فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑اولین تظاهرات علیه تروریست الجولانی در مرکز سوریه
🔺همزمان با ادامه اختلافات بین گروه های تروریستی در سوریه، تظاهراتی در حلب علیه الجولانی برگزار شد
🦋 کاپشنش نو بود ...
چهل سال تنش بود کهنه شد...😔
.
▪️#کاپشن #شهید رمضانعلی میرزایی که بعد چهل سال #تفحص شد و همراه استخوان های #شهید به خانه بازگشت...🇮🇷
.
#لشکر_ویژه_۲۵_کربلا
🔰 فرازی از #وصیت_نامه شهید #محسن_برهانی ؛
والدین محترم و عزیزان و برادران و خواهرم!
از شما نور چشمان خواهش می کنم همیشه به یاد خدا باشید.
یک آن غفلت نکنید.
همیشه ذکری بر لب داشته باشید.
این وصیت من بر شما، قبول کنید.
مخصوصا نمازهایتان را با حضور قلب بخوانید ، قرآن را با معنی و مفهوم زیاد بخوانید.
همه این ها ذکر است چه بهتر که برای اموات و حتی شهدا باشد، چرا که دستشان کوتاه است.
اگر چه خود نتوانستم این گونه باشم.
اما شما عامل باشید.
دل از دنیا بر کنید و عمرتان را یکسر برای خدا بدهید.
همه مردم و امت مسلمان این گونه باشند.
چرا که رستگاری در این امر است.
به نظر من تمام شهدا مخصوصا اون هایی که پدر و مادر نداشتند، غریب های مفقودالاثرند.
سیمای تـو . . .
سجادهِ عشق است و دلِ من ؛
با اشک وضو بسته و هردَم به #نماز است
#شهید_مرتضی_عباسیمقانکی
#نمازاول_وقت
هدایت شده از در جمع شهیدان
🔅«جای ترکش»
♦️هر ملاقاتی که مقامات سیاسی یک کشور با آقا داشتند و به حوزه مأموریتی حاجقاسم مربوط میشد خودش هم میآمد؛ فرقی نمیکرد رئیس جمهور فلان کشور باشد یا یکی مقامات کشور فلان. وقتی از گیتهای بازرسی X-RAY رد میشد دستگاه حسابی قاطیپاطی میکرد؛ صدا پشت صدا، بوق پشت بوق. از بس که ترکش توی بدن حاجی بود. خودش میگفت: «لحظهای نیست جایی از بدنم بهخاطر این ترکشها درد نداشته باشد.»
از شدت درد گاهی مسکن میخورد، بلکه از درد زیادش، قدری کم کند.
✍ حسین امیرعبداللهیان
📍#سلیمانی_عزیز، ص۷۴
هدایت شده از در جمع شهیدان
هدایت شده از در جمع شهیدان
💢 شهید مهدی باکری را فقط در میدان جنگ نباید دید
امام خامنهای(مدظله العالی) : شهید باکری را فقط در میدان جنگ نباید دید، پشت جبهه هم باید دید، در دانشگاه تبریز هم باید دید، فعّالیّتهای دوران پیش از انقلابش را هم باید دید، آن روحیه را باید دید. من پیش از انقلاب، شهید آقا مهدی باکری را در مشهد ملاقات کردم؛ پُرشور، علاقهمند، فهمیده، قادر بر تحلیل قضایا. خب این میشود که بعد در جنگ، در میدان دفاع مقدّس، آنجور میدرخشد و دلها را به خودش جذب میکند.
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اقدام خاص نمایندهٔ شهرداری تهران در اجلاس صلح و همکاری شهرداران خاورمیانه در استانبول
🔹سخنگوی شهرداری تهران در اجلاس صلح و همکاری شهرداران خاورمیانه و شمال آفریقا در استانبول با یادکردن از ۵ شهردار شهید فلسطینی و شهردار شهید نبطیه لبنان از حضار خواست به احترام این شهرداران شهید لحظاتی بایستند.
🔹محمدخانی در ادامهٔ سخنان خود با نمایش تصاویری از کودکان غزه و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی از حضار خواست تا با قطع روابط اقتصادی با این رژیم قدمی در جلوگیری از کودککشی و ایجاد صلح و امنیت منطقه بردارند.
🔹این اقدام و سخنان با استقبال شهرداران و حاضرین این اجلاس روبهرو شد.
🚨کمین مرگبار در مسیر تروریست های مسلح در استان لاذقیه
🔹۲۱ تن از عناصر تروریستی در کمینی در روستای المزیرعه از توابع شهرستان جبله در حومه استان لاذقیه به هلاکت رسیدند
حتما برایتان پیش آمده که چند ساعت قبل از یک امتحان احساس میکنید ناگهان همه چیز از ذهنتان پاک شده و به دنبال آن به شدت دچار اضطراب میشوید. در این مواقع بهترین راه برای به آرامش رسیدن و کسب نتیجه دلخواه، مرور سریع مطالب است؛ اما قطعا زمان کافی برای مطالعه دوباره همه چیز را ندارید.
این اتفاق در ابعاد بزرگتر برای داوطلبان کنکوری رخ میدهد؛ اکثر داوطلبان در هفتههای پایانی نمیدانند که چطور حجم زیاد مطالب را برای خود یادآوری کنند و به شدت گیج میشوند. چاره این کار چیزی نیست جز مرور کردن سرفصلهای اصلی هر درس آن هم به کمک ابزار بسیار ارزشمندی به نام خلاصه نویسی.
خلاصه نویسی چیست؟
خلاصه نویسی یا چکیده نویسی به این معنا است که نکات مهم و اصلی را جمعآوری کنید و باید این کار را طوری انجام دهید که مدتی بعد با مطالعه خلاصهها همه سر فصلهای اصلی برایتان تداعی شود و در عین حال یادداشتهای شما باید به معنی واقعی کلمه خلاصه باشند.
خلاصه نویسی کردن یک مهارت است که دانشآموزان باید از همان ابتدای تحصیلشان آن را یاد بگیرند؛ چون در سال کنکور بدون داشتن خلاصه مناسب و کامل، مرور و یاد آوری مطالب عملا غیر ممکن است.
بهترین زمان برای خلاصه نویسی
برخی از دانشآموزان عادت دارند که همزمان با مطالعه یک مطلب جدید، بلافاصله خلاصه نویسی آن را هم انجام دهند. اغلب نتیجه کار این دانشآموزان یادداشتهایی در هم و برهم یا یک جزوه پر و پیمان و مفصل است نه خلاصه نویسی که بعدها به دردشان بخورد. دلیل این اتفاق انتخاب زمان نامناسب برای خلاصه نویسی کردن است.
ادامه :
در واقع بهترین زمان برای خلاصهنویسی کردن، وقتی است که شما حداقل یک دور مطلب مورد نظر را خوانده باشید و بدانید که مطالب مهم و اصلی کدام هستند و چطور باید مطالب را طبقه بندی کنید.
از طرف دیگر خلاصه نویسی را پشت گوش نیندازید؛ اینکه مطلبی را الان کاملا مطالعه کنید و بعد از یک ماه خلاصه نویسیاش را انجام دهید، چون حجم زیادی از مطالب را فراموش کردهاید، خلاصهنویسیتان در نهایت ناقص خواهد بود.