✍️ دومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ - فیلم کامل + دانلود و متن سرفصل بحثهای نامزدها
به گزارش خبرنگار ضیاءالصالحین به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، دومین مناظره انتخاباتی سیزدهمین دوره ریاست جمهوری بین آقایان سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی، سید ابراهیم رئیسی، محسن رضایی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده با موضوعات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برگزار شد. فرآیند مناظره با ورود نامزدهای ریاست جمهوری در بعد ازظهر سه شنبه (18 خرداد ماه 1400) به رسانه ملی آغاز و پس از قرعه کشی صندلی ها، مناظره راس ساعت 17 شروع شد که در این گزارش علاوه بر مشاهده فیلم مناظرات سخنان نامزدها را هم می توانید بخوانید.
🌸 با مشاهده فیلم مناظرات نظرات خودتان از بخش نظرات زیر پست دومین مناظره با مخاطبین ضیاءالصالحین به اشتراک بگذارید...
👇👇👇👇👇
https://www.ziaossalehin.ir/fa/node/37471/
هدایت شده از الهادی
* #ذی_القعده #ذی_الحجه
بسمه تعالی
🔻همانطور که مستحضرید از اول ماه ذیالقعده تا آخر دهه ذیالحجه (۴۰روز) در بین اهل معرفت حائز اهمیت بوده و بزرگان به استفاده از این فرصت مبارک، تاکید میکردهاند.
🔸سال ۹۵ در پی درخواستهای مکرر اعضای کانال مبنی بر انتشار توصیهای از حجتالاسلام و المسلمین ناصری در مورد اربعین موسوی؛ از محضر ایشان درخواست توصیهای شد که ایشان خطاب به اعضای محترم کانال مرقومهای دقیق و قابل تامل لطف نمودند.
📜متن مرقومه:
بسم الله الرحمن الرحیم
«و واعدنا موسی ثلاثین لیله و اتممناها بعشر»
کلمه لیله در این آیه شریفه قابل توجه است.
۴۰ شب بوده
از مرحله «و باللیل افلا تعقلون» تا «و نجّیناهم بسحر» راهی است که همت، سعی و تلاش میخواهد.
نافله شب، تلاوت قرآن، ذکر استغفار و توسل به حضرت بقیة الله روحیلهالفداء بهترین وسیله و اسباب این حرکت آسمانی است.
البته با ثبات قدم که حال ثابت از عمل صالح ثابت حاصل آید.
و من الله التوفیق
جعفر ناصری
چهاردهم مردادماه ۱۳۹۵
آخر شوال ۱۴۳۷
🔺 @nasery_ir
یکی از رفقا میگفت:
من زیاد آقای رئیسی رو نمیشناسم
ولی میدونم حاج قاسم پیشونی نامرد رو نمیبوسید!
والسلام
@ziaossalehin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 حرکت قابل تأمل آیت الله صافی
بعد از انداختن رأی در صندوق دست خود را بوسیدند
◻️ در برخی روایات آمده پس از کمک به مستمند دست خود را ببوسید، رای دادن، کمکبه تماممستمندانجهان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنان عالی دکتر سعید جلیلی بعد از پیروزی آیت الله رئیسی در انتخابات 🇮🇷
#یادآوری #مهم
💠 نماز توبه یکشنبه ماه ذیالقعده
🔻«انسبنمالک» میگوید: رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در یکشنبۀ ماه ذیقعده از منزل بیرون آمدند و فرمودند: ای مردم! کدامیک از شما میخواهد توبه کند؟ عرض کردیم: همه میخواهیم توبه کنیم.
فرمود:
1⃣ غسل کنید؛
2⃣ و وضو بگیرید؛
3⃣ و چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) _در هر رکعت یک بار «سوره حمد»، سه بار «قل هو الله احد» و هر کدام از دو سوره معوذتین (سوره فلق و سوره ناس) را یک بار_ بخوانید؛
4⃣ سپس (پساز اتمام ٤ ركعت نماز) ۷۰ بار استغفار کنید
5⃣ و آن را به «لا حولَ و لا قوةَ الا بالله العلی العظیم» ختم کنید؛
6⃣ آنگاه بگویید: «يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْت».
🔸 سپس رسول خدا (ص) فرمود: هر بندهای از امت من این عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا میشود: ای بندۀ خدا! عمل خود را از نو آغاز کن؛ زیرا توبۀ تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شد...
🔹 در ادامه روايت آثار زيادى براى اين نماز ذكر شده كه عبارتند از اينكه در روز قیامت، دشمنانت را از تو راضی مینمایند. با ایمان از دنیا میروى. دینت از تو گرفته نشده و قبر تو وسیع و نورانى خواهد شد. پدر و مادرت راضی میشوند، پدر و مادر، تو و خاندانت بخشیده شده و در دنیا و آخرت خوشرزق خواهى بود. جبرئیل با فرشته مرگ پیش تو آمده و به او دستور میدهد که با تو خوشرفتار بوده، بهخاطر مرگ آسیبی به تو نرسانیده و به نرمى، روح را از بدنت خارج نماید».
🔸 اين روايت در كتاب اقبالالاعمال ذكر شده و در كتاب المراقبات و همچنين مفاتيحالجنان به آن اشاره شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ رئیسی به موضعِ چند ماه قبلِ بایدن
#حدیث
#ولادت_امام_رضا_علیه_السلام
#دهه_کرامت
🌸🌸🌸🌸
عیون أخبار الرضا علیه السلام تَمِیمٌ الْقُرَشِیُّ عَنْ أَبِیهِ عَنْ أَحْمَدَ الْأَنْصَارِیِّ عَنْ عَلِیِّ بْنِ مِیثَمٍ عَنْ أَبِیهِ قَالَ :
سَمِعْتُ أُمِّی تَقُولُ سَمِعْتُ نَجْمَةَ أُمَّ الرِّضَا ع تَقُولُ لَمَّا حَمَلْتُ بِابْنِی عَلِیٍّ لَمْ أَشْعَرْ بِثِقْلِ الْحَمْلِ وَ کُنْتُ أَسْمَعُ فِی مَنَامِی تَسْبِیحاً وَ تَهْلِیلًا وَ تَمْجِیداً مِنْ بَطْنِی
فَیُفْزِعُنِی ذَلِکَ وَ یَهُولُنِی فَإِذَا انْتَبَهْتُ لَمْ أَسْمَعْ شَیْئاً فَلَمَّا وَضَعْتُهُ وَقَعَ عَلَی الْأَرْضِ وَاضِعاً یَدَهُ عَلَی الْأَرْضِ رَافِعاً رَأْسَهُ إِلَی السَّمَاءِ یُحَرِّکُ شَفَتَیْهِ کَأَنَّهُ یَتَکَلَّم
ُ فَدَخَلَ إِلَیَّ أَبُوهُ مُوسَی بْنُ جَعْفَرٍ ع فَقَالَ لِی هَنِیئاً لَکِ یَا نَجْمَةُ 🌷 کَرَامَةُ رَبِّکَ 🌷
فَنَاوَلْتُهُ إِیَّاهُ فِی خِرْقَةٍ بَیْضَاءَ فَأَذَّنَ فِی أُذُنِهِ الْیُمْنَی وَ أَقَامَ فِی الْیُسْرَی وَ دَعَا بِمَاءِ الْفُرَاتِ فَحَنَّکَهُ بِهِ ثُمَّ رَدَّهُ إِلَیَّ وَ قَالَ خُذِیهِ فَإِنَّهُ بَقِیَّةُ اللَّهِ تَعَالَی فِی أَرْضِهِ .
☘☘☘☘
علي بن ميثم از پدرش نقل كرد كه گفت از مادرم شنيدم ميگفت كه از نجمه مادر حضرت رضا شنيدم ميگفت وقتى حامله بحضرت رضا شده بودم سنگينى حمل را احساس نميكردم
و در خواب صداى تسبيح و تهليل و تمجيد از شكم خود ميشنيدم كه باعث هول و هراس من ميشد همين كه بيدار ميشدم چيزى نميشنيدم
همين كه متولد شد روى زمين افتاد دست بر زمين گذاشت و سر بآسمان بلند كرده لبهايش را حركت ميداد مثل اينكه چيزى ميگويد.
پدرش موسى بن جعفر وارد شد گفت گوارا باد ترا نجمه اين لطفى كه خدا بتو فرمود،
او را در پارچهاى سفيد پيچيده بآن جناب دادم در گوش راستش اذان گفت و در گوش چپش اقامه،آب فرات خواست و كامش را با آب فرات برداشت
بعد بمن برگردانيد فرمود بگير اين بقية اللّٰه است در روى زمين.
📚 بحار الانوار ج ۴۹ ص ۹
آیتالله حائری شیرازی:
امام زمان(ع) اگر غایب میشود،
ابتدا در دلها غایب میشود و
بعد از آن در جامعه!
و اگر ظاهر میشود، ابتدا بر
دلها ظاهر میشود و بعد از آن
بر جامعه!
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
🔻بخشی از وصیتنامه آیت الله قاضی، استاد عرفان آیت الله بهجت:
👈🏼 روضه هفتگی، ولو دوسه نفر باشد، باعث گشایش امور است.
🔸[پس از تاکید بر نماز اول وقت و واجبات میفرمایند:] و در مستحبات تعزیهداری و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزیت و زیارت و غیرهما به جا بیاورید، هرگز حق آن بزرگوار ادا نمیشود.
🔻منبع: انتشارات کنگره بزرگداشت آیت الله قاضی، کوه توحید، ص۲۵۶
🔹من آماده ام برای مسلمان شدن🔹
📣 آیت الله العظمی شبیری زنجانی
در زمان شاه مىخواستند در منطقه بهارستان تهران، اطراف ساختمان مجلس شوراى ملّى را بسازند و بايد ۳۵ خانه خراب مىشد. به اطلاع صاحبان خانهها رساندند كه خانه شما را مترى فلان مقدار مىخريم. هر كس اعتراض دارد، بنويسد تا رسيدگى شود.
هيچ كس به جز واعظ مشهور مرحوم حسینعلی راشد اعتراض نكرد. اين جريان خيلى بر مسؤولان گران آمد، و گفتند: فقط اينكه آخوند است، اعتراض كرده!
بعد مرحوم راشد را دعوت كردند و آماده شدند براى اينكه به او حمله كنند و خفيفش {خوار} نمايند! راشد آمد و بعد از سلام و احوالپرسى از او پرسيدند كه اعتراض شما چيست؟
گفت: حقيقتش اين است كه اين خانه را من سالها قبل و به قيمت خيلى كم خريدهام و در اين مدت زمان طولانى مخروبه شده و به نظر من قيمتى كه شما پيشنهاد كردهايد زياد است و من راضى نيستم از بيتالمال مردم، قيمت بيشترى براى خانهام بگيرم.
بهت و تعجّب همه را فرا گرفت و يكى از اعضاى كميسيون كه از اقليتهاى دينى بود، از جا برخاست و راشد را بوسيد و گفت: اگر اسلام اين است من آمادهام براى مسلمان شدن.
📚 جرعهای از دریا، ج ۲، ص ۶۵۸
شناسه حدیث : ۱۰۵۴۵۳
نشانی : الکافي ج ۲، ص ۵۴
عنوان باب : الجزء الثاني > كتاب الإيمان و الكفر > بَابُ اَلتَّفَكُّرِ
معصوم : امام صادق (علیه السلام)
عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِهِ عَنْ أَبَانٍ عَنِ اَلْحَسَنِ اَلصَّيْقَلِ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ عَمَّا يَرْوِي اَلنَّاسُ أَنَّ تَفَكُّرَ سَاعَةٍ خَيْرٌ مِنْ قِيَامِ لَيْلَةٍ قُلْتُ كَيْفَ يَتَفَكَّرُ قَالَ يَمُرُّ بِالْخَرِبَةِ أَوْ بِالدَّارِ فَيَقُولُ أَيْنَ سَاكِنُوكِ أَيْنَ بَانُوكِ مَا بَالُكِ لاَ تَتَكَلَّمِينَ .
ترجمه:
حسن صيقل گويد: از امام صادق عليه السّلام در باره آنچه مردم روايت ميكنند كه:«يك ساعت انديشيدن بهتر از عبادت يك شب است» پرسيدم و گفتم: چگونه بينديشد؟ فرمود: از خرابه يا خانهاى كه ميگذرد بگويد: ساكنينت كجايند؟ سازندگانت كجايند؟ چرا سخن نميگوئى؟.
🚨 آیا همه میتوانند زیارت کنند؟
💠حجتالاسلام حقانی نقل میکند زمانی که ضریح مطهر حضرت امام رضا علیهالسلام در حال تعویض بود، در خدمت مقام معظم رهبری به پابوسی امام هشتم مشرف شدیم. مقام معظم رهبری برای زیارت در کنار مرقد آن امام همام علیهالسلام، مشغول راز و نیاز بودند. چون ضریح را برداشته بودند، حضور در کنار قبر، رنگ و بوی دیگری داشت.
💠 بعد از پایان راز و نیاز حضرت آیتالله خامنهای، آقای واعظ طبسی به ایشان عرض کرد، آقازاده ها هم بیایند نزدیکتر تا از نزدیک امام علیهالسلام را زیارت کنند. معظم له فرمودند: پس بقیه چی؟! این دقت را همواره حضرت آقا دارند. ایشان امتیاز ویژه و خاصی را برای فرزندانشان قایل نیستند. در آن روز هم فرمودند: اگر بقیه افراد میتوانند از نزدیک قبر امام هشتم علیه السلام را زیارت کنند، فرزندان من هم بیایند. پس از بیان آقا، همه توفیق حضور یافتند. عجب روز به یاد ماندنی بود!
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
#حدیث: نماز، همراه فرشتگان!
🔅 #امام_صادق_علیه_السلام:
🔹 «مَن صَلّى بِأَذانٍ و إقامَةٍ صَلّى خَلفَهُ صَفّانِ مِنَ المَلائِكَةِ، ومَن صَلّى بِإِقامَةٍ بِغَيرِ أذانٍ صَلّى خَلفَهُ صَفٌّ واحِدٌ».
🔸 «هر كس با اذان و اقامه نماز بخواند، دو صف از فرشتگان، پشت سر او نماز مى خوانند و هر كس با اقامه و بدون گفتن اذان نماز بگزارد، پشت سر او تنها يك صف به نماز مى ايستند».
📚 ثواب الأعمال: ص ٥٤ ح ٢
* #تشتت #نفی_خواطر #ذکر
🔻برای اشتغال به ذكر و عدم تشتت ، بعضي از بزرگان مانند مرحوم آیت الله سيد احمد كربلائي و آیت الله شيخ محمد بهاري به اين كيفيت دستور ميداده اند كه بعد از نماز صبح بنشیند و ذکر بگوید.
🔹كافي است كه وقتي لا اله الا اللّه مي گويد پهلوي اين ذكر باشد و دل را حاضر کند، همين مقدار كافي است؛
با این کار هر چند اين كه روزي يک ثانيه توجه انسان ارتقا پيدا كند خيلي خوب است.
🔸براي مرحله بعد آن هم دستورات ديگري داشته اند. قدم اول را «عدم فكر» و عدم تحريک قوای خيالی و وهمی می دانسته اند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
پرسش : شوهرم زيادى به مادرش توجه مى كند و اين مسأله مرا بشدت رنج مى دهد ؛ چه كنم كه توجه همسرم به مادرش كمتر شود و به من بيشتر توجه كند ؟
✍🏻 پاسخ : با سلام و عرض ادب ، اگر توجه همسرتان به مادرش ، اختلالى در زندگى شما ايجاد نكرده است ، مخالفت نكنيد ؛ مادر شوهر شما ، مادر دوم شما است ؛ اما اگر اختلالى پديد آورده ، با توجه بيشتر به خواسته ها و رعايت حقوق شوهرتان ، توجهش را به سمت خود جلب كنيد . توجه داشته باشيد كه هرگز در مورد ارتباط نزديك وى با مادرش حساسيت نشان ندهيد ؛ زيرا در مورد او تعصب دارد و حساسيت شما ، سه تا پيام منفى به همسرتان مى دهد : ١- انحصار طلب شده ايد ؛ ٢- به مادرش حسادت مى كنيد ؛ و٣- مى خواهيد رابطه اش را با مادرش قطع كنيد ، و اين پيام هاى منفى ، وى را ناخودآگاه به مادرش نزديك تر و از شما دورتر مى كند . در پناه حق باشيد .
پاسخ دهنده : حجت الاسلام دهنوی
* #ذکر #امام_باقر
🔻بعضی راه را خلط کرده اند. خودش در عمرش ذکر نگفته، فقط شنيده که آقا ذکر خوب نيست اين طرف و آن طرف مي نشيند مي گويد نه آقا ذکر آدم را چه کار مي کند؟
🔸در حالي که اصل مساله ذکر را آيات قرآن تایید کرده اند و این حرف اصلاً خلاف حکمت و مصلحت است. شما اگر خودت تخصص داري نهايتاً بگو که آقا اين ذکر در فلان موقعيت نبايد گفته شود و يا با اين عدد نباید گفته شود نه امّا اصلش را که نمی توان منکر شد. خیلی سست و بی دلیل مي گويد که راه ذکر راه خوبي نيست. اين حرف خيلي خام است. استفاده از اذکار راهي بوده که انبياء و اهلبيت مي رفتند و مشغول بودند.
🔹آقا امام باقر عليه السلام دائم زبانشان به ذکر لا اله الا الله تر بود. خود رسول خدا و اهلبيت هر کدام اذکار و اوراد داشتند. کسي که هيچ در اين زمينه وارد نشده و هيچ درد شناسي و بيماري شناسي نمي داند و خودش را نشناخته، نمي تواند در اين زمينه ها وارد شود.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
* #نفی_خواطر #برزخ #ذکر
🔻اگر كسى از قوه خيال در بيايد عذاب برزخ ندارد. عمده عذاب اهل برزخ از كانال خيال برايشان تزريق مى شود.
🔸قوه واهمه و خیال كنترل مى خواهد و قدم اول کنترل کردن آن توجه داشتن در اذكار است كه انسان خودش را حاضر كند. البته ممکن است ابزار تخصصى ديگری براى كنترل واهمه باشد ولى فعلا در اختيار ما نيست.
🔹انسان بايد براى اينكه قوه واهمه يك اسب بى صاحب نشود تا به هر طرف بخواهد بتازاند و انسان را همراه خودش ببرد، آرام آرام با آن ارتباط برقرار كند.
ادامه دارد...
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
* #نفی_خواطر #ذکر #توجه
ادامه مطلب قبل...
🔻از اينجا كليد کنترل قوه خیال شروع می شود كه مثلا ذهن شما و من مى خواهد برود به كارهاى شلوغ خودش برسد اما شما قوه خيال را با يك «لا اله الا اللّه» (با همين معنايى كه از لا اله الا اللّه برداشت مى شود) از ورود به قضاياى متشتت بر مى گردانيد و نگه مى داريد.
🔸اين قويترين ابزارى است كه فعلا دست ماهاست. اگر انسان از این مسیر برود، مسلط بر خودش مى شود. يعنى روح ايمان در فرد جلوه مى كند. اگر كسى همين مقدار سعى كند کم کم به نتیجه می رسد.
🔹ابتدا شايد اصلا نتواند اما با اين كار باید با قوه خیال كُشتى بگيرد و يك ثانيه آن را کنترل کند. بعد اگر توانست يك ثانيه دیگر نگهش دارد. اگر كسى توانست در هفته اي يك ثانيه بیشتر کنترلش کند بعد از شش ماه خيلى بهره مى برد.
🔸اصل و اساس ذكر گفتن همين است؛ اما ما توجه نمى كنيم. در گفتن اذكار تنها به الفاظ اكتفا مى كنيم آن وقت توجه حاصل نمى شود و بهره نمى بريم.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
* #تشتت #نفی_خواطر
🔻آنچه كه عموما ما به آن گرفتاريم، مشکل تشتت خيال موقع توجهات و عبادات است.
درمان آن چه به حسب روايات و چه به حسب قاعده، ذكر شريف «لا اله الّا اللّه» است که خيلی بركاتش در اين زمينه محسوس است.
🔸این ذکر شریف يک نوع ارتباط خاصی با بيماری تشتت افکار دارد. چون با نفي (لا) شروع مي شود.
كسي هم كه تشتت دارد مهمترين مشكلش ورود افکار متشتت است؛ لذا شروع با «لا» در اين ذكر مهم است.
🔹در روایات براي درمان وسوسه فکری زياد به ذکر «لا اله الّا اللّه» سفارش شده است.
ذكر «لا اله الّا الله» براي رفع تشتت و وسوسه های فكری و زیاد شدن توجه، بسيار خوب است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #تشتت #نفی_خواطر
🎥 راهکاری عملی برای درمان پراکندگی خیال و موهومات ذهنی
حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
#اعتدال #سلوک
💠 سختی رسیدن به اعتدال در سلوک
🔻 طبایع در انسان هر کدام ضد دیگری است؛ فلذا انسان نمی تواند آن را در حد اعتدال نگاه دارد و امور مختلفی در آن تاثیر دارد مانند غذا، هوا، خواب و بیداری و... اینها نمی گذارند انسان در اعتدال بماند.
🔸 در امور معنوی هم اموری هست که نگذارند انسان در اعتدال بماند مانند ملاقاتها[ی غیر ضروری و مضر با اهل دنیا و غفلت و گناه] که آثار وضعی آن جایی نمی رود و جمع می شود و انسان باید تاوان بدهد. [ مگر اینکه با استغفار و عمل صالح آنها را جبران کند]
🔹 [وقتی هم انسان بنا باشد تاوان پس بدهد] در آیه شریفه می فرماید: وَاعْلَمُوا أَنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلَادُكُمْ فِتْنَةٌ (انفال:۲۸)(و بدانید اموال و اولاد شما، وسیله آزمایش است) فتنه یعنی امتحان اول می رود روی اموال و به دلائلی به خود انسان نمی گیرد؛ بلکه به اموال می گیرد.
🔸 واقعا نگاه داشتن اعتدال سخت است. خدا رحمت کند آیت الله کشمیری را می فرمودند: نجف هم که بودیم می گفتند آقا این راه سخت است.
🔹 در کلمات حواریون ائمه یا انبیاء زیاد دارد که به جائی می رسیدند که می گفتند: یا لیتنی لم تلد امی [یعنی ای کاش مادرم من را نمی زایید] چون طی این مسیر خیلی سخت و سنگین است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دقیقه فوق العاده ازمرحوم حاج آقای تهرانی