eitaa logo
زیر آسمان شهر
148 دنبال‌کننده
476 عکس
186 ویدیو
3 فایل
✒️اندوه دل نگوییم جز یک از هزاران...
مشاهده در ایتا
دانلود
زیر آسمان شهر
نقد و نظر: اوکراین یک مملکت ذلیل!/ ایران پهلوی اوکراین امروز بود! آمریکا به وضوح شکست خورد و ترامپ
نقد و نظر : ادامه این ( مطلب)لازم بود بنویسیم : ما هم نباید آلت دست و وارد بازی روسیه شویم بلکه خودمان باید برای خودمان تصمیم بگیریم کوبیدن غرب و عدم هیچ اشاره ای به شرق ضعف این تحلیل است . زیر آسمان شهر : در این مطلب در خصوص غرب و شرق اظهار نظر نشده بود بیشتر عاقبت زلنسکی و اعتماد او به غرب و آمریکا اشاره شد . نقش روسیه هم مثل نقش انگلیس ( استعمار پیر) آنچنان هم برای ما نقش بی نقصی نیست در بزنگاه که ایران نیاره به تکیه گاه داشت وا دادند في المثل غش کردن به سمت اعراب و همراهی با بیانیه اعراب در خصوص جزایر سه گانه . سکوت و همراهی با ترکها در قضیه سوریه و سقوط بشار. همراهی با آذری ها در خصوص مسیر ترانزیتی زنگزور و سکوت در برابر گربه رقصانی آنان در برابر دیپلماسی سیاسی و اقتصادی علیه ایران و هر جایی که باید عرضه اندام می کردند به نفع ما به هر بهانه ای خود را به خواب زدند و جا خالی کردند البته غربی ها از ترس شیطان بزرگ ( آمریکا) وا داده اند ولی روسیه مستقلا وا می دهد . به قول دکتر مجتهد زاده که می گفت : روسیه همیشه در برابر ایران پدر سوخته بود. انگلیس هم ایضا.
از تکذیب و تایید یک خبر : "ما کشور قطر را یک کشور دوست و برادر میدانیم اگرچه همچنان مسائل مبهم و حل نشده‌ای همچون بازگرداندن مطالبات ایران که از کره جنوبی به قطر منتقل شد، باقی است و هم اینکه میدانیم مانع اصلی عملی شدن توافقی که در این زمینه انجام شده بود، آمریکا است. ما اگر جای قطر بودیم، به فشارهای آمریکا اعتناء نمی‌کردیم و مطالبات طرف مقابل را بازمی‌گرداندیم و همچنان انتظار چنین اقدامی را از جانب قطر داریم" اینها بیانان مقام معظم رهبری در دیدار امیر قطر در تهران با معظم له است ‌ . این مبلغ که حدود ۷ میلیارد دلار برآورد می‌شود و البته به جهت هزینه های انتقال از کشور کره جنوبی به کشور قطر گفته می‌شود فعلا ۶ میلیارد دلار آن باقی مانده است بارها در دولت سیزدهم از فتح الفتوح اقتصادی یاد شده بود . یادم می‌آید در جلسه ای که بررسی چالش ها ودستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه اقتصادی در سال ۱۴۰۲ بود گزارشی ارائه کردم از وضعیت اقتصادی دولت و در آن گزارش گریزی به این خبر زدم که اینگونه که مسئولین دولت می گویند نیست، فقط پول از کشور کره جنوبی به کشور قطر منتقل شده و دسترسی فیزیکی اتفاق نیفتاده و البته دولت نیز معادل ریالی آن را از بانک مرکزی دریافت کرده است . در آن جلسه برخی مدیران ذوب در تفکر اقتصاد دانشگاه امام صادق علیه السلام ( اقتصاد خاندوزی و رفقا) برآشفته که این گزارش خلاف منویات دولت سیزدهم است و سیاه نمایی دولت انقلابی است . البته من از موضع خود کوتاه نیامدم . حالا بعد از ۲ سال از آن واقعه رسما در یک دیدار رسمی دو مقام ارشد ج.ا.ا و قطر این بلوف اقتصادی دولت سیزدهم با محوریت وزیر سابق اقتصاد و دارایی ( خاندوزی) آشکار گردید . البته یک ماه گذشته فرد مذکور را در جلسه ای دیدم به او گفتم : ۷میلیارد دلار مورددمناقشه هنوز نیومده به حساب ، در جریان باشید و او چیزی نگفت و برفت . اصرار به یک موضوع به جهت مصاحبه یک مسوول که تا در امور خود دروغ نباشد راست نمی گوید نباید پایه یک اقدام واقعی و اصولی در نظام اقتصادی قرار گیرد . رفرنس دهی به بلوف های متعدد مسوولین ، همین است که این روزها در خصوص قیمت ارز و دلار و تورم کالا می بینیم. این دولت و آن دولت هم ندارد .
زیر آسمان شهر
از تکذیب و تایید یک خبر : "ما کشور قطر را یک کشور دوست و برادر میدانیم اگرچه همچنان مسائل مبهم و حل
نقد و نظر :.سلام در خیرخواهی کره جنوبی،قطر و ایضاً آمریکا مگر شک دارید؟ آن موقع اگر آزاد میکردند دلار ۵۰تومان بود و الان ۹۴ تومان، همین را تا سال بعد آزاد نکنند میشود ۱۲۰ تومان، این وسط اندک فشاری به کمر و نخاع ملت می اید که فدای سر مسئولانِ شیفته خدمت. فلذا پیش خودشان باشد بهتر است، هرچی نخوریم بازم داریم.
در آستانه خاک سپاری سید شهیدان حزب الله لبنان سید حسین نصرالله رحمه الله علیه
بانینان وضع موجود کیایند؟! قیمت دلار از ۹۰هزار تومان هم عبور کرده، سال‌ها است که گرانی اجناس روزشمار شده است، هیچ اطمینانی به بازار فردا وجود ندارد، بی‌ثباتی اقتصادی سبب بی‌ثباتی روحی و روانی در مردم شده است. احساس عمومی بر فقیرترشدن روزانه است. سال‌هاست که مسکن، دست‌نیافتنی است و تحقق رویای خانه‌دار شدن هر روز دورتر و بعیدتر به نظر می‌رسد خودرو همچنین است از نوع ایرانی اش البته. داشتن شغل و کار، مدت‌هاست که مبدل به خواسته‌ای دور از دسترس شده و هنوز میزان سطح اشتغال ایجاد شده به میزان سال ۹۷ و ۹۸ نرسیده است. نرخ مشارکت فاجعه‌بار است. روزبه‌روز به «نیت»های جامعه افزوده می‌شود.۳۵درصد جامعه جوان کشور نه دارای کار و شغل هستند و نه به دنبال تحصیل و کسب مهارت. دسته‌ای از آمارهای اشتغال ظرف چهار سال گذشته به این سو، هم عمدتا اشتغال‌‌هایی است که پا در سوداگری داشته یا در خدمات غیر مولد و مشاغلی مانند اسنپ لحاظ شده است. این وضعیت اقتصادی کنونی است. از اواخر دهه ۹۰بدین‌سو، جامعه هرروز فقیرتر شده است. شاخص‌های فقر نشان‌دهنده روند نزولی از اواخر دهه نود به این سمت است. فقری که دیگر فقر استثنا نیست. در هر جامعه‌ای تعدادی از افراد در دهک‌های پایین وجود دارند که معمولا برای آنها سیاست‌گذاری می‌شود که باید آن را «فقر استثنا» دانست. هرچه از آخر دهه نود به این سمت می‌آییم، فقر به شکل مستمر، فزاینده می‌شود و فقر به یک قاعده تبدیل شده است. از چهار سال گذشته به این سمت، دهک‌ها به‌طور کلی دچار جابه‌جایی شده‌اند. دهک افراد حتی با یک بیماری، جابه‌جا می‌شود. شاخص‌ها نشان‌دهنده وضع نامناسب جامعه ایران است. از طرفی وضع اجتماعی هم حال و روز بهتری از وضع اقتصادی ندارد. تمام سنجش‌ها حاکی از آن است که امید به فردای بهتر، بسیار کاهش یافته است. شاخص‌های اعتماد و سرمایه اجتماعی، نه تنها تحولات مثبت چندانی را نشان نمی‌دهد بلکه برعکس آن را نشانگر است. در مجموع ناامنی روانی، عدم احساس خوب و وضع بد اقتصادی، امر پنهانی نیست و قابل مشاهده است. به راستی بانیان وضع موجود را باید در کدام خیابان و وزارتخانه و کدام طبقه و کدام اتاق جستجو کرد و او را محاکمه کرد؟ آنان که شایسته سالاری را کوبیدند از شفافیت دوری کردند و با فساد و فاسد مماشات کردند و زندگی در بالاشهر در خانه های به جا مانده از سران پهلوی را ترجیح دادند و از مردم به بهانه سلسله مراتب و حفاظت شخصیت‌ها دوری نمودند. این شیوه حکمرانی با شیوه حکمرانی علوی و توصیه های امیر المومنین علیه السلام به مالک اشتر بسیار تفاوت دارد .
نقد و نظر: آقای رئیس جمهور جلوی ریخت و پاش ها را بگیرید: در زمان تبلیغات انتخاباتی فکر می‌کردیم کاش آقای دکتر پزشکیان با احتیاط از نهج‌البلاغه شاهد می‌آورد! کاملا روشن بود که وی در صورت پیروزی با انبوهی از مشکلات خصوصا بی‌عدالتی‌ها و اسراف‌ها و تبعیض و ریخت و پاش‌های دولتی روبروست که برای کم کردن آنها اراده و همتی در حد و اندازه همان همت امیرمومنان را نیازمند است. پذیرفتنی است که رییس‌جمهور زمان لازم دارد تا بر امور مسلط شود ولی کم کم وتا قبل از افول امیدها انتظار می‌رود که برخیزد و کارستان خود را آغاز کند. همه می‌دانیم که مردم شرایط سخت اقتصادی را ممکن است تحمل کنند ولی فساد و تبعیض و رانتخواری و ریخت و پاش و هدررفت منابع همه را به ستوه می‌آورد و خشم‌ها را متراکم می‌کند. تنظیم بودجه سال ۱۴۰۴ نشان داد که در انضباط مالی و توزیع عادلانه اعتبارات کار بزرگ و غیرمعمولی صورت نگرفته و همچنان نهادهایی که اتفاقا پاسخگوی دولت نیستند از تنعم بی‌دلیلی برخوردارند و همین معنا واقعا اذهان عمومی را سخت آزار می‌دهد. به جز مراکزی که هیچگاه دقیقا مشخص نشده که به چه‌کار مشغولند و نتیجه عملکردشان برای مردم چیست، سازمان‌های عریض و طویلی وجود دارد که بودجه‌های هزاران میلیاردی می‌گیرند ولی نه‌تنها سودرسان نیستند که زیان‌بارند.متاسفانه دراین وانفسای اقتصادی که رییس‌جمهور امریکا می‌خواهد آن را بدتر کند هنوز مسافرت و ماموریت‌تراشی برخی مدیران بدون کوچک‌ترین بازده اقتصادی و حقوق‌های نجومی برای اعضای هیات‌مدیره‌ها برای ساعتی جلسه در هفته و از همه بدتر بساط کنگره‌ها و سمینارها و گردهمایی‌ها با عناوین پرطمطراق و پرهزینه پهن است. اگر صرفه‌جویی از این به ظاهر موارد کم‌اهمیت آغاز نشود «برآورند غلامان درخت از بیخ!» انضباط شدید و موشکافانه، بی‌ملاحظه، مستمر و همه‌جانبه مالی امروز حیاتی‌تر از آن است که حتی یک روز مورد غفلت قرار بگیرد. مردمی که فرود تازیانه تورم و گرانی‌ها را هردم بر جان خویش احساس می‌کنند، نمی‌توانند همچنان شاهد انواع ریخت و پاش‌های کوچک و بزرگ باشند. این معنا کوچک و قابل اغماض نیست؛ لشکر گرسنگان را با سخن و وعده نمی‌توان سیر و آرام کرد وقتی می‌شنوند فلان مدیر با حقوق نجومی بویی از ساده‌زیستی نبرده و هیچ انگیزه‌ای برای حفظ منابع مردم و جلوگیری از فساد ندارد .اختصاص کالابرگ برای ۷ دهک جامعه کاری پسندیده، ضروری و در خور تقدیر است ولی هنگامی این اقلام اساسی به کام مردم شیرین می‌شود که نه از صندوق ذخیره ارزی بلکه از کم کردن هزینه‌های حکومتی و دولتی تامین شوند. آن روز که این خبر به گوش مردم رسد که دولتی پیدا شده و مصارف زائد را حذف و با اعتبارات آن‌ میلیون‌ها ایرانی را سیر کرده یک روز بزرگ پیروزی است که حتی توان محدود کردن تاثیر منفی تحریم‌ها را خواهد داشت.
شیر عرب به بیشه‌ی شیران حق شتافت و اسطوره ساخت قاتلش از او به دست خود پس بگذار با تمام توان ابلهی کند!
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸›••⊱─━─•┈─   ·﷽ . 🌹 فرا رسیدن هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی را گرامی می داریم 🌹      هفته ای که نیازمند احیای جدی در مراکز آموزشی ایران اسلامی می باشد 🌹🇮🇷
همه چیز برای هیچ... امروز بودجه پیشنهادی ۱۴۰۴ سازمان‌ها در فضای مجازی منتشر شده بود یکی از سازمان‌ها، صدا وسیما ست . این سازمان آنقدر تپل شده که ۴۸ هزار پرسنل دارد و برای سال ۱۴۰۴ ، دولت برای این سازمان تُپل مُپل ، ۳۵هزارمیلیارد تومان پیش بینی کرده است . یه حساب سر انگشتی کردم دیدم روزانه ۱۰۰میلیارد تومان هزینه می‌شود تا صدا وسیمای کشورمان تولید محتوا کند و مخاطبان خود را در هر صنف و جایگاهی راضی کند . در خصوص تولید محتوا همین بس که شبکه های استانی و غیر استانی به جز شبکه ۱تا۳، سریال‌های نون خ۱تا۳ ،پایتخت۱تا۷، دودکش ۱و۲ را سلسله وار در سه نوبت شبانه روز و به وقت و ساعت کشورهای تاجیکستان و افغانستان و ایران پخش می کنند . البته شبکه هایی ( همان ۱تا۳ و یکی دو تا شبکه ) هم در قرق برخی نهادها ست که برنامه و سخنران و تحلیل گر خاص خودش را دارد و تحلیلش برعهده خود مخاطبین عزیز است .
برگی از تاریخ: تغییر سال خورشیدی و نارضایتی مذهبی‌ها ... ✍سعید معدنی اسفند ۱۳۵۴ بود که رژیم‌ پهلوی تصمیم گرفت تا سال هجری شمسی( خورشیدی) را که مبداء آن هجرت پیامبر اسلام بود، به سال شاهنشاهی خورشیدی با مبداء" تاجگذاری کوروش" تغییر دهد. به عبارتی تاریخ رسمی و اداری کشور را از ماهیت اسلامی تهی کرده و به آن رنگ و بوی باستانی و به زعم خود ملی داد. اقدامی که مورد اعتراض بعضی مراجع و روحانیون و مذهبی‌ها واقع شد. آنها بر این باور بودند که شاه می خواهد با این کار نمادها و نشانه های دینی را محو کند. دست‌اندرکاران اجرای برنامه تاریخ را جوری چیدند که دقیقا سال ۱۳۲۰ ( سال به قدرت رسیدن محمدرضاشاه)  همزمان۲۵۰۰ سال از به تخت نشستن کوروش گذشته باشد، بدین ترتیب در سال ۱۳۵۴ خورشیدی که  ۳۴ سال از سلطنت محمدرضا شاه می گذشت که ۲۵۳۴ - امین سال حکومت کوروش کبیر بنیانگذار حکومت هخامنشی هم باشد. بدین ترتیب در سالنامه نوروزی به جای سال ۱۳۵۵ سال ۲۵۳۵ شاهنشاهی اعلام شد و تمامی تاریخ ها در ادارات و مراکز آموزشی و... به سال شاهنشاهی تغییر یافت. یرواند آبراهامیان نویسنده کتاب" ایران بین دو انقلاب" آنرا عملی بی پروا توصیف کرده که در کشورهای اسلامی بی‌سابقه است. از سوی دیگر این عمل با اعتراض شدید و علنی برخی مراجع تقلید آن زمان مثل آیت‌الله گلپایگانی و آیت‌الله خمینی همراه شد. تا جایی که امام‌خمینی با تندترین الفاظ با آن مخالفت کرده و آنرا "حرام" اعلام کرد.    سه سالی طول نکشید، دقیقا زمستان ۱۳۵۷ (۲۵۳۷) حکومت پهلوی سقوط کرد دوباره تاریخ سالنامه‌ها به سال هجری خورشیدی برگشتند. به عبارتی اقدامی مستعجل بود. البته استدلال نظام پهلوی این بود که اعیاد، مناسبت‌ها  و مراسم مذهبی با سال هجری قمری سنجیده می شود و ربطی به هجری شمسی ندارد. اما خوب زمان به نفع شاه پیش نمی‌رفت و فضا جوری بود که هر اقدام‌ کوچک که شائبه ضد دینی داشت به شدت به ضرر رژیم تمام می‌شد. این اقدام محمدرضا شاه را برخی تصمیمی مهلک دانسته و در کنار تصمیم جسورانه‌ی "کشف حجاب" رضا شاه قرارداده‌اند تا بهانه‌ای برای نارضایتی و اعتراض باشد. اقدامی[ شاید غیر ضرور] که موجب نفرت سنتی‌ها و مذهبی‌ها قرارگرفت و به روند سقوط نظام پهلوی سرعت بخشید. (بدون دخل و تصرف در متن و محتوا)