🎺 ظــهور آخــرین منجــے ✨
⭕️ #فتح_آندلس 9⃣دولت بنی رزین ♦️🔸🔹در سال 403 ه . ق «ابو محمد هذیل» معروف به «ابن اصلح» از بربرهای
⭕️فتح آندلس
🍃دولت موحدون اندلس
موحدون توانستند بر «مرابطون» پیروز شوند. آنان در سال 541 پس از تصرف مراکش، به سوی اندلس روانه شده شهرهای «اشبیلیه»، «قرطبه» و «غرناطه» را تسخیر کرده دولت مرابطون اندلس را منقرض ساختند.
🔴در دوران حکومت موحدون در اندلس، پادشاهان مسیحی بارها به قلمرو سرزمینهای اسلامی تجاوز کردند. پادشاه پرتغال، «افونسو انریکش»، به شهرهای غربی اندلس حمله کرد و «کنت نونیو»، حاکم «طلیطله»، به شهرهای جنوبی طلیطله یورش برد.
♦️🔸🔹در سالهای 542 ـ 556 مسیحیان، بسیاری از شهرهای غربی اندلس را تصرف کردند. پادشاه پرتغال نیز شهر «شلب» را اشغال کرد. در سال 633 مسیحیان توانستند «قرطبه» را تصرف کنند.
♦️🔸در سال 646 نیز «اشبیلیه» توسط مسیحیان تصرف شد. اندک اندک مسیحیان بر تمام شهرهای اندلس، جز غرناطه و چند شهر کوچک دیگر، تسلط یافتند.
آخرین دولت
♦️🔹در سال 629 ه . ق ابو عبدالله محمد غالب بن یوسف بن نصر، علیه دولت موحدون قیام و در سال 630 «جیّان» و «شریش» را تصرف کرد و «جیّان» را مرکز حکومت خود قرار داد. او در سال 635 پس از تصرف «غرناطه» ادعای استقلال نموده دولت «بنی نصر» را تأسیس کرد. وی در سال 643 «المریه» را تسخیر کرد.
🔹🔹در سال 645 شهر «جیّان» توسط «فردیناند سوم»، پادشاه لیون، اشغال شد و ابو عبدالله محمد به ناچار شهر «غرناطه» را مرکز حکومت خود قرار داد. پادشاهان مسیحی توانستند همه شهرهای اندلس، جز شهرهای تحت قلمرو دولت بنی نصر، را تصرف کنند.
🔸🔸دولت بنی نصر 268 سال در غرناطه حکومت کرد. در این مدت، 21 نفر به حکومت رسیدند. سرانجام این دولت در سال 897 ه. ق توسط «فرناندوی پنجم» سقوط کرد.
مذاهب اسلامی در اسپانیا (اندلس)
مذهب مالکی
🔹♦️🔸مردم اندلس در ابتدا مانند مردم شام، پیرو فقه ابوبکر اوزاعی بودند؛ اما پس از مدتی به مذهب مالکی گرویدند. بنابر نظر برخی، ساده بودن فقه مالکی، سبب گسترش فقه مالکی در اندلس است. به نظر برخی دیگر، علت گسترش فقه مالکی دراندلس، فتوای مالک بن انس ـ پیشوای مذهب مالکی ـ به خلع «منصور عباسی»از خلافت بود. فرمانروایان اموی اندلس نیز به پاس این فتوا، مذهب مالکی را در اندلس گسترش دادند. بنابراین، می توان گفت از ابتدای تشکیل حکومت امویان در اندلس (138 ه . ق) مذهب مالکی در اندلس گسترش یافت
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
⭕️ گزارش اتفاقی که صبح امروز در بازار تهران افتاد
🔸به گفته کسبه بازار تهران، صبح امروز حوالی ساعت 11 جمعیتی حدود چند صد نفر با شروع پیاده روی از سبزه میدان و بازار کفاش ها به مقابل مغازه ها رفته و با سر دادن شعار «بی غیرت، بی غیرت» مغازه ها را مجبور به تعطیلی کردند
🔸بازاریان نیز با مشاهده این اتفاق بخاطر حفظ اموال و امنیت تا حضور نیروهای انتظامی مجبور شدند مغازه های خود را ببندند
🔸گفتنی است روز گذشته نیز جمعیتی از افراد با سر دادن شعار و ورود به بازار چهارسو مغازه داران را مجبور به تعطیلی محل کسب خود کرده بودند
🔸اصناف بازار منتظر برقراری امنیت کامل خود هستند
#فتنه
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
🆘 هشدارجدی، نیروهای ستادی روحانی برای انحراف اعتراض اقتصادی بازاریان به اعتراض و اغتشاش سیاسی در فضای مجازی و حقیقی وارد عمل شدند.
باز هم مانند دی ماه 96 روحانی و اصلاح طلبان دست به کار شدند که صدای اعتراضی مردم به گوش مسئولان نرسد.
با شعارهای ساختارشکن و آشوب می خواهند کاری کنند که مردم حتی جرات اعتراض به وضع فلاکت بار دولت روحانی هم نداشته باشند.
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
درخواست استیضاح وزیر کار با امضا نمایندگان تقدیم هیات رئیسه مجلس شد
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
هدایت شده از A Sh
26.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️از آندلس تا اسپانیا.....
4⃣قسمت چهارم
✨استاد رائفی پور
☘ ڪانال ظهور آخرین منجے👇
✅ sapp.ir/zohooremonjii
✅ eitaa.com/zohooremonjii
❌ نیروهای امنیتی ساعاتی پیش چند لیدر ضدانقلاب که سعی در برهم زدن اعتراضات مسالمتآمیز مردمی به ناکارامدی دولت در مهار وضعیت اقتصادی کشور را داشتند شناسایی کردند.
▪️ این افراد با مراجعه به درب مغازههای کاسبان بهارستان، شعارهای ضد انقلاب سر میدادند و سعی در برهم زدن جو اعتراضات داشتند.
▪️با هوشیاری مردم و دخالت پلیس، توطئه این افراد خنثی شد و هماکنون وضعیت میدان بهارستان در حالت عادی است.
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃
🎺 ظــهور آخــرین منجــے ✨
⭕️فتح آندلس 🍃دولت موحدون اندلس موحدون توانستند بر «مرابطون» پیروز شوند. آنان در سال 541 پس از تصرف
⭕️فتح آندلس
♦️🔸🔹شاگردان مالک، نخستین فقیهانی بودند که مذهب مالکی را در مصر، مغرب و اندلس گسترش دادند. زیاد بن عبدالرحمن، نخستین فقیه مالکی است که این مذهب را در اندلس مطرح ساخت.
🔴هشام بن عبدالرحمن که در سالهای 172 ـ 180 ه . ق در اندلس حکومت می کرد از مذهب مالکی پشتیبانی کرد و موجب گسترش این مذهب در اندلس شد. لازم به ذکر است که «مالک» هم عصر این حاکم اموی بود.
♦️🔹فقیه مالکی دیگری که نقش بسیاری در گسترش مذهب مالکی در اندلس داشت، یحیی بن یحیی لیثی، مشهورترین راوی کتاب «موطأ» مالک است که در دوره حکومت حکم بن هشام (180 ـ 207) می زیست و نفوذ فوق العاده ای بر حاکم داشت و سبب شد نظام قضایی اندلس بر پایه مذهب مالکی استوار شود؛ تا آنجا که مقدسی، جغرافی نویس مشهور، درباره قاضیهای اندلس می نویسد: تنها مستند آنان در قضاوتشان، «قرآن» و «موطأ» است.
♦️🔸در سال 220 در دوره حکومت «حَکَم اول»، مذهب مالکی به عنوان مذهب رسمی اندلس شناخته شد.
🍃مذهب ظاهری
🔹♦️🔸در سال 272 ه . ق مذهب ظاهری توسط عبدالله بن قاسم در اندلس رواج یافت. در سالهای 580 ـ 595 یعقوب منصور، حاکم دولت موحدون، از مذهب ظاهری حمایت کرد که سبب گسترش این مذهب در اندلس شد.
🍃مذهب شافعی
🔹♦️🔸در نیمه دوم قرن سوم در زمان حکومت «امیر محمد اول» (238 ـ 273 ه . ق) مذهب
شافعی توسط «قاسم بن محمد بن سیّار» به اندلس راه یافت. وی چون مورد علاقه حاکم بود، توانست بدون هیچ گزندی از سوی فقیهان مالکی، به تدریس فقه شافعی در مسجد جامع شهر «قرطبه» بپردازد و فقه شافعی را در اندلس گسترش دهد.
🍃دوره اصلاحات
🔸♦️🔹از نیمه قرن چهارم تا نیمه قرن پنجم هجری، در حدود یک قرن، در اندلس اندیشه ای فقهی پدید آمد که منتقد شیوه فقهی پیشین و به دنبال اصلاحاتی در نظام فقهی بود.
شاخص ترین نماد این اندیشه، ابن عبدالبر اندلسی است که با جمودگرایی مالکی ستیز و مدتی هم به مذهب «ظاهری» گرایش پیدا کرد، اما دوباره به مذهب مالکی برگشت و به اصلاح در آن پرداخت. فقیه دیگری را که جزو منتقدان برجسته این عصر می توان شمرد، ابوالولید باجی است.🍃
eitaa.com/zohooremonjii 💟🍃