eitaa logo
ظهور نزدیک است
1.7هزار دنبال‌کننده
61هزار عکس
62.5هزار ویدیو
1.3هزار فایل
گلچینی از بهترین مطالب #مهدوی #ولایی #شهدایی #سیاسی #معنوی #معرفتی #تربیتی کانال شهدایی ما👈 @ba_shaheidan کانال قصه های شهداء 👈 @Ghesehaye_shohada
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴تلاش آشنا برای القای انتخابات زودهنگام/ پرده‌ای جدید از نمایش استعفای پزشکیان! 🔹همزمان با انتقادات علی لاریجانی علیه دولت و مجلس، حسام‌الدین آشنا در صفحه شخصی خود مشغول نظرسنجی انتخاباتی با کاندیداتوری علی لاریجانی است. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که لاریجانی تا کنون دو مرتبه از سوی شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری رد صلاحیت شده است. 🔹 طی هفته‌های گذشته جریان رسانه‌ای مشخصی سعی در برجسته سازی مسأله استعفای پزشکیان و برگزاری انتخابات زودهنگام داشت. 🔹با وجود آن که تلاش زیادی برای مرتبط کردن مسأله استعفای پزشکیان با رقبای سیاسی انتخابات گذشته صورت گرفت، به نظر می‌رسد جریان‌های دیگری در میان حامیان دولت شدیداً علاقمند به ادامه این خط خبری هستند. 🔹 گفتنی است مسأله استعفای رییس‌جمهور با انتشار خبر دیدار روحانی، ناطق نوری، حسن خمینی و جهانگیری با رییس جمهور و اصرار آن‌ها برای ایستادگی پزشکیان مقابل حاکمیت چند روزی بحث داغ فضای مجازی بود.
❤️ هزاران زائر مرقد شهید سلیمانی؛ نشانه‌ای از عزت و اخلاص او ✏️رهبر انقلاب: خدای متعال نشان داد که عزّت دست او است. این عزّت است دیگر؛ اینکه مردم از راه‌های دور، گاهی از کشورهای دیگر، سر سالگرد شهادت سلیمانی راه بیفتند برای اینکه به مقبره‌ی او، به مرقد او برسند، مرقد او را زیارت کنند، برایش فاتحه بخوانند، این عزّت نیست؟ عزّت این است. ✏️وقتی برای خدا کار میکنید، خدا هم این‌جور جواب میدهد... وقتی بااخلاص کار کردیم، خدا هم این‌جور جواب میدهد. 🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مراسم پنجمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ 📥 مطلب مرتبط: نماهنگ عزت دست خداست 🔹️مطالعه متن کامل بیانات👇 khl.ink/f/58844
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ | وقتی شهید سلیمانی نامی از خود نمی‌برد... ✏️رهبر انقلاب: نقش این مرد شریف و صادق در این جهاد یک نقش بی‌بدیلی است. خودش که نه میگفت، نه مینوشت.
خانم آذر منصوری، رئیس نامشروعِ جبهه‌ی اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت هستند؛ مادر دلسوز و غمخوارِ تمامی معاندین و مخالفین و فتنه‌گران و آشوب‌طلبان و منحرفان سیاسی در جمهوری اسلامی! ✍ مریم اشرفی گودرزی
❌پشت پرده فیلم درگیری در فرودگاه مهرآباد چیست؟ 🔹 اخیرا رسانه های معاند با انتشار ویدئویی از فریاد های یک خانم در فرودگاه مهرآباد مدعی شده اند که تذکر حجاب باعث عصبانیت ایشان و درگیری در فرودگاه شده است. 🔹با برررسی دوربین‌های مداربسته و همچنین اطلاعاتی که یک منبع آگاه در اختیار مشرق قرار داده است می‌توان گفت ادعای رسانه‌های معاند در این خصوص کذب محض بوده است. ماجرا از این قرار است که خانمی که از مشکلات روحی رنج می‌برده است بدون دلیلی شروع به فریاد در فرودگاه می‌کند و به سمت مردم حمله‌ور می‌شود و به افراد متعددی حاضر در فرودگاه توهین می‌کند. 🔹با بازداشت ایشان و حضور خانواده و ارائه اسناد پزشکی مشخص می‌شود فرد خاطی دچار مشکلات روانی شدید بوده‌اند؛ افرادی که این خانم به آنها حمله کرده بود از شکایت منصرف شدند و وی ساعتی بعد آزاد شد. 🔹موضوع مهم اینکه فرد روحانی که یکی از افرادیست که این خانم به او توهین و حمله کرده است هیچ تذکر حجابی به وی نداده است و هیچ مواجهه‌ای نیز با این خانم رخ نداده است و بدون دلیل به او حمله شده است ولی این روحانی با دیدن وضعیت روحی زن و داروها و گواهی پزشکی که حکایت از وضعیت روحی و روانی غیرعادی اش داشت از شکایت صرف نظر کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ جالب در ۵ثانیه به شبهه خانمی که کرده بود 🔻 به مناسبت ۱۷دی، سالروز اجرای طرح استعماری حذف حجاب به دست رضاخان
🔷 شهید آوینی: «نخلستان‌های جزیره مینو این بار قدمگاه یاسوجی‌هاست؛ عشایر پر صلابتی که حیاتشان در یک هجرت مدام معنا گرفته است، همسفران همیشگی بهار، که اگرچه زمان آنان را لاجرم به خوش نشینی و روستان نشینی کشیده باشد، تنشان مانده است اما روحشان هنوز سکنا نگرفته، همسفر بهار است، آزادگی کوهستان‌های بلند را دارد و وسعت دشت‌های فراخ را. 🔹مهاجر، دل به ماندن نسپرده است و حیات دنیا را سفری می‌بیند کوتاه، از مبدأ تولد تا مقصد مرگ، و این چنین، به حقیقت عالم نزدیک‌تر است.» 🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی» 👇 @ravayatefathavini
هدایت شده از در جمع شهیدان
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 برشی زیبا از مستند «روایت فتح» و صحبت‌های شهید آوینی در خصوص ملاک انسان‌های حزب‌اللهی 🔸آیا ما نیز دارای این ملاک‌ها هستیم؟
هدایت شده از در جمع شهیدان
🔷 شهید آوینی: «نخلستان‌های جزیره مینو این بار قدمگاه یاسوجی‌هاست؛ عشایر پر صلابتی که حیاتشان در یک هجرت مدام معنا گرفته است، همسفران همیشگی بهار، که اگرچه زمان آنان را لاجرم به خوش نشینی و روستان نشینی کشیده باشد، تنشان مانده است اما روحشان هنوز سکنا نگرفته، همسفر بهار است، آزادگی کوهستان‌های بلند را دارد و وسعت دشت‌های فراخ را. 🔹مهاجر، دل به ماندن نسپرده است و حیات دنیا را سفری می‌بیند کوتاه، از مبدأ تولد تا مقصد مرگ، و این چنین، به حقیقت عالم نزدیک‌تر است.» 🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
هدایت شده از در جمع شهیدان
🔷 شهید آوینی: «شقایق‌ها پژمرده می‌شوند، اما عشق و زیبایی ماندگار است. زمان بادی است كه به نخلستان آسیبی نمی‌رساند؛ غبار و خس و خاشاک را جا به جا می‌كند. از خود می‌پرسیدم: كدام ماندگارتر است؟ كوچه‌ها و خیابان‌ها، تصاویر، و یا آنچه در بطن این فضا روی داده است؟ 🔹دیدم كه این‌همه جز بهانه‌ای برای وجود و ظهور آدمی بیش نیست، همان‌سان كه حجاب‌های ظلمت و نور نیز بهانه‌ تجلی حقیقت‌اند. دیدم كه جنگ بر پا شده است تا سیدصالح موسوی هفده‌ساله، آرپی‌جی هفت بر شانه‌های عریانش بر گیرد و به نبرد تانک‌های دشمن برود و همه‌ عالم بهانه‌ ظهور همین حقیقت است.» 🔸منبع: کتاب «شهری در آسمان»
هدایت شده از در جمع شهیدان
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 ۱۶ دی سالروز شهادت مظلومانه مجاهد فی سبیل الله حسین علم الهدی و یارانش در کربلای هویزه گرامی باد. 🔸فیلمی از گریه‌های شهید آوینی در پشت پرده مستند «روایت فتح» و در یادمان راهیان نور شهدای هویزه به یاد شهید حسین علم الهدی و یارانش را از دست ندهیم.
هدایت شده از در جمع شهیدان
🔷 شهید آوینی: «اهل سلطه برای تسخیر دیگران از طریق ضعف‌ها و نقص‌ها و نیازهای آنان وارد عمل می شوند. خرگوش را با هویج می فریبند، موش را با پنیر، و کبوتر را با دانه. 🔹فی المثل، دیدن فیلم‌های بروس لی، جیمز باند و یا رمبو می تواند مخاطب مستعد را از طریق پاسخ‌های مناسبی که به نیازهای کاذب قوه غَضَبیه‌اش می دهد، از خود بیگانه کند، به تسخیر کامل بکشاند و استعدادهای بالقوه‌ شیطانی اش را در این جهان به فعلیت برساند. 🔹تماشاگری این چنین، رفته رفته در توهمی که از وجود بروس لی یا رمبو به او ارائه شده است استحاله می یابد. تکرار و استمرار به تثبیت خصائل و ملکاتی می انجامد که از این طریق یافته است و بیش از پیش امکان بازگشت به اصل فطری خویش را از دست می دهد و کارش به جنون می کشد، جنونی بسیار عمیق‌تر و ریشه‌دارتر از آن جنون اصطلاحی که ناشی از عوارض روحی و عصبی است.» 🔸منبع: کتاب «آینه جادو»، جلد اول، مقاله‌ «جذابيت در سينما»