eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: برنج ایرانی ۱ پیمانه نمک روغن زعفران قابلمه نچسب طرز تهیه:ببینید مهمترین نکته در تهیه یه کته قالب خوش قیافه استفاده از ظرف نچسب هست،به این صورت کف ظرف رو چرب کرده،برای تهیه برنج ،برنج را به حالت دم کردنی ۱ بند انگشت آب بالای قابلمه ، آب ریخته و نمک و روغن بعد وقتی آب برنج تموم شدمقداری از برنج را طبق فیلم با کره و زعفران مخلوط کرده و کف قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا فیکس بشه،بعد مابقی برنج سفید را روی برنج زعفرانی ریخته و دوباره با پشت قاشق فیکس میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم حدودا ۱ ساعت و بعد به راحتی از قالب جدا کرده و سرو میکنیم نکات:میزان کره و برنج من مخصوص یک نفر هست،لزومی نداره اگر تعداد رفت بالاتر و میزان برنج بیشتر شد میزان کره را مثلا در تعداد ضرب کنید که اگر اینکارو کنید بسیار برنج چربی خواهید داشت که خیلی باب میل هم نیست ،کره فقط برای عطر و طعم بیشتر به تهدیگ هست. نکته دوم برنج را آبکشی نکنید و مثل من درست کنید که در اون صورت کته خوشمزه تری خواهید داشت،اگر هم آبکشی میکنید برنج رو نرم از حالت معمول بردارید که دانه های برنج در حین چسبندگی شفته هم نشن. نکته سوم حتما حتما از ظرف نچسب استفاده کنید و همچنین اجازه بدید برنج روی شعله گاز با حرارت ملایم حالت تهدیگی پیدا کنه و زود برش ندارید که اون وقت تهدیگتون چون هنوز سفت نشده برنج از هم میپاشه. 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی سریع آماده میشه. الان شروع کنید ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بعد میتونید نوش جانش کنید😋😊 مواد لازم: * ۱ بسته بال مرغ ( حدود ۲۰ تکه ) اگر دوست داشتین می تونید ران مرغ هم استفاده کنید. برای سس: * ۱ ق م رب فلفل * ۲ ق غ روغن مایع * ۲ ق غ آب * ۱ حبه سیر * نمک * زیره * فلفل قرمز * آویشن * ۲ عدد سیب زمینی طرز تهیه: مواد سس را باهم مخلوط کرده و بال مرغها را به آن آغشته کنید و داخل سینی فر بچینید. سیب زمینی ها را پوست کنده و خورد کنید و به مخلوط نمک و ۲ ق غ روغن مایع آغشته کنید و در سینی کنار مرغها بچینید. در پایان کمی آویشن روی سیب زمینی ها بپاشید. در فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. در زمان پخت می تونید سیب زمینی هارو پشت و رو کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم سیرابی و شیردان گوسفند : 1 دست نخود:1پیمانه سیر : 2 حبه نمک : به میزان لازم زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم طرز تهیه در قابلمه مناسبی مقداری آب به اندازه ای که روی سیرابی را بگیرد بریزید من از اب جوش استفاده میکنم و تکه های سیرابی را در قابلمه بریزید سپس سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید نمک و زردچوبه را به سیرابی اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیرابی به خوبی نرم شود و بپزد نکات_طلایی در تهیه خوراک سیرابی بهتره برای پخت خوراک سیرابی از قابلمه_مسی استفاده کنید همچنین می توانید سیرابی را در زودپز نیز بپزید.سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.بهتر است سیرابی را در اواسط فصل بهار و یا در فصل تابستان تهیه کنید زیرا در این موقع از سال به دام علوفه تازه می دهند.در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم ایده آل سیرابی در انتهای پخت به سیرابی مقداری آلوچه خشک تفت داده شده اضافه کنید.در طرز تهیه سیرابی می توانید برای خوشمزه تر شدن آن مقداری نخود به سیرابی اضافه کنید. سیرابی سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. امیدواریم از طرز تهیه خوراک_سیرابی نهایت لذت را برده باشید وسیرابی لذیذ و خوش طعمی را بپزید. راستی سیرابی را می توانید بعد از پخته شدن به همراه آب_لیمو و نان تازه میل کنید نوش جان 💝 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر فلفل قرمز ( پاپریکا) فلفل قرمز تند (پرک) آویشن نمک ماست مایونز روغن زیتون همه مواد را با ران های مرغ خوب ورز میدیم روش فویل میکشیم از یک ساعت تا یک شب( بستگی به زمان خودتون داره) تو یخچال استراحت میدیم تا ران ها مزه دار بشن بعد در فر 235 درجه به مدت 1 ساعت ( تا وقتی مرغ ها کاملا پخته و نرم بشه) ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم خامه صبحانه 100گرم( نصف پاکت) شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم شیر 5ق.غ پسته و گردو نصف لیوان بیسکوییت پتی بور یک بسته ساده و یک بسته شکلاتی . مواد رویه: مواد رویه: شکلات تخته ای رنده شده 100گرم خامه صبحانه 100گرم نسکافه 1 قاشق .غ اب داغ 2 قاشق.غ ژلاتین 1ق.غ سرپر اب سرد 6 قاشق.غ . طرز تهیه: در ابتدا بیسکوییت را خرد کنید خیلی ریز نشود سپس خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود شکلات را از قبل خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود بعد به بیسکوییت اضافه کنید و هم بزنید مغز گردو و پسته را همراه با کمی شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید توی قالب سلفون پهن میکنیم و آنگاه مواد را روی سلفون بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و در یخچال به مدت حدودا 2 تا3 ساعت استراحت دهید تا خودش را خوب بگیرد سپس از قالب خارج کنید و شکلات را روش بریزید . مواد رویه؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید,ژلاتین هم در اب سرد,وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید,این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد روی کیک بریزید,در یخچال به مدت نیم ساعت نگه دارید نوش جان 💝 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
اسفناج300 گرم کره دو قاشق غذاخوری پیازدو قاشق غذاخوری سیردو قاشق چای‌خوری آرد همه منظورهدو قاشق غذاخوری شیر پرچرب یک فنجان خامه یه قاشق غذاخوری پنیر پارمزان کاله (رنده شده)نصف فنجان جوز هندی تازه رنده شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری خردل خشک نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز نمک طرز تهیه حدود چهار لیتر آب داخل یک قابلمه با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، بیبی اسفناج‌ها را اضافه کنید و بگذارید حدود 15 ثانیه در آب جوش غل بزنند. سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید و دورتادور آبکش پخش کنید تا آبشان گرفته شود. در این فاصله سراغ تهیه سس خوراک بروید. پیاز را رنده کرده و سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید سپس سیر و پیاز را به کره اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید. آرد را به صورت منظم همراه با همزدن مرتب روی مواد داخل تابه بپاشید. سه دقیقه زمان کافیست تا آرد با مواد تفت بخورند. از اسفناجی که با این سس طعم‌دار شده می‌توانید در تهیه خوراک مرغ و اسفناج استفاده کنید. بعد از سه دقیقه خامه و شیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه مخلوط را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید تا سس جوش آمده و به اندازه کافی غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود دو دقیقه دیگر سس روی حرارت بماند. این خوراک را می‌توان نوعیدیپ اسفناج گرم به حساب آورد. پنیر پارمسان رنده شده و بیبی اسفناج‌ها را به قابلمه اضافه کنید. جوز هندی را هم داخل قابلمه رنده کنید. نمک و فلفل‌ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی کم گرم شوند. خوراک اسفناج آماده است. نکته مهم‌ترین مرحله برای تهیه این خوراک، تهیه سس آن است. بنابراین این مرحله را با دقت و زمانبندی که گفتیم طی کنید و آرد را به طور منظم هم بزنید. غلظت این خوراک بعد از سرد شدن بیشتر می‌شود؛ بعد از این که آن را از روی حرارت برداشتید سریع سرو کنید نوش جان 💖 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‏ مواد لازم برای ۴ نفر اسفناج پاک کرده نیم کیلو مرغ پخته و ریش ریش ۴ تکه برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد زعفران دم شده به میزان لازم ماست چکیده یا سفت ۲ لیوان تخم مرغ ۴ عدد سیر له شده ۳ تا ۴ حبه كره اب شده نصف ليوان اب مرغ نصف ليوان نمک و فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه: برنج رو از قبل خیس کنید. مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه. سیر رو توی تابه تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. اگر هم اسفناج فریزی هست که فقط کافیه با سیر تفت بدید تا آبش جمع بشه و سرخ بشه من كمي نمك فلفل. زردچوبه و گرد غوره هم بهش اضافه كردم بعد تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست و زعفران و اب مرغ و كرده و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب مخلوط بشه و یکدست. برنج رو به روش معمول آبکش آماده کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید. روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه ***نکات *من همیشه مرغ رو که میپزم, میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و تخم مرغ و زغفران بمونه و بعد توی آبکش میریزم و مهلوط ماستی از اون که جدا شد, بعد روی برنج میریزمش! اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه! *فراموش نکنید که روی مرغ آب جوش و روی گوشت آب سرد بریزید تا خوشمزه تر بشن! *بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند! ولی شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید, اونا قراره ته چین بخورن!! *معمولا برای ته چین برنج رو کمی باید دون تر بردارید. یادتون نره که پیاز مرغ رو خلالی کنید تا بعد بتونید اونو راحت از مرغ جدا کنید تا منظره بدی به مرغ ته چین نده! ‏ نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
دستور تهیه لپه را بپزید تا آب آن کاملا بخار/جذب شود. سبزی را ریز خرد کنید. گوشت پخته شده و لپه را چرخ کنید (یا بکوبید). به مخلوط گوشت و لپه، پنیر پارمزان، سبزی خرد شده، سیر له شده، تخم مرغ ها، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید. یک ماهی تابه کوچک را روی حرارت قرار دهید، به آن روغن اضافه کنید و اجازه دهید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست گلوله کنید. بعد پهن کنید و به ضخامت نیم سانت در بیاورید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید (تا شامی ها خمیر نشود) و در روغن سرخ کنید. نکات مهم اگر گوشت بوقلمون پخته شده در دسترس ندارید، در یک قابلمه یک لیتر آب بریزید وقتی بجوش آمد گوشت را به آن اضافه کنید بعد از 5 دقیقه جوشیدن برای اینکه کف و بوی زهم بوقلمون کمی گرفته شود آب را خارج کنید و دوباره آب جوشیده اضافه کنید و به آن یک عدد پیازپوست گرفته و چوب دارچین اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا بخار و جذب گوشت شود. اگر لپه های شما دیر پز است، قبل از پختن، آنها را یک ساعت در آب سرد بخیسانید. چون مواد پخته است زمان زیادی برای سرخ کردن نیاز نیست نوش جان 💝 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
روش تهیه حلوا *.یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می دهیم. *. دو لیوان آرد را کم کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می زنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را تفت داده. *. هم می زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می آید). *. هر چه رنگ آرد قهوه ای پررنگ تر شود، در نهایت حلوای تیره تری خواهیم داشت. *.پودر بادام زمینی را اضافه می کنیم. *. یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته. *. روی شعله گذاشته، هم می زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می کنیم. *. شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود. *. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد. *. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می کنیم. *. با نوک قاشق یا ته قاشق می توان حلوا را تزئین کرد. *. می توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد. *. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد. *. بنا بر ذائقه های مختلف، حلوا را می توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل های مختلف تزئین کرد نوش جان 💝 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم كتف و بال شش عدد برنج دوپيمانه تخم مرغ دو عدد ماست شش قاشق غذاخوري روغن دوقاشق غذاخوري زعفران بمقدار لازم زرشك و خلال پسته بمقدار كافي از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي سس فرانسه مخلوط كردم و گذاشتم توي زيپ كيپ تا مزه دار بشه. برنج رو خيس ميكنيم سه ساعت كافيه. زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداري شكر(مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شيرين بشه . خب حالا ميريم سراغ مواد تهچين تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه ميكنيم. وقتي برنج رو ابكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم. توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها رو ميچينيم و يه كفگير از تهچين ميريزيم و با كفگير فشار ميديم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچينو ميريزيم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقيه تهچين يكساعت زمان ميديم براي پخت. تهچينمون آمادست كف قابلمه رو زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزاريد و برگردونيد نوش جان 💖 🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم سینه مرغ چرخ کرده: 300 گرم پیاز رنده شده آب گرفته: 1 عدد خامه :1قاشق سوپخوری زعفران دم کرده:1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ کردن وسیخ کباب چوبی طرز تهیه: مرغ چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و نمک وفلفل و زعفران و خامه کاملا مخلوط کرده و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه تمام شود با گوشت چرخ کرده هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند. به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را سرخ میکنیم با شعله بالا سرخ میکنیم چون با شعله کم مدت زیادی طول میکشه تا سرخ بشه وبعد غذا سفت وخشک میشه و((میتوان بصورت ساده یایکی در میان به سیخ کشید ـ)) سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 دقیقه قرار میدهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب میشود.کبابها را بعد از پخت در دیس کشیده وهمراه پلو سرو کنید میتونید روی کباب ها از رومال بزنید رومال((دوقاشق کره رو باز میکنیم بعد یک قاشق اب لیمو تازه ویک قاشق زعفران بهش میزنیم وبا برس روی کباب ها میزنیم)) نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم به میزان لازم روغن ۱ عدد بزرگ پیاز به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه ۲۰۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم لپه ۵۰۰ گرم گوشت ۵۰۰ گرم سبزی کوفته ۲ عددتخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر زیره ۲۰ گرم سماق طرز تهیه ۱- پیاز را ریز خرد کنید.۲- برنج و لپه را بشویید و از ۲ ساعت قبل خیس کنید.۳- از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.۴- سبزی کوفته را هم بشویید و خرد کنید. می توانید از سبزیجاتی مانند مرزه، ترخون، پیازچه، گشنیز و جعفری استفاده کنید.۵- از سماق آسیاب نشده استفاده کنید. آن را هم از شب قبل خیس کنید. می توانید از ۲ قاشق غذا خوری پودر سماق هم استفاده کنید.در قابلمه ای روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.در ظرفی برنج، لپه، گوشت، سبزیجات، تخم مرغ ها، آرد سوخاری به همراه نصف پیاز سرخ کرده و پودر زیره را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. اگر از پودر سماق استفاده می کنید آن را هم در این مرحله ی با سایر مواد ترکیب کنید.از مواد توپ هایی به اندازه پرتقال بردارید، آن ها را خوب فشار دهید تا هنگام پخت باز نشوند.روی باقیمانده ی پیاز، ۵ لیوان آب بریزید و آن را بجوشانید. کوفته ها را در آب در حال جوش بندازید (سطح آب باید روی کوفته ها را بپوشاند)، حرارت را کم کنید و آن ها برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید.در نهایت، آب سماق را روی کوفته ها بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر ببزد نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨