eitaa logo
عطـــ🌺ـࢪنـࢪگس
458 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
51 فایل
بِسمَ‌رب‌المَہدے🌱 کپی ازمطالب‌کاناݪ‌آزاכہ
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دانشجویان عزیزم! وقتی خــداوند به قلــم می شود بهتــــرین و را نقـاشی می کند مطمئن باشید خــ💚ــداوند همیـــــشه قشنـــــگ ترین ها را برای شمارقــم خواهد زد امیدوار باشید🍀 توکل بر خدای مهربانم کن! هنوز شهریه پرداخت نکردند نگران نمره تان نباشید هر وقت پرداخت کردید به من اطلاع بدهید تا نمره ی شما راثبت کنم⚘ یا حق⚘
دانشجویان گرامی! آیا کسی در گروه است که با من درس بهداشت روانی داشته باشد؟....‌ اگر هست اطلاع بدهد... بسیار سپاسگزارم⚘
✍آورده اند که : روزی به کریم خان زند گفتند، یک فردی یک هفته است میخواهد شما را ببیند و مدام گریه میکند . خان آن شخص را به حضور طلبید، ولی آن شخص بشدت گریه میکرد و نمی توانست حرف بزند. 🤔کریم خان گفت : وقتی گریه هایش تمام شد بیاریدش نزد من بعد از ساعت ها گریه کردن شخص ساکت شد و شرف حضور یافت. قربان من کور مادر زاد بودم به زیارت قبر پدر بزرگوار شما رفتم و شفایم را از او گرفتم . 🤔شاه دستور داد سریع چشم های این فرد را کور کنید تا برود دوباره شفایش را بگیرد 💂اطرافیان به شاه گفتند قربان این شفا گرفته پدر شماست. ایشان را به پدرتان ببخشید 🤔وکیل الرعایا گفت : پدر من یک خر دزد بود من نمیدانم قبرش کجاست و من به زور این شمشیر حکمران شدم من چگونه می تواند شفا دهنده باشد ؟ متملقین میدان پیدا کنند و مان را به تباهی می کشند.‌.‌
دانشجویان عزیزم! و تربيت⬅به فرد یاد ميدهد تا توكلش به خدای مهربان باشد ! و تربيت⬅به فرد ياد ميدهد تا خود را بشناسد، خود را باور كند و با خودش كنار بيايد. تعليم و تربيت⬅فرايند انسانسازي و كامل و رشيد شدن است. و تربيت⬅به دنبال پرورش انسانهاي سالم، چند بعدی وجامع نگر و وحدت يافته است. و تربيت⬅به دنبال حفظ و تأمين سلامت جسماني و رواني انسان است. ⁉چرا این ارزشیابی های اساتید جسمانی وروانی شما را به خطر می اندازد؟..... ⁉چرا ............ 🔴نظر شما بزرگواران چیست؟
عطـــ🌺ـࢪنـࢪگس
دانشجویان عزیزم! #تعليم و تربيت⬅به فرد یاد ميدهد تا توكلش به خدای مهربان باشد ! #تعليم و تربيت⬅به
🔸 عزیز ! 🔶 محترم! 🔶 عزیز! 🔶 عزیز! آزاد تربیت کردن دردسر و زحمت دارد و کاری دشوار است.... این‌که آدم بچه را طوری بار بیاورد که با یک تشر، با یک «!» حساب خودش را بکند، خیلی مشکل نیست..... این‌که انسان بخواهد بچه را طوری بار بیاورد که «» در او خیلی اثر نکند.... 🔷اما در او اثر بکند و از شروع به حساب‌کشی از خویشتن کند، دشوار است.... خیلی وقت می‌خواهد.... مهارت می‌خواهد.... 🔴 ممکن است کسانی بگویند: وقت این حرف‌ها؟ حوصله‌ی این حرف‌ها؟ می‌فرمایید، ولی اگر چنین نکنیم بعد باید بپرسیم: ؟
صبحت‌بخیرمولای‌من! ⚘ ما بر تو اى كسى كه مقدم بر همه عالم و آرزوى تمام خلايقى⚘ من به‌ راه است؛ تا بیایی روزی همچو نوری ز میان خورشید و بتابی به دل تاریکم ... جمعه ها منتظرم؛ تا بیایی آخر چشم خود فرش کنم تو نهی پای برآن و من از شوق ببالم بر خود و به شکرانه آن جان به فدای تو کنم ... صادق علیه السلام: عملی در [ شب و ] روز جمعه برتر و با فضیلت‌تر از صلوات بر محمّد و آل محمّد نمی‌باشد. مُحَمـَّدوَ عَجِّـل فَرَجَهُـم ؏عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ الفَرَج⚘
عطـــ🌺ـࢪنـࢪگس
🚫الف. #جنبه زیستی- فیزیولوژیک عزیزانم 🌟 با توجه بخوانید..... #پیامدهای فیزیولوژیکی و بدنی عمل خود ار
سلام دانشجویان عزیزم ! تون به خیر ونیکی! می خواستم درباره ی جنبه روانی خودارضایی مطلب بنویسم اما بزرگواران درباره جنبه فیزیولوژیک سوال کردید درباره ی آن توضیح می دهم........
"بسمه تعالی" بسیاری از شما گمان می کنید که « منی» تنها برای « جنسی» به کار می رود و فقط برای این کار لازم است و بس ! 🔴« منی» در بدن انسان و ساختن و نیرومند کردن بدن و اندامهای انسان نقش بسیار داد که در مقایسه با نقش «عمل جنسی» آن بسیار بالاتر و با اهمیت تر است. 🤔در اینجا این پرسش به میان می آید که کم بودن «» چه ربطی به کارکرد و روانی دارد ؟
💦سلام دانشجویان عزیزم! ✍جهل و نادانی به عنوان ناپسند در اسلام و قران دانسته شده و از مومنان خواسته شده که از اثار زیانبار ان اگاهی یابند؛ چون نه تنها در زندگی دنیوی برای انسان است بلکه خطر آن همواره در زندگی دامنگیر انسان می شود و او را گرفتار و می کند.   در وجود انسان ها با زمان ریشه دوانیده و با تاثیرات منفی عمیق، ان ها را در شدید قرار می دهد. از راه های زدودن جهل، و است.
سلام والدین عزیزم! دانشجویان مهربانم! 🔴 بودن «منی» چه ربطی به کارکرد و روانی دارد⁉ 🔺پاسخ: از «منی»، جذب خون انسان می شود و در ساختن مغزی و و دیگر قسمت های بدن انسان کمک بسیار خوبی می کند. اکنون اگر کسی بر اثر «خود ارضایی» در نوجوانی یا جوانی زیادی از «منی» خود را هدر دهد ⬅نتیجه آن، این است که و ، به ویژه اعصاب و شنوایی انسان- از آن مقدار «منی» که در نیرو بخشیدن به مغز و اعصاب لازم است بی بهره و محروم می شود. رفته آن نوجوان یا جوان مبتلا به بلا را از نظر قوای و ناتوان می سازد. 🔸در نتیجه چنین فردی از نظر «ضریب هوشی» و کنترل و بینایی چشم و محکمی مهره های کمر دچار ناتوانی و ضعف می شود و کم کم خود را با آن عمل ناپسند (خود ارضایی) به ورطه زیانهای جبران ناشدنی می اندازد. از سوی دیگر، از «منی» صرف رشد خود «بیضه ها» می شود؛ ولی نوجوان یا جوانی که عادت به «خود ارضایی» پیدا می کند با هدر دادن «منی» خود رشد طبیعی و لازم بیضه های خود را می گیرد و با این کار نکوهیده، باعث می شود که هایش رشد لازم را نکنند و کوچک بمانند. # بیضه هایی هم که از اندازه لازم کوچک تر باشند روشن است که نمی توانند به کافی «منی» بسازند. ⬅در نتیجه آن جوان مبتلا به «خود ارضایی» با بیضه های کوچک و «منی» ناکافی، هم به و و اعصاب خود زیان می رساند ⬅و هم اگر کند نخواهد توانست از نظر «لذت جنسی» خود را خشنود سازد و در انجام این - یعنی « آمیزش جنسی» که از نظر شرعی و اجتماعی و بقای نسل انسانی، کاری لازم و پسندیده است کامیاب و روسپید نخواهد بود. ⁉انشاالله فرصتی داشته باشید درباره ی این‌مطلب تفکر کنید.
سلام دانشجویان عزیزم! پاسخ به سوال شما عزیزان! سوال⁉تقواوزهد چیست؟ ⬅تقوا و زهد از یک ریشه اند و انسان در اوج تقوا به زهد می رسد. ⬅موجب روشنایی چراغ بصیرت و در نتیجه حقایق عقلی، و موجب و تداوم روشنایی این چراغ است. 🔸هر قدمی که انسان در راه برمی دارد، بیشتری از این راه و حقایق هستی پیدا می کند و هر شناخت جدید، زمینه را برای حرکت و تکامل بیشتر فراهم می سازد. 🔸توقف در این راه موجب خاموش شدن چراغ بصیرت و گمراهی است. ⬅عمل موجب و است ⬅علم و معرفت بدون قابل دوام نیست.
پاسخ به سوال دانشجویان عزیزم⁉ روشن ماندن چراغ بصیرت چه چیزی لازم است⁉⁉ 🔸 پاسخ: برای روشن ماندن چراغ بصیرت،نیاز به اخلاص است. از اخلاص این است که حرکت انسان در راه تکامل برای خدا باشد نه به انگیزه های نفسانی. 🔷با تحقق این شرط است که تداوم روشنایی چراغ بصیرت، قطعی و وصول انسان به قله کمال انسانی، حتمی می شود. 🔷به عبارت دیگر اجتناب از موانع شناخت، در تداوم خود نیازمند -تقوا و است و تقوا و زهد در تداوم نیازمند است در تداوم به نیاز دارد و در صورتی می تواند نقش خود را در تداوم بصیرت و تکامل انسان ایفا نماید که توام با اخلاص باشد. جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ همان شرطی که با کلمه (فینا) در ایه 69 سوره عنکبوت به ان اشاره شده است؛ ↩یعنی: جهاد و به کارگیری همه توان در انجام انچه انسان ان را درست می داند، در صورتی موجب هدایت قطعی او می شود که در خدا و خدا و با اخلاص باشد.