13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍مروری بر دستاوردهای انقلاب اسلامی شکوهمند مردم ایران
پیشرفتهایی که دیده نمیشوند🧐
#دهه_فجر
#نشر_واجب🙏
┈┈•✾🍃💜🍃✾•┈┈
@zohoore_ghaem
برای دوستاتون بفرستید تا اون ها هم استفاده کنن.
#دهه_فجر_مبارک
┈┈•✾🍃💜🍃✾•┈┈
@zohoore_ghaem
#گوهرانه_رضوی_۱۳۷۶
« خواری نادانی هرگز! »
پيامبر بزرگوار اسلام صلى الله عليه و آله و سلم می فرمایند:
مَن لَم يَصبِر عَلى ذُلِّ التَّعَلُّمِ ساعَةً بَقِيَ في ذُلِّ الجَهلِ أبَداً؛
هر كس بر خوارى ساعتى دانش آموختن صبر نكند، براى هميشه در خوارى نادانى بماند.
علم و حکمت در قرآن و حدیث، صفحه ۴٧٢
🆔 @mahfa110
#گوهرانه_رضوی_۱۳۷۷
حضرت امام صادق عليه السلام میفرمایند:
الْمَكَارِمُ عَشْرٌ فَإِنِ اسْتَطَعْتَ أَنْ تَكُونَ فِيكَ فَلْتَكُن ... صِدْقُ الْبَأْسِ وَ صِدْقُ اللِّسَانِ وَ أَدَاءُ الْأَمَانَةِ وَ صِلَةُ الرَّحِمِ وَ إِقْرَاءُ الضَّيْفِ وَ إِطْعَامُ السَّائِلِ وَ الْمُكَافَأَةُ عَلَى الصَّنَائِعِ وَ التَّذَمُّمُ لِلْجَارِ وَ التَّذَمُّمُ لِلصَّاحِبِ وَ رَأْسُهُنَّ الْحَيَاءُ.
مكارم (اخلاقی) ده تاست، اگر مىتوانى آنها را داشته باش ... :
✅استقامت در سختى ها،
✅راستگويى،
✅امانتدارى،
✅صله رحم،
✅ميهمان نوازى،
✅اطعام نيازمند،
✅جبران كردن نيكى ها،
✅رعايت حق و حرمت همسايه،
✅مراعات حق و حرمت رفيق
✅و در رأس همه، حيا.
خصال، صفحه ۴٣۱
🆔 @mahfa110
#شکرانه_رضوی_۱۳۷۷
امروز سهشنبه ۱٣٩۹/۱۱/۱۴
شرط لازم کار زیاد، انضباط و نظم و ترتیب شخصی است. موفقیت تنها زمانی امکان پذیر است که بر تمایل طبیعی به کم کاری غلبه کنید و نخواهید که راه راحت را بروید. موفقیت پایاپا تنها زمانی امکان پذیر است که خود را مقید به کار طولانی بکنید.
با قبول زحمت، کار و تلاشِ منظمِ فعلی، راه را برای آینده هموار می کنیم...
#خدایا_شکرت...
🆔 @mahfa110
#درمحضرقرآن
#تلنگر
📖سوره بقره ،آیه ۴۸
🕋«وَاتَّقُوا يَوْمًا لَا تَجْزِي نَفْسٌ عَنْ نَفْسٍ شَيْئًا وَلَا يُقْبَلُ مِنْهَا عَدْلٌ وَلَا تَنْفَعُهَا شَفَاعَةٌ وَلَا هُمْ يُنْصَرُونَ »
🌸🍃🌸🍃🌸
💠 اسباب بخشایش گناهان در دنیا سه چیز است:
-🔸- ترک گناهان کبیره (نساء،۳۱)
-🔹- توبه وجبران ( بقره ، ۱۶۰)
-🔸- انجام حسنات و کار های نیک (هود،۱۱۴)
🌸🍃🌸🍃🌸
💠اما در آخرت راه بخشش، فقط شفاعت و رحمت ویژه الهی است.
👈معلوم نیست چقدر فرصت داریم تا دیر نشده کاری کنیم ...👉
نکته تفسیری صفحه ۵۵۲:
مسیح علیه السلام از محمّد صلوات الله علیه می گوید:
در توضیح آیه ی 3 سوره ی آل عمران خواندیم که تورات و انجیل، دو کتاب آسمانی هستند که از سوی خدا بر دو پیامبر اولواالعزم یعنی حضرت موسی علیه السلام و حضرت عیسی علیه السلام نازل شده اند؛ ولی آنچه اکنون به نام تورات و انجیل وجود دارد، با اصل آنها تفاوتهای زیادی دارد و بخش عمده ای از محتوای آنها با تحریف دگرگون شده است. البته از آیات قرآن استفاده می شود که این تحریف، در زمان پیامبر اسلام صلوات الله علیه بسیار کمتر بوده است. برای نمونه، اهل کتابِ زمان پیامبر، نام و ویژگیهای آن حضرت و پیروان ایشان را در کتابهای آسمانیشان می خواندند[1]. آیه ی مورد بحث( 6 صف) نیز بیان می کند که حضـرت عیسی علیه السلام به پیروان خود بشارت داد که پس از او، پیامبری به نام «احمد» خواهد آمد. احمد، نام دیگر حضرت محمّد صلوات الله علیه است. از این آیه و آیات دیگر قرآن استفاده می شود که پیروان حضرت عیسی علیه السلام ، به خوبی با نام و نشان پیامبر اسلام‹ آشنا بودند و آنها را در کتاب آسمانی خود می یافتند.
جالب توجه اینکه هرچند پیروان دروغین حضرت مسیح ، تمام تلاش خود را برای محو نام و نشان آخرین پیامبر از کتابهایشان به کار بردند، هم اکنون نیز نشانه هایی از حضـرت محمّدصلوات الله علیه در تورات و انجیل وجود دارد، و بشارتهای فراوانی در باره ی ظهور پیامبر بزرگی دیده می شود که نشانه های آن جز با اسلام و پیامبر آن، تطبیق پذیر نیست. علاوه بر این، سه جا در «انجیل یوحنا»، نوید آمدن پیامبری به نام «فارقلیط» داده شده که به معنای «شخص ستوده» و دقیقاً معادل واژه ی «محمّد» در زبان عربی است. آری، با تمام تلاش های ارباب کلیسا برای پاک کردن نام آخرین پیامبر از کتاب آسمانی خود، این عبارت، سند محکمی برای راستی آیات قرآن در مورد بشارت حضرت عیسی علیه السلام به آمدن پیامبر اسلام‹ است[2]. تاریخ حکایت می کند که بسیاری از اهل کتاب، بر اساس بشارتهای تورات و انجیل، منتظر آمدن پیامبر بودند و حتّی از محل هجرت آن حضرت آگاه بودند. از این رو برخی از ایشان، پیش از ظهور اسلام، به شوق دیدار پیامبر، سرزمین های خود را ترک کردند و نزدیک مدینه مسکن گزیدند؛ اما تعجب آور این که بعد از بعثت آن حضرت، به علت لجاجت و دنیاپرستی، در صف دشمنان آن حضرت قرار گرفتند و مایه ی عبرتی دیگر در تاریخ شدند![3]
[1] - اعراف، 157ـ فتح، 29
[2] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیۀ مورد بحث و تفسیر مجمع البیان، ذیل آیۀ 157 سورۀ اعراف استفاده شده است.
[3] - برگرفته از روایت امام صادق(ع) و شأن نزول آیۀ 89 بقره ـ تفسیر نمونه، ج1، ص 342
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
قرآن ترجمه المیزان
سوره 61
سوره مبارکه الصف
صفحه 552
وَإِذْ قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ إِنِّي رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُمْ مُصَدِّقًا لِمَا بَيْنَ يَدَيَّ مِنَ التَّوْرَاةِ وَمُبَشِّرًا بِرَسُولٍ يَأْتِي مِنْ بَعْدِي اسْمُهُ أَحْمَدُ ۖ فَلَمَّا جَاءَهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ قَالُوا هَٰذَا سِحْرٌ مُبِينٌ (6)
و [ياد کن] زمانى را که عيسى بن مريم گفت: اى بنى اسرائيل! همانا من فرستاده خداوند به سوى شما هستم، در حالى که تورات را که پيش از من بوده است تصديق مى کنم، و به رسولى که بعد از من مى آيد و نامش احمد است بشارت مى دهم; پس چون با دليل هاى روشن نزدشان آمد، گفتند: اين سحرى است آشکار. (6)
وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَهُوَ يُدْعَىٰ إِلَى الْإِسْلَامِ ۚ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (7)
و کيست ظالم تر از آن کس که با وجود اين که به اسلام دعوت مى شود به خدا دروغ مى بندد؟ و خداوند ظالمان را هدايت نمى کند. (7)
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ (8)
مى خواهند نور خدا را با دهان هاشان خاموش کنند، و حال آن که خداوند کامل کننده نور خويش است، هر چند کافران خوش نداشته باشند. (8)
هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ (9)
او است آن که رسول خود را با هدايت و دين حق فرستاد تا آن را بر همه اديان غالب گرداند، هر چند مشرکان خوش نداشته باشند. (9)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَىٰ تِجَارَةٍ تُنْجِيكُمْ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ (10)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! آيا شما را راهنمايى کنم به تجارتى که از عذابى دردآور نجاتتان مى دهد؟ (10)
تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ ۚ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ (11)
به خدا و رسولش ايمان مى آوريد و در راه خداوند با نيروهاى مالى و بدنى خود جهاد مى کنيد؟ اين براى شما بهتر است اگر بدانيد. (11)
يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَيُدْخِلْكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ وَمَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ ۚ ذَٰلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (12)
تا گناهانتان را بيامرزد و شما را به بهشت هايى درآورد که از پايين آنها نهرها جريان دارد، و در مسکن هايى دلپذير، در بهشت هاى عدن [جاى دهد]; اين است آن کاميابى بزرگ. (12)
وَأُخْرَىٰ تُحِبُّونَهَا ۖ نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ ۗ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ (13)
و کاميابى ديگرى که آن را دوست مى داريد: نصرتى [بزرگ] و فتحى نزديک از جانب خداوند است، و به مؤمنان بشارت بده. (13)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا أَنْصَارَ اللَّهِ كَمَا قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ لِلْحَوَارِيِّينَ مَنْ أَنْصَارِي إِلَى اللَّهِ ۖ قَالَ الْحَوَارِيُّونَ نَحْنُ أَنْصَارُ اللَّهِ ۖ فَآمَنَتْ طَائِفَةٌ مِنْ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَكَفَرَتْ طَائِفَةٌ ۖ فَأَيَّدْنَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَىٰ عَدُوِّهِمْ فَأَصْبَحُوا ظَاهِرِينَ (14)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! ياوران خدا باشيد، همان گونه که عيسى بن مريم به حواريّين گفت: ياوران من در راه خدا چه کسان اند؟ حواريّين گفتند: ما ياوران خداييم، پس گروهى از بنى اسرائيل ايمان آوردند و گروه کافر شدند، پس کسانى را که ايمان آوردند در برابر دشمنانشان تقويت کرديم و در نتيجه آنان غالب شدند. (14)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحه ۵۵۲ مصحف شریف
سوره مبارکه صف
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5922335798933325989.mp3
2.28M
🔸ترتیل صفحه 552 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5922335798933325988.mp3
1.17M
🔸ترتیل صفحه ۵۵۲ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : ماهور
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛