هدایت شده از 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💃شیک پوش یعنی من😎😍
هر #لباسی رو از هر جایی نمیخرم🤗🙃
جاریم کل فروشگاههای لباس شهر رو زیر و رو کرده بود 😏
ولی نتونسته مدلهایی که من میپوشم رو پیدا کنه😈👻
من شیک پوشیم رو مدیون اینجام😎🤩👇
https://eitaa.com/joinchat/845742141C8bc5c98790
مدلهای جدیدش حرف نداره✌️🏼
هدایت شده از تبلیغات موقت💐صبورباشید🙏🙏
**از وقتی عضو این کانال شدم هر مهمونی که میرم یه مدل #لباس میپوشم😌😎💃
اینقدر #قیمتهاش مناسبه و #مدلهاش جذاب از هیچکدوم نمیتونم بگذرم😅
من لباسهای عیدم رو با #کمترین_قیمت از این کانال خریدم😎👇💃👗**
https://eitaa.com/joinchat/845742141C8bc5c98790
هدایت شده از تبلیغات موقت💐صبورباشید🙏🙏
همه میگن حرز کلید مشکلاته😍
ولی من میگم حرز مشکل سازه😐 برا اونایی که چشم دیدن زندگی تون رو ندارن و مدام دعا میکنن، چشم زخم میزنن، غیبت میکنن و...😅
ـ 🌕🌕 🌑
ـ 🌕 🌕
ـ 🌕 🌕 🌕
ـ🌕🌕🌕🌕🌕🌕 🌕
ـ 🌕 🌕
ـ 🌕 🌕
ـ 🌕 🌕
روی ⇧حرز⇧ بزنید برای رفع مشکلاتتون🤲
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهمون که میاد فوری بساط برنج و مرغ رو حاضر نکن مثل خانوم تنبلا😕🤦♀
منم قبلا اینجوری بودم تنها هنرم سوپ و کته و سالاد شیرازی بود😞
ولی از وقتی اینجا رو پیدا کردم دیگه غم ندارم😍👇
اینجا یادت میده با مواد دم دستی و آسون چه چیزهایی درس کنی که همه انگشت ب دهان بمونن😋😋
http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
شوهرت انگشتاشم میخوره😂👆
هدایت شده از تبلیغات موقت💐صبورباشید🙏🙏
آموزش 40مدل ساندویچ خونگی😍😉
اگه دوست داری غذاهای فست فودی یاد بگیری و کیفیتشون مثل غذاهای بیرونی باشه من این کانال رو بهت پیشنهادمیکنم😍😍
از وقتی اینجا عضو شدم یه پا سراشپز شدم😉👇
http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
آموزش #همبرگر 🍔 #سوسیس🥓 #کالباس خانگی 🌭
آموزش #پنیر_پیتزا سالم و مطمئن 🧀
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده در حد دل پیچه💨🐒😷😂
منبع سوتیهای کمرشکن😱😜😈
فقط بزن💦 رو لینک 👇تا از خنده بترکی💣😹
https://eitaa.com/joinchat/2651193420Cb5d4844596
https://eitaa.com/joinchat/2651193420Cb5d4844596
بزن روش، شادررررروان شی👻😅😄😂
هدایت شده از تبلیغات موقت💐صبورباشید🙏🙏
#متولد کدوم دهه هستی؟ ❤️ 50_60_70_80
میخوام یه جایی ببرمت انقد شاد بشی و بخندی که تو آسمون ها سیر کنی ❤️👇
رو یکی از بالن های خوشبختی بزن 😍👇
🎈🎈 ☁️
🎈🎈🎈
☁️ 🎈🎈🎈🎈
🎈🎈🎈🎈
☁️ 🎈🎈🎈
\|/
🏠 ☁️
☁️ ☁️
محاله اینجا غصه بخوری 💚👆❤️
هدایت شده از تبلیغات موقت💐صبورباشید🙏🙏
⭕️حڪایت مرد جوان وزن بى عفت
جوانی دلش ازاوضاع دنيا گرفته بود ودر گوشه خرابه اى نشسته وبه ذكر خدا مشغول بود ودر همين حال لباسها يش رااز تن در آورده ووصله مى زد .
زن بى عفتى از آن جا عبور مى كرد . چشمش به بدن جوان افتاد واورا به فحشا دعوت كرد .
جوان گفت :
ادامه داستان
ادامه داستان
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2597912663C7cbd2ba099
هدایت شده از تبلیغات موقت💐صبورباشید🙏🙏
#طنز
وسط گریه و زاریِ ملت سر خاکسپاری،
بچه برگشته میگه:
"الان که بابابزرگ رو میکارن کِی در میاد؟"
🤣🤣🤣
جوابای داغون دانش آموزای خنگ یه معلم رو اینجا بخوانید👇
https://eitaa.com/joinchat/2424504402Ce66ba08657
سریع عضو بشید تا بر نداشتم😉
#چیکن_لوف
مواد لازم
گوشت مرغ بدون استخوان 1 کیلو
دنبه حدود 50 گرم
تخممرغ درشت 2عدد
قارچ 10 عدد
پیاز متوسط 4 عدد
سیر 6 حبه
جو پرک 2 ق غ
پودر سوخاری حدود 6 ق غ
شیر 1/2پیمانه
سس گوجه 4 ق غ
روغن مایع 5 ق غ
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز بمقدار لازم
پاپریکا ، پودر جوز هندی ، پودر گشنیز هر کدام 1/2 ق غ اویشن دو ق غ
مواد لازم برای سس :
سس گوجه 3 ق غ
سس خردل 1 ق غ ( من 1 ق م پودر خردل ریختم )
عسل 1 ق م
روغن مایع 2 ق غ
طرز تهیه :
مرغ و دنبه رو با هم دوبار چرخ میکنیم .( چرب بودن گوشت خیلی مهمه) جوپرک رو کمی توی هاون کمی نرمش میکنیم بعد با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و شیر رو روش میریزیم تا خیس بخوره .
پیازها رو خیلی ریز ،ساطوری خورد میکنیم و تفت میدیم تا سبک بشه در انتهای کار سیر رنده شده رو هم اضافه میکنیم و یه هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم ( اصلا پیاز نباید سرخ بشه فقط در حد شفاف شدن کافیه)
قارچ ها رو هم باز ریز خورد میکنیم و تفت میدیم تا کاملا بدون اب بشه .
حالا ادویه ها و نمک رو به گوشتمون اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم . (ادویه اصلی این غذا اویشنه پس یهو حذفش نکنین )
بعد سس گوجه ، پیاز و قارچ تفت داده ، تخم مرغ و روغن مایع رو به گوشت اضافه میکنیم و موادو با هم مخلوط میکنیم .
دست اخر اردسوخاری و جو پرک رو که در شیر خیس کرده بودیم رو هم میریزیم ( این ترکیب باید حالت خمیری داشته باشه . پس اگر شیر اضافی داشت دور بریزین) خوب همه موادو ورز میدیم.
توی دو تا قالب لوف رو با فویل میپوشونیم و چرب میکنیم بعد موادمون رو نصف میکنیم و توی قالبها پهن میکنیم . (گوشتمون باید چسبناک باشه واسه همون برلی راحتی کار کمی دستمون رو چرب میکنیم)
حالا مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم و با برس روی سطح کار میکشیم و با فویل روی قالبو میپوشونیم .
قالب ها رو توی فر داغ 180 درجه به مدت 45 دقیقه میذاریم . بعد از این زمان فویل رو برمیداریم و مجدد 45 دقیقه دیگه توی فر زمان میدیم تا کمی روی چیکن لوف برشته بشه .
بعد که از قر خارج کردیم ، وقتی از داغی افتاد برش میدیم و اب غذا رو روی برشها میریزیم . این غذا بافت نرم و طعم بینظیری داره و با نون تست یا باگت میتونیم سرو کنیم
نوش جان💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#سمبوسه_عربی
خمير يوفكا به تعداد لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل سبز دلمه اي1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز يک دوم قاشق چايخوری
زنجبیل1 قاشق چايخوری
سير له شده 2 حبه
آب ليمو ترش 2 قاشق سوپخوری
گشنيز تازه خرد شده يک چهارم پيمانه
نعناي تازه خرد شده 2 قاشق سوپخوري
روغن به ميزان لازم
خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . عدد پياز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را بيفزاييد و مواد را با هم خوب مخلوط کنید سير له شده، زنجبيل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه ها خوب تفت دهید .در نهایت گشنيز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بيفزاييد و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم .
نوش جان 💝
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#_چيپس_پنيرى
مواد لازم:
سیب زمینی خام
پنیر پیتزا
پودر پاپریکا
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرزتهيه:
ابتدا سیب زمینی هارو میشوریم و پوست میکنیم و بعد اونهارو به صورت حلقه های نازکی میبریم. سعی کنین تا ضخامت حلقه ها یک اندازه باشه تا بعد موقع سرخ کردن یکنواخت سرخ بشن. حالا حلقه های سیب زمینی رو آبکشی میکنیم تا نشاسته اضافیشون بره و هنگام سرخ کردن به هم نچسبن. بعد
سیب زمینی هارو روی یه پارچه پهن میکنیم تا آبشون بره و خشک بشن. حالا به مقدار کافی روغن داخل ماهیتابه میریزیم و وقتی روغن داغ شد سیب زمینی هارو داخلش سرخ میکنیم. در صورتی که سیب زمینی ها زیاد بود در چند مرحله سرخشون کنین تا خوب و یکنواخت سرخ بشن. حالا چیپس های حاضر شده رو رو یه دستمال کاغذی میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه. در نهایت چیپسهارو داخل سینی فر یا ظرف سرومون پخش کرده و رو سطحشون پودر پاپریکا و نمک میپاشیم. پنیر پیتزا رو هم روی چیپس ها میریزیم اینکه از چه مقدار پنیر پیتزا استفاده کنیم کاملا سلیقه ایه … ظرف چیپس و پنیر رو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر گذاشته و گریل رو روشن میکنیم تا پنیر هم آب شده و هم برشته بشه
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨