نرفتم ولی دوستانم که رفتهاند به من گفتند که- جوانان بهدنبال گوشیهای هوشمند هستند و میخواهند بخشی از دنیا باشند».
🔹اما آیا «مالیا» و «ساشا»، دختران 10 و 14 ساله باراک اوباما حق نداشتند بخشی از همین دنیایی باشند که کری میگفت؟! پاسخ اوباما منفی بود.
♦️او اواخر آذر 1390 گفت «دخترانم را از استفاده از شبکه اجتماعی فیسبوک منع میکنم. این، مکانی امن برای گذران اوقات فراغت دخترم نیست. چرا باید بخواهیم با افرادی روبهرو شویم و از امور ما باخبر باشند، در حالی که آنها را نمیشناسیم. این عاقلانه نیست».
🔹حضرت زینب (س) در آن خطبه تاریخی که هیمنه امویان را نابود کرد، خطاب به یزید فرموده بود: "آیا این عدالت است كه زنان و دختران و كنیزكان تو در پس پرده عزت بشینند و تو دختران پیامبر (ص) را اسیر كنی و پرده حرمت آنان را بدری و بر پشت شتران از این شهر به آن شهر، بدون سرپرست و مَحرم بگردانی؟".
♦️بر همان مبنای حکیمانه، از مدیریت اشرافی غربگرا می پرسیم آیا دختران نجیب و معصوم ایرانی اندازه دختران اوباما حرمت نداشتند که معبر گشایی برای بیگانگان را بر تامین شبکه سالم و امن اطلاعات و ارتباطات ترجیح دادید؟!
✍ #محمد_ایمانی