🔻انتشار اخبار جدید از بدرفتاری نظامیان اماراتی با زندانیان و اسیران در استان های جنوبی #یمن (انواع شکنجه ها بویژه شکنجه و آزار جنسی) خشم مردم را برانگیخته است.
(بلند پروازی های مقامات امارات پایانی ندارد...)
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️از آندلس تا اسپانیا ....
1⃣قسمت اول
✨استاد رائفی پور
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
🎺 ظــهور آخــرین منجــے ✨
⭕️ فتح آندلس ♦️🔸🔹عبدالرحمن 33 سال (138 ـ 172 ه . ق) در اندلس حکومت کرد. او از روزهای نخست حکومت با
⭕️فتح آندلس
پس از محمد بن ابی عامر، فرزندش عبدالملک المظفر به وزارت رسید. وی نیز مانند پدر، سیاستمداری فرزانه و کاردان بود. در دوره وزارت او، اندلس در اوج رفاه و شکوفایی بود.
🔸🔸پس از مرگ وی، عبدالرحمن ابن المنصور به وزارت رسید و جنگهای داخلی در اندلس آغاز شد. سه ماه پس از وزارت عبدالرحمن، شورشیان بربر توانستند قرطبه را تسخیر کنند.
🔴در سالهای 399 ـ 407 ه . ق این امیران اموی به حکومت رسیدند:
1⃣محمد بن هشام؛
2⃣ سلیمان المستعین؛
3⃣ هشام المؤید؛
4⃣ سلیمان المستعین (حکومت دوم).
در سال 422 آخرین خلیفه امویان اندلس، هشام المعتمد بالله، از خلافت خلع و دولت امویان اندلس پس از سه قرن حکومت منقرض شد.
دولتهای پراکنده در اندلس
در سال 422 ه . ق دولت امویان اندلس سقوط کرد و از آن به بعد، دولتهای پراکنده ای در سرزمینهای مختلف اندلس بنیان نهاده شد. دولت بنی حمود در جنوب «وادی الکبیر» و امتداد آن تا رود «شنیل» تأسیس شد و قبیله های عرب دولتهای مستقلی در «قرطبه»، «اشبیلیه»، «سرقسطه»، «بلنسیه»، «مرسیه» و «المریه» تشکیل دادند. غلامان بنی عامر نیز دولتهای مستقلی در شرق اندلس بنا نهادند
🌷ادامه دارد....
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️از آندلس تا اسپانیا
2⃣قسمت دوم
☘ استاد رائفی پور
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
🎺 ظــهور آخــرین منجــے ✨
⭕️فتح آندلس پس از محمد بن ابی عامر، فرزندش عبدالملک المظفر به وزارت رسید. وی نیز مانند پدر، سیاستمد
⭕️فتح آندلس
♻️مهم ترین دولتها در این عصر عبارتند از:
1⃣دولت بنی جهور
مردم «قرطبه» دولت امویان اندلس را ساقط کرده «جهور بن محمد بن جهور» را به فرمانروایی برگزیدند. او توانست دامنه قلمرو حکومت خویش را از شمال تا سلسه جبال «شارت»، از شرق تا سرچشمه های «وادی الکبیر»، از غرب تا «استجه» و از جنوب تا «غرناطه» گسترش دهد. در سال 462 لشکر «اشبیلیه» توانست «قرطبه» را تصرف کرده دولت جهور را منقرض سازد.
2⃣ دولت بنی عباد
🔹🔸در سال 414 ه . ق قاضی «اشبیلیه»، ابوالقاسم محمد بن اسماعیل بن عباد، دولت بنی عباد را تأسیس کرد. پس از او المعتضد عباد بن محمد توانست به «غرب» و «جنوب» اندلس سلطه یابد و حکومت «بربر»ها را در «شرق» و «جنوب شرقی» براندازد. پسرش، محمد المعتمد نیز توانست «قرطبه» را از تسلط «بنی جهور» خارج سازد.🔸🔹
🔸🔹در سال 474 «آلفونسو» به «اشبیلیه» حمله و در سال 471 «طلیطله» سقوط کرد. المعتمد، یوسف بن تاشفین را به یاری خواند. یوسف به جای یاری وی، دولت بنی عباد را سرنگون کرد.🔸🔹
3⃣دولت بنی زیری (بنی معاد)
♦️🔸🔹در سال 391 ه . ق شماری از «بربر»های قبیله «صنهاجه» به «قرطبه» کوچ کردند. سرسلسله این خاندان، زاوی بن زیری در اواخر عصر دولت امویان اندلس، در «غرناطه» به حکومت رسید. پس از او، جانشینانش به گسترش قلمرو حکومت پرداختند. شماری از آنان برای دفاع از خود در برابر دیگر دولتهای مستقل، با «آلفونسو» متحد شدند.🔸🔹
در سال 488 دولت بنی زیری توسط یوسف بن تاشفین سقوط کرد.
🌷ادامه دارد...
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
🔴حوادث، بلایا و بیماریها در #اخرالزمان
‼️1. پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله فرمودند: اعمال زشت در قومی ظاهر نمی گردد، مگر اینکه در آن قوم، طاعون و بیماریهایی آشکار می گردد که در گذشتگان آنها نبوده است.(۱)
‼️2. امیرالمومنین علی (علیه السلام ) فرمودند: در آن سال که امام قائم (علیه السلام ) ظهور می نماید در شام زلزله ای خواهد آمد در آن سال صد هزار نفر هلاک می گردند. خداوند آن را برای کافرین مایه عذاب قرار خواهد داد و آن حادثه بعد از ورود پرچمهای زرد مصر اتفاق می افتد.(۲)
‼️3. امام محمد باقر (علیه السلام ) فرمودند: قائم (عج) قیام نمی کند مگر در حال ترسی سخت و زلزله و گرفتاری و بلایی که مردمان را فرا می گیرد و پیش از این وقایع شیوع پیدا می کند.(۳)
‼️4. مولایمان موسی بن جعفر (علیه السلام ) فرمودند: بروز بواسیر و مرگهای ناگهانی و جذام از علامتهای نزدیک بودن ساعت - ظهور - خواهند بود.(۴)
‼️5. در روایات آمده است که در آخرالزمان باران ها در غیر وقت طبیعی خود می بارد؛ همچنین - در آن زمان - ابرهای خشم کننده به حرکت در آمده و باران های شدید و تند و سیل خیز، بارش خواهند کرد. (۵)
‼️ بر اساس تحقیقات اخیر دانشمندان، امروزه، میزان بارندگی و و سایر نزولات جوی، در مکانهای زندگی بشری در مقایسه با صد سال گذشته به نسبت یک دهم کاهش یافته است. اما متاسفانه این در حالی است که امروزه میزان حوادث و خسارات ناشی از سیل و بلایای طبیعی، نسبت به صد سال گذشته به میزان ده برابر افزایش یافته است.
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
🔻نیروی موشکی یمن اعلام کرد چند موشک بالستیک برکان-۲ را به سوی مرکز اطلاعات وزارت دفاع عربستان #سعودی و اهداف پادشاهی در پایتخت عربستان شلیک کرده است.
#تحولات_منطقه
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آسمان ریاض پایتخت #عربستان سعودی لحظاتی پیش
🔻فعالیت سامانه های پدافندی در پی ورود موشک (های) بالستیک
#تحولات_منطقه
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
⭕️ کجای کاریم؟؟؟
🔹 خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست؟ خسته شده ام، در هیاهوی شهر به دنبال گمشده ی خود میگردم، گم شده
یا نه شایدم من گم شده ام، آری گم شده در مثلث برمودای غفلت، هوس و گناه...
🔸 در گیر و دار مشغله های پوچ زندگی،
خودمان را هم گیج کرده ایم میان این همه آمال واهی که به قول خودمان داریم «زندگی» میکنیم؛ کدام زندگی،
دانه زندگیمان در باتلاق گناهانمان گندیده و بویش، زمین را که هیچ، کُلّ منظومه شمسی را برداشته و با ادکلن مارک میخواهیم جبرانش کنیم...
🔺 و چه خوب خودمان را به آن راه میزنیم که انگار نه انگار یک نفر هزارو چند صد سال به انتظار ما نشسته و دنبال یار میگردد و ما تازه چله ی ترک گناه میگیریم آن هم نصفه نیمه رهایش میکنیم، واقعا کجای کاریم؟؟
یا ابن الحسن آقا بیا😔
#منبرک_و_دلنوشته_مهدوی
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃