📌 درگذشت سالک الی اللّه «حاج اسماعیل دولابی»
🔹 محمد اسماعیل دولابی، در سال ۱۲۸۲ ش در روستای دولاب از توابع تهران زاده شد. در جوانی به شغل کشاورزی اشتغال داشت و در عین حال در جلسات درس علمای دینی مانند سید محمد شریف شیرازی و میرزا محمد علی شاهآبادی، شرکت کرد.
🔸 وی جلسات وعظی در تهران برگزار میکرد و مفاهیم عرفانی و اخلاقی را به زبان ساده بیان مینمود. درباره سرگذشت عرفانی او در کتاب مصباح الهدی به قلم شاگردش مهدی طیب آمده که وی در ایام جوانی به همراه پدرش به نجف رفت و به امام علی علیهالسلام متوسل شد تا در آنجا مشغول تحصیل علوم دینی شود، اما به توصیه علمای نجف و به دلیل کمک به پدر به ایران بازگشت.
🔹️در مسیر بازگشت ضمن رفتن به کربلا و زیارت امام حسین علیهالسلام احساس میکند که آن التهاب تحصیل در نجف فرو نشسته و آرام شده است. پس از این سفر وقتی به ایران باز می گردد، در منزلش دچار مکاشفهای میشود و در آن لحظه خود را بالای سر ضریح امام حسین علیهالسلام می بیند، به گفته خود وی در این حال به او می فهمانند که هر آنچه میخواستی از حالا به بعد بگیر.
🔸️وی میگوید از همان جا شروع شد، آن اتاق تا ۳۰ سال عزا خانه امام حسین علیهالسلام بود. پس از این جریان عالمانی چون ملا آقا جان، شیخ محمد تقی بافقی و آیتالله شاهآبادی به دیدار وی میرفتند. سرانجام او در ۹ بهمن سال ۱۳۸۱ درگذشت و در حرم حضرت معصومه علیهاالسلام به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#بهمن_۹
#اسماعیل_دولابی
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🌹بَلَغَ العُلی بِکَمالِهِ🌹
🌹کَشَفَ الدُّجی بِجَمالهِ🌹
🌹حَسُنتْ جَمیعُ خِصالِهِ🌹
🌹صَلُّوا عَلیهِ وَ آلِهِ🌹
💐🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و سَهِّلْ مَخْرَجَهُمْ🌹💐
بعثت، نشانه مهرورزی خدا با خاکیان و باران رحمت بیحد او بر زمینیان است.
عید سعید مبعث، آغاز راه رستگارى و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت، بر شما عزیزان و همه پیروان پیامبر رحمت و مهربانی صلی الله علیه و آله مبارک باد🌹🍃🌹🍃🌹
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌 رحلت استاد بزرگ اخلاق آیت اللّه میرزا علی آقا قاضی
🔹 آیت اللّه سید علی قاضی طباطبایی در هفتم فروردین سال ۱۲۴۸ در تبریز و در خانوادهای اهل علم و ادب و تقوا زاده شد. وی در تبریز از برخی فضلا و نیز پدر، استفادههای علمی برد و در جوانی برای ادامه تحصیلات راهی نجف اشرف گردید.
🔸 او در نجف از محضر درس استادان نامداری همچون محمد حسن مامقانی، شیخ الشریعه اصفهانی، آخوند خراسانی بهرههای فراوان برگرفت و در درس عارف کامل، سید احمد کربلایی نیز شرکت کرد.
🔸️ ایشان پس از سالها توقف در نجف، در فقه، اصول، حدیث و تفسیر متخصص شد و از بزرگان اخلاق و عرفان گردید. از آن پس علاوه بر تهذیب نفس به تربیت شاگردان همت گماشت که حضرات آیات: علامه طباطبایی، سید محمد حسن الهی برادر علامه، سید رضا بهاءالدینی، آیت الله محمدتقی بهجت و... از جمله دست پروردگان مکتب اخلاق و عرفان ایشان می باشند.
🔹️این عارف کامل در ۹ بهمن ۱۳۲۵ در ۷۷ سالگی به دیار باقی پر کشید و در وادی السلام نجف اشرف نزدیک مقام حضرت مهدی عجلالله تعالی فرجه الشریف به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#بهمن_۹
#آیت_الله_قاضی
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
📌 شهادت سردار غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری
🔹 غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری، در ۲۵ اسفند ۱۳۳۴ در تهران به دنیا آمد. این شهید گرانقدر در نوجوانی در کلاسهای مذهبی که زیر نظر آیتاللّه دکتر بهشتی برگزار میشد شرکت میکرد و شدیدا تحت تأثیر وی قرار گرفت. ایشان پس از گذراندن دروس ابتدایی و دبیرستان وارد دانشگاه ارومیه شد ولی به دلیل فعالیتهای سیاسی، پس از دو سال از دانشگاه اخراج شد.
🔸 سپس به سربازی رفت و در لبیک به فرمان امام خمینی (ره)، از پادگان گریخت. شهید باقری در جریان انقلاب، در تصرف یک کلانتری و نیز پادگان عشرت آباد تهران مشارکت کرد و با پیروزی انقلاب به کمیته انقلاب اسلامی پیوست. وی همچنین مدتی به روزنامه نگاری پرداخت و در سال ۵۸ در رشته حقوق قضایی دانشگاه تهران پذیرفته شد.
🔸️ او با شروع جنگ تحمیلی، به سوی جبهههای جنوب شتافت و به سرعت، استعدادهایش شکفته شد و در مناصب فرماندهی نظامی سپاه و بسیج رشد کرد تا جایی که فرماندهی چندین عملیات نظامی و موفق از جمله ثامنُ الحُجَج، طریق القُدس، فتح المبین، بیت المقدَّس، رمضان و محرَّم را در برخی محورهای مهم بر عهده گرفت.
🔹️شهید باقری همچنین در آزادسازی شلمچه و خرمشهر نقش مهمی داشت. وی در حالی که سمت جانشین فرماندهی نیروی زمینی سپاه را به عهده داشت، در حین یک عملیات اکتشافی و اطلاعاتی در جبهه فکه حضور یافت و بر اثر اصابت گلوله توپ دشمن، در ۲۷ سالگی شربت شهادت نوشید.
#تقویم_تاریخ
#بهمن_۹
#شهید_باقری
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺حرم امیرالمؤمنین بهمناسبت مبعث رسول اکرم گلباران شد
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
🌹 الحمدلله الذی خلق المحمد (صلوات الله علیه وآله) 🌹
« بازخوانی شاخص های نهضت نبوی »
پیامبر اعظم با بعثت کبیر خود، نظامی را با هفت شاخص پایه گذاری کرد :
۱) شاخص اول : دمیدن و تقویت روح ایمان و معنویت و دادن اعتقاد و اندیشه ی درست به افراد و جامعه .
۲) شاخص دوم : قسط و عدل
و رساندن حق به ذیحق
۳) شاخص سوم : علم و معرفت
با دادن آگاهی و قدرت تشخیص، مردم را به نیروی فعال تبدیل کرد.
۴) شاخص چهارم : صفا و اخوت
درگیری های برخاسته از انگیزه های شخصی و سودطلبی را به فضای برادری و اخوت تبدیل کرد.
۵) شاخص پنجم : اصلاح اخلاقی و رفتاری
انسانها را تزکیه و از مفاسد اخلاقی پیراسته نمود.
۶) شاخص ششم : اقتدار و عزت
جامعه ی مفلوک و دنباله رو را به جامعه ی عزیز و مقتدر تبدیل نمود.
۷) شاخص هفتم : کار و حرکت و پیشرفت و خستگی ناپذیری در راه تحقق آرمانهای مقدس
و این نظام به تمام کامل، در تاریخ ماند و امروز مدل نظام جمهوری اسلامی برگرفته از نظام نبوی است .👌
( برگرفته از کتاب انسان ۲۵۰ ساله
از رهبر معظم انقلاب )
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et
﷽؛
🏷 بپذیرد و خردمند باشد!
🔅 #امام_کاظم_علیه_السلام :
✓ «خداوند پيامبران و رسولان خود را به سوى بندگانش نفرستاد، مگر براى اينكه از خدا فرا بگيرند. بنابراين، هر كه اين دعوت را بهتر پذيرا باشد معرفتش بهتر باشد، و هر كه خردمندتر است، به امر خدا داناتر باشد و هر كه خردش كاملتر باشد، مقامش در دنيا و آخرت بالاتر است».
⁙ «ما بَعَثَ اللّهُ أنبياءَهُ و رُسُلَهُ إلى عِبادِهِ إلاّ لِيَعقِلوا عَنِ اللّهِ، فأحسَنُهُمُ استِجابَةً أحسَنُهُم مَعرِفَةً، و أعلَمُهُم بأمرِ اللّهِ أحسَنُهُم عَقلاً، و أكمَلُهُم عَقلاً أرفَعُهُم دَرَجَةً في الدُّنيا و الآخِرَةِ».
📚 الكافي : ج۱ ص۱۶ ح۱۲
🌺🌺🌺🌺
🕌@ziarat_et