✨﷽✨
◼️ شهادت امام هادی علیه السلام تسلیت باد ◼️
✅ امام علی النقی علیه السلام در ۱۵ ذی الحجه سال ۲۱۲ هجری در اطراف مدینه محلی بود به نام صرْیا که امام موسی کاظم علیه السلام آن را بوجود آورده بود به دنیا آمد، آن حضرت را ابوالحسن ثالث می گویند، آن حضرت ۱۳ سال داشت که بدستور متوکل عباسی به اجبار وارد بغداد شد و ۲۰ سال در بغداد بود تا اینکه به دسیسه مُعْتَزّ عباسی سمی را به توسط برادرش معتمد عباسی در ۳ رجب سال ۲۵۴ قمری به آن حضرت خورانده شد و در سن ۴۲ سالگی به شهادت رسید و در سامراء مدفون گردید.
❶ آبرو و اعتبار تو ، چون پیکر یخی است، که درخواست از دیگران ، آن را آب می کند، پس بنگر این اعتبار و آبرو را در نزد چکسی می چکانی؟
⇦الدهرةالباهره شهید اول ص۹۱
❷ سرزنش کردن کلید گرانبار است، ولی از کینه در دل گرفتن بهتر است.
⇦اعیان الشیعه ج۲ ص۳۹
❸ جر و بحث کردن دوستی های قدیمی را از بین می برد و پیمان های محکم و ریشه دار را پاره می کند...
⇦اعلام الدین ص۳۱۱
❹ سخنان بیخوده گفتن ، خوش طبعی افراد بی خرد و ساخته و پرداخته افراد نادان است.
⇦منتهی الآمال ج۲ ص۶۶۴
📚 احادیث الطلاب ص۹۷۸ تا ۹۹۳
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______________________
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
🌷🌿کلام هادی..🌿🌷
❤️ «إِنَّ الظَّالِمَ الْحَالِمَ يَكَادُ أَنْ يُعْفَى عَلَى ظُلْمِهِ بِحِلْمِهِ وَ إِنَّ الْمُحِقَّ السَّفِيهَ يَكَادُ أَنْ يُطْفِئَ نُورَ حَقِّهِ بِسَفَهِهِ.»✔️
👈 امام هادی (علیه السّلام) فرمود: ظالم با حلم ممكن است به حلمش بخشيده شود، ولى مُحقّ سفيه، نزدیک است، روشنای حقّش را به سفاهتش بپوشاند. (توضیح اینکه این کلام از زشتی و تبعات ظلم ظالم نمی کاهد، بلکه به اهمیّت بالای حلم و بردباری اشاره دارد، و پیروان حقّ را از گفتار و رفتار نسنجیده و نابخردانه برحذر می دارد.).👉
👈 (بحار الأنوار، ج 75، ص 366)👉
👈 شهادت مظلومانۀ دهمین خورشید آسمان امامت و ولایت، صاحب زیارت جامعۀ کبیره، حضرت امام هادی (علیه السّلام) بر پیروان حقیقی قرآن، عترت و ولایت، تسلیت و تعزیت باد.👉
@JF72HGH|جنبش فرهنگی منادیان فتح
🌸🌷
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 وقتی از او تعریف می کنی، نشئه می شود!🔸
اینطور نیست که فقط هروئینی ها معتاد باشند. ما هم مثل #معتادی هستیم که هروئین او «حبّ دنیا» است. یکی معتاد به قدرت است، یکی معتاد به ریاست است، یکی معتاد به اسم است، یکی معتاد به شهرت است. انسان وقتی معتاد اسم و شهرت شد، وقتی از او تعریف می کنی، #کِیف می کند! #نشئه می شود! مثل اینکه مواد به او رسیده است. وقتی هم که از او تعریف نمی کنی، مثل این است که مواد به او نرسیده و #خمار است. اینها همه اش اعتیاد است.
#انبیاء مثل کسانی هستند که می خواهند انسان را ببرند بیمارستان و او را مداوا کنند تا اعتیادش را ترک کند. یک #دوره ای باید بگذرد تا مواد از بدن او خارج شود. معتاد را وقتی می برند برای مداوا، هفتۀ اول، ده روز اول، خمار است؛ گیج است. تمام این دست و پا و بدنش درد می کند؛ چون عادت کرده به مواد. نمی تواند بنشیند. نمی تواند راه برود و حوصلۀ هیچ چیز را ندارد.
به ما گفته اند وقتی می روید #مسجد، حرف دنیا نزنید. اما انسان مثل خمارها دلش می خواهد آنجا هم یک کسی را پیدا بکند و حرف دنیا با او بزند! یعنی مثل اینکه می خواهد مواد بکشد! به آدم می گویند وقت نماز خواندن، بازی نکن و حواست به نماز باشد. این دوای تو است. روزی پنج مرتبه این #قرص را بخور. این نماز، مثل همان قرص و دوایی است که خدا داده برای این که ما اعتیادمان را ترک بکنیم.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حاکم باید قرص و محکم باشد🔸
پیامبر (صلوات الله علیه) میداند اصحابش #نفسانیت هم دارند. اگر به اینها، یعنی به جنبۀ نفسانی آنها، رو بدهد، #رشتۀ_امور را از دستش میگیرند و بعد، خود اینها تعدّی میکنند و پیامبر نمیتواند جلوی آنها را بگیرد. هرکدام برای خودشان میشوند یک حاکم، یک رأس و یک رئیس و برای خودشان حوزۀ قدرتی درست میکنند. دیگر حاکمیت قضایی در آنجا بهوجود نخواهد آمد.
شبی رسول اکرم(صلوات الله علیه) دیرتر برای نماز آمده بود. نماز مغرب را میخواندند و از مسجد خارج میشدند و بعد دوباره برای نماز عشاء میآمدند. وقت نماز عشاء گذشته بود، دیدند حضرت نیامد. یکی از اصحاب آمد دم در و به حضرت گفت: زنها و بچهها خوابیدند. دیر شد؛ بیایید برای نماز عشاء. میدانید پیغمبر (صلوات الله علیه) به او چه فرمود؟
فرمود: «لَیْسَ لَکُمْ أَنْ تُؤْذُونِی وَ لاَ تَأْمُرُونِی إِنَّمَا عَلَیْکُمْ أَنْ تَسْمَعُوا وَ تُطِیعُوا.»
برو! شما حق ندارید مرا اذیت کنید [یا #به من دستور بدهید]، شما فقط باید بشنوید و #اطاعت_کنید! خاموشش کرد! این همان پیامبر #خوش_اخلاق است؛ همان کسی که خداوند در موردش فرمود: (وَإِنَّکَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِیم). اما مؤمن سست نیست. مؤمن قرص و محکم است.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چرا امام اجازه می داد دستش را ببوسند؟🔸
#تواضع، غذای ساده خوردن نیست. تواضع، #عمل_کردن_به_وظیفه است. اگر وظیفه انسان بالای مجلس نشستن است، همین ثواب را دارد. امام در دوره شاه از زندان آزاد شد. خدا رحمت کند برادرم آمده بود امام راحل را در این وضعیت دیده بود. گفت دو تا متکا این طرف و آنطرف امام گذاشته بودند. مردم می آمدند و دست امام را بوسه می زدند! امام دستش را نمی کشید!
این تواضع است. چون وظیفهاش است. می خواهد #قدرت_خودش را به رژیم نشان بدهد. می خواهد ارادت مردم به خودش را به دشمن نشان دهد. وگرنه این نیست که از دست بوسیدن لذت ببرد. وظیفهاش را انجام می داد.
مأمون به امام رضا (ع) مجبور کرد که ولیعهد باشد، حضرت گفت: این کار را از من نخواه. گفت: اختیاری نیست. می خواهی با من مقابله کنی؟ من هم نوع دیگری رفتار می کنم؛ یعنی تو را می کشم. حضرت کرهاً (از روی کراهت) قبول کرد. حالا ولیعهد شده، دو برادر بودند به نام حسن بن سهل و فضل بن سهل. اینها همه کارههای مأمون هستند. این وزیر ارشد می آید پیش امام رضا -پیش ولیعهد-. حضرت دارند با یکی از یارانشان صحبت می کنند. ایستاده جلوی درب. حضرت به حرفشان ادامه دادند. مدتها اذن (اجازه) داخل شدن به او نمی دهند. بعد حضرت می گوید کاری داری؟ اجازه می دهند که بیاید داخل. اما اذن نشستن را به او نمی دهند. #ایستاده مطلبش را می گوید و حضرت جوابش را می دهند، می رود.
دیگران نباید این کار را بکنند. برایشان #خطرناک است. امام در یک تواضعی است نسبت به خدا که اینگونه بی اعتنایی ها، او را متکبر نمی کند. او آنچنان ذلت باطنی دارد که این بی اعتنایی ها غرور برایش نمی آورد.
آقای گورباچف، آقای شوارت ناتزه را فرستاده بود که پاسخ پیام امام را بیاورد. امام خیلی عادی آمد. این وقتی می خواست پیام را بدهد میلرزید. امام هم وقتی که این فرد پیام را ابلاغ کرد گفت: اینها جواب من نیست. دستش را به علامت ردّ حرکت می داد. گفت: اینها جواب من نیست، من می خواستم دری بر دنیای جدیدی به روی شما باز کنم.
ببین! پس اخلاق و تواضع و بندگی خدا کردن، حرف خدا گوش دادن است. تواضع، این است. باید نگاه کند ببیند تکلیف چیست؟ عمده این است که انسان وقتی می خواهد کاری کند #حجت داشته باشد.
@haerishirazi