🆔 @zekrroozane ذکرروزانه
🏴 ۱۰ رمضان؛ سالروز وفات حضرت "صَحبةالوحی"خدیجه کبری(سلام الله علیها)🏴
✍حضرت آیتالله صمدی آملی:
🔶عمده شرف و کمال حضرت خدیجه(سلام الله علیها) ولیشناسی او بود که تمام ثروت، جوانی، زیبایی و بخصوص این "شاهزن" تمام عرب همه "آبرو و عزت" خویش را فدای رسول خدا و اسلام نمود و تنها کلامش در حین وفات این بود که:
《آقاجان شرمسارم، که در حق شما کوتاهی کردم و آنچه شایسته شما بود، انجام ندادم.از من در گذر و اگر اکنون، دل در طلب چیزی داشته باشم, رضای توست.》
🔶 دوم عظمت ایشان در تلقی نطفه لیلهالقدر نظام وجود، حُجَّهُالله عَلَیالحُجَج و عِصمَهُالله الکبری فاطمه(سلام الله علیه ) از صلب مُنَورالنُّور حضرت خاتمانبیاء
(صل الله علیه وآله) بود.
🔶امروز تمام بشریت در تشرف به محضر والاترین سرمایه الهی یعنی قرآن تا ابد مدیون ایثار و گذشت این بانو هستند. چرا که بیشک در تدارک و تهیه اسباب استمرار و قطع نشدن تنزل و تمثل تدریجی قرآن و ظهور آنان به شکل کنونی برای مزاج اعدل خاتم انبیاء، فهم والا و عمل لطیف خدیجه بود که محوریت داشت. او از تمام حقوق حقّه زناشویی خویش چشم پوشید و گاه چهله در چهله از فراق عاطفی مولایش سوخت تا زمینه نزول لطیف و حساس وحی بر جان نبی فراهم شود.
ڪانال ذڪـر رۅزانـہ
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
✅ https://t.me/zekrroozane
بعد از وفات ابوطالب و خدیجه علیهماالسلام به پیغمبر وحی شد که دیگر در مکه ناصر و یاور نداری.
🆔 @zekrroozane ذکرروزانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆔 @zekrroozane ذکرروزانه
🌙🌺🌙
🔵 از حضرت صادق علیه السلام روایت است که: در هر شب ماه رمضان مىخوانى
💥اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ أَنْ تَجْعَلَ فِیمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ فِی الْأَمْرِ الْحَکِیمِ مِنَ الْقَضَاءِ الَّذِی لا یُرَدُّ وَ لا یُبَدَّلُ أَنْ تَکْتُبَنِی مِنْ حُجَّاجِ بَیْتِکَ الْحَرَامِ الْمَبْرُورِ حَجُّهُمْ الْمَشْکُورِ سَعْیُهُمْ الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمْ الْمُکَفَّرِ عَنْ سَیِّئَاتِهِمْ [عَنْهُمْ سَیِّئَاتُهُمْ] وَ أَنْ تَجْعَلَ فِیمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ أَنْ تُطِیلَ عُمُرِی فِی خَیْرٍ وَ عَافِیَةٍ وَ تُوَسِّعَ فِی رِزْقِی وَ تَجْعَلَنِی مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِینِکَ وَ لا تَسْتَبْدِلْ بِی غَیْرِی ☀️
🔵 در انیس الصالحین است که:
در هر شب از شبهاى ماه رمضان بخواند ☀️أَعُوذُ بِجَلالِ وَجْهِکَ الْکَرِیمِ
أَنْ یَنْقَضِیَ عَنِّی شَهْرُ رَمَضَانَ
أَوْ یَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَیْلَتِی هَذِهِ وَ
لَکَ قِبَلِی تَبِعَةٌ أَوْ ذَنْبٌ تُعَذِّبُنِی عَلَیْهِ
ڪانال ذڪـر رۅزانـہ
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
✅ https://t.me/zekrroozane
🌺🌙🌺🌙🌺🌙🌺🌙🌺🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞✨💞✨💞✨💞✨💞
✳️ دعای پیش ازخواندن قرآن ✳️
اَللّهُمَّ بِالحَقِّ اَنزَلتَهُ و بِالحَقِّ نَزَلَ ، اَللّهُمَّ عَظِّم رَغبَتی فیهِ وَاجعَلهُ نُوراً لِبَصَری وَ شِفاءً لِصَدری وَ ذَهاباً لِهَمّی وَ غَمّی وَ حُزنی ، اَللّهُمَّ زَیِّن بِهِ لِسانی وَ جَمِّل بِهِ وَجهی وَ قَوِّ بِهِ جَسَدی وَ ثَقِّل بِهِ میزانی ، وَارزُقنی تِلاوَتَهُ عَلیٰ طاعَتِکَ ءاناءَ اللَّیلِ وَ اَطرافَ النَّهارِ ، وَاحشُرنی مَعَ النَّبِیِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الاَخیار..
💞✨💞✨💞✨💞✨💞
🆔 @zekrroozane ذکرروزانه
محبان:
🆔 @zekrroozane ذکرروزانه
🌹﷽ 🌹﷽🌹﷽🌹﷽🌹
🌹﷽🌹﷽
﷽🌹﷽
🌹﷽
﷽
🕌بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ🕌
✍آیات برگزیده جز ۱۰ قرآن❤️
آیهای که خمس را واجب کرد
💥وَ اعْلَمُواْ أَنَّمَا غَنِمْتُم ...... (41- انفال)
بدانید هر غنیمتی که نصیب شما میشود یک پنجم آن، از آن خدا و پیامبر ص و ذی القربی (امامان ع) و یتیمان و مسکینان و واماندگان در راه (از خاندان پیامبر خدا پیامبر ص) میباشد.
اینکه شیعه ذی القربی را منحصر در امامان و سه گروه آخر را مختص بنی هاشم و سادات میداند بر اساس روایات معتبری است که از اهل بیت ع به ما رسیده است.چرا که بر اساس حدیث ثقلین که منبع اسلام را قرآن و اهل بیت ع معرفی میکند؛ اسلام منحصر در قرآن نیست بلکه سخنی را میتوان به اسلام استناد داد که برآیند قرآن و عترت باشد.
لازم به ذکر است که اهل سنت برخلاف ظاهر آیه(2) که غنیمت را به صورت مطلق آورده است،
سرنوشت انسان به اختیار خودش رقم میخورد
💥أَنَّ اللَّهَ لَمْ یَکُ ......(53- انفال)
نعمتی را که خداوند به جامعه و ملتی عطا میکند کم یا نابود نمیکند مگر آنکه خود قدرش ندانند و آن را از دست بدهند.
به تعبیر دیگر فیض خدا بیکران و همگانی است ولی به تناسب شایستگیها به مردم میرسد. در ابتدا خدا نعمتهای مادی و معنوی خویش را به تمام ملتها عطا میکند؛ چنانچه نعمتهای الهی را وسیلهای برای تکامل خویش ساختند و شکر آن را که بجا آوردند؛ نعمتش را پایدار و افزون میسازد؛ اما هنگامی که این مواهب وسیلهای برای طغیان و آلودگی گردد نعمتها را میگیرد و یا آن را تبدیل به مصیبت میکند؛ بنابراین دگرگونی نعمتها همواره از ناحیه ماست و گرنه مواهب الهی از بین رفتنی نیستند
در برابر کسانی که به هیچ قراردادی پایبند نیستند محکم بایستید
💥وَ إِن نَّکَثُواْ أَیْمَانَهُم ......(12- توبه)
زندگی مسلمت آمیز در کنار تمام انسانها از قوانین بینالمللی قرآن است اما اگر عدهای که به هیچ یک از قراردادهایی که با حکومت اسلامی بستهاند پایبند نبودند آنگاه قرآن دستور مقابله با آنها را میدهد.
دستور اول: تا زمانی که آنها به قراردادهایی که با شما بستهاند پایبند بودند شما هم پایبند باشید؛ « فَمَا 💥اسْتَقَمُواْ لَکُمْ فَاسْتَقِیمُواْ لهَُمْ»(5)
دستور دوم: اگر آنها هم چنان به پیمان شکنی و به تبلیغات سوء خود ادامه دادند؛ شما با رهبران این گروه کافر پیکار کنید؛ زیرا آنها ارزشی برای قرارداد قائل نیستند. تا شاید به این شدت عملی که شما به خرج میدهید از کار خود پشیمان شوند و دست بردارند.
کاری که خدا با سرمایه داران بی درد خواهد کرد
الَّذِینَ یَکْنزُِونَ الذَّهَبَ ..(34) یَوْمَ یحُْمَی ... (35- توبه)
کسانی که زر اندوزی میکنند و از انفاق اموال خود به نیازمندان واقعی امتناع میورزند به عذابی سخت تهدید شدهاند. عذابی که در آن این سکه ها را در آتش سوزان دوزخ، داغ میکنند و پیشانی و پهلو و پشتشان را با آن داغ خواهند کرد و در همین حال فرشتگان عذاب به آنها میگویند: این همان چیزی است که برای خود جمع کردید و به صورت اندوخته در آوردید و آن را در راه خدا به محرومان انفاق نکردید اکنون بچشید آنچه را برای خود اندوختید و عواقب شوم آن را دریابید.
اما چرا از میان تمام اعضاء بدن تنها پیشانی و پشت و پهلو را میسوزانند برای این است که آنها با این سه عضو در مقابل محرومان عکسالعمل نشان میدادند: گاهی صورت را در هم میکشیدند و زمانی به علامت بی اعتنایی از روبرو شدن با آنها خود داری میکردند و منحرف میشدند و گاهی به آنان پشت مینمودند؛
آیهای که مصرف زکات را بیان میکند
💥إِنَّمَا الصَّدَقَتُ لِلْفُقَرَاءِ وَ ....(60- توبه)
این آیه همان آیهای است که فقها بعد اثبات اصل وجوب زکات با استناد به آن موارد وجوب پرداخت صدقات واجب (زکات مال و زکات فطر) را بیان میکنند.
آیه زکات را در هشت مصرف خلاصه میکند:
1. فقرا 2. مساکین 3. جمعآوری کنندگان زکات 4. کسانی که با تشویق مالی میتوان محبت آنان را جلب نمود. 5. آزاد ساختن بردگان 6. اداء دین بدهکاران 7. در راه خدا که منظور از آن تمام راههایی است که به گسترش و تقویت آئین الهی منتهی شود؛ اعم از مسأله جهاد و تبلیغ و مانند آن 8. مسافرانی که بر اثر علتی در راه ماندهاند
بالاتر از بهشت
💥وَعَدَ اللَّهُ الْمُؤْمِنِینَ وَ ....(72- توبه)
در این آیه پس از آنکه خداوند مؤمنین را به بهشت وعدهمیدهد اشارهای هم به پاداشی فراتر از بهشت میکند و آن را فوز عظیم میخواند.
علامه طباطبایی با سیاق آیه، جمله « وَ رِضْوانٌ مِنَ اللَّهِ أَکْبَرُ » را اینگونه معنا میکند: خشنودی خدا از ایشان از همه این حرفها بزرگتر و ارزندهتر است.
وقتی که دعای پیامبر ص هم اثر ندارد
💥اسْتَغْفِرْ لهَُمْ .....(80- توبه)
🌹﷽ 🌹﷽🌹﷽🌹﷽🌹
🆔 @zekrroozane ذکرروزانه