May 11
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢تا وقتی کسی در کنارت هست ،
خوب نگاهش کن !!!
💫گاهی آدم ها آنقدر سریع میروند که
'حسرت یک نگاه سرسری را هم به دلت میگذارند ...
💦ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﻳﺮ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﻴﻢ ، ﺧﯿﻠﯽ ﺩﯾﺮ . . . !
💜ﮐﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ :
گاهی ﻳﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺩﺭ ﻫﻮﺍﯼ ﺳﺮﺩ ﻏﻨﻴﻤﺖ ﻣﯽﺷﻮﺩ . . . !
💛ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺳﺨﺘﻴﻬﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﭘﻨﺎﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . . . !
🙇ﺩﯾﺪﻥ ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ﻭ ﺁﺷﻨﺎ ﺩﺭ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻭ ﻏﺮﺑﺖ ﺁﺭﺯﻭ ﻣﯽﺷﻮﺩ
👪ﻳﮏ ﻋﺰﻳﺰ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﺖ ﻋﺰﯾﺰﻣﯽ ﺷﻮﺩ . . . !
💞ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺮﻭﺩ ،
ﺧﻮﺑﯿﻬﺎﯾﺶ ﻋﯿﺎﻥ ﻣﯿﺸﻮﺩ . . . !
💓ﭘﺎﻳﻴﺰ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ٬ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻗﺸﻨﮓ ﻭ
ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮﻣﯽ ﺷﻮﺩ . . . !
💕ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺁﺭﺯﻭ ﻣﯿﺸﻮﺩ ..!
😊ﯾﮏ ﻟﺒﺨﻨﺪ ، ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﺸﮑﺴﺘﻪ ﺍی ﺭﻭﯾﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ . . . !
💦تا میتوانیم
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﭼﻴﺰﻫﺎ ﻭ ﺁﺩﻡ ﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻓﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﻢ
ﻭ ﻗﺪﺭﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ . . .!
💥ﺯﻧﺪﮔﯽ آنقدرها هم طولانی نیست ....
https://eitaa.com/joinchat/57278542C2733dd8e20
✍زیبا اندیشان ،# رحمت، حافظ زندگی است، اگر در زمانی که #مودت مخدوش می شود، #رحمت را حفظ کنیم، کم کم #مودت نیز ترمیم می شود و دوباره سرجای خودش بر میگردد.
💦مودت مانند طنابی است که در دست دو کوهنورد قرار دارد، گاهی این طناب از دست یکی از آنها رها شده و به سمت پایین سقوط میکند و حتی ممکن است بر اثر برخورد با صخرههای کوه، بیهوش شود؛ اما ناگهان، در نیمههای راه، از #سقوط باز میماند؛ آنچه این فرد را از مرگ حتمی #نجات داده است، #طناب دیگری است که به کمر کوهنورد همراه بسته شده؛ در حقیقت این طناب، معادل همان #رحمت در زندگی است.
ای زیبا اندیشان ،در زندگی مشترک، گاهی #زن یا #شوهر بر اثر بحرانهای روحی و فکری و یا بیماری، رفتارهای ناهنجاری را از خود نشان میدهد؛ در این میان، اگر پای #رحمت به میان نیاید، نمیتوان #مشکلات را برطرف کرد؛ چراکه در مقابل #بدرفتاریها و #بیماریهای روحی همسر، هرچه برخورد تشدیدی صورت گیرد، بیماری فرد نیز تشدید میشود.
عزیزانم، برای# حفظ استحکام خانواده باید#سه عامل در زندگی باید وجود داشته باشد؛ که این سه عامل عبارتند از: #رابطهی صمیمی بین زن و شوهر، #تعهد زن و شوهر نسبت به هم و #روابط سالم و صحیح جنسی بین زوجین
# در روانشناسی هر سه عوامل ذکر شده، تعاملی و دوطرفه هستند؛
💦 اما در #قرآن آمده است که هر یک از این عوامل ممکن است مورد #ضربه قرار گیرد؛ پس باید با کمک گرفتن از عامل #رحمت، مشکلات به وجود آمده را رفع کرد.
محبت چیست؟ آیا برای انسان ضروری است؟ آیا امری ذاتی است یا اکتسابی؟ اصلاً چرا باید محبوب داشته باشیم؟ چه کسی شایستگی محبوبیت دارد؟ چه عواملی ایجاد محبت میکند؟ آیا محبت انسان را به کمال میرساند؟ محبت چه محبوبی انسان را به کمال میرساند؟ محبوب چه تأثیری در محب دارد؟ آیا انسان میتواند چند محبوب داشته باشد؟ محبوب حقیقی کدام است؟
اینها همه پرسشهایی است که در ضمیر انسان نهفته است و ذهن او را به خود مشغول کرده و به دنبال پاسخ آن میگردد. نخست باید دید معنا و حقیقت محبت چیست؟
گاهی عامل محبت، لذتی است که انسان از ارتباط با محبوب میبرد. مثلا دیدن یک گل و شنیدن صدای بلبل لذتی آنی برای انسان ایجاد میکند و موجب میشود انسان به منشأ آن لذت علاقهمند شود. وقتی این ارتباط تکرار میشود، نوعی ثبات پیدا میکند و فرد با محبوب انس میگیرد. در اینگونه موارد محبت دائرمدار لذتی است که انسان از محبوب میبرد و وقتی آن لذت منتفی شد، محبت نیز منتفی میشود. اما گاهی انسان شخصی را به خاطر صفت یا کمال ثابتی که دارد، دوست میدارد. مثلا انسانی را فرض کنید که بهخاطر علم، تقوا و معرفت عالمی به او علاقهمند شده است؛ حال اگر مدتها نیز او را نبیند، هم چنان او را دوست میدارد، مگر اینکه تحولی در آن عالم پیدا شود.
ولی گاهی موجودی صفت ثابتی دارد که زایل شدنی نیست. در این صورت انسان میداند که این کمال در محبوب ثابت است، و لذا همیشه او را دوست میدارد و این دوستی نیز به تناسب در اعمالش ظاهر میشود؛ همیشه به یاد اوست، دائما نام او را میبرد و هر رفتاری که به او انتساب دارد را دوست دارد؛ مگر این که خود محب اشکالی پیدا کند و مانعی در او پیدا بشود که محبتش باقی نماند، وگرنه اقتضای کمال ثابت محبوب این است که آن محبت نیز دائمی باشد.
در مودت انسان آهسته آهسته از مرحله ی انسانیت اوج می گیرد و در فضای شباهت به خداوند تبارک و تعالی پرواز می کند. آن موقع انسان حاضر می شود خودش را برای دیگران به زحمت بیندازد و سختی را به خاطر دیگران تحمل کند
کسانی که دارای مودت هستند، اگر برای خودشان کم گذاشته شود، ناراحت نمی شوند. آن ها برای دلداری دادن به دیگران، رنج را راحت تحمل می کنند. این از مسائل بسیار پیش پا افتاده و کوچک شروع می شود تا مسائل مهم و عالی که حتی دادن جان است. تمرین کردن در چنین مواردی، انسان را خیلی بزرگ می کند.