ترجمه صفحه◄ ٥٩٧ ►🌹سورة التين🌹و🌹سورة العلق🌹
🌺سورة التين🌺
🌹بسم الله الرحمن الرحيم🌹
سوگند به انجیر و زیتون (۱) و سوگند به طور سینا (۲) و سوگند به این [مکه] شهر امن (۳) که ما انسان را در نیکوترین نظم و اعتدال و ارزش آفریدیم. (۴) آن گاه او را [به سبب گناهکاری] به [مرحله] پست ترینِ پَستان بازگرداندیم. (۵) مگر آنان که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، پس آنان را پاداشی بی منت و همیشگی است. (۶) [ای انسان!] پس چه چیزی تو را بعد [از این همه دلایل] به تکذیب دین و [روز قیامت]، وامی دارد؟ (۷) آیا خدا بهترین داوران نیست؟ (۸)
🌺سورة العلق🌺
🌹بسم الله الرحمن الرحيم🌹
بخوان به نام پروردگارت که [همه آفریده ها را] آفریده؛ (۱)[همان که] انسان را از علق به وجود آورد. (۲) بخوان در حالی که پروردگارت کریم ترین [کریمان] است. (۳) همان که به وسیله قلم آموخت، (۴) [و] به انسان آنچه را نمی دانست تعلیم داد. (۵) این چنین نیست [که انسان سپاس گزار باشد] مسلماً انسان سرکشی می کند. (۶) برای اینکه خود را بی نیاز می پندارد. (۷) بی تردید بازگشت به سوی پروردگار توست. (۸) مرا خبر ده، آیا آن کسی که باز می دارد، (۹) بنده ای را هنگامی که نماز می خواند؟ (۱۰) مرا خبر ده، اگر این بنده نمازگزار بر راه راست باشد (۱۱) یا [دیگران را] به پرهیزکاری وادارد؟ [آیا آن بازدارنده سزاوار کیفر سخت نیست؟] (۱۲) مرا خبر ده، اگر این بازدارنده [دین را] تکذیب کند و [از فرمان حق] روی برگرداند [مستحق مجازات سخت نیست؟!] (۱۳) مگر ندانسته که قطعاً خدا [همه کارهایش را] می بیند؟ (۱۴) این چنین نیست که می پندارد [که ما کارهایش را زیرنظر نداریم،] اگر [از کارهایش] باز نایستد، به شدت موی جلوی سرش را می گیریم [و به سوی دوزخ می کشانیم.] (۱۵) [آری] موی جلوی سر دروغگوی خطاپیشه را (۱۶) پس [اگر بخواهد] اهل مجلس و انجمنش را [برای یاری دادنش] فرا خواند، (۱۷) ما هم به زودی مأموران آتش دوزخ را فرا می خوانیم. (۱۸) این چنین نیست [که بتواند برای نجات خود کاری کند]، هرگز از او اطاعت مکن، و سجده کن و به خدا تقرب جوی. (۱۹)
◄ ٥٩٧ ►
#ترجمه_صفحه_597
🌑🌑این صفحه سجده واجب دارد🌑🌑
صفحه597 سوره علق آیه19دارای سجده واجب است...لطفا بعد از خواندن به سجده بروید(سجده واجب)...
نحوه و ذکر سجده های آیه های داری سجده واجب👇👇👇
پس از خواندن کامل آیه باید سجده نمود
در سجده واجب قرآن چه ذکری باید گفته شود؟
پاسخ: گفتن ذکر واجب نیست و هر ذکری گفته شود اشکال ندارد، ولی مستحب است در سجده این ذکر گفته شود: لا اله الا الله حقا حقا،لا اله الا الله ایمانا و تصدیقا، لا اله الاالله عبودیّة و رِقّا، سَجَدْتُ لک یا ربِّ تَعَبُّدا و رِقّا، لا مُسْتَنْکِفا ولا مُسْتَکبرا، بل انا عَبْدٌ ذلیل ضعیف خائف مستجیر.
__
💝 قرآن روزانه
پر از لبخند خدا💚
پر از انرژی مثبت💖💫
☑️روزی یک صفحه قرآن
➕صوت و ترجمه
💢 چرا به محرم و برپایی عزای اباعبدالله حمله می کنند؟
چون حریف این محبت نمی شوند!
بی ریا، خودجوش و خالصانه...
آفرین بر پدران و مادران این بچه ها.
🥀خدایا شفاعت امام حسین (ع) را به من روزى کن
😢وحشتناک ترین لحظه زندگی ... لحظه ورود به سرازیری قبر است
⁉️از امام صادق (ع) پرسیدند چه کنیم برای آن لحظه؟
✳️ فرمودند: زیارت عاشورا بخوانید... در آخر آن داریم "اللهم ارزقنی شفاعة الحسین یوم الورود "
✨ یعنی روزی که وارد قبر می شویم شفاعت حسین (ع) را نصیبم فرما تا بر من آسان گردد
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🌹مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی می فرمودند:
به عقیده من همه چیز مردانه اش خوب است الا گریه، که زنانه بودنش لطفش بیشتر است. معظم له می فرمودند: در قدیم بکائین زیاد بودند مثل آیت الله میرزا جواد آقای ملکی تبریزی رحمه الله، میرزا ابوالقاسم عطار و میرزا اسماعیل ارباب، آیت الله العظمی سید احمد خوانساری رحمه الله در موقع ارتحال فرمودند: از دنیا می روم در حالی که دستم خالی است، ولی به یک چیز امید دارم و آن گریه بر امام حسین علیه السّلام است. وقتی از مرحوم «نظام رشتی رحمه الله» در عالم رویا می پرسند: از آن عالم چه خبر؟ مرحوم نظام می گوید:
شکر خدا را که در پناه حسینم
عالم از این خوبتر پناه ندارد
سپس می پرسند: در آن عالم چه چیز به درد ما می خورد؟ ایشان فرموده بودند دو چیز:
1.تقوا،
2.امام حسین علیه السّلام
📚 آداب الطلاب، ج۱ ، ص ۴۳۸
#ولایت_پذیری
👤استاد رائفی پور :
🔸 از زمان خروج اباعبداللّه (علیه السلام) از مدینه تا رسیدن ایشان به کربلا، شما یک کلام از حضرت عباس (علیه السلام) نمی شنوید!
امّا بقیه امام حسین را نصیحت می کنند که یا حسین بیعت کن!
یا حسین از این سمت نرو!
یا حسین چرا زن و بچه ها رو می بری و ...!
❗️هم چنین جالب است بدانید که افرادی هستند که حتی خود را صاحب نظر می دانند مثل:
عبداللّه بن عباس
عبداللّه بن زبیر
و عبداللّه بن جعفر
و همگی این افراد عبداللّه هستند و دارند اباعبداللّه (ع) را نصیحت می کنند
✅ تفاوت فاحش حضرت عباس با این افراد در این است که حضرت عباس نه تنها مطیع فرمان امام حسین (ع) بودند بلکه هیچ نظر و حتی یک کلام نصیحت و نقدی در مورد کارها و تصمیمات امام حسین (ع) نداشتند!
⛔️ تکرار کربلا و ذبح حسین ابن علی ها در صورت عدم هوشیاری و بیداری عوام و خواص
✏️💥 شاخصه ها و ابزار دشمن برای دست یافتن به استحاله فرهنگی
✅ ابتدا لازم به ذکر است که در #عصرحسینی و #عصرعلوی فرهنگ رومی که در حقیقت همین #فرهنگ_غربی است که امروزه ما با آن مواجه هستیم، اسلام را نپذیرفت و با تلفیق فرهنگ اموی سعی در #استحاله_فرهنگی و انحطاط اسلام داشت.
💠 متولیان این فرهنگ تلاش کردند همان گونه که #مسیحیت را پذیرفتند و آن را رنگ خود دادند و با جریان #رنسانس اصلا مسیحیت را بیرون انداختند، اسلام را هم با حاکمیت شخصی مانند #معاویه اصلا نتوانستند بپذیرند و تلاش کردند تا آن را دچار دگرگونی و #تغییر کنند.
♦️ شاید این مسئله امروز بیش از هر چیزی #جمهوری_اسلامی را مورد تهدید قرار داده است که بارها و بارها رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان #خطر_نفوذ یاد کرده و در دیدار با مسؤولان صدا و سیما به کار بردند و فرمودند: «دشمنان دنبال #استحاله_فرهنگی در کشور ما هستند.»
🎯 باید توجه داشت که در عصر حسینی این استحاله فرهنگی به نحوی صورت گرفت بود از #اسلام_تنها_نام آن و از #قرآن_تنها_رسم_الخط آن برای مردم باقی مانده بود و این در حالی است فرهنگ غرب یا همان فرهنگ رومی-اموی به نحوی به دنبال استحاله فرهنگی و #نفوذ در جمهوری اسلامی و ایجاد #انحراف در این میراث #خمینی_کبیر است که رهبر معظم انقلاب در همان سخنرانی خویش هشدار می دهند که «هدف اصلی از این #جنگ_نرمِ فکرشده و حسابشده، #استحالهی جمهوری اسلامی ایران و #تغییر_باطن و سیرت، با #حفظ_صورت و ظاهر آن است» و شاخصه های #انقلابی که استحاله شده است را این گونه بیان می کنند: « #تغییر باطن و سیرت به معنای تغییر #انگیزهها، شعارها، معارف انقلابی و اهداف بزرگ است؛ در چارچوب اهداف جنگ نرمِ دشمن، باقی ماندن نام «جمهوری اسلامی» و حتی حضور یک #معمم در رأس آن مهم نیست، مهم آن است که #ایران_تامینکننده_اهداف_آمریکا، صهیونیسم و شبکهی قدرت جهانی باشد.»
⚠️ از این رو با توجه به اینکه #تکرارکربلا و #ذبح_حسین ابن علی ها در صورت عدم هوشیاری و بیداری عوام و #خواص جامعه بعید نیست باید #شاخصه ها و #ابزار دشمن برای دست یافتن به این استحاله فرهنگی را جست و جو کرد.
1⃣ یکی از مهم ترین شاخصهها و راهکارهای لازم و ابزار های مورد نیاز برای انحطاط در اسلام ناب، سوق دادن جامعه از #حاکمیت_ولایی به سوی #حاکمیت_خلافتی و خلفایی است، این اتفاقی بود که در ماجرای #سقیفه افتاد.
2⃣ یکی دیگر شاخصههای فرهنگ اموی-رومی نیز استفاده از پست رتبگان و #چهرههای غیرمتعهد، لاابالی و #سکولار در مصادر #کلیدی جامعه بود که در دوران پس از شهادت #پیامبر به خوبی این مسئله را در جامعه اسلامی شاهد بودیم.
3⃣ یکی دیگر شاخصههای فرهنگ اموی-رومی #تخریب و کنار زدن چهرهها، #اشخاص و جریانهای #متعهد و #انقلابی است تا آنجا که در زمان معاویه #سب و لعن #امیرالمؤمنین روی منابر یک #قانون و فرهنگ در جامعه شده بود، امام مجتبی(ع) #مذل_المؤمنین و امام حسین(ع) #خارجی (خارج شده از دین) نامیده شد.
4⃣ یکی دیگر از شاخصههای فرهنگ اموی به کار گیری سیستم #تبلیغاتی_وسیع و گسترده #علیه_مبانی_دینی و ارزشهای اسلامی و اهل بیت(ع) است که برای اینکار ثمرة بن جندب که از #دشمنان پیامبر اکرم(ص) بود با دریافت #چهارصدهزاردینار از معاویه دست به #تفسیر قرآن علیه علی(ع) زد.
5⃣ یکی دیگر از شاخصه های فرهنگ اموی-رومی برای استحاله فرهنگی اسلام ناب چهره سازی و #قهرمان_پروری در جامعه اسلامی برای ایجاد #مقبولیت برای آنان در میان مردم بوده است تا آنجا که معاویه " #خال_المؤمنین" (دایی مؤمنان)، یزید " #امیرالمومنین" و از سوی دیگر خود را " #خلیفة_الله" معرفی کردند و این یک #فاجعه_بزرگ بود.
🔻 از سوی دیگر به همین دلیل بود که #حضرت_زینب(س) در #کاخ_یزید با خطبههای کوبنده، و معرفی خاندان اموی به عنوان "آزاد شده به دست پیامبر" یزید را منکوب کردند و این چهرههای ساختگی را #تخریب کردند.
👈 حال امروز #عوامل_فتنه برای ایجاد روزنه های نفوذ و #فتنه_ای_دیگر در جامعه دست به #چهره_سازی ها زده و #علامه و #آیت_الله می سازند تا بتوانند برای آنان مقبولیت ایجاد کرده و به خورد جامعه بدهند.
#ازدستدادنسعادتابدی
براستی روز عاشورا روز امتحان و محک بزرگی برای انسانها بود، اکثر افراد واقع بین و وقت شناس در آخرین لحظات خود را از آتش جهنم نجات دادند و به سعادت ابدی رسیدند و عده ای هم سعادت عظیمی را از دست دادند...
عبدالله مشرقی از جمله دسته ی اخیر بود که سعادت ابدی را از دست داد...
خودش نقل میکند:
مابر حسین علیه السلام وارد شدیم و آن حضرت به ما خوش آمد گفت.
سپس پرسید برای چه آمدید؟ گفتیم آمدیم شما را از اخبار مطلع کنیم مردم کوفه تصمیم به جنگ با شما گرفتند. حسین علیه السلام فرمود: حسبی الله و نعم الوکیل.
سپس فرمود: چه میشود که مرا یاری کنید؟
گفتم من شخصی مقروضم باید برگردم. اما اگر اجازه بدید تا جایی که احساس کنم مفیدم میمانم ولی اگر دیدم دیگر یاری ندارید و ماندنم فایده ندارد اجازه بدهید که بروم.
امام فرمود: باشد،هرگاه چنین شد بیعتم را برمیدارم.
از دست دادن سعادت ابدی
ضحاک تا اخرین ساعات زندگی امام حسین علیه السلام در روز عاشورا در کربلا بود.او میگوید: در روز عاشورا من اسب خود را پشت خیمه ها بستم و پیاده جنگیدم و دو نفر را هم کشتم تا اینکه دیدم از یاران حسین کسی باقی نمانده و دشمن بر اهل بیتش چیره شده اند.
نزد حسین علیه السلام رفتم و از او اذن ترک جنگ خواستم.
امام فرمود اگر میتوانی برو،اما چگونه میخواهی فرار کنی؟ گفتم اسبم تازه نفس است. سپس سوار اسب شدم و به تاخت از آنجا دور شدم...
#منابع:
ابصار العین ص 133
قاموس الرجال 129/7
نفس المهموم ص 298.
طبری 235/7
کامل 73/4
👈 خداوند مشتاق کیست؟
خداوند به یکی از صدیقین وحی فرمود که من در میان بندگانم کسانی را دارم که مرا دوست دارند و من هم آنها را دوست دارم. آنها مشتاق من هستند و من نیز مشتاق آنها. مرا همواره یاد می کند، من نیز به یاد آنها هستم. در تمام کارها به من نظر دارند، من هم توجهم به آنهاست.
آن صدیق گفت: معبود من! نشانه آنها که مورد توجه تو هستند چیست؟
فرمود: آنها کسانی هستند که در انتظار غروب آفتاب هستند تا شب فرا برسد و تاریکی همه جا گسترده شود و آنها در دل شب با من به راز و نیاز بایستند. صورتهاشان را از روی خضوع روی خاک بگذارند و به مناجات بپردازند. در دل شب به خاطر نعمتهایی که به آنها داده ام مرا خالصانه سپاس می گویند. تا سحر با ضجه و استغاثه در قیام و رکوع و سجودند. به خاطر عشقی که به من دارند، خودشان را در رنج و سختی می اندازند. اولین چیزی که به آنها می دهم این است که از نور خود به دلهاشان می تابانم تا به واسطه آن نسبت به من معرفت یابند.
📗 #رساله_لقاء_الله، ص 133
✍ میرزا جواد آقا ملکی تبریزی