هدایت شده از بیداری بزرگ
📌کشاورزی و #سند_توسعه_پایدار 2030
🔺سازمان تجارت جهانی معتقد است:
حذف یارانههایی که باعث ایجاد انحراف در بازارهای کشاورزی میشود، منجر به بازارهای رقابتی عادلانهتر میشود که به کشاورزان و مصرف کنندگان کمک میکند و در عین حال به امنیت غذایی کمک میکند.
🔴تلاش برای حذف یارانههای به ظاهر مضر برای محیط زیست (مثل سوخت، آب و کود) در جهت حرکت به سمت #کشاورزی_پایدار است.
➖حذف یارانههای کشاورزی به بهانهی مقابله با #تغییرات_اقلیمی (بخوانید: #دستکاری_اقلیمی) و رسیدن به هدف کربن صفر صورت میگیرد، هدفی که در راستای اجرای #سند۲۰۳۰ میباشد.
⭕️در حالیکه اصلاح و کاهش یارانههای بخش کشاورزی به کاهش تولیدات داخلی، رشد قیمتها و کاهش تقاضای نهایی محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی برای خانوارها میانجامد و از این رو، امنیت غذایی را به مخاطره میاندازد. همانطور که حذف ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۱ این نتیجه را در مقابل ما قرار داد.
♦️سازمان تجارت جهانی، در حالی سیاست اصلاح و کاهش یارانه را توصیه میکند و کشورهای توسعه یافته نسخه آزادسازی اقتصاد و تجارت را برای سایر کشورها میپیچند که حمایت کشورهای پیشرفتهتر از بخش کشاورزی، سابقاً بیشتر بوده و کشورهای در حال توسعه، گرایش به عدم حمایت از بخش کشاورزی دارند.
⭕️نتیجهی چنین رویکردی تضعیف بخش کشاورزی در کشورهای در حال توسعه، کاهش تولید، کاهش امنیت غذایی و افزایش وابستگی به کشورهای توسعه یافته خواهد بود که منجر به تسلط هرچه بیشتر آنها بر این کشورها میشود.
✍️مستقل بیدار
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از بیداری بزرگ
🛑 واکاوی ارتباط شبکه ای #سند_توسعه_پایدار و معاهدات بین المللی برعهده شما مردم است!
📍درخواست کاهش فعالیتهای #کشاورزی به بهانه تغییرات اقلیمی، خشکسالی و چالش آب مصرفی؛
❌ میگویند: «توسعه #کشاورزی همچنان محرک اصلی جنگل زدایی، تخریب جنگل ها و از بین رفتن تنوع زیستی جنگل است.»
➖دانشگاه استنفورد در مقاله ای مطرح کرده که: تولیدات کشاورزی باید به میزان قابل توجهی کاهش یابد؛ چرا که کمبود آب و فرسودگی خاک منجر به کاهش کنترل نشده تولید بخش کشاورزی در دراز مدت میشود.
🔴 در مقابل راه حل ارائه شده در پروژهء ایران 2040 واردات مواد غذایی است!
🔺در ادامه میگویند:
سیاست گذاران باید از شعارهای خودکفایی غذایی دست بردارند که با توجه به منابع طبیعی ایران، بار سنگینی بر دوش محیط زیست است.
🔺همزمان بازوی پژوهشی مجلس هشدار داده:
با الگوی فعلی در تولید غذا، منابع آبی لازم برای خودکفایی را نداریم.
🔴رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم اعلام کرده:
۱۵% میزان گرد و غبار کشور از اراضی کشاورزی است.
🌀در عین حالی که کاوه مدنی (مدیریت اندیشکده سازمان ملل در زمینهی مدیریت جهانی آب) را جاسوس میخوانند، همزمان طرحهای او را در کشور دنبال میکنند (اینجا) همین که مدام در حال زدن کشاورزی و خودکفایی غذایی هستند!
#سند۲۰۳۰
✍️بانو علمدار
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از بیداری بزرگ
📂مروری بر اولین "نقشه راه سیستمهای غذایی جهانی" فائو، رونمایی شده در COP28:
🔸به تصریح فائو، این نقشهء غذایی در راستای دستیابی به هدف دوم از اهداف 17 گانهء سند توسعه پایدار 2030 است و عنوانش این است:
➖«دستیابی به هدف دوم سند 2030، بدون نقض افزایش دمای زمین، به میزان کمتر از 1.5 درجه، یک نقشهء راه جهانی؛
چگونه تغییر سیستم کشاورزی از طریق اقدامات اقلیمی تسریع شده به دستیابی به امنیت غذایی و تغذیهء امروز و فردا کمک خواهد کرد».
🔸محتوای این راهنما، تغییر در سبک #کشاورزی (کشاورزی،آبزیپروزی، دامداری و...) است و مثلاً در آن آمده: در روشهای فعلی پرورش گوشت، باید از نشخوارکنندگان بزرگ به سمت حیوانات نشخوارکنندهء کوچک، و از نشخوارکنندگان به حیوانات تک معده، به ویژه مرغ رفت تا گازهای گلخانهای کاهش یابد.
🔹همچنین تاکید شده که از حشرات، به عنوان خوراک دام بهره برند. به علاوه دستکاری ژنتیکی دامها، باید بیشتر شود.
🔸در کنار این راهنما، دیدن موارد دیگر هم مهم است. مثلاً سازمان ملل هم به تازگی تأکید مجدد داشته که رژیم عذایی، بیشتر به سمت گیاهخواری برود، چرا که این کار سبب کاهش ردپای کربن افراد میشود. همزمان WHO هم در توصیههای خود، تأکید به کاهش مصرف گوشت دارد.
❓سؤال مهم: آیا واقعاً این همه تلاش هماهنگ برای کاهش مصرف گوشت، با هدف کاهش میزان گازهای گلخانهای و جلوگیری از گرمایش زمین (که خود یکی از بزرگترین دروغهای حال حاضر میباشد) است یا هدف دیگری در پس جلوگیری از گوشتخواری وجود دارد؟ هدفی که پشت این دروغهای علمی گم میشود و تقریباً به عقل هیچ یک از ابناء بشر نمیرسد؟
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از بیداری بزرگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هنری کسینجر (عذابش بیش باد): «اگر #غذا را کنترل کنيد، مردم را کنترل خواهيد کرد!»
🔺پیشتر توضیحاتی از ارتباط (دروغ) تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین، کربن زدایی، اجرای سیاستهای اقتصادی و زیست محیطی (مانند کاهش یارانهها، افزایش مالیاتها) کمبود آب، ریزگردها، معاهدات بینالمللی، رد پای نفوذ و تأثیرشان بر #کشاورزی و در نهایت #غذا گفته شد.
🛑 اولین سند ملی امنیت غذایی در سال ۱۴۰۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و امسال به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد (اینجا).
❗️ذیلاً بخشهایی از مقدمهی این سند پرابهام و ظاهراً در راستای همان سیاستهای مخرب را میخوانید:
➖تدویـن سـند ملی امنیت غذایی کشـور... به ویژه در شرایط پرتنش دهههای اخیر،که مصادیق بـارز آن همهگیری بیمـاری کووید19، بحران کمبود آب، گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی و تضادهـای سیاسـی بین کشورهاسـت، امری ضروری و گریزناپذیـر اسـت.
➖گسـترش #اقتصـاد_سـبز بـا تأکید بر صنعـت کم کربـن، اسـتفاده از انرژیهای پـاک، محصولات کشـاورزی سـالم و ارگانیـک و مدیریـت پسـماندها و پسـابها بـا بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای اقتصـادی، اجتماعـی، طبیعی و محيط زيسـتی (سیاسـتهای کلی محیط زیسـت)
➖بهبود کیفیت خاک از طریق افزایش ماده آلی، ترسیب #کربن و تقویت حاصلخیزی خاک
❓آیا با عدم تغییر دید نسبت به موضوعات محیط زیست، میتوان به هدف دیرینهی خودکفایی غذایی رسید؟ یا بدین ترتیب، به پروژه ایران ۲۰۴۰ و واردات محصولات غذایی آزمایشگاهی و اصلاح ژنتیکی بیشتری میرسیم؟!
📎دانلود سند ملی تحول امنیت غذایی ۱۴۱۰-۱۴۰۱
🆔@awake_vs_reset