eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: برنج یک پیمانه نمک ماسه ای 500 گرم (نباید یددار باشد) روغن مایع 3 قاشق سوپخوری طرز تهیه: برنج ایرانی را خوب شسته به مدت 4 تا 5 ساعت با نمک خیس می کنیم درست مانند اینکه بخواهیم برنج را برای پلو آماده کنیم. فقط برنج را دم نمی کنیم. برنج آبکش شده را دوباره می گذاریم کاملا" خشک شود و عاری از هرگونه رطوبت باشد. نمک را در ظرفی ریخته کاملا" می گذاریم داغ شود برنجها را داخل نمک ریخته و مداوم هم می زنیم به محض اینکه پف کرد در الک ریخته تا نمک آن خارج شود. گندمک: گندم پوست گرفته را به مدت 24 ساعت با آب یا شیر خیس می کنیم و باید کاملا" گندم زیر آب یا شیر باشد، احتیاج به پختن ندارد . بعد در نمک ریخته و مانند برنجک عمل می کنیم. (فقط کمی رطوبت داشته باشد) و مثل برنجک خشک نمی کنیم. در صورت نبودن نمک می توانیم در روغن کم سرخ نماییم. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
طرز تهیه دو تا دونه تخم مرغ رو با پودر پاپریکا و پودر سیر و پودر فلفل قرمز و نمک و پودر فلفل سیاه و زرد چوبه و زعفرون دم کرده و یکی دو حبه سیر تازه رنده شده حسابی مخلوط کرده بعد یک سوم لیوان ماءالشعیر گندم میریزیم و هم میزنیم در نهایت پنج تا هفت ق غ آرد رو همراه با یک ق چ بیکینگ پودر الک میکنیم و به تدریج به مایع اضافه کرده و هم میزنیم و میگو های پاک شده و شسته شده رو داخل این مایه میریزیم و میزاریم بین نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بمونه بعد از اون میگوها رو دونه به دونه درشون بیارین و داخل یه ظرفی مثل شیر پز کوچیک یا یه قابلمه کوچیک که روغن کمتری مصرف بشه سرخ میکنیم و در نهایت روی دستمال روغن گیر یا صافی میزاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه میتونید پیاز رو هم حلقه حلقه کنید و در این مایع بزارید و سرخ کنید میگو پفکی در کنار سس تارتار سرو میشه.سس تارتار که معمولا با سیفود ها و گاها با بعضی از انواع سالادهای سبزیجات سرو میشه . ترکیبش شامل سس مایونز و پیازچه خرد شده و خیار شور رنده شده و آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل سیاه و جعفری ساتوری شده و دو تا دونه زرده تخم مرغ آب پز که استفاده از تخم مرغ اختیاریه. فقط از یکی دو ساعت قبل درست کنید و بزارید تو یخچال تا خودشو بگیره و مزه ها به خورد هم برن اینجوری طعم عاااالیتری پیدا می کنه نوش جان 💖 🍤🍱🍤🍱🍤🍱🍤 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
طرز تهیه مواد لازم سینه مرغ: ۱ عدد کره: ۵۰ گرم آرد: ۲ قاشق غذاخوری روغن: ۱ قاشق غذاخوری شیر: ۱ پیمانه پنیر پیتزا: ۱ پیمانه ریحان: ۱/۲ پیمانه پنیر خامه‌ای: ۱ پیمانه نان سوخاری: ۱ بسته سس تند: ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری خردل: ۲ قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم فلفل: به مقدار لازم برای تهیه سس بشامل کره، آرد، روغن و شیر رو در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. در قابلمه‌ای، سینه مرغ، پنیر پیتزا، ریحان خرد شده، سس تند،فلفل، نمک، پنیر خامه‌ای، سس خردل و سس کچاپ را مخلوط کنید. کف قالب فر رو روغن بریزید و پخش کنید. سپس نان‌های سوخاری رو کف قالب بچینید و از سس بشامل روی نان‌ها بریزید و پنیر های ورقه‌ای رو روی نان ها پخش کنید. مایه مرغ رو اضافه کنید و در نهایت پنیر موزارلا تازه رو روی مواد بریزید. قالب رو به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید نوش جان 💝 🥪🧀🥪🧀🥪🧀🥪 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‍ ‍ مواد لازم تخم مرغ: سه عدد آرد:٢/٣ پیمانه نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری سرپر پودر قند: ١/٢پیمانه بکینگ پودر:١/٤ قاشق چایخوری وانیل: ١/٤ قاشق چایخوری طرز تهيه زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا می کنیم سفیده ها رو کمی می زنیم تا کف کنه بعد نیمی از پودر قند را به آن اضافه میکنیم و خوب می زنیم تا سفیده حسابی پف کرده و سفید شود. سفیده آماده شده را داخل یخچال قرار میدهیم زرده ها را همرا با وانیل و نیم دیگه پودر قند مخلوط میکنیم آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود سفیده ها را به زرده اضافه کرده و بصورت دورانی هم می زنیم خوب مخلوط میکنیم تا سفیده و زرده خوب با هم ترکیب شوند آرد نشاسته ذرت، و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده چند بار الك ميكنيم و بعد به تخم مرغها اضافه میکنیم، خوب مخلوط می کنیم مواد را داخل قیف ریخته و اندازه گردو داخل سینی میریزیم و روش هم پودر قند می پاشیم داخل فر از پیش گرم شده با درجه ٢٦٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٠ دقیقه قرار می دهیم.اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شه بعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم و بعد از سرد شدن بين هر دو تيكه خامه ى شيرين شده و فرم گرفته شكلاتى و يا خامه ى ساده می میالیم. تنها نکته لطیفه در اینه که سفیده ها آب نندازه مخصوصا در دمای آشپزخونه با فر روشن وگرم . که چاره اش اینه که سرعت عمل داشته باشید و سفیده رو حتما بعد از هم زدن و تا آماده سازی زرده داخل یخچال قرا دهید.سعی کنید مواد رو موقع ترکیب کردن زیاد هم نزنید چون هم زدن زیاد هم باعث آب انداختن سفیده میشه نوش جان💝 🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
طرز تهیه دشو یا دوشاب خرمالو به این صورت است که خرمالوی که از روی درخت کنده شده (البته بایستی خرمالو ممیجک باشد یعنی خوب رسیده باشد و اگر نه دوشاب تلخ ( کز) میشود) و توسط آفتاب خشک شده باشد را جمع آوری می کنند و در درون آب چند روزخیس می دهند سپس در جای که آب به وفور یافت میشودآتش درست می کنند( معمولا از چوب تر (شیرک هیمه) برای پخت استفاده می کردند چون دوام بیشتری داشت)خرمالو را داخل یک دیگ بزرگ به نام برکن یا برکر می ریزند و روی آتش می گذارندو آن را بره می دهند(مواد را به هم می زنند) تا جایی که خرمالو به شکل فرنی دراید سپس آن را درون آبگیر یا آبکش کیسه ای یا پارچه‌ زخیم توری ریخته و زیر آبکش ظرفی قرار می دهند تا آب درون آن جمع شود تفاله های درون آبکش دور ریخته می شوند و آب آن (شیره) را درون دیگی دیگر ریخته و روی آتش می گذارند برای اینکه مواد در حال جوش سرریز نکند برگهای بوته درختچه ای به زبان محلی به آن می گویند جز را به چوبی بسته و آن را هر از چند گاهی به داخل دیگ می زنند تا از سرریز شدن جلوگیری کند و کف شیره خرمالو پایین برود بعد از چندین ساعت دوشاب آماده می شود و میزان غلظت آن بستگی به میوه خرمالو دارد که چقدر شهد دارد از دوشاب استفاده غذایی مختلفی می کنند از برف دشو گرفته تا پشتزیک نوش جان 💝 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم: برنج ایرانی ۱ پیمانه نمک روغن زعفران قابلمه نچسب طرز تهیه:ببینید مهمترین نکته در تهیه یه کته قالب خوش قیافه استفاده از ظرف نچسب هست،به این صورت کف ظرف رو چرب کرده،برای تهیه برنج ،برنج را به حالت دم کردنی ۱ بند انگشت آب بالای قابلمه ، آب ریخته و نمک و روغن بعد وقتی آب برنج تموم شدمقداری از برنج را طبق فیلم با کره و زعفران مخلوط کرده و کف قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا فیکس بشه،بعد مابقی برنج سفید را روی برنج زعفرانی ریخته و دوباره با پشت قاشق فیکس میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم حدودا ۱ ساعت و بعد به راحتی از قالب جدا کرده و سرو میکنیم نکات:میزان کره و برنج من مخصوص یک نفر هست،لزومی نداره اگر تعداد رفت بالاتر و میزان برنج بیشتر شد میزان کره را مثلا در تعداد ضرب کنید که اگر اینکارو کنید بسیار برنج چربی خواهید داشت که خیلی باب میل هم نیست ،کره فقط برای عطر و طعم بیشتر به تهدیگ هست. نکته دوم برنج را آبکشی نکنید و مثل من درست کنید که در اون صورت کته خوشمزه تری خواهید داشت،اگر هم آبکشی میکنید برنج رو نرم از حالت معمول بردارید که دانه های برنج در حین چسبندگی شفته هم نشن. نکته سوم حتما حتما از ظرف نچسب استفاده کنید و همچنین اجازه بدید برنج روی شعله گاز با حرارت ملایم حالت تهدیگی پیدا کنه و زود برش ندارید که اون وقت تهدیگتون چون هنوز سفت نشده برنج از هم میپاشه. 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی سریع آماده میشه. الان شروع کنید ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بعد میتونید نوش جانش کنید😋😊 مواد لازم: * ۱ بسته بال مرغ ( حدود ۲۰ تکه ) اگر دوست داشتین می تونید ران مرغ هم استفاده کنید. برای سس: * ۱ ق م رب فلفل * ۲ ق غ روغن مایع * ۲ ق غ آب * ۱ حبه سیر * نمک * زیره * فلفل قرمز * آویشن * ۲ عدد سیب زمینی طرز تهیه: مواد سس را باهم مخلوط کرده و بال مرغها را به آن آغشته کنید و داخل سینی فر بچینید. سیب زمینی ها را پوست کنده و خورد کنید و به مخلوط نمک و ۲ ق غ روغن مایع آغشته کنید و در سینی کنار مرغها بچینید. در پایان کمی آویشن روی سیب زمینی ها بپاشید. در فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. در زمان پخت می تونید سیب زمینی هارو پشت و رو کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم سیرابی و شیردان گوسفند : 1 دست نخود:1پیمانه سیر : 2 حبه نمک : به میزان لازم زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم طرز تهیه در قابلمه مناسبی مقداری آب به اندازه ای که روی سیرابی را بگیرد بریزید من از اب جوش استفاده میکنم و تکه های سیرابی را در قابلمه بریزید سپس سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید نمک و زردچوبه را به سیرابی اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیرابی به خوبی نرم شود و بپزد نکات_طلایی در تهیه خوراک سیرابی بهتره برای پخت خوراک سیرابی از قابلمه_مسی استفاده کنید همچنین می توانید سیرابی را در زودپز نیز بپزید.سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.بهتر است سیرابی را در اواسط فصل بهار و یا در فصل تابستان تهیه کنید زیرا در این موقع از سال به دام علوفه تازه می دهند.در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم ایده آل سیرابی در انتهای پخت به سیرابی مقداری آلوچه خشک تفت داده شده اضافه کنید.در طرز تهیه سیرابی می توانید برای خوشمزه تر شدن آن مقداری نخود به سیرابی اضافه کنید. سیرابی سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. امیدواریم از طرز تهیه خوراک_سیرابی نهایت لذت را برده باشید وسیرابی لذیذ و خوش طعمی را بپزید. راستی سیرابی را می توانید بعد از پخته شدن به همراه آب_لیمو و نان تازه میل کنید نوش جان 💝 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر فلفل قرمز ( پاپریکا) فلفل قرمز تند (پرک) آویشن نمک ماست مایونز روغن زیتون همه مواد را با ران های مرغ خوب ورز میدیم روش فویل میکشیم از یک ساعت تا یک شب( بستگی به زمان خودتون داره) تو یخچال استراحت میدیم تا ران ها مزه دار بشن بعد در فر 235 درجه به مدت 1 ساعت ( تا وقتی مرغ ها کاملا پخته و نرم بشه) ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم خامه صبحانه 100گرم( نصف پاکت) شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم شیر 5ق.غ پسته و گردو نصف لیوان بیسکوییت پتی بور یک بسته ساده و یک بسته شکلاتی . مواد رویه: مواد رویه: شکلات تخته ای رنده شده 100گرم خامه صبحانه 100گرم نسکافه 1 قاشق .غ اب داغ 2 قاشق.غ ژلاتین 1ق.غ سرپر اب سرد 6 قاشق.غ . طرز تهیه: در ابتدا بیسکوییت را خرد کنید خیلی ریز نشود سپس خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود شکلات را از قبل خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود بعد به بیسکوییت اضافه کنید و هم بزنید مغز گردو و پسته را همراه با کمی شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید توی قالب سلفون پهن میکنیم و آنگاه مواد را روی سلفون بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و در یخچال به مدت حدودا 2 تا3 ساعت استراحت دهید تا خودش را خوب بگیرد سپس از قالب خارج کنید و شکلات را روش بریزید . مواد رویه؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید,ژلاتین هم در اب سرد,وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید,این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد روی کیک بریزید,در یخچال به مدت نیم ساعت نگه دارید نوش جان 💝 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
اسفناج300 گرم کره دو قاشق غذاخوری پیازدو قاشق غذاخوری سیردو قاشق چای‌خوری آرد همه منظورهدو قاشق غذاخوری شیر پرچرب یک فنجان خامه یه قاشق غذاخوری پنیر پارمزان کاله (رنده شده)نصف فنجان جوز هندی تازه رنده شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری خردل خشک نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز نمک طرز تهیه حدود چهار لیتر آب داخل یک قابلمه با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، بیبی اسفناج‌ها را اضافه کنید و بگذارید حدود 15 ثانیه در آب جوش غل بزنند. سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید و دورتادور آبکش پخش کنید تا آبشان گرفته شود. در این فاصله سراغ تهیه سس خوراک بروید. پیاز را رنده کرده و سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید سپس سیر و پیاز را به کره اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید. آرد را به صورت منظم همراه با همزدن مرتب روی مواد داخل تابه بپاشید. سه دقیقه زمان کافیست تا آرد با مواد تفت بخورند. از اسفناجی که با این سس طعم‌دار شده می‌توانید در تهیه خوراک مرغ و اسفناج استفاده کنید. بعد از سه دقیقه خامه و شیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه مخلوط را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید تا سس جوش آمده و به اندازه کافی غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود دو دقیقه دیگر سس روی حرارت بماند. این خوراک را می‌توان نوعیدیپ اسفناج گرم به حساب آورد. پنیر پارمسان رنده شده و بیبی اسفناج‌ها را به قابلمه اضافه کنید. جوز هندی را هم داخل قابلمه رنده کنید. نمک و فلفل‌ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی کم گرم شوند. خوراک اسفناج آماده است. نکته مهم‌ترین مرحله برای تهیه این خوراک، تهیه سس آن است. بنابراین این مرحله را با دقت و زمانبندی که گفتیم طی کنید و آرد را به طور منظم هم بزنید. غلظت این خوراک بعد از سرد شدن بیشتر می‌شود؛ بعد از این که آن را از روی حرارت برداشتید سریع سرو کنید نوش جان 💖 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‏ مواد لازم برای ۴ نفر اسفناج پاک کرده نیم کیلو مرغ پخته و ریش ریش ۴ تکه برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد زعفران دم شده به میزان لازم ماست چکیده یا سفت ۲ لیوان تخم مرغ ۴ عدد سیر له شده ۳ تا ۴ حبه كره اب شده نصف ليوان اب مرغ نصف ليوان نمک و فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه: برنج رو از قبل خیس کنید. مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه. سیر رو توی تابه تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. اگر هم اسفناج فریزی هست که فقط کافیه با سیر تفت بدید تا آبش جمع بشه و سرخ بشه من كمي نمك فلفل. زردچوبه و گرد غوره هم بهش اضافه كردم بعد تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست و زعفران و اب مرغ و كرده و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب مخلوط بشه و یکدست. برنج رو به روش معمول آبکش آماده کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید. روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه ***نکات *من همیشه مرغ رو که میپزم, میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و تخم مرغ و زغفران بمونه و بعد توی آبکش میریزم و مهلوط ماستی از اون که جدا شد, بعد روی برنج میریزمش! اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه! *فراموش نکنید که روی مرغ آب جوش و روی گوشت آب سرد بریزید تا خوشمزه تر بشن! *بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند! ولی شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید, اونا قراره ته چین بخورن!! *معمولا برای ته چین برنج رو کمی باید دون تر بردارید. یادتون نره که پیاز مرغ رو خلالی کنید تا بعد بتونید اونو راحت از مرغ جدا کنید تا منظره بدی به مرغ ته چین نده! ‏ نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨