22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب:
بدون شک مناطق تصرفشده سوریه بدست جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد.
#محمد_تقی_بهنام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر دیدهنشده از رزمایش سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز
┅┅
⭕️شریعتمداری: معمار تحریمها ظریف است نه ریچارد نفیو
🔻حسین شریعتمداری در کیهان نوشت:
معمار تحریمها کیست؟ ریچارد نفیو یا آقای ظریف؟! نفیو دشمن تابلودار ایران اسلامی است و تلاش بیوقفه او برای هرچه اثرگذارتر بودن تحریمهای آمریکا علیه ایران، نه تعجبآور است و نه غیرطبیعی.
اما مروری هرچند گذرا بر کارنامه سالهای اخیر آقای ظریف در کسوت وزیر خارجه، مسئول تیم ایران در مذاکرات هستهای و اخیراً معاون راهبردی رئیسجمهور، این سؤال را پیش میکشد که آیا لقب معمار تحریمهای آمریکا علیه کشورمان بیشتر و پیشتر از ریچارد نفیو، شایسته جناب ظریف نیست؟! شواهد نشان میدهند که هست.
پی نوشت: از دهه ۶۰ هرجا تحریم و مذاکره ناکام بوده پای ظریف بوده. از مذاکرات های دوره جنگ تا تروئیکای منجر به قرارداد ننگین سعدآباد تا امروز
┅
✳️ هیچ دشمنی مثل این دشمن نیست!
🔻 میگویند بزرگترین دشمنان بشر، احساسات سرکش و نفس امّارهٔ اوست. هیچ دشمنی به پایهٔ این دشمن نمیرسد. علت این امر این است که این دشمن به نقطهای دسترسی دارد و مرکزی را خراب میکند که هیچ دشمن دیگر به آن نقطه و به آن مرکز دسترسی ندارد. آن نقطه و آن مرکز، دستگاه تشخیص و بینش انسان است. آدمی در برابر هر دشمن با نیروی عقل و تدبیر ایستادگی میکند و اگر دشمنی توانست در مرکز تدبیر و بینش اختلالی بهوجود آورد، بدیهی است که از هر دشمنی خطرناکتر است.
👤 #شهید_مطهری
📚 از کتاب «حکمتها و اندرزها» ج ۱
📖 ص ۱۴۷
#⃣ #سلوک #اخلاق
┅┅┅
✳️ رمز محبوب خدا شدن
🔻 مردی از اهل بادیه از پیامبر پرسید: رستاخیز چه زمانی فرا میرسد؟ همزمان با این پرسش هنگام نماز شد. حضرت پس از نماز به او فرمود: برای آن روز چه ذخیرهای فراهم کردهای؟ عرض کرد: سوگند به خدا که نماز و روزهٔ فراوانی ذخیره نکردهام، ولی خدا و پیامبرش را دوست میدارم. آنگاه پیامبر فرمودند: انسان با محبوبش محشور میشود.
🔸 هیچ محبوبی به عظمت «حبیب الله» نیست. خدای سبحان رسولش را محور «محبت» قرار داده و فرمود: اگر میخواهید «محبوب» خدا باشید، پیرو حبیب او باشید. «ان کنتم تحبون الله فاتبعونی یحببکم الله» محبت حبیب الله، انسان را محبوب خدا میکند زیرا کسی که «پیامبر» را دوست میدارد میکوشد مثل او باشد (مانند خود پیامبر که چون خدا را دوست میداشت، متخلق به اخلاق الهی شد) بدین جهت از او «اطاعت» میکند و اینگونه اطاعت، انسان را متعالی و محبوب میکند.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
📚 از کتاب «سیره رسول اکرم در قرآن»
📖 صفحات ۱۱۴ و ۱۱۵
📚 #تفسیر_سوره_بقره
══❣️✿﴾﷽﴿✿❣️══
🍃....داستان امت وسط....🍃
♦️امت اسلامی يك امت ميانه: كلمه" وسط" در لغت هم به معنی حد متوسط در ميان دو چيز آمده، و هم به معنی جالب و زيبا و عالی و شريف، و اين هر دو ظاهرا به يك حقيقت باز میگردد زيرا معمولا شرافت و زيبايی در آن است كه چيزی از افراط و تفريط دور باشد و در حد اعتدال قرار گيرد.
🔶 چه تعبير جالبی در اينجا قرآن در باره امت اسلامی كرده است، آنها را يك امت ميانه و معتدل ناميده.معتدل از" نظر عقيده" كه نه راه" غلو" را میپيمايند و نه راه" تقصير و شرك"، نه طرفدار" جبرند" و نه" تفويض"، نه در باره صفات خدا معتقد به" تشبيهند" و نه" تعطيل".
♦️معتدل از نظر ارزشهای معنوی و مادی، نه به كلی در جهان ماده فرو میروند كه معنويت به فراموشی سپرده شود، و نه آن چنان در عالم معنی فرو میروند كه از جهان ماده به كلی بی خبر گردند، نه همچون گروه عظيمی از يهود جز گرايش مادی چيزی را نشناسند و نه همچون راهبان مسيحی به كلی ترك دنيا گويند.
📚 تفسیر نمونه
#زندگی_با_آیهها
۞«وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ»
❤️«و زکریا را به یاد آور در آن هنگام که پروردگارش را خواند:پروردگار من! مرا تنها مگذار و فرزند برومندی به من عطا کن؛ و تو بهترین وارثانی!»
💌|انبیاء ۸۹|
🌺 روز مبعث بزرگترین و عزیزترین روز تاریخ است.
🌺 امام خامنه ای : روز مبعث، بیشک بزرگترین روز تاریخ بشر است؛ زیرا هم آن کسی که طرف خطاب خداوند قرار گرفت و مأموریت بر دوش او گذاشته شد - یعنی وجود مکرّم نبىّ بزرگوار اسلام صلّی اللَّهعلیهوآلهوسلّم - بزرگترین انسان تاریخ و عظیمترین پدیده عالم وجود و مظهر اسم اعظمِ ذات اقدس الهی است؛ یا به تعبیری خودِ اسم اعظم الهی وجود مبارک اوست و هم از این جهت که آن مأموریتی که بر دوش این انسانِ بزرگ گذاشته شد - یعنی هدایت مردم به سوی نور، برداشتن بارهای سنگین از روی دوش بشر و تمهید یک دنیای مناسبِ وجود انسان و بقیه وظایف لایتناهی بعثت انبیا - وظیفه بسیار بزرگی بود. یعنی هم مخاطب بزرگترین است؛ هم وظیفه بزرگترین است. پس، این روز بزرگترین و عزیزترین روز تاریخ است.
🔆رهبرمعظم انقلاب: صرف اینکه بنشینیم، بگوئیم آیهای نازل شد و جبرئیلی آمد و پیغمبر مبعوث به رسالت شد و خوشحال بشویم که کی ایمان آورد و کی ایمان نیاورد، مسئلهای را حل نمیکند.
♦️مسئله این است که ما باید از این حادثه - که مادر همهی حوادث دوران حیات مبارک پیغمبر است - درس بگیریم. همهی این بیستوسه سال #درس است.
♦️من یک وقت به بعضی دوستان گفتم زندگی پیغمبر را میلی متری باید مطالعه کرد. هر لحظهی این زندگی یک حادثه است؛ یک درس است...
♦️ #جوانهای_ما بروند تاریخ زندگی پیغمبر را از منابع محکم و مستند بخوانند و ببینند چه اتفاقی افتاده است.
🌺انگیزه بعثت، تزکیه نفوس بود
♦️امام خمینی (ره):«و امروز سالروز این بعثت بزرگ است و این نعمت عظیم الهی است، توجه کنید که بعثت برای چه بوده، انگیزه بعثت چه بوده است و اگر کسی تخلف کند از انگیزه بعثت چه خواهد شد.
♦️انگیزه بعثت تزکیه نفوس بوده است و تزکیه نفوس به این است که خودخواهیها برود از بین، خودبینیها برود از بین، ریاستطلبیها برود از بین، دنیا طلبیها برود از بین، و به جای همه، خدای تبارک و تعالی و هوایِ برای خدا بنشیند.
♦️انگیزه بعثت این است که حکومت خدا در دلهای بشر حکومت کند تا اینکه در جامعههای بشر هم حکومت کند. تا تزکیه در ردههای بالا حاصل نشود و تصفیه در ردههای بالا حاصل نشود، این مملکت و همه ممالکی که هستند اصلاح نخواهند شد.»
📚صحیفه امام، جلد14، ص393
🌺امام علی عليه السلام فرمودند :
♦️فـَبـَعـَثَ اللّهُ مـُحـَمَّداً (ص) بـِالْحـَقِّ لِيـُخـرِجَ عـِبـادَهُ مِنْ عِبادَةِ الاَْوْثانِ إلى عِبادَتِهِ وَ مِنْ طاعَةِ الشَّيْطانِ اِلى طاعَتِهِ
♦️خداوند، محمد(ص) را به حق برانگيخت تا بندگانش را از پرستش بتان به عبادت او درآورد و از پيروى شيطان به فرمان بردارى او سوق دهد.
📚نهج البلاغه : خ 147، ص 446
🌺صلوات در روز عید مبعث
🌺حسن بن راشد گفت: به امام جعفر صادق علیه السلام عرض کردم: «آیا غیر از اعیاد مشهوره، عید دیگری نیز هست؟»
🌺فرمود : شریف ترین و کامل تر از همه آن ها روزی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله مبعوث گردید.
🌺عرض کردم: «آن روز، کدام روز بود؟»
🌺 فرمود: «آن روز شنبه بیست و هفتم ماه رجب بود.» عرض کردم: «در آن روز، چه عملی باید به جای آورد؟»
🌺فرمود: روزه می گیری و صلوات بسیار بر محمد و آل محمد می فرستی.
📚کافی،ج ۴ ص۱۴۹