فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مردم زمان غیبت با فضیلت ترین مردمند!
🗣 "استاد #فاطمی_نیا
#آخرالزمان
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
⭕️نقش معنویت در زندگی به سبک انتظار
🔶خدای متعال در قرآن کریم می فرماید: «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیعْبُدُونِ» این یعنی اگرچه اهداف متعددی در حیات آدمی دنبال می شود اما آن هدف اصیل و غایی که در پرتوی خلقت این برترینِ مخلوقات دنبال می شود عبودیت و بندگی خدا است که با حیات معنوی و انتخاب سبک زندگی دینی ممکن می شود.
به عبارت دیگر، هرچند تلاش برای تامین زندگی، نشاط و شادابی و تفریحات سالم، مراعات بهداشت و تندرستی، رفت و آمد با مردم و روابط اجتماعی، فعالیت های علمی آموزشی و ... همه خوب و لازم و توصیه اسلام است، هرگز جای نیاز روحی و معنوی را نمی گیرد. بلکه بخشی از فرصت ها باید به عبادت و نماز و دعا و تفکر و امور معنوی بگذرد تا خلاء معنویت پیش نیاید.
به یاد خدا بودن و ذکر او را گفتن یکی از اهداف عبادت ذکر شده است. در آیه ۱۴ سوره مبارکه «طه» خداوند خطاب به موسی(ع) ضمن معرفی خود به عنوان خدایی یکتا و تأکید بر وحدانیت خود، از موسی(ع)میخواهد که خدا را عبادت کند و نماز را برپا دارد تا یاد و ذکر خدا همیشه با او همراه باشد. مفسرین کلمه «فاعبدنی» در آیه را رکن عمل (فروع دین) که رکن دوم ایمان است، میدانند. 1
پیامبر اکرم(ص)اوقات درون خانه را به سه بخش تقسیم می کرد، بخشی برای خدا، بخشی برای خانواده، بخشی هم برای امور شخی خویش.
ائمه معصوم(ع) نیز بخشی از فرصت خود را به امور معنوی و ذکر و سجود و توجه به معبود می گذراندند. اینکه نمازهای واجب روزانه به پنج وقت اختصاص یافته برای آن است که صبح و ظهر و عصر و مغرب و عشاء به یاد خدا باشیم و معنویت از زندگی ما حذف نشود.
در متون دینی راههای عبادت و بندگی را منحصر در انجام برخی مناسک عبادی مانند نماز و روزه و حج و... ندانستهاندبلکه مظاهر و مصادیق دیگری نیز برای عبادت در آیات و روایات ذکر شده است. در این متون علاوه بر مناسک عبادی، نسبت به انجام کارهایی مانند دعا، تفکر، انتظار فرج 3 وکسب روزی حلال به عنوان راه های عبادت خداوند تأکید شده است.
🔷علاوه بر این مظاهر دیگری هم برای عبادت معرفی شده که عبارتند از:
🔸مناسک عبادی: مناسک عبادی از جمله نماز، روزه، حج و... مظاهر عبادت خداوند نامیده شداند. در متون دینی به صورت ویژه نماز را به عنوان ستون دین،4 از مهمترین مصادیق عبادت معرفی و آثار زیادی بر آن بار شده است.5
🔹دعا: یکی از مظاهر عبادت، دعا کردن و مناجات به ساحت خداوند است. این دستور در آیات 5 و روایات و سیره اهل بیت(ع) جایگاه ویژهای دارد، به صورتی که پیامبر اسلام(ص)دعا را مخ عبادت 6 و امام علی(ع)آن را محبوبترین اعمال نزد خداوند 7 معرفی کرده است.
🔸کسب روزی حلال: به دست آوردن روزی حلال و تامین معیشت خانواده در روایات به عنوان یکی از اجزا برتر عبادت خداوند 8 معرفی شده است.
🔹تفکر: در روایات از تفکر یا لحظهای تفکر و تعقل درباره قدرت و امر خدا به عنوان بالاترین عبادتها نام برده شده است؛ زیرا این نوع تفکر انسان را به خوبی و احسان و عمل به آن راهنمایی میکند.9
امام زمان (عج)نیز مثل دیگر ائمه(ع) در زمینه عبادت و حیات معنوی برای ما سرمشق هستند. در زیارت آل یاسین، ما به حضرت مهدی(ع)سلام می دهیم، آنگاه که می نشیند و می ایستد، آنگاه که قرآن می خواند، آنگاه که در نماز و قنوت است، آنگاه که به رکوع و سجود می رود، آنگاه که خدا را حمد می کند و تسبیح و تکبیر می گوید و استغفار می کند: «السَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصَلِّي وَ تَقْنُتُ السَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَرْكَعُ وَ تَسْجُدُ...».10
و در یکی از دعاهای امام زمان(عج) است که: «واجعلنی ممّن لایبسط کفاً الا الیک؛ مرا از آنان قرار بده که جز به درگاه تو دست طلب نگشایم».11
لذا بر منتظران آن حضرت(ع)است که برای آراستگی به اخلاق و معنویت در عبادت از یکدیگر سبقت بگیرند، چنان که قرآن کریم می فرماید: «لا یسْتَوِی مِنْکمْ مَنْ أَنْفَقَ مِنْ قَبْلِ الْفَتْحِ وَ قاتَلَ أُولئِک أَعْظَمُ دَرَجَةً مِنَ الَّذِینَ أَنْفَقُوا مِنْ بَعْدُ وَ قاتَلُوا وَ کلاًّ وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنی»12
البته برخی تنها به یاد خدا می افتند که دچار دردسر و گرفتاری می شوند. خدا همیشه دوست دارد صدای نیایش بنده اش را بشنود.امام باقر(ع)فرمودند: «هیچ چیز نزد خدا محبوب تر از آن نیت که از او درخواست شود.»13
📚پی نوشت ها:
1-المیزان،ج۱۴،ص۱۴۰؛
2-الامالی،ص۴۰۵؛
3- المحاسن، ج۱،ص۴۴؛
4-سوره عنکبوت،آیه ۴۵؛
5-س بقره، آیه۱۸۶؛سوره غافر، آیه ۶۰؛
6- بحار الانوار،ج۹۳،ص۳۰۰؛
7- الکافی،ج۲،ص۴۶۸؛
8- الکافی،ج۵،ص۷۸؛
9- الکافی،ج۲،ص۵۵؛
10-زندگی مهدوی(اخلاق و اوصاف منتظران)،ص 18؛
11- بحارالانوار،ج98،ص326؛
12-حدید،آیه10؛
13- بحارالانوار،ج66،ص393
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
پیام رسان سروش:👇
http://sapp.ir/zohornazdikast313
ایتا:👇
http://eitaa.com/zohornazdikast313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سفارش ویژه برای شب اول ماه رمضان
👈 برای درک شب قدر این فرصت را از دست ندهیم ...
استاد #پناهیان
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
امام زمان از ما خبر داره .mp3
2.18M
⭕️ چگونه امام زمان(عج) از احوالات ما خبر دارند؟
🎤حاج آقا #رفیعی
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اسرائیل، آمریکا را کنترل میکند یا آمریکا، اسرائیل را⁉️
👈صحبت یکی از نماینگان مجلس آمریکا
#آخرالزمان
#یهود_در_آخرالزمان
#مهدوی_سیاسی
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
⭕️رمضان؛ فصل توسل به ولایت/رهاورد ضیافت الله برای منتظران
🔶حجت الاسلام «محمدرضا صبوحی»، استاد حوزه و کارشناس مباحث مهدوی در گفتگو با خبرگزاری شبستان :
🔹ماه مبارک رمضان چه ظرفیت هایی برای ارتباط با امام زمان(عج) و بهره مندی از سبک زندگی منتظرانه دارد؟
در آستانه ماه مبارک رمضان باید توجه داشت این ماه بهار قرآن و نیز بهار ولایت است، چراکه قرآن با ولایت معنا می یابد، اگر پیامبر(ص) فرمودند: تلاوت یک آیه قرآن در ماه مبارک ثواب ختم قرآن را دارد، در کنار آن دعاهایی هم که برای این ماه وارد شده بوضوح به مسئله ولایت و ظهور امام عصر(عج) اشاره دارد مثل دعای شریف افتتاح که بیان می دارد: «اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ».
همچنین است دعاهای روزانه که بعد از هر نماز می خوانیم همچون دعای شریف «اللَّهُمَّ أَدْخِلْ عَلَى أَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ ...» که فرازهای این دعا و آرزوهایی که ضمن آن بیان می داریم، همگی به معنای اَتَم در عصر ظهور محقق می شود، هرچند که صرفاً به آن عصر محدود نمی شود و می توان به قدر توان فرازهای این دعا را در عصر غیبت هم عینیت بخشید.
یا توصیه به قرائت دعای سلامتی امام زمان(عج) در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان که ثابت می کند آنچه قرآن را زنده می کند، ولی خدا است. چنان که مرحوم شیخ صدوق در کتاب «کمال الدین و تمام النعمه» این دعا را توصیه می کند: «خدایا! بوسیله ولی ات قرآن را زنده کن».
🔹احیای قرآن توسط حجت و ولی خدا چه معنایی دارد؟
این یعنی قرآنی که در کنار ولی خدا نباشد، انسان را به عرش نمی رساند و نمی تواند مسیر صحیح را برای ما مشخص کرده و دل ها را زنده کند. باید توجه داشت جامعه اسلامی از وقتی از ولی خدا جدا شد، به جایی نرسید.
احیاگر حقیقی قرآن امام زمان(عج) است پس باید در ربیع القرآن به سوی ربیع الانام یعنی حضرت بقیه الله الاعظم(عج) برویم.
🔹چطور می توان از بستر مهیای ماه مبارک رمضان به سوی ربیع الانام رفته و با آن وجود مقدس انس گرفت؟
همانطور که در این ماه درباره قرآن تاکید شده که قرآن بخوانید و گریه کنیم، یعنی این آیات صرفاً قصه ای نیست که بخوانیم و رد بشویم، این همه به تدبیر و تفکر سفارش شده برای آن است که ما به عنوان مخاطب قرآن بدانیم چقدر با آیات فاصله داریم و این اصلی مهم است.
اینکه امیرالمومنین(ع) در این ماه به شهادت رسیدند برای آن بود که بار رسالت الهی را به منزل مقصود برسانند، لذا وقتی در هنگام شهادت فرمودند: «فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَة» یعنی رستگاری در رساندن مسئولیت الهی به منزل مقصود. ما هم باید بدانیم چه باری را بر دوش می کشیم آیا امانات الهی و دستورات خدا است یا اوامر شیطانی؟
در دعای ابوحمزه ثمالی که برای سحرهای ماه مبارک رمضان توصیه شده، می خوانیم: «خدایا! چطور گریه نکنم در حالی که نمی دانم کجا می روم؟»
این ماه، فصل تفکر است تا بدانیم ما سرباز امام زمان(عج) هستیم یا سرباز شیطان؟
🔹چه راه هایی وجود دارد تا از بستر مهیای ماه مبارک رمضان بتوانیم به سبک زندگی منتظرانه دست یافته و آن را برای همه سال حفظ کنیم؟
بهترین فصل برای تفکر، ماه مبارک رمضان است که فرصت خوبی را برای ما فراهم می کند اگر این آمادگی را بیابیم در کنار تفکر باید قلب و رفتارمان با هم هماهنگ شود اما امروز در جامعه شاهد دورنگی ها هستیم.
در روایات است که در آخرالزمان نفاق افزایش می یابد، لذا باید مراقب باشیم قلب ما نورانی شده و به دور از عداوت و کینه و محبت به دنیا باشد.
باید رفتار ما هم درست شود بعضاً قلب و نیت ما مشکل ندارد اما رفتارمان درست نیست چنان که حضرت حجت(عج) به علی بن مهزیار که در پی ایشان بود (اگرچه قلبی نورانی داشت)، فرمودند: شما مال دنیا را جمع کرده و فخرفروشی می کردید.
لذا برای دستیابی به سبک زندگی منتظرانه و حفظ آن در شهرالله رمضان، باید در این ماه مبارک هم به درون و هم به برون خود بپردازیم و اینها هر دو وظیفه منتظران است. اگر قرآن می فرماید: مجرمان با چهره شان شناخته می شوند، امام صادق(ع) فرمودند: امام زمان(عج) همه را با چهره می شناسند.
👈این ماه فصل اصلاح رفتار منتظران است.
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳ 👇
@zohornazdikast313
در پیام رسان سروش:👇
http://sapp.ir/zohornazdikast313
ایتا:👇
http://eitaa.com/zohornazdikast313
ظهور نزدیک است313
ویژه ماه رمضان
استفاده در پس زمینه گوشی موبایل و استوری اینستاگرام
22.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙نماهنگ #بهانه
به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات ، حالا فقط خیال من است و بهانه ات،
🎥 با صدای #امید_روشن_بین
کانال ظهور نزدیک است۳۱۳👇
@zohornazdikast313