#پاستا_کوفته_قلقلی_خامه_ای
مواد لازم
گوشت چرخکرده مرغ ۵۰۰ گرم
برنج پخته ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد کوچک
نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم
روغن دو قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
آب مرغ ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده دو قاشق غذاخوری
پاستای خشک ۳ پیمانه
طرز تهیه
گوشت مرغ چرخ شده، پیاز رنده شده آب گرفته، برنج پخته، سیر رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و پاپریکا را در کاسه ای بریزید و ورز دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید.از مخلوط گوشتی کوفته هایی به اندازه گردو درست کنید. دستتان را مرطوب کنید تا راحتتر کار قلقلی کردن را انجام دهید.
کوفته ها را در ظرفی چیده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. روغن را در تابه بریزید. کوفته ها را در مقداری آرد بغلطانید و در روغن تفت دهید تا رنگ بگیرند، سپس از تابه خارج کرده و کره را در همان تابه بیاندازید. آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، در آخر خامه را هم اضافه کرده و سریع هم بزنید.
سس که جوش آمد کوفته ها را به سس اضافه کنید درب تابه را ببندید و شعله را کم کنید. ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا کوفته ها مغزپخت و سس غلیظ شود. پاستا را به روش معمول، با آب و مقداری نمک و روغن ده دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید. پاستا را در ظرف سرو ریخته و کوفته قلقلی ها و سس خامه را روی پاستا بریزید و در آخر جعفری را روی خوراک بپاشید و سرو کنید.
در صورت دلخواه میتوانید مقداری پنیر پارمزان رنده شده در سس خامه ای بریزید.
به جای پاستا میتوانید این خوراک را در کنار پوره سیب زمینی سرو کنید
نوش جان 💖
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#توپ_نان_و_پنیر_و_گردو_با_روکش_انار
میتوان از سالاد الویه ویا هر سالادی به عنوان زیر پوشش انار استفاده کرد
مناسب شب یلدا
مواد لازم:
دانه انار 1 فنجان
پنیر خامه ای نرم 200 گرم
کره نرم 1 ق چ
پنیر چدار رنده شده 1 فنجان
نان تست ریز خرد شده یک چهارم پیمانه
سیر خرد شده 1 حبه
رزماری تازه خرد شده 1 ق چ
برگ آویشن تازه خرد شده 2 ق چ
جعفری تازه ریز خرد شده 1 ق غ
رنده پوست لیمو ترش 1 ق چ
پودر فلفل سیاه یک هشتم ق چ
جعفری تازه خرد شده برای تزئین 1 ق چ
طرز تهیه
دانه های انار را به صورت یک لایه بین دو کاغذ حوله ای بگذارید و به آرامی کاغذ رویی را روی انار ها بکشید تا رویشان کاملا خشک شود و سپس به همان شکل در یخچال بگذارید تا کاملا رطوبت رویشان گرفته شود و شورع به درست کردن توپ پنیریتان بکنید .
پنیر خامه ای ، کره ، پنیر چدار، گردو ، سیر ، رزماری ، آویشن ، جعفری ، نان تست ، رنده پوست لیمو( تمام مواد با هم ) را مخلوط کرده و یک دقیقه با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند .
سپس پنیر را یکجا روی یک پلاستیک گذاشته و دورش را بپوشانید و با دست به شکل توپ فرم دهید و بسته بندی کرده به مدت 1 ساعت تا 2 روز در یخچال بگذارید تا کاملا سفت و محکم شود .
بعد ازین که توپ پنیریان به اندازه ی کافی سرد و سفت شد از یخچال خارج کرده و روی سطحی که دانه های انار را پاشیده اید با فشاری کم و ثابت بگردانید تا دانه های انار در سطح توپ فرو روند و تمام سطح توپ پنیریتان با انار پوشیده شود .
در صورتی که نیاز بود کمی با فشار دست دوباره توپ اناری را شکل دهید .و رویش جعفری خرد شده بپاشید .
توپ پنیر و انارتان را میتوانید قبل از سرو به مدت 4 – 5 ساعت در پلاستیک پیچیده و در یخچال نگهداری کنید .
قبل از سرو توپ پنیر و انارتان را 30 دقیقه بیرون یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شود
نوش جان 💖
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#سوپ_گشنیز_باماست
مواد لازم
جو پوست کنده 1 لیوان
هویج 2 عدد متوسط
ماست دو لیوان
گشنیز خرد شده یک لیوان
سیر دو حبه
آب مرغ دو لیوان
فلفل قرمز به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم
نوش جان 💝
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#سوپ_گشنیز_باماست
مواد لازم
جو پوست کنده 1 لیوان
هویج 2 عدد متوسط
ماست دو لیوان
گشنیز خرد شده یک لیوان
سیر دو حبه
آب مرغ دو لیوان
فلفل قرمز به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم
نوش جان 💝
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#ناردون_پلو
.
خب بریم سر دستورپختش
من با گشنيز تازه و سينه ي نگيني خرد شده ي مرغ كه تو پياز داغ سرخ شده درستش كردم
.
دستور كاملش به همراهِ نوشيدنيِ انار رو براتونمینویسم كه از نظر من بهترين گزينه ي پيشنهادي واسه شامِ شبِ يلداس.. اول از همه پيازو تو روغن تفت دادم. نذاشتم خيلي سرخ بشه در حد معمولي كافيه. بعد سينه ي مرغو باريك خرد كردم اون باريكارو هم مكعبي كردم. ريختم تو تابه و با حرارت زياد تفت دادم كه آب نندازه. يه كم روغن اضافه كردم كه خوب سرخ بشه و بهش فلفل سياه و نمك و زعفرون دم كرده زدم. پیازای سرخ شده رو هم ریختم روشون و حرارتو کم کردم که سرخ بشه مرغا. كلن يه ربع زمان لازمه كه بپزه و سرخ بشه. آخرشم گشنيز خرد شده بهش اضافه کردم و خاموش کردم زيرشو. برنجو شستمو ریختم تو قابلمه و یه بند انگشت آب و کمی نمک و روغن ریختم توشو زیرشو روشن کردم. وقتی جوشید و آبش یه کم مونده بود خشک بشه دونه های انار و گشنیز خرد شده و تکه های مرغ سرخ شده رو اضافه کردم و آروم هم زدم که برنجم له نشه. درشو گذاشتم و وقتی دم کشید با دونه ی انار تازه و تکه های مرغ که کنار گذاشته بودم و خلال پسته تزئینش کردم
برنج رو اگه دوست دارین آبکش هم میتونید بکنید. در اونصورت گشنیز و انار و تکه های مرغو لابلای پلو بریزید و دم کنید.
نوشيدنيِ انار: آب انار ١ ليوان + آب ليموترش ٢ ليوان+ شكر به ميزان لازم+ دونه هاي انار كه من واسه قشنگي ريختم تو پارچ
نوش جان ❤️
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#شيرينی_مدرن_گردويی
مواد لازم
ارد ٣٣٠ گرم
كره يا روغن جامد٢٠٠گرم(من۱۰۰ کره ۱۰۰ روغن صاف زدم)
پودرقند ٨٠ گرم
زرده تخم مرغ يك عدددرشت يا دوعددكوچک
وانيل كمي پودرگردو ٢٠ گرم
مواد مياني
شيرعسل ١٠٠ گرم
كره ١٠ گرم (من پنيرخامه اي زدم )
گردو خورد شده ۱۵۰ گ
طرز تهیه
ابتداروغن وپودرقندروخوب ميزنيم سپس يك زرده تخم مرغ با وانيل اضافه كرده تا مخلوط بشه موادمون بايد كرم رنگ وخامه اي بشه
پودرگردوروهم اضافه مي كنيم وخوب مي زنيم اخرسرآردرو روي موادتون الك كرده ورز ميديم همينكه خميرمنسجم بشه كافيه خميرروداخل نايلون گذاشته ويك ساعت استراحت مي ديم .
دراين فاصله موادمياني رواماده مي كنيم شيرعسلي غليظ شده وپنيرخامه اي روباهمزن مي زنيم تا صاف ويكدست بشه.
خميررو حتما بين دوکاغذروغنی باز مي كنيم چون خيلي ترده وپودرميشه دوباره اگرلازم بودورزبدين و حتما کاغذروغنی براي بازكردن شيريني استفاده كنين. قالب موردنظررومي زنيم
مثل شيريني الماني قالب میزنیم.یعنی یکیش رو تو خالی میکنیم.
بعدازپخت بينشونو شيرعسلی بریزین شیرینی رو روش قرار بدین شیرعسلی بریزین و با گردو پرکنین
شيرينياروتوي سيني كاغذ شده با فاصله میچینیم
وداخل فرازقبل گرم شده۱۶۰ درجه به مدت۱۵تا۱۸ دقيقه تا زيرشيرينيا كاملا طلايي بشه
نوش جان 💝
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#_کیک_شکلاتی_یخچالی
موادلازم
پودر ژلاتین :دو ق غ
آب سرد برای حل ژلاتین : یکدوم پیمانه شکر : یک پیمانه
نشاسته ذرت : دو ق غ پر
شیر : دو پیمانه
شکلات تخته ای : صد گرم
خامه (پاکت صورتی ):نصف پاکت
بیسکوئیت پتی بور کاکائویی و وانیلی (من از هر کدام سه بسته استفاده کردم ) پودر کاکائو : دو ق غ
طرزتهیه
ابتدا شیر و شکر و نشاسته و پودر کاکائو را روی گاز گذاشته تا جوش بیاد و مرتب هم میزنیم سپس شعله را کم کرده و شکلات را ریخته تا ذوب شود وبعد خامه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مخلوط و یکدست شود از روی گاز برداشته و پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا اسفنجی شود و بن ماری کرده تا شفاف شود و به مایع اضافه کرده و هم میزنیم کنار گذاشته تا ولرم شود قالب کمر بندی را آورده و دور قالب را با بیسکوئیت کاکائویی میچینیم و ردیف بعدی بیسکوئیت ساده را داخل مایع شکلاتی زده و چسبیده به قبلی قرار داده و دوباره ردیف بعدی بیسکوئیت کاکائویی را داخل شکلات زده و میچینیم تا الی آخر که به مرکز برسین و در آخر باقی مانده شکلات را روی تمام بیسکوئیت ها ریخته و در یخچال به مدت چهار الی پنج ساعت قرار داده تا سفت شود و سپس دویست گرم خامه پاکت صورتی را در ظرفی روی گاز گذاشته ب محض دیدن حباب کناره ی ظرف صد و پنجاه گرم شکلات تخته ای خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا ذوب شود و کیک را از یخچال در آورده و شکلات را روی کیک ریخته و با پودر پسته یا نارگیل و هر چی که دوست داشتید تزیین کنید و نیم ساعت دیگه بره داخل یخچال تا خودشو بگیره و سپس برش زده و نوش جان کنید. در ضمن اگر قالب کمربندی نداشتید از قالب گرد که سلفون داخل اون گذاشته طوری که از دیواره قالب بیرون بزنه تا موقع استفاده براحتی از قالب در آورد و استفاده کنید
نوش جان 💝
🍰🍫🍰🍫🍰🍫🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#نان_جو_رژیمی_اسکاتلندی
مواد لازم
آرد جو150 گرم
پودر جوانه گندم2 قاشق غذاخوری
پودر سبوس برنج 3 قاشق غذاخوری
شیر 125 میلی لیتر
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شکر 7 قاشق مرباخوری
آب ولرم 40 درجه60 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
آرد گندم150 گرم
مایه خمیر1 قاشق مرباخوری
بهبود دهنده 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
مغز تخمه و کنجد و... به مقدار لازم
طرز تهیه
مایه خمیر را به همراه یک قاشق مرباخوری شکر در آب ولرم با گرمای 40 درجه سانتیگراد حل کرده و در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بماند و مایه خمیر به عمل بیاید.
آرد جو، پودر سبوس برنج و جوانه گندم، نمک و بهبود دهنده را با هم مخلوط کنید. شیر را کمی گرم کنید و باقی شکر را در آن حل کنید. وقتی شیر ولرم شد، مایه خمیر، شیر و شکر و یک عدد زرده تخم مرغ به اضافه 2 عدد سفیده تخم مرغ و روغن زیتون را به آرد اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده و سپس تدریجا آرد گندم را به خمیر اضافه کنید.
مقدار آرد گندم اضافه شده به خمیر تا اندازه ای است که خمیر به دست نچسبد. بنابراین شاید کمی کمتر یا بیشتر از 150 گرم آرد گندم لازم باشد. خمیر را خوب ورز دهید تا سنگین نشده و آرد اضافه به آن نرسد. در نهایت خمیر را به مدت 20 دقیقه ورز دهید. سپس اجازه دهید تا خمیر زیر یک حوله تمیز و درون یک ظرفی که گنجایش 2 برابر حجم خمیر را داشته باشد، به مدت 1 ساعت استراحت کرده و حجم آن 2 برابر شود.
خمیر را به اندازه 3 برابر سایز قالب خود با وردنه باز کنید. سپس اطراف خمیر را روی هم آورید تا یک خمیر 3 لایه به وجود آید. خمیر را درون قالبی که از قبل کمی چرب کرده اید، به صورت وارونه قرار دهید و روی قالب یک حوله بکشید و اجازه دهید مجددا خمیر 30 دقیقه استراحت کند
فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک ظرف آب در کف فر قرار دهید. فر باید 15 دقیقه قبل از پختن نان خوب گرم شده باشد.
روی خمیر داخل قالب را با کمی روغن زیتون و یک زرده تخم مرغ رومال کنید. کمی مغز تخمه و کنجد و یا زیره و ... روی نان بپاشید. قالب نان را روی پنجره وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا نان پخته شود.
نوش جان💝
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کوفته_تبریزی
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم ،نصف سینه ی مرغ ،لپه ۱ و ۱/۲ پیمانه ،
برنج ۱ پیمانه ،پیاز دو عدد بزرگ،
تخم مرغ یک عدد،سبزی معطر تازه یا خشک ( ترخون ،مرزه،ریحان،شوید،نعنا) به مقدار لازم،نمک ،زردچوبه ،فلفل،ادویه کاری،پودر سیر،
مواد میانی کوفته (گردو ،زرشک،کشمش،پیاز داغ،تخم مرغ آبپز یکعدد)
مواد سس کوفته :پیاز یک عدد بزرگ ،رب دو ق غ ،آلو خورشتی یک پیمانه،لیمو عمانی دو عدد،نمک ،زردچوبه،فلفل،پودر سیر،زرشک
.
ابتدا پیاز رو رنده ریز میکنیم آبشو که گرفتیم با گوشت چرخکرده و مرغ چرخ شده و نمک خوب ورز میدیم تا منسجم بشه بعد لپه ی پخته ی آسیاب شده و برنج پخته آسیاب شده و تخم مرغ و نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل و سبزیجات معطر خوب ورز میدیم . یکساعت داخل یخچال میزاریم .بعد از یکساعت داخل تور قرار میدیم و وسطش رو باز میکنیم و تخم مرغ و پیاز سرخ شده و زرشک و کشمش و گردو رو میریزیم و کوفته رو میبندیم و تور رو گره میزنیم . و داخل سس کوفته( برای سس ابتدا پیاز رو سرخ شده رو با رب و ادویه ها تفت میدیم و لیمو و آلو و زرشک و سه لیوان آب میزاریم بپزه تا غلیظ بشه) میزاریم و یکساعت بهش زمان میدیم تا با حرارت ملایم بپزه در قابلمه رو نیمه باز بزارید.
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از 『 محمد علی اخوان』
پروفایلت خزه؟؟😒
پروف مشکی نداری بزاری پروفایلت💔
منبع پروفایل های مشکی
دخترونه👇🏼🖤👒
https://eitaa.com/joinchat/2871263293C80df38498f
پسرونه👇🏼🖤👑
https://eitaa.com/joinchat/2871263293C80df38498f
#ست_کن جذاب بآش🙂🖤👆🏾
#زرشک_پلو_با_مرغ_زعفرانی_مستر_تابه
زرشك پلو به شكل هاي مختلفي در كشور عزيزمون پخته ميشه ،من هم امروز سبك خودم رو براتون درست كردم كه پايه اصليش زعفران و پاپريكاست
.
مواد لازم (٤ نفر)
مرغ >> ٤ تكه
ساقه كرفس >> ٢ عدد
پياز >> ٣ عدد
هويج >> ١ عدد
فلفل دلمه >> نصف ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
سير ساطوري >> ١ حبه
زرشك>> ١٥٠ گرم
شكر >> ١ قاشق غ خ
زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ
آب سرد >> ١ ليتر
آب جوش >> نيم ليتر
نمك >> ٢ قاشق چ خ
زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ
پاپريكا >> ١ قاشق چ خ .
روش پخت
تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم
نوش جان 💝
🍗🍱🍗🍱🍗🍱🍗
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#بیسکویت_چای_چورگی
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲۳۰ گرم (یک لیوان)
شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم ( تقریبا ۴ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق چ)
پودر هل نصف ق چ و یا وانیل ( هل حذف نشه طعم و عطر خوبی میده)
گلاب ۲ ق غ ( قابل حذف)
تخم مرغ و شکر و پودر هل رو با همزن زدم . همزن دستی یا برقی فرقی نداره فقط خیلی خوب زده بشه . بعد روعن مایع و بعد شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و خمیر مایه رو مخلوط و الک کردم .کم کم آرد اضافه کردم ممکنه که برای شما کمتر و یا بیشتر از این میزان آرد ببره . خمیرمنسجمی به دست میاد کمی چسبندگی داره وقتی با دست جمع میکنید خمیر رو دوباره دستتون رو بشورید و بیایید سراغ خمیر چون خمیر به دست چسبیده و این شکلی فکر می کنید ارد لازمه می ریزین . خیلی آرد نریزین چون بافتش رو سفت می کنید .خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش نایلون کشیدم و پارچه تمیز کشیدم توی محیط یک ساعت استراحت قرار دادم . خمیر بعد از استراحت پف نمی کنه فقط استراحت بابت انسجامش هستش
از خمیرچونه های ۹۰ ، ۱۰۰ گرمی برداشتم و به شکل بیضی کردم و لوله ای و استوانه ای باریک و بعد با وردنه اون رو پهن کردم .عرضش زیاد نشه چون توی فر پف می کنه و شکلش ناجور میشه .ضخامت خمیر هم یک سانت الی نیم سانت . یک سانت بهتره .استراحت دوم نداره و بعد رومال که ترکیب مواد زرده و زعفران و روغن مایع و نمک رو با قلمو روش زدم و با چنگال روش کشیدم و طرح زدم و کمی کنجد پاشیدم .
فر از یک ربع قبل روشن کردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و آخر هم دو سه دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم که روی نون ها خوشرنگ تر بشه .
دمای فرها فرق داره حتما حتما چک کنید.
بعد از اینکه از فر بیرون آوردم . یک کم گذشت داخل نایلون قرار دادم چون در معرض هوا زود خشک میشه .
با این مقدار مواد حدودا ۱۲ عدد چای چورگی میشه. امیدوارم درست کنید ولذتشو ببرید
نوش جان 💖
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨