🔴اولین علامت از علائم حتمی ظهور خروج سفیانی است که بداء ندارد و حتما محقق خواهد شد
🟢 زینالعابدین #امام_سجاد علیهالسلام:
⚪️ قیام #قائم از ناحیۀ خداوند قطعی است و #خروج_سفیانی نیز قطعی است. هرگز قیام قائم بدون سفیانی نخواهد بود.
🔴 قربالاسناد حمیری ص ۳۷۴ حدیث ۱۳۲۹
✍ #حدیث به وقایع #عصر_ظهور و به صورت خاص، خروج سفیانی از #وادی_یابس در #صحرای_شام و در منطقهای بین جنوب #سوریه و شمال #اردن و در نزدیکی شهر #درعا اشاره دارد.
✍ اولین علامت از #علائم_حتمی_ظهور خروج سفیانی است. مسئله بداء در روایات مربوط به نشانههای حتمی، فقط در یک روایت از #امام_جواد علیهالسلام نقل شده که آنهم به تفسیر علما و کارشناسان، ناظر بر عدم خروج سفیانی نیست. بلکه ممکن است در جزئیات خروج سفیانی #بداء صورت پذیرد. برای مثال سفیانی بجای ابتدای #ماه_رجب پیش از ظهور، در انتهای ماه رجب پیش از ظهور خروج نماید. یا مثلا بجای قتل صدها هزار انسان، به دلیل هوشیاری و آمادگی #جبهه_مقاومت زمینهساز ظهور، دهها هزار انسان توسط او کشته شوند. والله اعلم
#مقدمات_خروج_سفیانی
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #استاد_شجاعی
• چرا امام رضا علیهالسلام، به محض ورود به ایران، خواهران و برادرانشان را نیز به این سرزمین فراخواندند؟
• آیا در این دعوت و رموز آخرالزمانی آن، نقشی برای ما تعریف شده است؟
🍃🌸 علت نامگذاری #امام_رضا علیه السلام به نام #رضا
از احمد بن محمّد بن ابى نصر بزنطىّ نقل شده است که گفت:
به امام جواد علیه السلام عرض کردم؛ گروهى از مخالفین شما میپندارند که چون مأمون پدر شما را براى ولایت عهدى خود پسندید و برگزید، ایشان را «رضا» نامید.
حضرت جواد (ع) فرمودند: به خدا دروغ میگویند و مرتکب فسق و فجور شدهاند. بلکه خداوند- تبارک و تعالى- او را «رضا» نامید، زیرا او براى خداوند- عزّ و جلّ- در آسماناش و براى رسولاش و ائمه بعد از او علیهم السلام در زمیناش مورد رضایت بود.
بزنطى میگوید: عرض کردم: آیا مگر سایر پدرانتان علیهم السلام از خدا و رسولش و أئمّه علیهم السلام راضى نبودند؟ حضرت فرمود: چرا.
عرض کردم: پس براى چه از این میان فقط پدرتان «رضا» نامیده شده است؟
فرمود: چون همانطور که دوستان و طرفداراناش به ایشان رضایت داده و ایشان را پذیرفتند، مخالفین نیز ایشان را قبول کرده، به ایشان رضایت داده بودند و این حالت براى پدران و اجداد ایشان اتفاق نیفتاد و لذا، از بین آنان فقط ایشان «رضا» نامیده شدهاند.
📚 الصدوق، (متوفای ۳۸۱هـ)، علل الشرائع، ج۱،ص ۲۳۶ و ۲۳۷، ح۱
🔵#اهميتوچرايیدعابرایظهور ۷
💠 "د" مثلِ دعای فرج
🔹امام صادق علیهالسلام فرمودند:
هنگاميکه فشارها و شکنجه ها بر بنی اسرائيل به طول انجاميد، چهل صبح به درگاه خداوند گريه و ناله کردند.
پس خداوند به موسی و هارون وحی فرمود که بنی اسرائيل را از شرّ فرعون خلاص کنند (و از چهارصد سال) ، صد و هفتاد سال را بخشيد.
🔹سپس فرمودند:
شما نيز اگر اين کار بکنيد (گريه و ناله و دعا)، قطعا خداوند فرج ما را ميرساند. ولی اگر چنين نباشيد، امر (فرج) تا آخرين حد ممکن به تاخير خواهد افتاد. (تفسير عياشی ج2)
🔹نويسنده کتاب مکيال المکارم، علامه موسوی اصفهانی، مينويسد:
يکی از مطالبی که از اين حديث استفاده ميشود، اين است که ظهور مولای ما حضرت صاحب الزمان، از اموری است که قابل تقديم (جلو افتادن) و تاخير (عقب افتادن) است...
از جمله کارهايی که زمينه جلو افتادنش را فراهم مي سازد، اهتمام (کوشش) مومنين در #دعا برای تعجيل ظهور و فرج است. (بخش5 فايده22
خانواده اسمانی77.mp3
13.12M
#خانواده_آسمانی ۷۷
#استاد_شجاعی
🔥. جهنمّ،
یک سرزمین پر از آتش نیست❗️
گاهی یک مراسم معنوی، یا یک محیط معنوی مثل حرم، برای شما جهنّم است و برای شخص دیگر، تمام بهشت ...
✘ گاهی شما در همان خانهای، تا تهِ جهنم سقوط میکنید که؛ همسرتان بهشتی شده است!
✦ راه بهشت و جهنم هر کس، با بقیه فرق میکند؛
مختصات خودتان را بشناسید و مسیر بهشتتان را پیدا کنید !
@Ostad_Shojae
#علائم_آخرالزمان_در_نهج_البلاغه
❇️ بخش اول ❇️
بخش عمده ای از خطبه های نهج البلاغه که در آن ها اشاره به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دارد، مربوط می شود به علائم و نشانه های آخر الزمان:
⬅️ از جمله حضرت در خطبه ۱۸۷ می فرمایند: «هان ای مردم در آینده پشت کردن روزگار خوش، و قطع شدن پیوندها و روی کار آمدن خردسالان را انتظار کشید، این روزگاری است که ضربات شمشیر بر مؤمن آسان تر از یافتن مال حلال است، روزگاری که پاداش گیرنده از دهنده بیشتر است و آن روزگاری که بی نوشیدن شراب مست می شوید، با فراوانی نعمت ها بدون اجبار سوگند می خورید و نه از روی ناچاری دروغ می گویید و آن روزگاری است که بلاها شما را می گزد چونان گزیدن و زخم کردن دوش شتران از پالان! آه! آن رنج و اندوه چقدر طولانی و امید گشایش چقدر دور است!»
⬅️یا در خطبه ۱۵۶ آن حضرت از قول پیامبر خدا (ص) چنین می فرمایند: پیامبر خدا (ص) فرمود: « ای علی! همانا این مردم به زودی با اموالشان دچار فتنه و آزمایش می شوند و در دینداری بر خدا منت می گذارند، با این حال انتظار رحمت او را دارند، و از قدرت و خشم خدا خود را ایمن می پندارند. حرام خدا را با شبهات دروغین و #هوسهای_غفلت زا، حلال می کنند «شراب» را به بهانه اینکه «آب انگور» است و #رشوه را که «هدیه» است و ربا را که «نوعی معامله» است حلال می شمارند!»
⬅️همچنین در حکمت ۱۰۲ از مسخ ارزش ها در آن زمان چنین می فرمایند:« روزگاری بر مردم خواهد آمد که محترم نشمارند جز #سخن چین را، و خوششان نیاید جز از بدکار هرزه و ناتوان نگردد جز عادل، در آن روزگار کمک به نیازمندان #خسارت و پیوند با خویشاوندان منت گذاری و عبادت نوعی برتری طلبی بر مردم است در آن زمان حکومت با مشورت زنان، فرماندهی خردسالان و تدبیر خواجگان اداره می گردد.»
#علائم_آخرالزمان_در_نهج_البلاغه
❇️ بخش دوم ❇️
#سرنوشت_اسلام_و_قرآن در آخر الزمان
⬅️حضرت علی (ع) در حکمت ۳۶۹ نهج البلاغه آینده اسلام و قرآن را تأسف بار می دانند و می فرمایند:
« روزگاری بر مردم خواهد آمد که از قرآن جز نشانی و از اسلام جز نامی باقی نخواهد ماند. مسجدهای آنان در آن روزگار آبادان، اما از هدایت ویران است.
مسجد نشینان و سازندگان بناهای شکوهمند مساجد، بدترین مردم زمین می باشند که کانون هر فتنه و جایگاه هر گونه خطاکاری اند، هر کس از فتنه بر کنار است او را به فتنه باز گردانند، و هر کس که از فتنه عقب مانده او را به فتنه ها کشاندند، که خدای بزرگ فرماید: «به خودم سوگند، بر آنان فتنه ای بگمارم که انسان شکیبا در آن سرگردان ماند» و چنین کرده است و ما از خدا می خواهیم که از لغزش غفلت ها درگذرد.»
⬅️در جایی دیگر از سخنان آن حضرت است که می فرمایند: "قرآن زیور داده می شود. به سبب کینه و دشمنی با یکدیگر نمازی در مساجد به پا داشته نشود و از آن به مجلس خورد و خوراک استفاده شود."
⬅️نهج البلاغه هم سرگردانی این مردم را چنین بازگو می فرمایند:« به راههای چپ و راست رفتند و راه ضلالت و گمراهی پیمودند و راه روشن هدایت را گذاشتند، پس درباره آنچه که باید باشد شتاب نکنید و آنچه را که در آینده باید بیاید دیر مشمارید، چه بسا کسی برای رسیدن به چیزی شتاب می کند اما وقتی به آن رسید دوست دارد که کاش آن را نمی دید و چه نزدیک است امروز ما به فردایی که سپیده آن آشکار شد.»
#تلفات_پیش_از_ظهور
⬅️حضرت علی (ع) فرمودند چهار فتنه در پیش از ظهور پدید خواهد آمد:« در اولی خونریزی مباح می شود، در دومی خونریزی و سرقت اموال است، در سومی خونریزی و سرقت و هتک نوامیس است، چهارمی اگر پدیدار شود حتی اگر در لانه روباه هم باشی باز دچار فتنه خواهی شد.»