صفحه ۵۴۶ مصحف شریف
سوره مبارکه حشر
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5902207271491864601.mp3
1.04M
🔸ترتیل صفحه ۵۴۶ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست - نهاوند
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
قرآن ترجمه المیزان
سوره 59
سوره مبارکه الحشر
صفحه 546
ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ شَاقُّوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۖ وَمَنْ يُشَاقِّ اللَّهَ فَإِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ (4)
اين [جلاى وطن] بدان سبب بود که آنان با خدا و رسولش به ستيز برخاستند; و هرکس با خدا به ستيز برخيزد [بداند که] قطعاً خداوند سخت عقوبت است. (4)
مَا قَطَعْتُمْ مِنْ لِينَةٍ أَوْ تَرَكْتُمُوهَا قَائِمَةً عَلَىٰ أُصُولِهَا فَبِإِذْنِ اللَّهِ وَلِيُخْزِيَ الْفَاسِقِينَ (5)
هر درخت خرمايى را که از [بنى نضير] قطع کرديد يا آن را بر ريشه هايش باقى گذاشتيد، به اذن خدا بود و براى اين که [خداوند] فاسقان را خوار گرداند. (5)
وَمَا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَىٰ رَسُولِهِ مِنْهُمْ فَمَا أَوْجَفْتُمْ عَلَيْهِ مِنْ خَيْلٍ وَلَا رِكَابٍ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ يُسَلِّطُ رُسُلَهُ عَلَىٰ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (6)
و آنچه را خدا از آنان عايد رسول خود کرد، شما به خاطر آن هيچ اسب و شترى نتاختيد، ولى خداوند رسولانش را بر هر که بخواهد مسلّط مى کند; و خدا بر هر چيزى توانا است. (6)
مَا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَىٰ رَسُولِهِ مِنْ أَهْلِ الْقُرَىٰ فَلِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِي الْقُرْبَىٰ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ كَيْ لَا يَكُونَ دُولَةً بَيْنَ الْأَغْنِيَاءِ مِنْكُمْ ۚ وَمَا آتَاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ (7)
آنچه را خداوند از اهل آن قريه ها عايد رسول خود کرد، براى خدا و براى رسول او و براى خويشاوندان و يتيمان و مسکينان و در راه ماندگان است، تا ميان ثروتمندان شما دست به دست نشود; و آنچه را اين رسول به شما داد آن را بگيريد، و از آنچه شما را از آن نهى کرد دست بداريد، و از خدا پروا داشته باشيد، بى شک خداوند سخت عقوبت است. (7)
لِلْفُقَرَاءِ الْمُهَاجِرِينَ الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ وَأَمْوَالِهِمْ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا وَيَنْصُرُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الصَّادِقُونَ (8)
براى آن نيازمندانِ مهاجرى است که از ديار و اموالشان بيرون رانده شده اند، در حالى که در جست و جوى فضل و رضايتى از خداوند هستند، و خدا و رسولش را يارى مى کنند، اينان همان راستگويانند. (8)
وَالَّذِينَ تَبَوَّءُوا الدَّارَ وَالْإِيمَانَ مِنْ قَبْلِهِمْ يُحِبُّونَ مَنْ هَاجَرَ إِلَيْهِمْ وَلَا يَجِدُونَ فِي صُدُورِهِمْ حَاجَةً مِمَّا أُوتُوا وَيُؤْثِرُونَ عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ وَلَوْ كَانَ بِهِمْ خَصَاصَةٌ ۚ وَمَنْ يُوقَ شُحَّ نَفْسِهِ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (9)
و [براى] کسانى است که پيش از [آمدن] مهاجران، در اين شهر (يثرب) و در متن ايمان جاى گرفته اند، کسانى را که به سويشان هجرت کنند دوست مى دارند، و در دل خود از آنچه به مهاجران داده شده است چشمداشت و نيازى احساس نمى کنند، و [ديگران را] بر خودشان مقدّم مى دارند اگر چه خود دچار تنگدستى باشند; و کسانى که از [شرِّ ]بخل خويش محفوظ بمانند، اينان همان ظفرمندان اند. (9)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5902207271491864602.mp3
1.97M
🔸ترتیل صفحه 546 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست - نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
نکته تفسیری صفحه ۵۴۶ :
برترین مرتبه ی بزرگواری:
مرد بینوا، با حال زار و پریشان، خدمت پیامبر(ص) رسید. گرسنگی، طاقتش را تمام کرده بود. از حضرت غذا خواست. پیامبر به خانواده ی خود پیغام داد که اگر غذایی در خانه هست، به آن مرد بدهند؛ امّا آنان پاسخ فرستادند که چیزی جز آب در خانه نیست. پیامبر به مسلمانان فرمود:
چه کسی امشب این مرد را میهمان میکند؟ امام علی علیه السلام ، آمادگیِ خود را اعلام کرد و همراه آن مرد به خانه رفت. هنگامی که امام به خانه رسید، به همسـر گرامیاش حضرت زهرا سلام الله علیها فرمود:
ای دختر رسول خدا، چه غذایی نزدت هست؟ حضرت فاطمه… فرمود: جز غذایی به اندازه ی یک نفر، چیزی نداریم؛ با این حال، میهمان را بر خودمان ترجیح میدهیم. امام علیه السلام از همسرش درخواست کرد که کودکان را بخواباند. حضرت زهرا سلام الله علیها نیز کودکان را گرسنه خواباند. سپس امام علیه السلام چراغ را به بهانه ای خاموش کرد و بر سر سفره نشست و بی آنکه چیزی از غذا بر دهان بگذارد، وانمود کرد که غذا می خورد. میهمان گرسنه نیز به گمان اینکه غذا زیاد است و صاحبخانه نیز غذا میخورد،
به خوبی غذا خورد و سیر شد، و اهل خانه، آن شب را گرسنه خوابیدند. هنگامی که صبح شد، امیر مؤمنان علی، حضـرت فاطمه سلام الله علیها و فرزندانشان خدمت پیامبر رسیدند. پیامبر در حالی که بر لبهای مبارکش تبسّمی نشسته بود، نگاهی به آنان کرد و بی آنکه آنها سخنی بگویند، این آیه را تلاوت فرمود:
(وَ یُؤثِرونَ عَلیًّ اَنفُسِهِم وَ لَوکانَ بِهِم خَصاصَةٌ) (دیگران را بر خودشان ترجیح می دهند؛ هرچند خودشان نیاز داشته باشند). [1]
بر اساس روایتی از امام علی علیه السلام، «ایثار»، برترین مرتبه ی بزرگواریست[2]؛ زیرا معمولاً افراد از چیزهایی انفاق می کنند که مورد احتیاجشان نباشد، و در صورت انفاقِ آن، در فشار قرار
نمی گیرند؛ ولی شخصی که ایثار میکند، از چیزی دل می کند که خودش به آن نیاز دارد. در حقیقت، ایثار، نشانگر وجود گوهرِ انسانیّت در وجود انسان است؛ زیرا فقط انسان است که می تواند از آنچه نیاز دارد، چشم بپوشد، و هیچ جاندار دیگری در زمین، چنین ویژگیای ندارد. از این رو پیامبرصلوات الله علیه یکی از نشانه های ایمان حقیقی را انفاقی برشمرده اند که با وجود نیازمندی انسان صورت پذیرد[3]. همچنین در روایتی از امام علی علیه السلام نقل شده که ایثار، یکی از بالاترین درجات ایمان است[4]. یکی از زیبایی های تاریخ صدر اسلام، ایثارهای شگفت انگیز مسلمانان است. در تاریخ آمده است که در جنگ «یرموک»، یکی از مسلمانان تصمیم گرفت به پسرعموی زخمی اش قدری آب بدهد؛ امّا او به زخمی دیگری اشاره کرد. او نزد زخمی دوّم رفت؛ امّا او نیز به زخمی دیگری اشاره کرد. به سوّمین نفر که رسید، دید که جان داده است. با سرعت نزد شخص دوّم بازگشت؛ ولی او نیز جان داده بود. نزد پسرعمویش شتافت و با شگفتی دید که او نیز با لب تشنه شهید شده است[5]!
[1] - این داستان با مختصری تفاوت در متن در تفاسیر مختلفی مانند مجمعالبیان، روضالجنان، صافی و نمونه نقل شده است.
[2] - غررالحکم، ص395
[3] - وسائلالشیعه، ج9، ص430
[4] - غررالحکم، ص396
[5] - روضالجنان و روحالجنان، ج19، ص125
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🔔نه خطا كن نه عذرخواهى❗️
#نهج_البلاغه
🔆الإِسْتِغْنَاءُ عَنِ آلْعُذْرِ أَعَزُّ مِن الصِّدْقِ بِهِ
💠بى نياز بودن از عذرخواهى، بهتر از عذر صادقانه ومقبول است.
📚#حکمت ۳۲۹
@nahjol_balagheh
💥اعتدال و میانه روی در دوستی ها و دشمنی ها
#نهج_البلاغه
🔆أَحْبِبْ حَبِيبَکَ هَوْناً مَا، عَسَى أَنْ يَكُونَ بَغِيضَکَ يَوْماً مَا، وَأَبْغِضْ بَغِيضَکَ هَوْناً مَا، عَسَى أَنْ يَكُونَ حَبِيبَکَ يَوْماً ما
💠در دوستی با دوست مدارا کن، شاید روزی دشمن تو گردد، و در دشمنی با دشمن نیز مدارا کن ، زیرا شاید روزی دوست تو گردد
📚#حکمت_268
@nahjol_balagheh
خطبه_۸۳_نهج_البلاغه_.mp3
3.92M
🔉 #صوت بسیار زیبا و #دلنشین
🔴 #خطبه ۸۳ #نهج_البلاغه
🌺 کانال نهج البلاغه
@nahjol_balagheh
┄┅═✧یازهرا❁✧═┅┄
#نهج_البلاغه
💥اِنَّ الیَومَ عَمَلٌ وَ لاحِسابٌ وَغَداً حِسابٌ ولاعَمَل.»
💠... امروز موقع عمل است و حساب نیست و فردا حساب است و عمل نخواهد بود.
📚#خطبه_42
@nahjol_balagheh
🌸شرح خطبه ۳۵ نهج البلاغه توسط استاد محمد علی انصاری
🔆شرح خطبه ۳۵ _بخش چهارم
✨«لَوْ كانَ يُطاعُ لِقَصير اَمْرٌ» فَاَبَيْتُمْ عَلَىَّ اِباءَ الْمُخالِفينَ الْجُفاةِ، وَالْمُنابِذينَ الْعُصاةِ، حَتَّى ارْتابَ النّاصِحُ بِنُصْحِهِ، وَ ضَنَّ الزَّنْدُ بِقَدْحِهِ. فَكُنْتُ اَنَا وَ اِيّاكُمْ كَما قالَ اَخُو هَوازِنَ:
اَمَرْتُكُمُ اَمْرى بِمُنْعَرَجِ اللِّوى
فَلَمْ تَسْتَبينُوا النُّصْحَ اِلاّ ضُحَى الْغَدِ
🔹کاش فرمان «قصیر» پیروی میشد. پس از من روی برتافتید؛ روی برتافتنِ مخالفان ستمکار و پیمان شکنان نافرمان تا اینکه خیرخواه در خیرخواهیاش دو دل شد و آتش زنه در آتش افروزیاش بخل ورزید؛ پس من و شما چنان بودیم که آن فرد هوازنی گفته:
در سرزمین «مُنعَرَج اللِّوَي» به شما فرمانم را دادم؛ اما آن خیر خواهی را درنیافتید، مگر چاشتگاه فردا. پیراسته بودم.
✴️پایان شرح خطبه ۳۵
#شرح_خطبه_۳۵
@nahjol_balagheh
4_6035184423958218601.mp3
2.98M
🌺شرح خطبه ۳۵ نهج البلاغه
🔴شرح خطبه ۳۵_ بخشچهارم
⏲زمان 11:31
🎤 #استاد_محمدعلی_انصاری
@nahjol_balagheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق عجیب شهید تورجی زاده به امام زمان ارواحنا فداه🌷
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
4_5906887003433076987.mp3
9.38M
تفسیر آیه ۷۸ سوره مبارکه بقره
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣
#یکشنبه_با_نهج_البلاغه
❇️حکمت نهم
❣شناخت ره آورد اقبال و ادبار در دنیا❣
💟 قال عليه السلام : إِذَا أَقْبَلَتِ الدُّنْيَا عَلَى أحَدٍ أَعَارَتْهُ مَحَاسِنَ غَيْرِهِ، وَإِذَا أَدْبَرَتْ عَنْهُ سَلَبَتْهُ مَحَاسِنَ نَفْسِهِ.
🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺
💟 على (ع) فرمود: وقتى که دنیا به قومى روى آورد، خوبیهاى دیگران را به آنها عاریت دهد و چون پشت کند، خوبیهایشان را از ایشان بستاند.
🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺
💟 Imam Ali ibn Abu Talib (PBUH) said the following: When this world advances towards anyone (with its riches), it attributes to him the good of others, and when it turns away from him, it deprives him of his own good.
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
🆔https://chat.whatsapp.com/IF5sCwMLSHd0uwKp1QXuHt
❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣
❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣
#تاملی_در_نهج_البلاغه
✅ تبیین حکمت نهم
مقصود امام (ع)❤️ آن است که...
💢 هر گاه دنیا برای فراهم آوردن وسايل خوشبختى دنيوى، با جاه و مال بر گروهى روآور شود⬅️ مردم به آنها توجّه پيدا می كنند و به خاطر علاقه و دلبستگى به دنيا، با هر وسيله ممكن به ايشان نزديك می شوند، و اينان در نظر مردم خوب جلوه می كنند🙃
⏪در نتيجه اوصاف خوبى را كه در ديگران است( هر چند كه در حقيقت آن طور نيستند) براى آنها به عاريه می گيرند
👈 به طورى كه نادان را به داشتن علم
👈 و اسرافكار را به داشتن سخاوت
👈و بی باك را به دلاورى، می ستايند.
و همچنين...
👈آدم پررو و بی حيا را به داشتن ظرفيّت و خوشخويى معرّفى می کنند.
و چه بسا كه روی آوردن دنيا به ايشان نيز باعث آمادگى آنها براى كسب كمالات نفسانى و ملكات برجستهایی می گردد كه( هر چند آنان قبلا شايستگى براى هيچ يك از اينها را نداشتند) اين كمالات صفات خوبى براى افراد پيش از آنها بوده است.😊
✔️ و احتمال دارد كه مقصود از اين نيكوييها، خوبيهاى دنيوى از قبيل مركب سوارى، لباس، شكوه و حسن سياست و تدبير باشد، و اين مطلب روشنى است.
عاريه بودن اينها نيز به اعتبار ناپايدارى اينهاست.
💢 و همچنين وقتى كه دنيا، بر حسب فراهم آمدن وسايل بدبختى، بر گروهى پشت كند
⬅️در برابر چشم مردم بد جلوه كنند
به طورى كه اگر فردى از آنها داراى فضيلتى هم باشد، مردم آن فضيلت را انكار و او را بر خلاف آن معرّفى كنند،
👈 اگر در دنيا پارسا باشد، او را به ريا نسبت دهند
👈و اگر خوشخوى باشد به سبكى و بی حيايى معرّفى كنند
👈و اگر شجاع و دلير باشد او را به بی باكى و ديوانگى نسبت دهند.
⭕️ و اين برگشت دنياست كه در حقيقت خوبيهاى خود را از آنان سلب كرده است، چه بسا كه بدين وسيله شخص داراى فضيلت آماده رها كردن و يك سو نهادن فضيلت شود و متخلّق به خوبى مخالف آن گردد، به حدى كه به طور كلى فضيلت از او رخت بربندد.
🌐بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خراسان رضوی
🆔https://eitaa.com/taliehnoor
🆔https://chat.whatsapp.com/IF5sCwMLSHd0uwKp1QXuHt
❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣ ❣
#رهبری_مهدویت
👤 از دیدگاه امام خامنهای
انس با حضرت مهدی_علیهالسلام_
به چه معناییست ... ؟
https://eitaa.com/taliehnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روی سجاده بیشتر میشه رشد انسانی کرد یا در جامعه⁉️
ثواب نماز مستحبی بیشتر است یا...❓❓
حتما ببینید و در ثواب نشرش شریک باشید☺️
🌸 @ostadazimi_ir 🌸
#سخن_بزرگان✨
🦋اسٺادپناھیان:
اگࢪ امامټ یڪ مسئݪھ
سیاسۍ نبود؛
دࢪب خانه فاطمـه(س)
آتش نمیگࢪفٺ!
≡°•اَݕُوْۆِصَآݪ•°≡
مداحی آنلاین - جز رحمت از چشمان تو دنیا چه می خواهد - محمود کریمی.mp3
6.39M
♥️صلے علیڪ یا اباعبداللـہ♥️
جز ࢪحمٺ از چشمانِ تو ندیدم...💙🍂
#حاجمحمودکریمۍ|مناجاٺ
#رزقشبانه✋🏻🌙
🌗💫| @abo_vasal
{🌤>○<🌈}
باشـد ؛
صبـوࢪ مۍ شویم
امّا شما لااقـل
دسٺی برایمان
بدھ از دوࢪهـا تڪان . . .💫
≡°•اَݕُوْۆِصَآݪ•°≡
#حـضرتــ_مــاہــ🌙
[خاڪ بࢪ سر آݩ عالمۍ کھ قلباً خوشحال شود از اینکه ببیند رادیوهاے دشمنان اسݪام، در مقابل نظامِ اسلامی، از او ٺمجید و تعࢪیف میکنند!
باید گریه ڪند!🥀]
+_حالا گیرم از لحاظ فقاهت ؤ عݪم هم خیلۍ بالا باشد، ڪه آن هم علم نیست، جھل است، نوࢪ نیست، ظلمت است.
و الّا اگر نؤر بود، اول خودِ ایݩ نوع افراد را هدایت میڪرد🎈
≡°•اَݕُوْۆِصَآݪ•°≡
YEKNET.IR - shoor 3 - hafteghi 99.04.18 - javad moghaddam.mp3
5.01M
♥️صلے علیڪ یا اباعبداللـہ♥️
حاݪم خࢪابه، منؤ نگاه ڪن
دݪم شکستہ، واسم دعا ڪن . . .(:
#جوادمقدم|شور
#رزقشبانه✋🏻🌙
🌗💫| @abo_vasal
[✨🥀✨]
گویآ ماࢪا فراخواندسٺ این شام بݪا
خطے از مھرِ دمشق هۍ بࢪ دلم تڪ مۍزند . . .
≡°•اَݕُوْۆِصَآݪ•°≡