🔰امیرالمؤمنین امام علی(عليه السلام)فرمودند:
أظهِرُوا البِشرَ فيما بَينَكُم، وَالسُّرورَ فی مُلاقاتِكُم.
به يكديگر خوش رويى نشان دهيد و در ملاقات هايتان، اظهار شادمانى كنيد.
📚مصباح المتهجّد ص۷۵۷
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📖شرح دعای ندبه - فراز چهل و دوم
یَا ابْنَ الْبَرَاهِینِ الْوَاضِحَاتِ الْبَاهِرَاتِ یَا ابْنَ الْحُجَجِ الْبَالِغَاتِ یَا ابْنَ النِّعَمِ السَّابِغَاتِ؛
ای فرزند حجّتهای واضح الهی! ای فرزند دلایل روشن حق! ای فرزند برهانهای واضح و آشکار خدا! ای فرزند حجّتهای بالغه الهی! ای فرزند نعمتهای عام الهی!
این فراز نیز بخش دیگری از معارف مربوط به شناخت امامان معصوم عليهالسلام است که دارای پشتوانه محکم قرآنی و روایی است و در ضمن نکاتی بیان می شود.
🔹نکته ها
۱. وجود رهبر آسمانی و معصوم که در او تمام کمالات جلوه و به همه دستورات عمل کرده باشد، بهترین برهان و دلیل برای حق بودن، فطری بودن و عملی شدن دستورات است و این افراد خود بهترین الگو هستند، بهترین برهان نیز می باشند.
همانگونه که در میان چهارده معصوم یک الگویی از زنان مثل حضرت فاطمه عليهاالسلام وجود دارد تا اگر در اسلام سخنی از رشد زن، همسرداری، تربیت فرزند، خانه داری، علم و کمال و موضع گیری های او در برابر حاکمان ناحق مطرح می شود، خود نمونه ای در این باره داشته باشد. آری، اگر زهرا عليهاالسلام نبود، برای زنان برهان و الگوی عملی وجود نداشت.
چنانچه خداوند در قرآن کریم در سوره تحریم زن فرعون را برای همه انسان ها در مقام نمونه و الگو معرفی می کند که هرگز جذب قدرت و زر و زور نشد و از رهبر آسمانی حمایت کرد و حتی تا مرز شهادت پیش رفت؛ بنابراین وجود زن فرعون خود یک دلیل و الگوی عملی است.
۲. با وجود الگوهای عملی حجت خدا کامل می شود.
قرآن می فرماید اگر پیغمبر نبود حجت تمام نبود و مردم حق داشتند بگویند: «لِئَلاَّ یَكُونَ لِلنَّاسِ عَلَی اللَّهِ حُجَّهٌ بَعْدَ الرُّسُل» و این معنای «یَا ابْنَ الْحُجَجِ الْبَالِغَاتِ» است.
۳. وجود امام بالاترین نعمت است. امام در آیه «ثم لتسئلن یومئذ عن النعیم» فرمود: نعمت واقعی رهبر معصوم است که مردم در قیامت بازخواست خواهند شد که آیا از آنان پیروی کردند یا نکردند و این معنای «یَا ابْنَ النِّعَمِ السَّابِغَاتِ» است.
۴. و همچنین امام باقر عليهالسلام در آیه «و اسبغ علیکم نعمه ظاهره و باطنه» فرمود: مراد از نعمت ظاهر پیامبر و مراد از نعمت باطن ولایت اهل بیت است.
📗شرح دعای ندبه حجتالاسلام قرائتی
#شرح_دعای_ندبه
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنان آیت الله بهجت رحمه الله علیه
درباره خروج سفیانی از زبان فرزندشان
#آخرالزمان
#سفیانی
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🔹رجعت (۳۹)
💠 مطیع باش!
🔹 در پیامهای قبل، به بررسی موضوعِ رجعت، از جوانب مختلف پرداختیم؛ استدلالهایی برای اثبات امکانِ ذاتی و وقوعیِ این مبحث بیان کردیم. به قرآن رجوع کردیم و آیاتِ رجعت را بررسی کردیم و شبهات مطرح شده درباره رجعت را پاسخ دادیم.
🔸 آنچه گفته شد، برای اثبات علمیِ رجعت بود اما شاید مهمترین دلیلِ ما شیعیان، برای باورِ این عقیدهی امیدبخش، کلام و تاکید اهل بیت بر این موضوع باشد.
🔺 امام صادق علیه السلام میفرمایند: «هر که دوست دارد ایمانِ کامل داشته باشد، بگوید: نظرِ من در هر چیز، نظرِ آل محمد است؛ چه آنان را نهان کردهاند و چه آنان را عیان گفتهاند، چه آنها که آگاه شدم و چه آنها که خبر ندارم.»
📚 الکافی، محمد بن یعقوب کلینی، ج ١، ص ٣٩١
#رجعت
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اهل تسنن مدافع حرم
🔹️بخشی از مستند "جاذبه"؛ گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای #مدافع_حرم
🖥 مشاهده از
farsi.khamenei.ir/live
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اینطوری فال حافظ میگیرن!
#فال_حافظ
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌 آیت الله شیخ مرتضی انصاری
🔹مرتضی انصاری دزفولی، معروف به «شیخ انصاری»، در سال ۱۲۱۴ق در دزفول به دنیا آمد. او از نوآوران علم اصول و فقه بود که با تألیف کتابهای رسائل و مکاسب این علوم را وارد مرحلهای جدید کرد.
🔸تحصیلات ابتدایی خود را نزد پسرعمویش آغاز کرد و سپس در کربلا، کاشان و نجف نزد اساتیدی همچون ملا احمد نراقی، سید محمد مجاهد و موسی کاشفالغطاء علمآموزی کرد. او در جوانی به درجه اجتهاد رسید و پس از رحلت صاحب جواهر در سال ۱۲۶۶ق، به عنوان مرجع بزرگ شیعه شناخته شد.
🔹 از شاگردان برجسته او میتوان به سید محمدحسن شیرازی (صاحب فتوای تحریم تنباکو)، ملا حسینقلی همدانی و محمدکاظم خراسانی اشاره کرد. همچنین، بسیاری از اصول فقهی و فقه سیاسی او، از جمله نظریاتش درباره ولایت فقیه، تأثیر عمیقی بر حوزههای علمیه شیعه گذاشت.
🔸 شیخ انصاری زندگی بسیار سادهای داشت و درآمد خود را در امور خیریه صرف میکرد. او در ۱۸ جمادی الثانی سال ۱۲۸۱ق در نجف درگذشت و در حرم امام علی (ع) به خاک سپرده شد. آثار و خدمات او همچنان در حوزههای علمیه و میان پژوهشگران فقهی مورد توجه است.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۱۸
#شیخ_مرتضی_انصاری
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📣 دشمنان قبلی یمن، تجربه جنگشان را به اسرائیل گفتند:
💡 نمیتوانید برای یمنیها بازدارندگی ایجاد کنید
🔘 یدیعوت آحارانوت:
▫️ همپیمانانی که پیشتر علیه یمنیها جنگیدند، به اسرائیل هشدار دادهاند که اصطلاح «بازدارندگی» در فرهنگ لغت یمنی جایی ندارد.
▫️ مشکل این است که ارتش اسرائیل پس از ماهها جنگ در شمال، در شرایط خوبی برای جنگیدن در منطقهای بسیار دورتر از لبنان قرار ندارد.
🏷 #یمن #مقاومت #غزه
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 آفتابِ شبِ یلدای همه...
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجیب به دلم نشست
✅شاید رزق امشب دیدن این کلیپ باشه
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
💧 از دریاهای نور
🥀صبح حقیقت!
حضرت عسکری علیهالسّلام به فرزندش حضرت مهدی علیهالسّلام فرمودند:
(با ظهورت) صبح حقيقت دميده میشود و تيرگى باطل از ميان میرود و خداوند به وسيلهی تو پشت طغيان را در هم میشكند و راه و رسم ايمان را به شکل اولیه باز میگرداند. کودكانی كه در گهوارهاند، دوست دارند كه ای كاش میتوانستند حركت نموده به سوى تو آيند و وحوش صحرا مايلند كه كاش راهى در كنار تو داشتند!
به دست تو همهی دنیا شادمان میشوند و اساس عزّت و شرف در جاى خود قرار میگيرد و دین گریزان به آشیانههای آرامبخش خویش باز میگردند.
📚 كمال الدين، ج۲، ص۴۵۰
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 «بهشت زیر پای مادر است» یعنی...
📝 رهبر انقلاب، روز گذشته: اینکه در روایت دارد که «اَلجَنَّةُ تَحتَ اَقدامِ الاُمَّهات»، «تَحتَ اَقدام» یک کنایه است، تعبیر کنایی است؛ «بهشت زیر پای مادر است» یعنی دم دست مادر است.
📝 شما بهشت میخواهید، بروید سراغ مادر؛ او بهشت را به شما خواهد داد.
❤️به او محبّت کنید، به او مهربانی کنید، به او خدمت کنید، از او اطاعت کنید، به او احترام کنید، او بهشت را به شما خواهد داد.
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
✍ حضرت زهرا سلاماللهعلیها با خطبههای آتشین، سیاست و معارف را درهم آمیخت
✏️ زندگی ایشان قلهای برای حرکت زنان مسلمان به آن سمت است. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برکات اهدای ثواب نماز شب به حضرت ولی عصر عج الله فرجه
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت دوم
📚 عنوان: منهدم شدن قلعه های مستحکم کفار در مقابل ایمان مسلمانان
📖 تفسیر سوره حشر
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_حشر
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌 ازدواج پدر و مادر پیامبر اسلام (ص) عبدالله بن عبدالمطلب و آمنه بنت وهب
🔸در تاریخ آمده است که پس از داستان ذبح عبدالله و نحر صد شتر، عبدالمطلب همراه پسرش عبدالله به خانه وهب بن عبد مناف رفتند. وهب از بزرگان قبیله خود بود و در این دیدار، دختر او، آمنه، به ازدواج عبدالله درآمد. آمنه از زنان نجیب و برجسته قریش بود که به صفات والای اخلاقی، پاکدامنی و کرامت شناخته میشد.
🔹مسعودی میگوید: «وقتی عبدالله به پدرش عبدالمطلب گفت: پدر، در عالم رویا دیدم که از مکه خارج گشتهام و دو نور از پشتم خارج شدند؛ یکی مشرق و دیگری مغرب را فرا گرفت. سپس آن دو نور با سرعتی بیش از زدن پلک چشم، دایرهوار در پشت من قرار گرفتند. عبدالمطلب فرمود: اگر رؤیای تو صادق باشد، از تو بهترین موجود جهانیان خارج خواهد شد.»
🔸شیخ عباس قمی میگوید: «چون عبدالله به سن شباب رسید، نور نبوت از جبین او ساطع بود. جمیع اکابر و اشراف نواحی آرزو داشتند که دختران خود را به عقد او درآورند و نور او را بربایند، چرا که او در حسن و جمال یگانه زمان خود بود. در روز، هر که بر او میگذشت، بوی مشک و عنبر از او استشمام میکرد و اهل مکه او را "مصباح حرم" مینامیدند. سرانجام، به تقدیر الهی، عبدالله با آمنه بنت وهب ازدواج کرد.»
🔹عبدالله بن عبدالمطلب در هنگام ازدواج با آمنه که در ۱۹ جمادیالثانی سال ۵۴ یا ۵۳ قبل از هجرت بود، ۲۵ یا ۳۰ ساله بود. آمنه از عبدالله، حضرت محمد (ص) را باردار شد. براساس نقلها، او در دوران بارداری به جهت حمل پیامبر اکرم، هیچگونه زحمت و دردی احساس نکرد.
#جمادی_الثانی_۱۹
#ازدواج_عبدالله_و_آمنه
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
هدایت شده از مجمع جهانی قادمون
✅ فی رحاب المقاومة
مکتب مقاومت و ریشه های آن در باورهای منطقه
🪧نشست اول
🔰با حضور و سخنرانى:
👤دکتر سید سعید رضا عاملی ؛ رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
👤شیخ خالد الملاء ؛ رئيس جمعیت علمای اهل سنت عراق
👤شیخ ماهر حمود ؛ رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت از لبنان
👤حجت الاسلام والمسلمین لطفیان ؛ دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت
👤دکتر حمید رضا مقدم فر ؛ مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
👤شیخ محمد علی امینی ؛ مدیر حوزه علمیه سلطان العلماء بندر لنگه
👤دکتر سید مختار هاشمی ؛ فعال فرهنگی
👤ماموستا اقبال بهمنی ؛ عضو خبرگان رهبری
👤شیخ صهیب حبلی ؛ عضو ارشد علمای مقاومت لبنان
👤دکتر سید احمد هاشمی؛ فعال فرهنگی و استاد مدارس علوم دینی
👤آخوند عصام الدین گوگلانی ؛ فعال فرهنگی و استاد مدارس علوم دینی
👤ماموستا محمد طاهر احمدزاده؛ فعال فرهنگی
📅زمان: شنبه ۱ دی ماه ۱۴۰۳ساعت ۲۰
📺 پخش از شبکه اینترنتی سفیر
http://heyatonline.ir/SAFIR_TV
📌شبکه اینترنتی سفیر
https://eitaa.com/joinchat/4981204C11559fa282
@safir_tv
📌مجمع جهانی قادمون
https://eitaa.com/joinchat/4063756819Cc175adf54d
@qademon