#کلوچه_خرما_و_گردو
مواد لازم
آرد 4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
روغن حیوانی یا کرمانشاهی 3/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/3 پیمانه
بکینگ پودر 1/2 ق چ
نمک مقداری
مایه خمیر ترش 1/2 ق غ
آب ولرم 1/4 پیمانه
مواد میانی کلوچه
پودر گردو یک پیمانه
خرما که پوستش رو جدا کردم یک پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
هل یک ق
دارچین 1 ق غ در صورت تمایل
آرد 2 ق غ
گلاب اعلا دو ق
کره 2 ق غ
طرز تهیه🥟
ابتدا مواد خمیر مایع را با آب ولرم مخلوط کرده با پف کند سپس تمام مواد دیگر را با هم قاطی میکنیم و در نهایت خمیر مایه آماده شده خمیر باید را اضافه میکنیم خمیر بدست آماده نباید به دست بچسبد سپس 2 ساعت در گوشه ای برای استراحت قرار میدهیم
حال مواد میانی را آماده میکنیم
کره و آرد را کامل با هم تفت میدهیم تا رنگش تیره شود بعد تمام مواد دیگر را به آن اضافه میکنیم میگذاریم کنار تا خنک شود بعد گلوله ای از خمیر را با وردنه باز میکنیم یه قاشق مواد درون آن ریخته و مثل بقچه آن را میبندیم و کمی روی آن را صاف میکنیم و مهر میزنیم در فر از قبل گرم شده 180 ب مدت 25 دقیقه. رومال این کلوچه خوشمزه ترکیب یه تخم مرغ و کمی زعفران هست
نوش جان💝
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#قارچ_شکم_پر_بامیگو
مواد لازم
میگو: ۸ تا ۱۲
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: نصف یک لیمو
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
ابتدا گوجه فرنگی ها و برگ های ریحان تازه و سیر را ریز ریز می کنیم. نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم. مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم. فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم.کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم. در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم. ۱ ق غ روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود. سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود.برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان.در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کیك_به
مواد لازم
أرد2پيمانه
به رنده شده(رنده ريز)2پيمانه
تخم مرغ 4عدد
شكر1پيمانه
روغن مايع1پيمانه
شير 1/2پيمانه
وانیل1/8 ق چ
نمک1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر2ق چ
شربت به ليموخونگي 1/4پيمانه
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگ تخم مرغ تغيير كند وكشدار شود.در ادامه شربت به ليمو، روغن و شیر را اضافه میکنیم(بعداز أضافه كردن هركدام يك دقيقه با هم زن بزنيد)
آرد،بکینگ پودر و نمک را باهم ٣مرتبه الک می کنیم
بعدكم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.
در مرحله آخر به رنده شده با لیسک موادرابه صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود
کف قالب رااز قبل چرب وآرد پاشی می کنیم و مایه کیک را در قالب میریزیم
در فر که از یک ربع قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت يك ساعت قرار میدهیم
البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.
اين كيك عطر فوق العاده اي داره بشرطي كه از شربت به ليمو خونگي استفاده بشه
در كيك هايي كه ميوه استفاده شده دماي فر بايد كمتر إز حد متداول كه 180درجه هست باشد تا كيك خوب مغز پخت شود
ازقالب ميان تهي استفاده كنيد
نوش جان 💝
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ساده
طرز تهیه کیک
اسم این کیک ، کیک ساده یا وانیلی هست.
مواد لازم :
۲ لیوان آرد گندم
نصف لیوان ماست
۱ لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
۳عدد تخم مرغ
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نوک قاشق وانیل
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#خوراک_بادمجان_بادبزنی
مواد لازم خوراک بادمجان :
بادمجان 2 عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 یا 4 حبه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری)
گوجهی چِری 6 عدد
فلفل سبز تازه 3 عدد
مواد لازم سس خوراک بادمجان:
رب گوجهفرنگی 1 قاشق مرباخوری
رب فلفل1 قاشق مرباخوری
آب داغ 1 لیوان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجون ها را تمیز شسته و بدون این که پوست آنها را بکنیم روی هر بادمجان برشهای طولی نازک به شکل بادبزن طوری ایجاد میکنیم که ورقههای بادمجان از قسمتِ سَرِ بادمجان به هم متصل باشد. بادمجانهای برش خورده را به مدت 10 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار میدهیم. برای تهیهی مخلوط گوشتی خوراک، گوشت چرخکرده را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را به آن اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. بادمجانها را از مخلوط آب و نمک خارج کرده، میشوییم و اجازه میدهیم خشک شود. داخل قالب یا ظرف مورد نظر یک لایه کاغذ روغنی قرار میدهیم و ورقههای بادمجان را به آرامی به شکل بادبزن باز کرده و داخل ظرف میچینیم. از مخلوط گوشتی تکههایی جدا کرده و روی هر ورقهی بادمجان یک لایه از مخلوط گوشت قرار میدهیم و به این ترتیب بادمجانهای بادبزنی را آماده میکنیم. گوجه_چری و فلفل_سبز های تازه را اطراف بادمجانها میچینیم. برای تهیهی سس خوراک، در ظرف مناسبی، آب داغ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن زیتون و نمک را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی بادمجانها میریزیم. روی ظرف خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی میپوشانیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کردهایم قرار میدهیم سپس کاغذ روغنی را از روی ظرف برداشته و اجازه میدهیم به مدت 10 دقیقهی دیگر درون فر بماند تا روی خوراک کمی طلایی شود سپس به صورت داغ سرو میکنیم.
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#خوراک_بادمجان_بادبزنی
مواد لازم خوراک بادمجان :
بادمجان 2 عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 یا 4 حبه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری)
گوجهی چِری 6 عدد
فلفل سبز تازه 3 عدد
مواد لازم سس خوراک بادمجان:
رب گوجهفرنگی 1 قاشق مرباخوری
رب فلفل1 قاشق مرباخوری
آب داغ 1 لیوان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجون ها را تمیز شسته و بدون این که پوست آنها را بکنیم روی هر بادمجان برشهای طولی نازک به شکل بادبزن طوری ایجاد میکنیم که ورقههای بادمجان از قسمتِ سَرِ بادمجان به هم متصل باشد. بادمجانهای برش خورده را به مدت 10 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار میدهیم. برای تهیهی مخلوط گوشتی خوراک، گوشت چرخکرده را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را به آن اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. بادمجانها را از مخلوط آب و نمک خارج کرده، میشوییم و اجازه میدهیم خشک شود. داخل قالب یا ظرف مورد نظر یک لایه کاغذ روغنی قرار میدهیم و ورقههای بادمجان را به آرامی به شکل بادبزن باز کرده و داخل ظرف میچینیم. از مخلوط گوشتی تکههایی جدا کرده و روی هر ورقهی بادمجان یک لایه از مخلوط گوشت قرار میدهیم و به این ترتیب بادمجانهای بادبزنی را آماده میکنیم. گوجه_چری و فلفل_سبز های تازه را اطراف بادمجانها میچینیم. برای تهیهی سس خوراک، در ظرف مناسبی، آب داغ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن زیتون و نمک را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی بادمجانها میریزیم. روی ظرف خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی میپوشانیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کردهایم قرار میدهیم سپس کاغذ روغنی را از روی ظرف برداشته و اجازه میدهیم به مدت 10 دقیقهی دیگر درون فر بماند تا روی خوراک کمی طلایی شود سپس به صورت داغ سرو میکنیم.
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کتلت_گوشت_و_قارچ
مواد لازم
گوشت (چرخ كرده) 300گرم
سیب زمینی (متوسط) سیب زمینی 3عدد
پیاز 3عدد
سیر 2حبه
تخم مرغ 3عدد
قارچ (خرد شده) قارچ 3پیمانه
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه
در ابتدا 2 عدد پیاز و 1 حبه سیر را رنده کنید.داخل تابه روغن بریزید و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و بعد سیر را با كمی نمك مخلوط كنید تا به هم نچسبد و بعد به همراه پیاز تفت دهید تا نرم شود و بعد نمك و فلفل ر ا اضافه كنید.
در تابه ای جدا مقدار كمی روغن و آبلیمو ریخته و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند و آب قارچ ها کشیده شود ، پس از سرخ شدن آن را به پیاز اضافه كنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سیب زمینی ها را با مقداری نمك و آب بپزید ، پس از پخت سیب زمینی ها پوست كنده و خوب بکوبید تا له شوند.
در ظرفی مناسب 1عدد پیاز و سیر باقی مانده را رنده كرده و به همراه گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی های له شده ، تخم مرغ ها ، نمک و فلفل با دست خوب ورز دهید تا مایه کتلت یکدست شده و حالت چسبندگی داشته باشد.
دستان خود را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و کف دست تان خوب پهن کنید.
حدود 1تا2 قاشق از مایه قارچ در میان مایه کتلت بریزید و از اطراف با دست مایه کتلت را جمع کنید دقت کنید مایه قارچ به بیرون نفوذ نکند ، با دست به مایه کتلت شکل دهید و تمام کتلت ها را به همین صورت آماده کنید.
داخل ظرفی مقداری آرد الك شده بریزید سپس کتلت ها را به نوبت داخل آرد بزنید دقت کنید آرد زیادی دور کتلت ها نباشد ، این کار برای جلوگیری از خرد شدن یا چسبیدن کتلت میباشد ، هر دو طرف کتلت ها را داخل روغن سرخ کنید تا برشته شوند سپس کتلت ها را در ظرف بریزید و بهمراه سالاد و چاشنی دلخواه سرو کنید
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ساده
طرز تهیه کیک
اسم این کیک ، کیک ساده یا وانیلی هست.
مواد لازم :
۲ لیوان آرد گندم
نصف لیوان ماست
۱ لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
۳عدد تخم مرغ
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نوک قاشق وانیل
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#خوراک_بادمجان_بادبزنی
مواد لازم خوراک بادمجان :
بادمجان 2 عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 یا 4 حبه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری)
گوجهی چِری 6 عدد
فلفل سبز تازه 3 عدد
مواد لازم سس خوراک بادمجان:
رب گوجهفرنگی 1 قاشق مرباخوری
رب فلفل1 قاشق مرباخوری
آب داغ 1 لیوان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجون ها را تمیز شسته و بدون این که پوست آنها را بکنیم روی هر بادمجان برشهای طولی نازک به شکل بادبزن طوری ایجاد میکنیم که ورقههای بادمجان از قسمتِ سَرِ بادمجان به هم متصل باشد. بادمجانهای برش خورده را به مدت 10 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار میدهیم. برای تهیهی مخلوط گوشتی خوراک، گوشت چرخکرده را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را به آن اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. بادمجانها را از مخلوط آب و نمک خارج کرده، میشوییم و اجازه میدهیم خشک شود. داخل قالب یا ظرف مورد نظر یک لایه کاغذ روغنی قرار میدهیم و ورقههای بادمجان را به آرامی به شکل بادبزن باز کرده و داخل ظرف میچینیم. از مخلوط گوشتی تکههایی جدا کرده و روی هر ورقهی بادمجان یک لایه از مخلوط گوشت قرار میدهیم و به این ترتیب بادمجانهای بادبزنی را آماده میکنیم. گوجه_چری و فلفل_سبز های تازه را اطراف بادمجانها میچینیم. برای تهیهی سس خوراک، در ظرف مناسبی، آب داغ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن زیتون و نمک را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی بادمجانها میریزیم. روی ظرف خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی میپوشانیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کردهایم قرار میدهیم سپس کاغذ روغنی را از روی ظرف برداشته و اجازه میدهیم به مدت 10 دقیقهی دیگر درون فر بماند تا روی خوراک کمی طلایی شود سپس به صورت داغ سرو میکنیم.
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨