eitaa logo
عطـــ🌺ـࢪنـࢪگس
458 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
51 فایل
بِسمَ‌رب‌المَہدے🌱 کپی ازمطالب‌کاناݪ‌آزاכہ
مشاهده در ایتا
دانلود
"بسمه تعالی " 🔴 معیار مدیران اسلامی تخصص است. لَهُمْ نَبِیُّهُمْ إِنَّ اللّهَ قَدْ بَعَثَ لَکُمْ طَالُوتَ مَلِکًا قَالُوَاْ أَنَّى یَکُونُ لَهُ الْمُلْکُ عَلَیْنَا وَنَحْنُ أَحَقُّ بِالْمُلْکِ مِنْهُ وَلَمْ یُؤْتَ سَعَةً مِّنَ الْمَالِ قَالَ إِنَّ اللّهَ اصْطَفَاهُ عَلَیْکُمْ وَزَادَهُ بَسْطَةً فِی الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ وَاللّهُ یُؤْتِی مُلْکَهُ مَن یَشَاء وَاللّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ: به آنها گفت: خداوند طالوت را براى زمامدارى شما مبعوث و"انتخاب" کرده است. : چگونه او بر ما حکومت کند، با اینکه ما از او شایسته‏ تریم و او ثروت زیادى ندارد؟! گفت: خداوند او را بر شما برگزیده است و او را در علم و (قدرت) جسم، وسعت بخشیده است. مُلک خود را به هر کس بخواهد، مى ‏بخشد و احسان خدا وسیع است و (از لیاقت افراد براى منصب‏ ها) آگاه است. "البقره/ 247" نکتة ی شگفت‌انگیز در جملات مورد تفسیر این است که امیرالمؤمنین علی (ع) می‌فرماید با گروه ارتباط دائمی داشته باش: 🔺1ـ گروه دانشمندان که واقعیّت‌ها را از دیدگاه علمی محض می‌نگرند و آنها را با اصول و قواعدی مستند به و توصیف و مورد تصرّف و تغیّر برای نیازهای مادّی و معنوی قرار می‌دهند. 🔺2ـ گروه حکما که همان واقعیّت‌ها را با و دریافت وحدت‌های عالی‌تر در هستی مورد کاوش، تحقیق و تفسیر قرار می‌دهند. برای آگاهی و اطّلاع از مردم جامعه، که هستند و که باید باشند، از هر دو نوع معرفت دانشی (علمی) و حکمی، به‌ویژه بدان روی که سر و کار تو با انسان‌هاست و مدیریّت آنان را پذیرفته‌ای، ضرورت قطعی دارد.. 🔴مدیران جامعه ‌باید بر عقلی و ذهنی و فکری والایی دست یافته باشند و از مختلف بهره‌مند گردند تا بدون نقص و درخور توجّهی اتّخاذ کنند. 🔴 مطلب دوم اینکه هر مدیر عالمی باید با کردن علم خود و متخصّصان دیگر در اجرایی کردن آنچه که بدان دست می‌یابد و صواب تشخیص می‌دهد، باشد. 4"
"بسمه تعالی " 🔴 شاخص مدیر اسلامی است جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِینَ: که در راه ما "با نیّت" جهاد کنند، قطعاً ایشان را به راه‏هاى خود هدایت خواهیم کرد و خداوند با نیکوکاران است"العنکبوت/ 699" ✍اگربخواهیم را در مدیریّت اسلامی مترادف فردی شخص مدیر در اجرای خاستگاه‌های سازمان تعریف و معرّفی کنیم، تمام مدیر همراه با قدرت قابل پیاده‌سازی و اجراست. ⬅اگر با بی‌قدرتی و ضعف همراه باشد، نتایج بس و بر جای می‌گذارد. ‌باید در کلّیّة زمینه‌های مدیریّت از و تصمیم‌گیری، ، ، ، ، و با اعمال قانون، ، و اصالت بخشیدن به تخصّص را برخوردار باشد. ⬅ در صورت یا این توانایی‌ها، اطلاق کلمة مدیر چه بسا است. 💦همان‌گونه که اکثر افراد جامعه نیز اینگونه‌ هستند و وجه تمایزی با مدیراین چنینی ندارند، بلکه افراد شاخصی از جامعه باید در مراتب مدیریّتی جای گیرند که قادر باشند با بارز و به فردی بر سازمان، افراد و ابزار تولید و سرمایه، نظارت و اِعمال نظر کنند. یکی از ویژگی‌های مدیریّت، قدرت است که باید و انعطاف باشد.... برخی از قدرت‌ها هستند و به ختم می‌شود. 5"
"بسمه تعالی" 🔴# پنجمین شاخص مدیر اسلامی است. فِی النَّاسِ عُیُوباً الْوَالِی أَحَقُّ مَنْ سَتَرَهَا فَلاَ تَکْشِفَنَّ عَمَّا غَابَ عَنْکَ مِنْهَا فَإِنَّمَا عَلَیْکَ تَطْهِیرُ مَا ظَهَرَ لَکَ وَ اللَّهُ یَحْکُمُ عَلَى مَا غَابَ عَنْکَ فَاسْتُرِ الْعَوْرَةَ مَا اسْتَطَعْتَ یَسْتُرِ اللَّهُ مِنْکَ مَا تُحِبُّ سَتْرَهُ مِنْ رَعِیَّتِکَ "نهج‌البلاغه/ ن 53"؛ عیوبی دارند که رهبر امّت در پنهان داشتن آن از همه سزاوارتر است. مبادا آنچه بر تو پنهان است، آشکار گردانی که هویداست، بپوشانی که داوری در آنچه از تو پنهان است، با خدای جهان می‌باشد. چندان که می‌توانی زشتی‌ها را بپوشان تا آن را که دوست داری بر رعیّت پوشیده ماند، خدا بر تو بپوشاند» (دشتی، 1379: 571). ✍در رده‌های میانی مدیران و کارگزاران، بر اثر برخی از که بعضاً مشاهده می‌گردد، برای رقبا و در دست گرفتن مدیریّتی، عیوب افراد که تعداد انگشت‌شماری از آن مطّلع هستند، در سطح جامعه پراکنده می‌شود که با درستکاری و درست‌اندیشی منافات دارد و موجب ناخشنودی خداوند می‌گردد. 💦و صد البته که در کنونی و در این برهه از زمان ما شاهد چشمگیر این پدیده زشت برای از میدان به در کردن رقیبان برای تصدی مناصب مدیریتی در سطح کلان بین المللی و ملی  هستیم . 💥این در صورتی است که حکومت و امارتِ در دست مدیران جامعه، اگر با شایستگی‌های آنان و نداشته باشد، به معنای این است که آن مدیر برای تصدّی این پست و ندارد: اللّهَ یَأْمُرُکُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا...: به شما فرمان می دهد که امانت‌ها را به صاحبان آنها بدهید... "النّساء/ 588." 💦 در نظام اسلامی، امانت الهی است 6"
"بسمه تعالی " 🔴 شاخص مدیر اسلامی است عدالت چیست؟ 🔼عدالت، به‌حسب ، مفهوم ساده‌یی است و همه میگویند و آن را تکرار میکنند؛ منتها در و در عمل، رسیدن به عدالت خیلی است. 🔶همان نکته‌یی که امیرالمؤمنین درباره‌ی حق فرموده است: اوسع الاشیاء فی التواصف و اضیقها فی التناصف. در مورد عدل هم عیناً همین‌طور است؛ چون عدل هم است و اصلاً از هم نیستند. به یک معنا، همان است؛ همان است؛ ✴ تواصفش آسان ..... در عمل، رسیدن به عدالت مشکل .... 🔹حتّی شناختن عدالت و عدالت هم گاهی خیلی مشکل است؛ کجا عدالت ، کجا بی عدالتی... أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُونُواْ قَوَّامِینَ لِلّهِ شُهَدَاء بِالْقِسْطِ وَلاَ یَجْرِمَنَّکُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَى أَلاَّ تَعْدِلُواْ اعْدِلُواْ هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَى...:‌ کسانى که ایمان آورده ‏اید! همواره براى خدا قیام کنید و از روى عدالت گواهى دهید. با جمعیّتى شما را به گناه و ترک عدالت نکشاند! عدالت کنید که به پرهیزگارى نزدیکتر است..."المائده/ 88" 🔵وقتی که عدالت موجب رسیدن به باشد و نیز در دستورهای شرعی برای افرادی مانند و جماعت شرط محسوب شود، معلوم می‌شود که در منصب‌های کلیدی مانند و یک جامعه  بسیار بااهمیت خواهد بود. 💦چنین است که برقراری عدل چنان سنگین و پرمخاطره است که هنگام بیعت گرفتن از امیرالمؤمنین علی(ع) و اصرار بر ایشان، آن حضرت می‌فرماید واگذارید و به روی آورید. ↩ایشان که نشانه‌هایی از عدل الهی را با خود دارند، نیک می‌دانند که اجرای عدالت و برپایی حق چنان سخت است که اکثریّت را برنمی‌تابد که یا باید در محضر بایستد و یا تیز آلودة فردی شقی را به جان بخرد. 🔴اگر بخواهیم  به معنای حقیقىِ خودش در جامعه تحقق پیدا کند، با مفهوم دیگر بشدت در هم تنیده است؛ یکی مفهوم دیگر . 🔸اگر عدالت از و جدا شد، دیگر عدالتی که شما دنبالش هستید، نخواهد بود؛ اصلاً عدالت نخواهد بود. 🔴 به‌خاطر این است که اگر عقل و خرد در تشخیص مصادیق عدالت به‌کار گرفته نشود، انسان به گمراهی و اشتباه دچار میشود؛ خیال میکند چیزهایی عدالت است، در حالیکه نیست؛ و چیزهایی را هم که عدالت است، گاهی نمیبیند. بنابراین و محاسبه، یکی از شرایط لازمِ رسیدن به عدالت است. 🔴اگر  را از جدا کنیم  ⬅عدالتی که با معنویت همراه نباشد - این هم عدالت نخواهد بود.  که با معنویت و توجه به آفاق معنوىِ عالم وجود و کائنات نباشد، به و و و و تبدیل خواهد شد؛ مثل کمونیستی که شعارشان "عدالت "بود.  واقعیت زندگی آنها مطلقاً نشان‌دهنده‌ی عدالت ؛ درست  عدالت ⬅ در جامعه کنونی می تواند تفاسیر مختلفی داشته باشد.... با بهره گیری از کلام و -بزرگان دینی می تواند به این نتیجه دست یافت که عدالت در دنیای کنونی فراتر از تصور است و و جامعه باید بر این نکته توجه خاصی داشته باشند. 7"
"بسمه تعالی" 🔴 شاخص مدیر اسلامی است قاطعیت⬅ فرایند احساسات، تغییرات، و دریافت کردن بازخـــور صادقانه است. 🔴کارکردهای قاطعیت: پایمال شدن حقوق خود را بگیرد... نامعقول دیگران را رد کند.... از دیگران درخواستهای معقولی داشته باشد.... مخالفتهای نامعقول دیگران، برخورد درست و موثری بکند..... دیگران را به رسمیت بشناسد... دیگران در برابر خود را تغییر دهد... رفتارهای پرخاشگرانه غیرضروری خودداری کند..... هر موردی موضع خود را با اعتماد به نفس و آزادانه مطرح سازد. نه تنها به معناى کردن حقوق دیگران نیست، بلکه حقوق ی افراد محترم شناخته مى شود. قرآن نیز تلویحاً به مسئلة قاطعیّت مدیر توجّه شده است، در آنجا که می‌فرماید: رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ...: (ص)فرستادة خداست و کسانى که با او هستند، در برابر کفّار سرسخت و شدید و در میان خود مهربانند... "الفتح/ 29" قاطعیّت در برخورد با اتّفاق‌ها و رویدادهای حوزة مدیریّتی و یا در مباحث و ، از خصوصیّات اوست. و کارگزاران ارشد و میانی جامعه برای پیشبرد مقاصد و اهداف سازمانی خود، نیازمند به‌کارگیری هستند که تصمیم‌های آنان را بر اساس مبانی مکتوب و غیرمکتوب سازمانی که در آن مدیریّت می‌کنند.. 💦بی‌گمان مدیران موفّق خود را بر اساس و الهی و عرفی اتّخاذ می‌کنند که در نحوة اجرایی کردن آن با مقتضیّات زمان، مکان و شرایط و امکانات موجود به صورت دستورالعمل آن را پیش چشم دارند. باشجاعت و پای‌بندی به اصول می‌توانند تصمیم‌های خو را و بر راه جدید اصرار ورزند این عمل آحاد مردم را توجیه و زیرمجموعه را از پذیرش راهکار اصلح خرسند می‌نماید.... 8"
"بسمه تعالی" 🔴# هشتمین ویژگی مدیران اسلامی است... 🔶⬅ از ماده "شور" است که در لغت به معنای برداشتن و استخراج عسل از کندوی زنبور عسل است. اصطلاحی کلمه "تشاور"، "مشاورت" و "مشورت"⬅ به معنای رای صحیح است. در مواقعی که خودش درباره کاری رای صحیح ندارد، به دیگران مراجعه و از  و آنان استفاده نماید. ⬅  ، و کردن‌ است. و از دیگران یکی از عوامل مهم و مسایل حیانی در تصمیم گیری است. اسلام به مشورت‌کردن در امور فردی و اجتماعی اهمیت زیادی داده است. علی (علیه‌السّلام) می‌فرماید: «راه درست و صواب به دست نیاید مگر با مشورت کردن.» مشورت : ۱. از‌ اندیشه دیگران ۲. از تایید و حمایت دیگران. ۳. از سرزنش دیگران. ۴. افراد صاحب نظر و مؤمن. ۵. فکری مردم. ۶. از استبداد رای. ۷. فرهنگ مشاوره و ایجاد تفاهم. مدیران در هر جامعه ای در پی دریافت بهترین نظرهای علمی و تخصّصی هستند تا راهِ یافتنِ شیوة برتر را بشناسند. با توجّه به بزرگی و اهمیّت تصمیم‌گیری‌هایی که در هر جامعه اتّخاذ می‌گردد، در سطوح مختلف مدیریّتی مشورتی و یا مشاور به استخدام در می‌آیند تا در مواقع لزوم نظرهای خود را با ادّلة قابل دفاع به مدیران ارائه دهند. هرچند تصمیم‌گیری بر اساس که در این جامعه  با آراء مثبت و منفی اعضا اتّخاذ می‌گردد، تمام مزیّت‌های یک تصمیم‌گیری عقلانی را ندارد که با همراه باشد، لیکن زیبندة آن است که فرد، تلفیق، اصلاح و پیرایش موارد مطروحه را بر عهده گیرد و نظری واحد را اتّخاذ کند که در بر گیرندة تمام ابعاد عقلانی و مصلحتی باشد: یَجْتَنِبُونَ کَبَائِرَ الْإِثْمِ وَالْفَوَاحِشَ وَإِذَا مَا غَضِبُوا هُمْ یَغْفِرُونَ* وَالَّذِینَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُواالصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَیْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ یُنفِقُونَ: کسانى که از گناهان بزرگ و اعمال زشت اجتناب می ورزند و هنگامى که خشمگین شوند، عفو مى ‏کنند که دعوت پروردگارشان را اجابت کرده، نماز را بر پا مى‏ دارند و کارهایشان به صورت مشورت در میان آنهاست و از آنچه به آنها روزى داده‏ایم، انفاق مى‏ کنند"شوری: 38ـ37" 🔵تحقق و تقویت این اصل مشورت از راه‌های گوناگونی امکان‌پذیر است از جمله: 💦 از خود محوری... 💦 در فوائد مشورت... 💦 در آیات و روایات این باب... 💦 نمودن در بعضی امور زندگی... 💦 با تکبر و موانع دیگر برای مشورت‌خواهی.... 💦 یادآوردن شکست‌های گذشته.... 💦 در عوامل موفقیت خود و دیگران... 9"
"بسمه تعالی" 🔴عزیزان دلم !در پایان معیارهای مدیر اسلامی! متعال یک تصمیم خوب را به پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) در قرآن کریم این‌گونه بیان می‌فرماید: «پس به [برکتِ] رحمت الهی، با آنان نرم‌خو [و پُر مِهر] شدی، و اگر و بودی قطعاً از پیرامون تو پراکنده می‌شدند. ، از آنان درگذر و برایشان آمرزش بخواه، و در کار [ها] با آنان مشورت کن، و چون تصمیم گرفتی بر خدا توکّل کن، زیرا خداوند توکّل کنندگان را دوست می‌دارد.» ◾طبق این آیه شریفه برای یک تصمیم گیری ایده آل، محور اساسی نیاز است که بدون آن‌ها شما نمی‌توانید یک تصمیم درست و منطقی را اتخاذ کنید: ۱) با افراد شایسته ۲) گرفتن تصمیم منطقی ۳) به خداوند متعال جمله مهم و اثر گذار افراد در جامعه، شرکت در انتخابات و تصمیم درست برای انتخاب منطقی و صحیح می‌باشد. به عنوان یک امر مهم تصمیم گیری برای تک‌تک افراد جامعه است، که هر فرد با درست خود در این مسئله اجتماعی مهم، به سعادت خود و جامعه، کمک شایانی می‌کند 10"
"بسمه تعالی" 🔴سلام به عزیزانی که قصد ازدواج دارید بدانید که: ۱- به قصد ، و یا با کسی ازدواج نکنید و فراموش نکنید ازدواج درمانگاه نیست! چشمتان را باز کنید ببینید آیا با همین خواستگارتان بدون هیچ تغییر و اصلاحی در رفتارش، عقایدش، وضع علمی و مالی‌اش می توانید زندگی کنید یا نه؟ و بر مبنای همین الان، کاملا واقع بینانه ، تصمیم بگیرید. ۲- از سر ، کمک و دستگیری با کسی ازدواج نکنید! ۳- از سر ، و دادن و مشهور شدن، با کسی ازدواج نکنید! ۴- برای (از دیگری)،# تسویه حساب، و یا رقابت و کِنف کردن دیگری با کسی ازدواج نکنید! ۵- از سر ، و یا با "از این ستون تا اون ستون فرجی است" ازدواج نکنید!بلکه ابتدا با تدبیر و اعتماد به نفس مشکلتان را برطرف کنید. ۶- در امر ازدواج اگر قصد دارید همان ابتدا استخاره کنید! خوب است به خانواده ی مقابل هم در ابتدا این را تذکر دهید... ۷-# برای تکمیل تیم یا گروه عروس ها یا دامادهای فامیل با کسی ازدواج نکنید!! (این به فلانی و فلانی میاد... هم تیپ و...) ۸- از انتخاب مسر، خودخواه باشید. (بعد از ازدواج فداکار) ۹- از انتخاب همسر، نسبت به همسر آینده، بدبین و سخت گیر باشید. (بعد از ازدواج خوش بین و آسان گیر) ۱۰- ازدواج با افراد خرافاتی و دارای عقاید عجیب غریب خودداری کنید. ۱۱- علاقمندی های یک طرفه ی دختر خانم ها، بی ثمر است و از عوامل اساسی و موثر در کاهش تدریجی شانس ازدواج آنان به شمار می رود. ۱۲- علاقه مندی های پسرهای زیر ۲۰ سال اعتماد نکنید. دلربای حضرت بقیه الله عج صلوات
📌 کردنِ شما با کسی که از هم نیستید و را دوست ندارید، با این عقیده که: "بعدا به مرور زمان درست می شود" پوشیدن لنگ به لنگ است ؛ همان طور که آن جوراب ، کار آدم را تا وقتی توی کفش است راه می‌اندازد، آن زوج هم در خواب و هم را راه می اندازند. ➖ شما روتون می‌شود با چنین جورابی، بروید مهمانی؟ مثلا ممکن است در اثر مرور زمان رنگ جوراب ها، تون فقط هر روز و میشوند...
💟" خانمها بخـوانید" ✍در ابتدای هر رابطه‌ای حتما لازم هست كه هدف از رابطه را مشخص كنيد. می‌شنوم كه دختران عزيزم با تعجب از من می‌پرسند:" فكر نكنه می‌خوام خودم را بهش بچسبونم" #و در جواب می‌گويم: "عزيزم، پرسيدن هدف ازدواج به معنی خواستگاری كردن برای ازدواج نيست!" با كسی روبه رو شديد كه با وجود علاقه به شما، ازدواج ندارد و هدفش دوستی هست؛ به دنبال برنامه‌ريزی برای تشويق او برای ازدواج نباشيد و در صورتی در رابطه بمانيد كه هدف شما هم باشد. منتظر ماندن، فقط خودتان را تلف كرده‌ايد و به خودتان و طرف مقابل آسيب می‌زنید! اگر با علم به اين مسئله، تصميم به گرفتيد؛ با خودتان است. ما نمی‌توانيم به صرف در كنار كسی، او را وادار به ازدواج با خودمان كنيم...! دلربای حضرت بقیه الله عج صلوات
به نام خداوند ِ مهربانم⚘ 🌤 سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیم هرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیم روزت‌بخیر‌اۍ‌همه‌زندگانیم... 🌱 ! ... به ﺭﺳﻢ ﺁﻥ ﭘﺮﺳﺘﻮﻫﺎﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﯼ ﺗﺎ بیڪران در ڪوچ مرا هم مست باران ڪن ... ﻣﺮﺍ هم روشنایی بخش ... ! چون اقاقیهای بی تاب شب باران ... مرا بی تاب خود گردان ... ! ... ﭼﻮﻥ ﺷﻘﺎﯾﻖ ﻫﺎ ڪه از ﺷﺒﻨﻢ , ﻫﻮﺍﯼ ﻋﺸﻖ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ... ﻭ ﭼﻮﻥ ﮔﻠﻬﺎﯼ ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ ڪه ﺑﯽ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﻧﺪ ... به ﻣﺎ ﻫﻢ ﺁﻣﻮﺯ ... !ﭼﻮﻥ ﺷﺐ ﺑﺎﺭﺍﻥ ڪ ﻣﯿﺸﻮﯾﺪ ﭘﺮ ﻣﺮﻏﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ را ... ﺑﺸﻮﯼ ﺍﺯ ﺩﻝ ... ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻩ،، , از پندار ،،,از گفتار،،از ڪردار ،، تمام آنچه نازیباست⚘ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـد مُحَمـَّدوَ عَجِّـل فَرَجَهُـم ؏عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ الفَرَج⚘