هدایت شده از علی یاوران
🔔 نذر قربانی به نیت سلامتی حضرت بقیه الله الاعظم و نائب الامام حضرت آیت الله خامنهای، خادمین و رزمندگان جبهه مقاومت
❗️پول جمعآوری شده به دوستان جهادی حاضر در لبنان انتقال داده شده و گوشت قربانی هر روز در بین عزیزان لبنانی مستقر در لبنان یا سوریه توزیع یا در پخت غذا برای آنها مصرف میشود
🤝 مشارکت در نذر قربانی از طریق👇
💳|
6273 8170 1011 6493(بنام گروه جهادی علی یاوران) روی شماره بزنید کپی میشود. 📢گزارش قربانی هر روز در کانال علی یاوران بارگذاری میشود 💠 گروه جهادی فرهنگی علی یاوران https://eitaa.com/ali_yavaran
📌 کشته شدن طلحة و زُبیر
🔹 «طلحه» از طایفه قریش است. پدرش عبیدالله بن عثمان و از پیشگامان در اسلام بود و در جنگهاى اسلامى شرکت داشت. «زبیر» نیز فرزند عوام و مادرش صفیه عمه رسول خدا صلی الله علیه و آله بود. او در پانزده سالگى اسلام را پذیرفت. او جزو مهاجران حبشه بود و سپس به مدینه آمد.
🔸 جاه طلبى طلحه سبب شد که آتش جنگ را بر ضدّ امام على علیه السلام افروخت و جنگ جمل را به راه انداخت. سرانجام به هدف خود که رسیدن به مقام خلافت بود، نرسید و در جنگ جمل کشته شد.
🔹 زبیر نیز بر اثر جاه طلبى و شاید وسوسه هاى طلحه در پایان کارش از مسیر حق منحرف شد. بیعتش را با امام على شکست و تسلیم خواسته هاى نفسانی خود شد. پیش از آغاز جنگ، با نصایح امام متوجه اشتباه خود شد و از جنگ کناره گیرى کرد و به یکى از بیابانهای اطراف رفت که در آنجا به دست مردى به نام «ابن جرموز» کشته شد.
🔸 بعد از پایان جنگ، امام على ع از کنار کشته زبیر گذشت و فرمود: «این همان کسى است که بیعت مرا شکست و آتش فتنه را در امّت اسلامى روشن ساخت و مردم را براى کشتن من و خاندانم، دعوت کرد». تاریخ کشته شدن طلحه و زبیر ۱۰ جمادی الاول سال ۳۶ قمری می باشد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۱۰
#طلحه_و_زبیر
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌انتقال سید حسن مدرس از خواف به کاشمر
🔸 سید حسن مدرس سال ۱۲۴۹ش در روستای سرابه کچو از توابع اردستان اصفهان به دنیا آمد. در اصفهان و نجف تحصیل کرد و به درجه اجتهاد رسید وی از مدرسان حوزه اصفهان و تهران بود و به خاطر تسلط بر تدریس به«مدرس» مشهور شد.
🔹 از جمله اساتید وی می توان به ملا محمدکاشی، سید محمد باقر درچه ای، سید محمد فشارکی اشاره کرد. شرح روان نهجالبلاغه از جمله تألیفات ایشان می باشد.
🔸ایشان از لحاظ علمی و فقهی مجتهدی جامع الشرائط، صاحب فتوا بود و هرچند حاضر به چاپ رساله عملیه خود نشد، در فقه و اصول و سایر علوم دینی آثاری مفصل و عمیق از خود به یادگار نهاد و آیت الله مرعشی نجفی رحمةاللهعلیه تألیفات فقهی او را ستوده و افزوده است که: از مدرس اجازه نقل حدیث داشته است.
🔹 حمایت از مشروطه خواهان، عضویت در انجمن ولایتی، نماینده دوره دوم تا ششم مجلس شورای ملی، تشکیل کمیته دفاع ملی در جنگ جهانی اول و مبارزه با استبداد رضاخانی از فعالیت های ایشان بود.
🔸 رضاخان در طی برگزاری انتخابات مجلس هفتم، اجازه نداد مدرس به مجلس راه یابد و ابتدا مدتی او را خانهنشین كرد و در ۱۶ مهر ۱۳۰۷ دستگیر و به دامغان و مشهد و سپس به قلعهای نظامی در خواف تبعید و در ۲۲ آبان ۱۳۱۶ش از خواف به کاشمر منتقل کرد و سرانجام در ۱۰ آذر ماه به شهادت رسید و در همان شهر به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۲۲
#سید_حسن_مدرس
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌 آغاز جنگ جمل در دوره خلافت امام علی علیهالسلام
🔸 جنگ جَمَل، نخستین جنگ دوره حکومت امام علی (ع) بود که چند ماه پس از حکومت امام توسط گروهی به رهبری عایشه و طلحه و زبیر به بهانه خونخواهی عثمان به راه افتاد. این جنگ در روز ۱۰ جمادی الاولی سال ۳۶ قمری و در اطراف بصره رخ داد. عایشه در این نبرد بر شترِ نرِ سوار بود و علت نامگذاری این جنگ به جمل (شتر نر) همین است.
🔹 از آنجا که سران سپاه جمل با امام علی (ع) به عنوان خلیفه، بیعت کرده و سپس بیعت خود را شکسته و وارد جنگ شدند، به ناکثین (بیعتشکنان) معروف شدند و این جنگ نیز جنگ با ناکثین نامیده شد. جنگ جمل باعث انتقال مرکز خلافت مسلمین از مدینه به کوفه در عراق شد.
🔸این جنگ، نخستین جنگ میان دو گروه مسلمان بود. جنگ، به هنگام ظهر آغاز شد و تا غروب آفتاب ادامه یافت و به شکست اصحاب جمل انجامید. امام علی (ع) پس از جنگ جمل، در ۱۲ رجب ۳۶ هجری وارد کوفه شد و در آنجا سکونت گزید.
🔹 در آغاز جنگ امام علی (ع) مسلم بن عبدالله مجاشعی، را مأمور کرد تا نسخهای از قرآن را در بین دو لشکر بلند کند و همه را به آنچه در قرآن است و به پرهیز از تفرقه دعوت کند. وی پس اجرای فرمان، توسط سپاه اصحاب جمل به شهادت رسید. بعد از این واقعه امام علی (ع) فرمان جنگ را صادر کرد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۱۰
#جنگ_جمل
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
20.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹از ما گدای پشت در خانه ی کرم
از این کریمه بانوی ایران درست کرد
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🔹 قالالامامالکاظم«صلواتاللهعلیه»
قِلَّةُ الْمَنْطِقِ حُكْمٌ عَظِيمٌ فَعَلَيْكُمْ بِالصَّمْتِ فَإِنَّهُ دَعَةٌ حَسَنَةٌ وَ قِلَّةُ وِزْرٍ وَ خِفَّةٌ مِنَ الذُّنُوب
✍️ کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفیف گناه است.
📚 ««تحف العقول، ص۳۹۴
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چگونه خیرات و صدقه به اموات میرسد؟
🎙 حجتالاسلام#محمدی
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🔹خداوند متعال می فرماید:
أعْدَدْتُ لِعِبادی الصّالِحین ما لا عین رَأتْ وَلا اُذُن سَمِعَتْ وَلا خَطَرَ عَلی قَلْبِ بَشَر؛
برای بندگان نیکم چیزی مهیا نمودم که نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده و نه به ذهنی خطور کرده است.
📚 بحار الانوار.
🔸کرامت حضرت معصومه علیها السلام
آقا سید ابوالحسن علی رضوی کشمیری گفت:
عموزاده ام آیت اللَّه سید عبدالکریم کشمیری فرمود: یخچال نداشتم، به حرم مطهّر حضرت معصومه علیها السلام رفتم و از آن حضرت یخچال خواستم، به منزل که برگشتم دیدم درب منزل گاری ایستاده و یخچال آورده است. گفتم: از کجا آورده ای؟ گفت: مأمور نیستم بگویم.
آقا سید ابوالحسن علی رضوی کشمیری گفت:
از ایشان ذکری برای رفع تنگدستی خواستم،
فرمود: روزی صد و ده بار بگو:
«اَللَّهُمَّ أَغْنِنِی بِحَلالِکَ عَنْ حَرامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِواکَ».
📚 روزنه هایی از عالم غیب
رُوِيَ أَنَّ مُوسَى لَمَّا نَاجَى رَبَّهُ رَأَى رَجُلًا تَحْتَ سَاقِ الْعَرْشِ قَائِماً يُصَلِّي فَغَبَطَهُ بِمَكَانِهِ وَ قَالَ يَا رَبِّ بِمَا بَلَّغْتَ عَبْدَكَ هَذَا مَا أَرَى قَالَ يَا مُوسَى إِنَّهُ كَانَ بَارّاً بِوَالِدَيْهِ وَ لَمْ يَمْشِ بِالنَّمِيمَة.
روایت شده وقتى حضرت موسى- عليه السّلام- با پروردگارش مناجات مى كرد، مردى را ديد كه زير عرش الهى به نماز ايستاده است، بر او غبطه خورد و گفت: پروردگارا! به چه سبب اين بنده را به اين مقام رساندى كه مى بينم؟
گفت: اين بنده دو خصلت نيكو داشت كه به اين مقام رسيد:
اوّلا به پدر و مادرش نيكى مى كرد.
ثانيا سخن چين نبود (و حرف مردم را نزد ديگران نقل نمى كرد تا بین انها را به هم بزند)».
📚 عدة الداعي و نجاح الساعي ؛ ص۸۵.
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آمادگی سربازی برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
37.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 فضیلت مولا، قسیم الجنه والنار
🤲اللهم احینی علی ما احییت علیه علی بن ابی طالب و امتنی علی مامات علیه علی بن ابی طالب علیه السلام. واحشرنا معه ، انّک سمیع الدّعاء🤲
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت بیست و شش
📚 موضوع: جهاد کبیر
📖تفسیر آیه ۵۳ سوره مبارکه فرقان
🗓۱۳۹۵/۰۳/۰۶
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌 درگذشت آیت الله میرزا مهدی غروی اصفهانی
🔹 میرزا مهدی فرزند میرزا اسماعیل اصفهانی غروی در سال ۱۳۰۳ق در اصفهان متولد شد.ایشان تحصیلات مقدماتی و اندکی از اصول و فقه را نزد استادان محلی آموخت.
🔸میرزا مهدی اصفهانی در سال ۱۳۱۵ق، به شهر کربلا رفت و از محضر سید اسماعیل صدر بهرمند شد. ایشان در مدت حضورش در نزد سید اسماعیل صدر، به غیر از تحصیل علوم رایج به طی مقامات تربیت نفس مشغول بود. تا آنجا که نقل شده است وی به مقام تجرید و خلع بدن دست یافت.
🔹او برای ادامه تحصیل علم راهی نجف شد و در درس فقه و اصول آخوند خراسانی حاضر شد. سپس در این دوران با سیدعلی قاضی و سید جمال الدین گلپایگانی انس گرفت.
🔸وی از محضر عالم بزرگ تشیع میرزای نایینی نهایت استفاده را کرد، و در سال ۱۳۳۸ق از وی اجازه اجتهاد گرفت و آقا ضیاء عراقی، شیخ عبدالکریم حائری یزدی و سید ابوالحسن اصفهانی نیز آن را تأیید کردند.
🔹رهبر معظم انقلاب درباره ایشان می فرماید:
دو عالم متشخص مرتضی آشتیانی و میرزا مهدی اصفهانی در سال ۱۳۶۵ق بدرود زندگی گفتند و حوزهٔ علمیهٔ مشهد، با درگذشت آن دو، آخرین مدرسان بزرگ خود را از دست داد و درس خارج در این حوزه مجدداً دچار رکود شد.
🔸میرزای اصفهانی در ۱۹ ذیالحجه سال ۱۳۶۵ق درگذشت و در دارالضیافة حرم امام رضا (ع) دفن شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۲۳
#آیت_الله_اصفهانی
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌 ولادت دانشمند بزرگ ايرانی خواجه نصير الدين طوسی
🔸محمد ابوجعفر مشهور به خواجه نصير الدين طوسی، معروف به محقق طوسی و استاد البشر در ۱۱ جمادی الاول سال ۵۹۷ قمری در طوس زاده شد. پس از مدتی کسب علم در زادگاه خود راهی نيشابور گرديد و از اساتيد آن شهر بهرهمند شد.
🔹بعدها به شهرهای ری، اصفهان و قم و سرانجام به عراق عزيمت نمود و خوشه چين معارف آنان گرديد. ایشان پس از حمله وحشيانه مغول به ايران، به دعوت يكی از حكام فرقه اسماعيليه راهی قُهِستان شد و در مدت ۲۶ سالی كه در اين قلعه ها به سر برد، كتابهای متعددی را به رشته تحرير درآورد.
🔸پس از حمله مغول، هلاكوخان وی را در شمار بزرگان خود قرار داد و خواجه با استفاده از اين موقعيت از قتل عام مردم، علما و نيز ويران ساختن اماكن علمی و فرهنگی جلوگيری نمود.
🔹خدمات گسترده خواجه بسيار وسيع و در سطوح مختلف انجام گرفته است. سرانجام اين عالم نستوه در ۱۸ ذی قعده سال ۶۷۳ ق در بغداد دار فانی را وداع کرد و در جوار حرم امام موسی كاظم علیه السلام به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۱۱
#خواجه_نصیر_طوسی
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیز دلم چهارتا بچه خوش قد و بالا داشتم
برای این انقلاب دادم رسید نگرفتم
بابت این ۴ تا النگو رسید بگیرم...
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه راهکار علامه طباطبایی (ره) برای اصلاح اخلاق!
🔸 حجت الاسلام رفیعی
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
هدایت شده از ایران همدل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 #خبر_همدلی | دعوت حاج محمود کریمی از مردم برای حضور در چیذر و کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان
🔹حاج محمود کریمی: پنج شنبه، ساعت ۴ عصر، نمایندگان دفتر آقا در قالب پویش #ایران_همدل و برای کمک به محور مقاومت در چیذر حاضر خواهند شد؛ برای دریافت طلا و وجه نقد.
🔸دوستان با جیب سنگینتر بیایند تا باری از جبهه مقاومت برداریم. طوری بیاییم که روز قیامت جواب داشته باشیم بدهیم. از ما سوال میکنند که دستتون به جهاد مستقیم نمیرسید، به جیبتون که میرسید. بسمالله، آبروی هیئت رایةالعباس رو بخرید.
🔹جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
شماره کارت:
6037998200000007شماره شبا:
Ir320210000001000160000526کد دستوری: #14* پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR 📢 راوی همدلی باش 👇 @iranehamdel_contact
🔹پیامبر صلی الله علیه وآله :
أنَّهُ إذا قالَ الْمُعَلِّمُ لِلصَّبیِّ قُل بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ فَقالَ الصَّبیُّ بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ کَـتَبَ اللّهُ بَراءَهً لِلصَّبِیِّ و بَراءَهً لأِبـَوَیهِ و بَراءَهً لِلمُعَلِّمِ؛
وقتی معلم به کودک بگوید: بگو بسم اللّه الرحمن الرحیم و کودک آن را تکرار کند خداوند برای کودک و پدر و مادرش و معلم، برائت از آتش در نظر خواهد گرفت.
📗بحارالانوار(ط-بیروت)،ج۸۹،ص۲۵۷
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🔆 (شبهات فاطمیه. شماره ۱)
1⃣ حضرت زهرا چه خدمتی به بشریت کرده ؟
2⃣ زن از زمین ارث نمیبرد، چگونه فدک ارث حضرت بوده ؟
3⃣ تقویمها تا چندسال پیش میگفتند ( وفات حضرت زهرا ) نه شهادت؟
(توضیح : مرتضی #کهرمی )
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرج
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
16.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عادت سلام کردن به امام حسین علیه السلام را نشر می دهیم ...
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وزیر کشور: جمعیت ایران با ادامه روند فعلی در سال ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون نفر کاهش مییابد
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت بیست و هفت
📚 موضوع: معارف قرآن
📖تفسیر آیه ۹ سوره مبارکه اسراء
🗓۱۳۹۵/۰۳/۱۸
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌درگذشت فیلسوف و مفسر بزرگ قرآن، علامه طباطبائی
🔸علامه سید محمدحسین قاضی طباطبایی، حکیم، فقیه، عارف و فیلسوف معاصر شیعه و مفسر بزرگ قرآن، در ۱۲۸۲ شمسی در تبریز چشم به جهان گشود. ایشان علوم مختلف اسلامی را طی ۱۰ سال در حوزه علمیه نجف از میرزای نایینی، غروی اصفهانی، سید ابوالحسن اصفهانی، حجت کوهکمری، و اخلاق و عرفان را از سید علی آقا قاضی طباطبایی آموخت.
🔸وی عمیقترین تحصیلات را در ادبیات عرب، فقه و اصول ، فلسفه، کلام، عرفان و تفسیر و نیز یک دوره کامل از ریاضیات قدیم از «اصول» اقلیدس تا «مجسطی» بطلمیوس را فراگرفت و در نجف به مرحله اجتهاد رسید.
🔹مهم ترین اثر علمی علامه طباطبایی کتاب تفسیر المیزان است که حدود ۱۸ سال از عمر شریف خود را به نوشتن آن به زبان عربی پرداخت. در این تفسیر از روش تفسیر قرآن به قرآن استفاده شده است. از ایشان دهها عنوان اثر دیگر نیز به یادگار مانده است.
🔹تعبد و بندگی از ویژگیهای مرحوم علامه بود، به اینصورت که از مرز مراعات واجبات و مستحبات پا فراتر گذارده بود و همیشه ذکر الهی بر لب داشت و هیچگاه از توجه به پروردگار غافل نمیشد.
🔸رابطه دوستانه و علاقه زیادی میان علامه و امام خمینی مشاهده میشد، و ایشان از مسائل سیاسی کاملا با اطلاع بود و نسبت به اوضاع جامعه بسیار ناراضی و از شاه و رژیم او منزجر بود.
🔸سرانجام علامه طباطبایی پس از ۸۱ سال عمر با برکت، در ۲۴ آبان ۱۳۶۰ دار فانی را وداع گفت و در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۲۴
#علامه_طباطبایی
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et